Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a tulajdonságok?

Ő egy úriember

A megfelelő srác udvarias, figyelembe veszi az Ön véleményét, és megérti, hogy mindenkinek vannak érzései. Ha kinyitja előtted az ajtót és segít a kabátodban, de egyáltalán nem érdekli a véleményed és a világnézeted, akkor csak a tisztességes embert játssza.

Pozitívan áll

A folyton dühös emberek, akik állandóan csak panaszkodnak, és akiknek a világon minden rossz, nem jók az életre. Éppen ellenkezőleg, a pozitív szemlélettel rendelkező emberek jobban megbirkóznak a nehézségekkel, egészségesebbek, több energiával rendelkeznek, és mindig a jobb jövőt célozzák meg. Bármilyen cikinek is hangzik, ez igaz. Lehet, hogy észre sem veszik. Keressen egy férfit, aki optimistán nézi a világot.

Okos

Az okos embereknek nem feltétlenül van diplomájuk, és nem kell minden lehetséges tényt megjegyezni. Keress egy olyan férfit, aki önállóan gondolkodik és tud dönteni. Az okos férfiak leggyakrabban tudják, mit akarnak az élettől, legalább van fogalmuk arról, hogyan juthatnak el oda, és képesek kritikusan gondolkodni. A finn Haken Egyetemen végzett tanulmány szerint pedig csak szórakozásból sokkal kevésbé valószínű, hogy megcsalják párjukat.

Nevettetni tudnak

Humoromérzék az intelligencia másik jele, és gyakran együtt jár a becsület érzésével is. Hasonlóképpen, a jokerek jobban képesek szembenézni az élet kihívásaival, és nem törnek össze minden kudarckor. És ha már a témánál tartunk, a humorérzék fontos része egy kapcsolatnak. Azok a partnerek, akik együtt nevetnek, boldogabbak, könnyebben oldják meg a vitákat és magabiztosabbak.

Erkölcsi elvei vannak

Az ilyen férfit könnyen felismerheti, ha önmaga, ha van. az élet értékeit, és kitart a szavánál. Minden embernek van erkölcsi iránytűje. Keress olyat, amelyik legalább részben megegyezik a tiéddel, és ami a legfontosabb, nem „menj a széllel, menj a kabáttal” típusú. Azok a férfiak, akik megoldották belső értékeiket, megbízhatóak, megbízhatóak. És stabil munkahelyük és kapcsolataik is vannak.

Ő a támaszod

Támogat és motivál. Ő maga mindig igyekszik, még ha tudat alatt is, jobb ember lenni, mint egy héttel vagy egy évvel ezelőtt. Igazán partnernek tekint téged – mindenben egyenrangú és egyformán fontos számára.


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.