Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Ébredjen a randevúzásra!

Menjen el a parkba

Ha az időjárás legalább egy kicsit engedi, menjen el a parkba az első randevún. Egyszerű, kellemes és szokatlan egyszerre. Élvezzük együtt a friss levegőt! Ha szeretnéd meglepni párodat, a hidegebb évszakban vigyél magaddal egy plusz sálat vagy sapkát. Ha egy kis kávét vagy teát veszel egy kis termoszba, biztosan plusz pluszpontokat kapsz. Az urak megmutatják úriemberségüket, a hölgyek pedig valójában ugyanazt – hogy a párjukra gondolnak. Játsszon frizbivel, vigye magával a kutyáját, ha van, piknikezzen, sétáljon el a helyi legöregebb fához, építsen hóembert, vagy üljön le egy padra és csevegjen. Meglepően sok tennivaló van a parkban. Vonja be a fantáziáját, és élvezze maximálisan az első közös randevút.

Látogassa meg az állatkertet

Gyerekkorában biztosan szerette az állatkertet. És ha még soha nem járt ilyenben, tudna jobb kezdeni? Keresse meg kedvenc állatát, nézze meg azokat, amelyeket általában elkerül a természetben. Vagy vegyen egy fagylaltot egy helyi standon, és nézze meg a zsiráfokat. Hagyja, hogy gyermeki lelkesedése elragadjon, és egyszerűen csak „figyelje az állatokat”. Nem kell aggódnia az állatkerti beszélgetések miatt. A témák természetesen megjelennek a körülötted látott érdekes dolgokból. A második randin biztosan nyugodtabb leszel, és egy ilyen állatkert nagyon hasznos lehet a közös beszélgetéshez.

Használd a helyi nevezetességet

Minden városban és faluban van valami fontos pont, amelyhez a történelem kapcsolódik, vagy legalábbis érdekes eredettörténete van. Legyen szó épületről vagy fáról, helyről vagy csak pletyka, keressen egy helyit, és látogassa meg. Elképesztő, milyen keveset látogatunk a szülővárosok turisztikai központjaiba, észrevetted? Nagyon valószínű, hogy egyikőtök sem járt még ezen a helyi látványosságon. Ha kisvárosból származol, és iskolai kirándulásokból ismered a helyet, nézz rá felnőtt szemekkel. Vagy menjen el egy szomszédos városba.

Gyűljön össze ebédelni

Viszonylag közel dolgoztok egymáshoz? Ebédre való találkozásnak tökéletes! Főleg, ha félénk vagy, értékelni fogod, ha együtt ebédelsz a munkaszünetben, mert ez kevés stresszt jelent. Alapvetően még teljesen fel sem lehet öltözni, így nem kell aggódnia a megfelelő öltözék kiválasztásával egy randevúhoz. A napközbeni randevú általában kevésbé kapcsolódik a "randizom!"-hoz, ami önmagában is kellően megzavarhatja a félénkeket. És ha történetesen nem szereti a partnerét, akkor közvetlenül felkínálják azt a kifogást, hogy vissza kell mennie az irodába. Az első ebéd randevú kellemes, mert kiküszöböli az ismeretlenség klasszikus stresszét. Ha megakad a tekintete, sokkal több mondanivalója lesz a másodikról.

Látogassa meg a piacokat

A termelői piacok egyre népszerűbbek, és szinte bárhol találhat ilyet. minden sarkon. Fogadd meg, hogy ott találkozunk. Az előzetes napirend segít csökkenteni a feszültséget és a félelmet attól, hogy mit fog tenni az ülésen. Vigyél magaddal kosarat vagy vászontáskát, és csak sétálj és vásárolj. Séta közben beszélni mindig sokkal könnyebb, mint egyszerűen sétálni. Megszabadulsz a legrosszabb idegességtől, és a kezeidet is lefoglalja a termékek kiválasztása és a táska hordása közben.


Hasonló cikkek

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.