Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítünk dönteni.

Ingyenes randevú

Az ingyenes randevúzás ingyenes

A nyilvánvaló előny, hogy nem kell fizessen bármit az ismerkedésért. Óvakodjon a rejtett fizetésektől, de a legegyszerűbb védelem az, ha nem ad ki semmilyen információt a számláiról. Tehát ha egy társkereső oldalon számlaszámra vagy valami hasonlóra van szükség a regisztrációhoz, az nem lesz ingyenes

Öt perc alatt profilod van

Az ingyenes online kevésbé ismert előnye a randevúzással könnyedén hozhat létre profilt. A legalapvetőbbeknél egyszerűen megadod a nevet, életkort, esetleg kit keresel (életkor és milyen területen kellene lakniuk), és már randevúzhatsz.

Ingyenes a társkereső oldalak zsúfoltak

Ez rajtad múlik, akár előnynek, akár hátránynak tekinted. Az ingyenes társkereső oldalak olyan könnyen elérhetőek, hogy szó szerint rengeteg felhasználó van rajtuk. Ez egyrészt a potenciális partnerek széles választékát kínálja. Valószínűleg megtalálja, amit keres egy ingyenes társkereső oldalon. Másrészt nagyon hosszú időre át kell venni az irányítást. Ez könnyen hátránynak bizonyul. Pszichológiailag megerősítik, hogy a mennyiség egy bizonyos ponttól inkább elriasztja, mintsem kielégíti. A végtelen számú partner válogatása végső soron kínszenvedés.

Nincs szolgáltatás

A Free még csirkét sem ás. Így, bár az ingyenes társkereső oldalak lehetőséget kínálnak az ismerkedésre, semmi extra nincs bennük. Csak regisztrál, és utána már csak rajtad múlik.

Fizetős társkereső oldalak

A fizetős társkereső oldalak ajánlanak neked megfelelőt

Ha valóban találkozni szeretnél valakivel élet , és nem csak véletlenül találkozni, a térítés ellenében használható társkereső oldalak sokat segítenek ebben. Az Ön preferenciái alapján egy másik társkereső oldal felhasználót ajánlanak Önnek, aki a legjobban megfelel az Ön igényeinek. Így lényegesen nagyobb esélyed van arra, hogy valóban szikra szálljon közted.

Nem fogsz csalókkal találkozni

A fizetős társkereső oldalak óvatosak a tagságukkal kapcsolatban. Így gyakorlatilag garantált, hogy az összes többi felhasználó ugyanolyan komolyan veszi a randevúzást, mint te, aktívak, és nem csalók vagy "deviánsok".

Önnek van adatvédelme

Fizetni egy randevúzást webhely díja lehetővé teszi az Ön adatainak védelmét. Az Ön által megadott információkat csak a többi tag láthatja, tehát nem láthat mindent. Nem kell attól tartanod, hogy valaki elmondja, mit talált rólad az interneten. Ez egyszerűen nem fog megtörténni. Az információk kiszivárogtatása nagy probléma, amelyre a fizetős társkereső oldalak nagyon óvatosak. További információkat jelentős mértékben a Facebook fog nyújtani a világnak.

Kutatásra van szükség

Regisztráció előtt el kell olvasnia az apró betűs részt, és ideális esetben a felhasználói véleményeket is. Egyes társkereső oldalak még mindig alkalmazzák a díjak automatikus levonását. Ami kényelmes, de ne felejtsen el kijelentkezni, ha megtalálta szerelmét, és már nincs szüksége társkereső szolgáltatásra. Az is ideális, ha regisztráció előtt elolvashatja több társkereső oldal felhasználói véleményét.


Hasonló cikkek

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.