Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal világos lesz.

1. Szeretsz hosszú távú kapcsolatot keresni?

A legtöbb ember szereti a szerelmes állapotot, és nagyon élvezi a randevúzást. Hogy vagy? Szeretsz vagy utálsz randevúzni és ismerkedni? Szánj egy pillanatra gondolkodni. Elmondod a körülötted lévőknek, hogy igaz szerelmet keresel, de ha szóba kerül, valami mindig az útjába áll? A súlyos munkahelyi helyzettől a zokniválogatásig?

2. Boldog vagy, amikor jegyes vagy?

A zaklató vagy féltékeny nővel való kapcsolat nem sokat mond a boldogságról. Emlékezzen jó kapcsolataira. Szerelmes voltál, a szeretőd csodálatos ember volt, és mégsem voltál teljesen elégedett? Mondd meg magadnak, melyik az erősebb. A magány pillanataiban eszedbe jut valaki, akivel szeretnéd megosztani az életed, vagy olyan pillanatokra vágysz, amikor egyedül vagy egy kapcsolatban? Te határozod meg az élettempódat, mikor kell aludni, mikor olvasni, mikor rogysz le a kanapéra munka után és mikor menj ki... Még egy szinte tökéletes kapcsolatban is vágysz azokra a dolgokra, amelyek meghatározzák a szinglit életet?

3. Hogyan képzeli el a házaséletet?

Hagyja, hogy az elméje repüljön, és képzelje el, hogy házas. Mik az első gondolatok, amelyek eszébe jutnak? Szórakoztató életed van, megosztod a titkokat, győzelmeket és veszteségeket, nevetsz? Röviden, ugyanazt a házaséletet látja, mint a filmekből? Vagy más forgatókönyvet lát? Az Ön személyes jövőképe árulja el a legtöbbet arról, hogy mire vágyik. Próbálkozzon a második próbálkozással: képzelje el az ideális állapotot néhány év múlva. Boldog házasnak látja magát, vagy házas egy csoport gyerekkel? Vagy még mindig egyedülálló vagy, és azt csinálsz, amit akarsz, amikor csak akarsz?

4. Mit érzel, amikor véget vetsz egy kapcsolatnak?

Nem számít, hogy három éve vagy három hete vagytok együtt. Még akkor is, ha te vagy a másik befejezte. Szomorúságot, haragot, félelmet stb. a legtöbb ember érez. Azok, akik egyedülállók akarnak lenni, pozitív érzelmeket tapasztalnak. Megkönnyebbülés. Óvatos öröm. Egy jó kapcsolat megszűnése után is! Hiányzott az önálló életed?

5. Mennyire vagy elégedett a mindennapi szingli életeddel?

Saját elmédben engedj el minden olyan feltételezést, hogy hogyan kell érezned magad. Gondold át, hogyan érzel valójában. Egyetlen egységként elégedett vagy, vagy szeretnél valakit, akivel megosztaná a teljes Énedet? Az egyedülálló életre vágyó emberek gyakrabban szeretnének értelmes munkát, még akkor is, ha a keresett pénz vagy a karrierjük nem szédítő. Eredményeiket és önmagukat is gyakran aszerint mérik, hogy mit éreznek fontosnak. Nem olyan elfogadott szabályok szerint, mint a család-karrier-gyerekek.

Ha három vagy több kérdésben találod magad, hidd el, hogy a kettő élete nem neked való.


Hasonló cikkek

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.