Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Ébredjen a randevúzásra!

Menjen el a parkba

Ha az időjárás legalább egy kicsit engedi, menjen el a parkba az első randevún. Egyszerű, kellemes és szokatlan egyszerre. Élvezzük együtt a friss levegőt! Ha szeretnéd meglepni párodat, a hidegebb évszakban vigyél magaddal egy plusz sálat vagy sapkát. Ha egy kis kávét vagy teát veszel egy kis termoszba, biztosan plusz pluszpontokat kapsz. Az urak megmutatják úriemberségüket, a hölgyek pedig valójában ugyanazt – hogy a párjukra gondolnak. Játsszon frizbivel, vigye magával a kutyáját, ha van, piknikezzen, sétáljon el a helyi legöregebb fához, építsen hóembert, vagy üljön le egy padra és csevegjen. Meglepően sok tennivaló van a parkban. Vonja be a fantáziáját, és élvezze maximálisan az első közös randevút.

Látogassa meg az állatkertet

Gyerekkorában biztosan szerette az állatkertet. És ha még soha nem járt ilyenben, tudna jobb kezdeni? Keresse meg kedvenc állatát, nézze meg azokat, amelyeket általában elkerül a természetben. Vagy vegyen egy fagylaltot egy helyi standon, és nézze meg a zsiráfokat. Hagyja, hogy gyermeki lelkesedése elragadjon, és egyszerűen csak „figyelje az állatokat”. Nem kell aggódnia az állatkerti beszélgetések miatt. A témák természetesen megjelennek a körülötted látott érdekes dolgokból. A második randin biztosan nyugodtabb leszel, és egy ilyen állatkert nagyon hasznos lehet a közös beszélgetéshez.

Használd a helyi nevezetességet

Minden városban és faluban van valami fontos pont, amelyhez a történelem kapcsolódik, vagy legalábbis érdekes eredettörténete van. Legyen szó épületről vagy fáról, helyről vagy csak pletyka, keressen egy helyit, és látogassa meg. Elképesztő, milyen keveset látogatunk a szülővárosok turisztikai központjaiba, észrevetted? Nagyon valószínű, hogy egyikőtök sem járt még ezen a helyi látványosságon. Ha kisvárosból származol, és iskolai kirándulásokból ismered a helyet, nézz rá felnőtt szemekkel. Vagy menjen el egy szomszédos városba.

Gyűljön össze ebédelni

Viszonylag közel dolgoztok egymáshoz? Ebédre való találkozásnak tökéletes! Főleg, ha félénk vagy, értékelni fogod, ha együtt ebédelsz a munkaszünetben, mert ez kevés stresszt jelent. Alapvetően még teljesen fel sem lehet öltözni, így nem kell aggódnia a megfelelő öltözék kiválasztásával egy randevúhoz. A napközbeni randevú általában kevésbé kapcsolódik a "randizom!"-hoz, ami önmagában is kellően megzavarhatja a félénkeket. És ha történetesen nem szereti a partnerét, akkor közvetlenül felkínálják azt a kifogást, hogy vissza kell mennie az irodába. Az első ebéd randevú kellemes, mert kiküszöböli az ismeretlenség klasszikus stresszét. Ha megakad a tekintete, sokkal több mondanivalója lesz a másodikról.

Látogassa meg a piacokat

A termelői piacok egyre népszerűbbek, és szinte bárhol találhat ilyet. minden sarkon. Fogadd meg, hogy ott találkozunk. Az előzetes napirend segít csökkenteni a feszültséget és a félelmet attól, hogy mit fog tenni az ülésen. Vigyél magaddal kosarat vagy vászontáskát, és csak sétálj és vásárolj. Séta közben beszélni mindig sokkal könnyebb, mint egyszerűen sétálni. Megszabadulsz a legrosszabb idegességtől, és a kezeidet is lefoglalja a termékek kiválasztása és a táska hordása közben.


Hasonló cikkek

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.