Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítünk dönteni.

Ingyenes randevú

Az ingyenes randevúzás ingyenes

A nyilvánvaló előny, hogy nem kell fizessen bármit az ismerkedésért. Óvakodjon a rejtett fizetésektől, de a legegyszerűbb védelem az, ha nem ad ki semmilyen információt a számláiról. Tehát ha egy társkereső oldalon számlaszámra vagy valami hasonlóra van szükség a regisztrációhoz, az nem lesz ingyenes

Öt perc alatt profilod van

Az ingyenes online kevésbé ismert előnye a randevúzással könnyedén hozhat létre profilt. A legalapvetőbbeknél egyszerűen megadod a nevet, életkort, esetleg kit keresel (életkor és milyen területen kellene lakniuk), és már randevúzhatsz.

Ingyenes a társkereső oldalak zsúfoltak

Ez rajtad múlik, akár előnynek, akár hátránynak tekinted. Az ingyenes társkereső oldalak olyan könnyen elérhetőek, hogy szó szerint rengeteg felhasználó van rajtuk. Ez egyrészt a potenciális partnerek széles választékát kínálja. Valószínűleg megtalálja, amit keres egy ingyenes társkereső oldalon. Másrészt nagyon hosszú időre át kell venni az irányítást. Ez könnyen hátránynak bizonyul. Pszichológiailag megerősítik, hogy a mennyiség egy bizonyos ponttól inkább elriasztja, mintsem kielégíti. A végtelen számú partner válogatása végső soron kínszenvedés.

Nincs szolgáltatás

A Free még csirkét sem ás. Így, bár az ingyenes társkereső oldalak lehetőséget kínálnak az ismerkedésre, semmi extra nincs bennük. Csak regisztrál, és utána már csak rajtad múlik.

Fizetős társkereső oldalak

A fizetős társkereső oldalak ajánlanak neked megfelelőt

Ha valóban találkozni szeretnél valakivel élet , és nem csak véletlenül találkozni, a térítés ellenében használható társkereső oldalak sokat segítenek ebben. Az Ön preferenciái alapján egy másik társkereső oldal felhasználót ajánlanak Önnek, aki a legjobban megfelel az Ön igényeinek. Így lényegesen nagyobb esélyed van arra, hogy valóban szikra szálljon közted.

Nem fogsz csalókkal találkozni

A fizetős társkereső oldalak óvatosak a tagságukkal kapcsolatban. Így gyakorlatilag garantált, hogy az összes többi felhasználó ugyanolyan komolyan veszi a randevúzást, mint te, aktívak, és nem csalók vagy "deviánsok".

Önnek van adatvédelme

Fizetni egy randevúzást webhely díja lehetővé teszi az Ön adatainak védelmét. Az Ön által megadott információkat csak a többi tag láthatja, tehát nem láthat mindent. Nem kell attól tartanod, hogy valaki elmondja, mit talált rólad az interneten. Ez egyszerűen nem fog megtörténni. Az információk kiszivárogtatása nagy probléma, amelyre a fizetős társkereső oldalak nagyon óvatosak. További információkat jelentős mértékben a Facebook fog nyújtani a világnak.

Kutatásra van szükség

Regisztráció előtt el kell olvasnia az apró betűs részt, és ideális esetben a felhasználói véleményeket is. Egyes társkereső oldalak még mindig alkalmazzák a díjak automatikus levonását. Ami kényelmes, de ne felejtsen el kijelentkezni, ha megtalálta szerelmét, és már nincs szüksége társkereső szolgáltatásra. Az is ideális, ha regisztráció előtt elolvashatja több társkereső oldal felhasználói véleményét.


Hasonló cikkek

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.