Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Ébredjen a randevúzásra!

Menjen el a parkba

Ha az időjárás legalább egy kicsit engedi, menjen el a parkba az első randevún. Egyszerű, kellemes és szokatlan egyszerre. Élvezzük együtt a friss levegőt! Ha szeretnéd meglepni párodat, a hidegebb évszakban vigyél magaddal egy plusz sálat vagy sapkát. Ha egy kis kávét vagy teát veszel egy kis termoszba, biztosan plusz pluszpontokat kapsz. Az urak megmutatják úriemberségüket, a hölgyek pedig valójában ugyanazt – hogy a párjukra gondolnak. Játsszon frizbivel, vigye magával a kutyáját, ha van, piknikezzen, sétáljon el a helyi legöregebb fához, építsen hóembert, vagy üljön le egy padra és csevegjen. Meglepően sok tennivaló van a parkban. Vonja be a fantáziáját, és élvezze maximálisan az első közös randevút.

Látogassa meg az állatkertet

Gyerekkorában biztosan szerette az állatkertet. És ha még soha nem járt ilyenben, tudna jobb kezdeni? Keresse meg kedvenc állatát, nézze meg azokat, amelyeket általában elkerül a természetben. Vagy vegyen egy fagylaltot egy helyi standon, és nézze meg a zsiráfokat. Hagyja, hogy gyermeki lelkesedése elragadjon, és egyszerűen csak „figyelje az állatokat”. Nem kell aggódnia az állatkerti beszélgetések miatt. A témák természetesen megjelennek a körülötted látott érdekes dolgokból. A második randin biztosan nyugodtabb leszel, és egy ilyen állatkert nagyon hasznos lehet a közös beszélgetéshez.

Használd a helyi nevezetességet

Minden városban és faluban van valami fontos pont, amelyhez a történelem kapcsolódik, vagy legalábbis érdekes eredettörténete van. Legyen szó épületről vagy fáról, helyről vagy csak pletyka, keressen egy helyit, és látogassa meg. Elképesztő, milyen keveset látogatunk a szülővárosok turisztikai központjaiba, észrevetted? Nagyon valószínű, hogy egyikőtök sem járt még ezen a helyi látványosságon. Ha kisvárosból származol, és iskolai kirándulásokból ismered a helyet, nézz rá felnőtt szemekkel. Vagy menjen el egy szomszédos városba.

Gyűljön össze ebédelni

Viszonylag közel dolgoztok egymáshoz? Ebédre való találkozásnak tökéletes! Főleg, ha félénk vagy, értékelni fogod, ha együtt ebédelsz a munkaszünetben, mert ez kevés stresszt jelent. Alapvetően még teljesen fel sem lehet öltözni, így nem kell aggódnia a megfelelő öltözék kiválasztásával egy randevúhoz. A napközbeni randevú általában kevésbé kapcsolódik a "randizom!"-hoz, ami önmagában is kellően megzavarhatja a félénkeket. És ha történetesen nem szereti a partnerét, akkor közvetlenül felkínálják azt a kifogást, hogy vissza kell mennie az irodába. Az első ebéd randevú kellemes, mert kiküszöböli az ismeretlenség klasszikus stresszét. Ha megakad a tekintete, sokkal több mondanivalója lesz a másodikról.

Látogassa meg a piacokat

A termelői piacok egyre népszerűbbek, és szinte bárhol találhat ilyet. minden sarkon. Fogadd meg, hogy ott találkozunk. Az előzetes napirend segít csökkenteni a feszültséget és a félelmet attól, hogy mit fog tenni az ülésen. Vigyél magaddal kosarat vagy vászontáskát, és csak sétálj és vásárolj. Séta közben beszélni mindig sokkal könnyebb, mint egyszerűen sétálni. Megszabadulsz a legrosszabb idegességtől, és a kezeidet is lefoglalja a termékek kiválasztása és a táska hordása közben.


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.