Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tegye fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheti, hogy jó párjatok vagytok-e egymásnak.1. Mitől vagy a legjobban ideges?
2. Mi volt életed legrosszabb élménye?
3. Mi volt számodra a legjobb élmény az életedben?
4. Mik a prioritásai?
5. Mit értékelsz a nőkben?
6. Mit utálsz abszolút a nőkben?
7. Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie a barátnődnek?
8. Mit nem szeretsz a nőkben?
9. Mik a hobbijaid?
10. Ha tudnád, hogy még hátravan az utolsó hónapod, hogy élj, mit szeretnél még elérni?
11. Milyen állatokat szeretsz?
12. Mi a legrosszabb rossz szokásod?
13. Hogyan jellemeznéd magad három szóban?
14. Ön szerint milyen szerepet kellene játszania minden partnernek a kapcsolatban?
15. Milyen a kapcsolatod a családoddal?
16. Akarsz gyereket? Ha igen, mennyit?
17. Szívesebben úszik a hullámokban és napozik a gyönyörű strandokon, vagy barangol a hegyekben?
18. Mi a kedvenc filmed?
19. Milyen volt a gyerekkorod?
20. Szereted a munkád?
21. Tudsz nemet mondani másoknak, vagy inkább mindenre bólogatsz, még ha akarata ellenére is?
22. Mire vágysz a legjobban?
23. Tudsz hallgatni másokra?
24. Ha valaki kétségbeesetten segítséget kér tőled, segítesz neki?
25. Olvasol könyveket? És melyik?
26. Ha választhatnál, mi lenne szívesebben, igaz szerelem vagy sok pénz?
27. Mi tud stresszt okozni?
28. Mi az a dolog, amit soha többé nem akarsz megtenni?
29. Ha egy napig nő lehetnél, mit tennél?
30. Ha bárhol élhetnél a világon, mi lenne az?
31. mi akartál lenni gyerekként?
32. Sikerült elérnie valamilyen célt és álmot az életében?
33. Inkább kidobod a megkeresett pénzt vagy megtakarítod?
34. Követsz valamilyen vallást vagy ateista vagy?
35. Meg tudod bocsátani az emberek hibáit?

Ne egyszerre kérdezz, hanem fokozatosan, a közös beszélgetések/közös levelezések során. Attól függően, hogy az Ön számára megfelelő válaszok vagy azok a válaszok érvényesülnek, amelyek inkább bosszantanak, mintsem örömet okoznak, majd döntse el, hogy szeretne-e újabb kapcsolatot kiépíteni ezzel a partnerrel, vagy inkább máshol keres.


Hasonló cikkek

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.