Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal világos lesz.

1. Szeretsz hosszú távú kapcsolatot keresni?

A legtöbb ember szereti a szerelmes állapotot, és nagyon élvezi a randevúzást. Hogy vagy? Szeretsz vagy utálsz randevúzni és ismerkedni? Szánj egy pillanatra gondolkodni. Elmondod a körülötted lévőknek, hogy igaz szerelmet keresel, de ha szóba kerül, valami mindig az útjába áll? A súlyos munkahelyi helyzettől a zokniválogatásig?

2. Boldog vagy, amikor jegyes vagy?

A zaklató vagy féltékeny nővel való kapcsolat nem sokat mond a boldogságról. Emlékezzen jó kapcsolataira. Szerelmes voltál, a szeretőd csodálatos ember volt, és mégsem voltál teljesen elégedett? Mondd meg magadnak, melyik az erősebb. A magány pillanataiban eszedbe jut valaki, akivel szeretnéd megosztani az életed, vagy olyan pillanatokra vágysz, amikor egyedül vagy egy kapcsolatban? Te határozod meg az élettempódat, mikor kell aludni, mikor olvasni, mikor rogysz le a kanapéra munka után és mikor menj ki... Még egy szinte tökéletes kapcsolatban is vágysz azokra a dolgokra, amelyek meghatározzák a szinglit életet?

3. Hogyan képzeli el a házaséletet?

Hagyja, hogy az elméje repüljön, és képzelje el, hogy házas. Mik az első gondolatok, amelyek eszébe jutnak? Szórakoztató életed van, megosztod a titkokat, győzelmeket és veszteségeket, nevetsz? Röviden, ugyanazt a házaséletet látja, mint a filmekből? Vagy más forgatókönyvet lát? Az Ön személyes jövőképe árulja el a legtöbbet arról, hogy mire vágyik. Próbálkozzon a második próbálkozással: képzelje el az ideális állapotot néhány év múlva. Boldog házasnak látja magát, vagy házas egy csoport gyerekkel? Vagy még mindig egyedülálló vagy, és azt csinálsz, amit akarsz, amikor csak akarsz?

4. Mit érzel, amikor véget vetsz egy kapcsolatnak?

Nem számít, hogy három éve vagy három hete vagytok együtt. Még akkor is, ha te vagy a másik befejezte. Szomorúságot, haragot, félelmet stb. a legtöbb ember érez. Azok, akik egyedülállók akarnak lenni, pozitív érzelmeket tapasztalnak. Megkönnyebbülés. Óvatos öröm. Egy jó kapcsolat megszűnése után is! Hiányzott az önálló életed?

5. Mennyire vagy elégedett a mindennapi szingli életeddel?

Saját elmédben engedj el minden olyan feltételezést, hogy hogyan kell érezned magad. Gondold át, hogyan érzel valójában. Egyetlen egységként elégedett vagy, vagy szeretnél valakit, akivel megosztaná a teljes Énedet? Az egyedülálló életre vágyó emberek gyakrabban szeretnének értelmes munkát, még akkor is, ha a keresett pénz vagy a karrierjük nem szédítő. Eredményeiket és önmagukat is gyakran aszerint mérik, hogy mit éreznek fontosnak. Nem olyan elfogadott szabályok szerint, mint a család-karrier-gyerekek.

Ha három vagy több kérdésben találod magad, hidd el, hogy a kettő élete nem neked való.


Hasonló cikkek

Szerelem egy társkereső oldalról: Hogyan ne dőljünk be a csalóknak?

A mai rohanó időkben kevés embernek van lehetősége elmenni bárokba vagy más rendezvényekre, és klasszikus módon megismerni egymást. Ez az oka annak, hogy az online társkereső oldalak virágoznak. Azonban a mindennapi élethez hasonlóan az interneten is vannak buktatók. Megírtuk Önnek, hogyan maradhat biztonságban itt is.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.