Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal világos lesz.

1. Szeretsz hosszú távú kapcsolatot keresni?

A legtöbb ember szereti a szerelmes állapotot, és nagyon élvezi a randevúzást. Hogy vagy? Szeretsz vagy utálsz randevúzni és ismerkedni? Szánj egy pillanatra gondolkodni. Elmondod a körülötted lévőknek, hogy igaz szerelmet keresel, de ha szóba kerül, valami mindig az útjába áll? A súlyos munkahelyi helyzettől a zokniválogatásig?

2. Boldog vagy, amikor jegyes vagy?

A zaklató vagy féltékeny nővel való kapcsolat nem sokat mond a boldogságról. Emlékezzen jó kapcsolataira. Szerelmes voltál, a szeretőd csodálatos ember volt, és mégsem voltál teljesen elégedett? Mondd meg magadnak, melyik az erősebb. A magány pillanataiban eszedbe jut valaki, akivel szeretnéd megosztani az életed, vagy olyan pillanatokra vágysz, amikor egyedül vagy egy kapcsolatban? Te határozod meg az élettempódat, mikor kell aludni, mikor olvasni, mikor rogysz le a kanapéra munka után és mikor menj ki... Még egy szinte tökéletes kapcsolatban is vágysz azokra a dolgokra, amelyek meghatározzák a szinglit életet?

3. Hogyan képzeli el a házaséletet?

Hagyja, hogy az elméje repüljön, és képzelje el, hogy házas. Mik az első gondolatok, amelyek eszébe jutnak? Szórakoztató életed van, megosztod a titkokat, győzelmeket és veszteségeket, nevetsz? Röviden, ugyanazt a házaséletet látja, mint a filmekből? Vagy más forgatókönyvet lát? Az Ön személyes jövőképe árulja el a legtöbbet arról, hogy mire vágyik. Próbálkozzon a második próbálkozással: képzelje el az ideális állapotot néhány év múlva. Boldog házasnak látja magát, vagy házas egy csoport gyerekkel? Vagy még mindig egyedülálló vagy, és azt csinálsz, amit akarsz, amikor csak akarsz?

4. Mit érzel, amikor véget vetsz egy kapcsolatnak?

Nem számít, hogy három éve vagy három hete vagytok együtt. Még akkor is, ha te vagy a másik befejezte. Szomorúságot, haragot, félelmet stb. a legtöbb ember érez. Azok, akik egyedülállók akarnak lenni, pozitív érzelmeket tapasztalnak. Megkönnyebbülés. Óvatos öröm. Egy jó kapcsolat megszűnése után is! Hiányzott az önálló életed?

5. Mennyire vagy elégedett a mindennapi szingli életeddel?

Saját elmédben engedj el minden olyan feltételezést, hogy hogyan kell érezned magad. Gondold át, hogyan érzel valójában. Egyetlen egységként elégedett vagy, vagy szeretnél valakit, akivel megosztaná a teljes Énedet? Az egyedülálló életre vágyó emberek gyakrabban szeretnének értelmes munkát, még akkor is, ha a keresett pénz vagy a karrierjük nem szédítő. Eredményeiket és önmagukat is gyakran aszerint mérik, hogy mit éreznek fontosnak. Nem olyan elfogadott szabályok szerint, mint a család-karrier-gyerekek.

Ha három vagy több kérdésben találod magad, hidd el, hogy a kettő élete nem neked való.


Hasonló cikkek

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát kerülni az első randin?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.