Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítünk dönteni.

Ingyenes randevú

Az ingyenes randevúzás ingyenes

A nyilvánvaló előny, hogy nem kell fizessen bármit az ismerkedésért. Óvakodjon a rejtett fizetésektől, de a legegyszerűbb védelem az, ha nem ad ki semmilyen információt a számláiról. Tehát ha egy társkereső oldalon számlaszámra vagy valami hasonlóra van szükség a regisztrációhoz, az nem lesz ingyenes

Öt perc alatt profilod van

Az ingyenes online kevésbé ismert előnye a randevúzással könnyedén hozhat létre profilt. A legalapvetőbbeknél egyszerűen megadod a nevet, életkort, esetleg kit keresel (életkor és milyen területen kellene lakniuk), és már randevúzhatsz.

Ingyenes a társkereső oldalak zsúfoltak

Ez rajtad múlik, akár előnynek, akár hátránynak tekinted. Az ingyenes társkereső oldalak olyan könnyen elérhetőek, hogy szó szerint rengeteg felhasználó van rajtuk. Ez egyrészt a potenciális partnerek széles választékát kínálja. Valószínűleg megtalálja, amit keres egy ingyenes társkereső oldalon. Másrészt nagyon hosszú időre át kell venni az irányítást. Ez könnyen hátránynak bizonyul. Pszichológiailag megerősítik, hogy a mennyiség egy bizonyos ponttól inkább elriasztja, mintsem kielégíti. A végtelen számú partner válogatása végső soron kínszenvedés.

Nincs szolgáltatás

A Free még csirkét sem ás. Így, bár az ingyenes társkereső oldalak lehetőséget kínálnak az ismerkedésre, semmi extra nincs bennük. Csak regisztrál, és utána már csak rajtad múlik.

Fizetős társkereső oldalak

A fizetős társkereső oldalak ajánlanak neked megfelelőt

Ha valóban találkozni szeretnél valakivel élet , és nem csak véletlenül találkozni, a térítés ellenében használható társkereső oldalak sokat segítenek ebben. Az Ön preferenciái alapján egy másik társkereső oldal felhasználót ajánlanak Önnek, aki a legjobban megfelel az Ön igényeinek. Így lényegesen nagyobb esélyed van arra, hogy valóban szikra szálljon közted.

Nem fogsz csalókkal találkozni

A fizetős társkereső oldalak óvatosak a tagságukkal kapcsolatban. Így gyakorlatilag garantált, hogy az összes többi felhasználó ugyanolyan komolyan veszi a randevúzást, mint te, aktívak, és nem csalók vagy "deviánsok".

Önnek van adatvédelme

Fizetni egy randevúzást webhely díja lehetővé teszi az Ön adatainak védelmét. Az Ön által megadott információkat csak a többi tag láthatja, tehát nem láthat mindent. Nem kell attól tartanod, hogy valaki elmondja, mit talált rólad az interneten. Ez egyszerűen nem fog megtörténni. Az információk kiszivárogtatása nagy probléma, amelyre a fizetős társkereső oldalak nagyon óvatosak. További információkat jelentős mértékben a Facebook fog nyújtani a világnak.

Kutatásra van szükség

Regisztráció előtt el kell olvasnia az apró betűs részt, és ideális esetben a felhasználói véleményeket is. Egyes társkereső oldalak még mindig alkalmazzák a díjak automatikus levonását. Ami kényelmes, de ne felejtsen el kijelentkezni, ha megtalálta szerelmét, és már nincs szüksége társkereső szolgáltatásra. Az is ideális, ha regisztráció előtt elolvashatja több társkereső oldal felhasználói véleményét.


Hasonló cikkek

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szerezhetsz néhány plusz kilót.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.