Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a tulajdonságok?

Ő egy úriember

A megfelelő srác udvarias, figyelembe veszi az Ön véleményét, és megérti, hogy mindenkinek vannak érzései. Ha kinyitja előtted az ajtót és segít a kabátodban, de egyáltalán nem érdekli a véleményed és a világnézeted, akkor csak a tisztességes embert játssza.

Pozitívan áll

A folyton dühös emberek, akik állandóan csak panaszkodnak, és akiknek a világon minden rossz, nem jók az életre. Éppen ellenkezőleg, a pozitív szemlélettel rendelkező emberek jobban megbirkóznak a nehézségekkel, egészségesebbek, több energiával rendelkeznek, és mindig a jobb jövőt célozzák meg. Bármilyen cikinek is hangzik, ez igaz. Lehet, hogy észre sem veszik. Keressen egy férfit, aki optimistán nézi a világot.

Okos

Az okos embereknek nem feltétlenül van diplomájuk, és nem kell minden lehetséges tényt megjegyezni. Keress egy olyan férfit, aki önállóan gondolkodik és tud dönteni. Az okos férfiak leggyakrabban tudják, mit akarnak az élettől, legalább van fogalmuk arról, hogyan juthatnak el oda, és képesek kritikusan gondolkodni. A finn Haken Egyetemen végzett tanulmány szerint pedig csak szórakozásból sokkal kevésbé valószínű, hogy megcsalják párjukat.

Nevettetni tudnak

Humoromérzék az intelligencia másik jele, és gyakran együtt jár a becsület érzésével is. Hasonlóképpen, a jokerek jobban képesek szembenézni az élet kihívásaival, és nem törnek össze minden kudarckor. És ha már a témánál tartunk, a humorérzék fontos része egy kapcsolatnak. Azok a partnerek, akik együtt nevetnek, boldogabbak, könnyebben oldják meg a vitákat és magabiztosabbak.

Erkölcsi elvei vannak

Az ilyen férfit könnyen felismerheti, ha önmaga, ha van. az élet értékeit, és kitart a szavánál. Minden embernek van erkölcsi iránytűje. Keress olyat, amelyik legalább részben megegyezik a tiéddel, és ami a legfontosabb, nem „menj a széllel, menj a kabáttal” típusú. Azok a férfiak, akik megoldották belső értékeiket, megbízhatóak, megbízhatóak. És stabil munkahelyük és kapcsolataik is vannak.

Ő a támaszod

Támogat és motivál. Ő maga mindig igyekszik, még ha tudat alatt is, jobb ember lenni, mint egy héttel vagy egy évvel ezelőtt. Igazán partnernek tekint téged – mindenben egyenrangú és egyformán fontos számára.


Hasonló cikkek

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.