Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Ébredjen a randevúzásra!

Menjen el a parkba

Ha az időjárás legalább egy kicsit engedi, menjen el a parkba az első randevún. Egyszerű, kellemes és szokatlan egyszerre. Élvezzük együtt a friss levegőt! Ha szeretnéd meglepni párodat, a hidegebb évszakban vigyél magaddal egy plusz sálat vagy sapkát. Ha egy kis kávét vagy teát veszel egy kis termoszba, biztosan plusz pluszpontokat kapsz. Az urak megmutatják úriemberségüket, a hölgyek pedig valójában ugyanazt – hogy a párjukra gondolnak. Játsszon frizbivel, vigye magával a kutyáját, ha van, piknikezzen, sétáljon el a helyi legöregebb fához, építsen hóembert, vagy üljön le egy padra és csevegjen. Meglepően sok tennivaló van a parkban. Vonja be a fantáziáját, és élvezze maximálisan az első közös randevút.

Látogassa meg az állatkertet

Gyerekkorában biztosan szerette az állatkertet. És ha még soha nem járt ilyenben, tudna jobb kezdeni? Keresse meg kedvenc állatát, nézze meg azokat, amelyeket általában elkerül a természetben. Vagy vegyen egy fagylaltot egy helyi standon, és nézze meg a zsiráfokat. Hagyja, hogy gyermeki lelkesedése elragadjon, és egyszerűen csak „figyelje az állatokat”. Nem kell aggódnia az állatkerti beszélgetések miatt. A témák természetesen megjelennek a körülötted látott érdekes dolgokból. A második randin biztosan nyugodtabb leszel, és egy ilyen állatkert nagyon hasznos lehet a közös beszélgetéshez.

Használd a helyi nevezetességet

Minden városban és faluban van valami fontos pont, amelyhez a történelem kapcsolódik, vagy legalábbis érdekes eredettörténete van. Legyen szó épületről vagy fáról, helyről vagy csak pletyka, keressen egy helyit, és látogassa meg. Elképesztő, milyen keveset látogatunk a szülővárosok turisztikai központjaiba, észrevetted? Nagyon valószínű, hogy egyikőtök sem járt még ezen a helyi látványosságon. Ha kisvárosból származol, és iskolai kirándulásokból ismered a helyet, nézz rá felnőtt szemekkel. Vagy menjen el egy szomszédos városba.

Gyűljön össze ebédelni

Viszonylag közel dolgoztok egymáshoz? Ebédre való találkozásnak tökéletes! Főleg, ha félénk vagy, értékelni fogod, ha együtt ebédelsz a munkaszünetben, mert ez kevés stresszt jelent. Alapvetően még teljesen fel sem lehet öltözni, így nem kell aggódnia a megfelelő öltözék kiválasztásával egy randevúhoz. A napközbeni randevú általában kevésbé kapcsolódik a "randizom!"-hoz, ami önmagában is kellően megzavarhatja a félénkeket. És ha történetesen nem szereti a partnerét, akkor közvetlenül felkínálják azt a kifogást, hogy vissza kell mennie az irodába. Az első ebéd randevú kellemes, mert kiküszöböli az ismeretlenség klasszikus stresszét. Ha megakad a tekintete, sokkal több mondanivalója lesz a másodikról.

Látogassa meg a piacokat

A termelői piacok egyre népszerűbbek, és szinte bárhol találhat ilyet. minden sarkon. Fogadd meg, hogy ott találkozunk. Az előzetes napirend segít csökkenteni a feszültséget és a félelmet attól, hogy mit fog tenni az ülésen. Vigyél magaddal kosarat vagy vászontáskát, és csak sétálj és vásárolj. Séta közben beszélni mindig sokkal könnyebb, mint egyszerűen sétálni. Megszabadulsz a legrosszabb idegességtől, és a kezeidet is lefoglalja a termékek kiválasztása és a táska hordása közben.


Hasonló cikkek

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.