Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Ébredjen a randevúzásra!

Menjen el a parkba

Ha az időjárás legalább egy kicsit engedi, menjen el a parkba az első randevún. Egyszerű, kellemes és szokatlan egyszerre. Élvezzük együtt a friss levegőt! Ha szeretnéd meglepni párodat, a hidegebb évszakban vigyél magaddal egy plusz sálat vagy sapkát. Ha egy kis kávét vagy teát veszel egy kis termoszba, biztosan plusz pluszpontokat kapsz. Az urak megmutatják úriemberségüket, a hölgyek pedig valójában ugyanazt – hogy a párjukra gondolnak. Játsszon frizbivel, vigye magával a kutyáját, ha van, piknikezzen, sétáljon el a helyi legöregebb fához, építsen hóembert, vagy üljön le egy padra és csevegjen. Meglepően sok tennivaló van a parkban. Vonja be a fantáziáját, és élvezze maximálisan az első közös randevút.

Látogassa meg az állatkertet

Gyerekkorában biztosan szerette az állatkertet. És ha még soha nem járt ilyenben, tudna jobb kezdeni? Keresse meg kedvenc állatát, nézze meg azokat, amelyeket általában elkerül a természetben. Vagy vegyen egy fagylaltot egy helyi standon, és nézze meg a zsiráfokat. Hagyja, hogy gyermeki lelkesedése elragadjon, és egyszerűen csak „figyelje az állatokat”. Nem kell aggódnia az állatkerti beszélgetések miatt. A témák természetesen megjelennek a körülötted látott érdekes dolgokból. A második randin biztosan nyugodtabb leszel, és egy ilyen állatkert nagyon hasznos lehet a közös beszélgetéshez.

Használd a helyi nevezetességet

Minden városban és faluban van valami fontos pont, amelyhez a történelem kapcsolódik, vagy legalábbis érdekes eredettörténete van. Legyen szó épületről vagy fáról, helyről vagy csak pletyka, keressen egy helyit, és látogassa meg. Elképesztő, milyen keveset látogatunk a szülővárosok turisztikai központjaiba, észrevetted? Nagyon valószínű, hogy egyikőtök sem járt még ezen a helyi látványosságon. Ha kisvárosból származol, és iskolai kirándulásokból ismered a helyet, nézz rá felnőtt szemekkel. Vagy menjen el egy szomszédos városba.

Gyűljön össze ebédelni

Viszonylag közel dolgoztok egymáshoz? Ebédre való találkozásnak tökéletes! Főleg, ha félénk vagy, értékelni fogod, ha együtt ebédelsz a munkaszünetben, mert ez kevés stresszt jelent. Alapvetően még teljesen fel sem lehet öltözni, így nem kell aggódnia a megfelelő öltözék kiválasztásával egy randevúhoz. A napközbeni randevú általában kevésbé kapcsolódik a "randizom!"-hoz, ami önmagában is kellően megzavarhatja a félénkeket. És ha történetesen nem szereti a partnerét, akkor közvetlenül felkínálják azt a kifogást, hogy vissza kell mennie az irodába. Az első ebéd randevú kellemes, mert kiküszöböli az ismeretlenség klasszikus stresszét. Ha megakad a tekintete, sokkal több mondanivalója lesz a másodikról.

Látogassa meg a piacokat

A termelői piacok egyre népszerűbbek, és szinte bárhol találhat ilyet. minden sarkon. Fogadd meg, hogy ott találkozunk. Az előzetes napirend segít csökkenteni a feszültséget és a félelmet attól, hogy mit fog tenni az ülésen. Vigyél magaddal kosarat vagy vászontáskát, és csak sétálj és vásárolj. Séta közben beszélni mindig sokkal könnyebb, mint egyszerűen sétálni. Megszabadulsz a legrosszabb idegességtől, és a kezeidet is lefoglalja a termékek kiválasztása és a táska hordása közben.


Hasonló cikkek

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.