Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal világos lesz.

1. Szeretsz hosszú távú kapcsolatot keresni?

A legtöbb ember szereti a szerelmes állapotot, és nagyon élvezi a randevúzást. Hogy vagy? Szeretsz vagy utálsz randevúzni és ismerkedni? Szánj egy pillanatra gondolkodni. Elmondod a körülötted lévőknek, hogy igaz szerelmet keresel, de ha szóba kerül, valami mindig az útjába áll? A súlyos munkahelyi helyzettől a zokniválogatásig?

2. Boldog vagy, amikor jegyes vagy?

A zaklató vagy féltékeny nővel való kapcsolat nem sokat mond a boldogságról. Emlékezzen jó kapcsolataira. Szerelmes voltál, a szeretőd csodálatos ember volt, és mégsem voltál teljesen elégedett? Mondd meg magadnak, melyik az erősebb. A magány pillanataiban eszedbe jut valaki, akivel szeretnéd megosztani az életed, vagy olyan pillanatokra vágysz, amikor egyedül vagy egy kapcsolatban? Te határozod meg az élettempódat, mikor kell aludni, mikor olvasni, mikor rogysz le a kanapéra munka után és mikor menj ki... Még egy szinte tökéletes kapcsolatban is vágysz azokra a dolgokra, amelyek meghatározzák a szinglit életet?

3. Hogyan képzeli el a házaséletet?

Hagyja, hogy az elméje repüljön, és képzelje el, hogy házas. Mik az első gondolatok, amelyek eszébe jutnak? Szórakoztató életed van, megosztod a titkokat, győzelmeket és veszteségeket, nevetsz? Röviden, ugyanazt a házaséletet látja, mint a filmekből? Vagy más forgatókönyvet lát? Az Ön személyes jövőképe árulja el a legtöbbet arról, hogy mire vágyik. Próbálkozzon a második próbálkozással: képzelje el az ideális állapotot néhány év múlva. Boldog házasnak látja magát, vagy házas egy csoport gyerekkel? Vagy még mindig egyedülálló vagy, és azt csinálsz, amit akarsz, amikor csak akarsz?

4. Mit érzel, amikor véget vetsz egy kapcsolatnak?

Nem számít, hogy három éve vagy három hete vagytok együtt. Még akkor is, ha te vagy a másik befejezte. Szomorúságot, haragot, félelmet stb. a legtöbb ember érez. Azok, akik egyedülállók akarnak lenni, pozitív érzelmeket tapasztalnak. Megkönnyebbülés. Óvatos öröm. Egy jó kapcsolat megszűnése után is! Hiányzott az önálló életed?

5. Mennyire vagy elégedett a mindennapi szingli életeddel?

Saját elmédben engedj el minden olyan feltételezést, hogy hogyan kell érezned magad. Gondold át, hogyan érzel valójában. Egyetlen egységként elégedett vagy, vagy szeretnél valakit, akivel megosztaná a teljes Énedet? Az egyedülálló életre vágyó emberek gyakrabban szeretnének értelmes munkát, még akkor is, ha a keresett pénz vagy a karrierjük nem szédítő. Eredményeiket és önmagukat is gyakran aszerint mérik, hogy mit éreznek fontosnak. Nem olyan elfogadott szabályok szerint, mint a család-karrier-gyerekek.

Ha három vagy több kérdésben találod magad, hidd el, hogy a kettő élete nem neked való.


Hasonló cikkek

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.