Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a tulajdonságok?

Ő egy úriember

A megfelelő srác udvarias, figyelembe veszi az Ön véleményét, és megérti, hogy mindenkinek vannak érzései. Ha kinyitja előtted az ajtót és segít a kabátodban, de egyáltalán nem érdekli a véleményed és a világnézeted, akkor csak a tisztességes embert játssza.

Pozitívan áll

A folyton dühös emberek, akik állandóan csak panaszkodnak, és akiknek a világon minden rossz, nem jók az életre. Éppen ellenkezőleg, a pozitív szemlélettel rendelkező emberek jobban megbirkóznak a nehézségekkel, egészségesebbek, több energiával rendelkeznek, és mindig a jobb jövőt célozzák meg. Bármilyen cikinek is hangzik, ez igaz. Lehet, hogy észre sem veszik. Keressen egy férfit, aki optimistán nézi a világot.

Okos

Az okos embereknek nem feltétlenül van diplomájuk, és nem kell minden lehetséges tényt megjegyezni. Keress egy olyan férfit, aki önállóan gondolkodik és tud dönteni. Az okos férfiak leggyakrabban tudják, mit akarnak az élettől, legalább van fogalmuk arról, hogyan juthatnak el oda, és képesek kritikusan gondolkodni. A finn Haken Egyetemen végzett tanulmány szerint pedig csak szórakozásból sokkal kevésbé valószínű, hogy megcsalják párjukat.

Nevettetni tudnak

Humoromérzék az intelligencia másik jele, és gyakran együtt jár a becsület érzésével is. Hasonlóképpen, a jokerek jobban képesek szembenézni az élet kihívásaival, és nem törnek össze minden kudarckor. És ha már a témánál tartunk, a humorérzék fontos része egy kapcsolatnak. Azok a partnerek, akik együtt nevetnek, boldogabbak, könnyebben oldják meg a vitákat és magabiztosabbak.

Erkölcsi elvei vannak

Az ilyen férfit könnyen felismerheti, ha önmaga, ha van. az élet értékeit, és kitart a szavánál. Minden embernek van erkölcsi iránytűje. Keress olyat, amelyik legalább részben megegyezik a tiéddel, és ami a legfontosabb, nem „menj a széllel, menj a kabáttal” típusú. Azok a férfiak, akik megoldották belső értékeiket, megbízhatóak, megbízhatóak. És stabil munkahelyük és kapcsolataik is vannak.

Ő a támaszod

Támogat és motivál. Ő maga mindig igyekszik, még ha tudat alatt is, jobb ember lenni, mint egy héttel vagy egy évvel ezelőtt. Igazán partnernek tekint téged – mindenben egyenrangú és egyformán fontos számára.


Hasonló cikkek

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.