Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal világos lesz.

1. Szeretsz hosszú távú kapcsolatot keresni?

A legtöbb ember szereti a szerelmes állapotot, és nagyon élvezi a randevúzást. Hogy vagy? Szeretsz vagy utálsz randevúzni és ismerkedni? Szánj egy pillanatra gondolkodni. Elmondod a körülötted lévőknek, hogy igaz szerelmet keresel, de ha szóba kerül, valami mindig az útjába áll? A súlyos munkahelyi helyzettől a zokniválogatásig?

2. Boldog vagy, amikor jegyes vagy?

A zaklató vagy féltékeny nővel való kapcsolat nem sokat mond a boldogságról. Emlékezzen jó kapcsolataira. Szerelmes voltál, a szeretőd csodálatos ember volt, és mégsem voltál teljesen elégedett? Mondd meg magadnak, melyik az erősebb. A magány pillanataiban eszedbe jut valaki, akivel szeretnéd megosztani az életed, vagy olyan pillanatokra vágysz, amikor egyedül vagy egy kapcsolatban? Te határozod meg az élettempódat, mikor kell aludni, mikor olvasni, mikor rogysz le a kanapéra munka után és mikor menj ki... Még egy szinte tökéletes kapcsolatban is vágysz azokra a dolgokra, amelyek meghatározzák a szinglit életet?

3. Hogyan képzeli el a házaséletet?

Hagyja, hogy az elméje repüljön, és képzelje el, hogy házas. Mik az első gondolatok, amelyek eszébe jutnak? Szórakoztató életed van, megosztod a titkokat, győzelmeket és veszteségeket, nevetsz? Röviden, ugyanazt a házaséletet látja, mint a filmekből? Vagy más forgatókönyvet lát? Az Ön személyes jövőképe árulja el a legtöbbet arról, hogy mire vágyik. Próbálkozzon a második próbálkozással: képzelje el az ideális állapotot néhány év múlva. Boldog házasnak látja magát, vagy házas egy csoport gyerekkel? Vagy még mindig egyedülálló vagy, és azt csinálsz, amit akarsz, amikor csak akarsz?

4. Mit érzel, amikor véget vetsz egy kapcsolatnak?

Nem számít, hogy három éve vagy három hete vagytok együtt. Még akkor is, ha te vagy a másik befejezte. Szomorúságot, haragot, félelmet stb. a legtöbb ember érez. Azok, akik egyedülállók akarnak lenni, pozitív érzelmeket tapasztalnak. Megkönnyebbülés. Óvatos öröm. Egy jó kapcsolat megszűnése után is! Hiányzott az önálló életed?

5. Mennyire vagy elégedett a mindennapi szingli életeddel?

Saját elmédben engedj el minden olyan feltételezést, hogy hogyan kell érezned magad. Gondold át, hogyan érzel valójában. Egyetlen egységként elégedett vagy, vagy szeretnél valakit, akivel megosztaná a teljes Énedet? Az egyedülálló életre vágyó emberek gyakrabban szeretnének értelmes munkát, még akkor is, ha a keresett pénz vagy a karrierjük nem szédítő. Eredményeiket és önmagukat is gyakran aszerint mérik, hogy mit éreznek fontosnak. Nem olyan elfogadott szabályok szerint, mint a család-karrier-gyerekek.

Ha három vagy több kérdésben találod magad, hidd el, hogy a kettő élete nem neked való.


Hasonló cikkek

Egy férfi első randevút tervez

A férfiak hódítók voltak, vannak és kell is lenniük a jövőben. Még ha úgymond a nő kötötte meg az ismeretséget, hadd hívjon ki a férfi. Ettől a férfiak sokkal jobban érzik magukat.

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.