Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a tulajdonságok?

Ő egy úriember

A megfelelő srác udvarias, figyelembe veszi az Ön véleményét, és megérti, hogy mindenkinek vannak érzései. Ha kinyitja előtted az ajtót és segít a kabátodban, de egyáltalán nem érdekli a véleményed és a világnézeted, akkor csak a tisztességes embert játssza.

Pozitívan áll

A folyton dühös emberek, akik állandóan csak panaszkodnak, és akiknek a világon minden rossz, nem jók az életre. Éppen ellenkezőleg, a pozitív szemlélettel rendelkező emberek jobban megbirkóznak a nehézségekkel, egészségesebbek, több energiával rendelkeznek, és mindig a jobb jövőt célozzák meg. Bármilyen cikinek is hangzik, ez igaz. Lehet, hogy észre sem veszik. Keressen egy férfit, aki optimistán nézi a világot.

Okos

Az okos embereknek nem feltétlenül van diplomájuk, és nem kell minden lehetséges tényt megjegyezni. Keress egy olyan férfit, aki önállóan gondolkodik és tud dönteni. Az okos férfiak leggyakrabban tudják, mit akarnak az élettől, legalább van fogalmuk arról, hogyan juthatnak el oda, és képesek kritikusan gondolkodni. A finn Haken Egyetemen végzett tanulmány szerint pedig csak szórakozásból sokkal kevésbé valószínű, hogy megcsalják párjukat.

Nevettetni tudnak

Humoromérzék az intelligencia másik jele, és gyakran együtt jár a becsület érzésével is. Hasonlóképpen, a jokerek jobban képesek szembenézni az élet kihívásaival, és nem törnek össze minden kudarckor. És ha már a témánál tartunk, a humorérzék fontos része egy kapcsolatnak. Azok a partnerek, akik együtt nevetnek, boldogabbak, könnyebben oldják meg a vitákat és magabiztosabbak.

Erkölcsi elvei vannak

Az ilyen férfit könnyen felismerheti, ha önmaga, ha van. az élet értékeit, és kitart a szavánál. Minden embernek van erkölcsi iránytűje. Keress olyat, amelyik legalább részben megegyezik a tiéddel, és ami a legfontosabb, nem „menj a széllel, menj a kabáttal” típusú. Azok a férfiak, akik megoldották belső értékeiket, megbízhatóak, megbízhatóak. És stabil munkahelyük és kapcsolataik is vannak.

Ő a támaszod

Támogat és motivál. Ő maga mindig igyekszik, még ha tudat alatt is, jobb ember lenni, mint egy héttel vagy egy évvel ezelőtt. Igazán partnernek tekint téged – mindenben egyenrangú és egyformán fontos számára.


Hasonló cikkek

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.