4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló?

1. Félsz a fájdalomtól és a megaláztatástól

Az első dolog, ami eszedbe jut, egy különösen fájdalmas szakítás. Gyakrabban azonban az eredeti családban lévő kapcsolatok a hibásak! A túl szigorú szülők félelmet kelthettek benned. Bármit is elrontottál, sokáig a tányérodon volt. A kreditek azonnal eltűntek, vagy észre sem vették őket. Végül is normálisak voltak. Jelentős kolerát is okoz. A szüleid kiabáltak veled minden kis kihágásért? A harmadik lehetőség pedig az erősen tradicionális értékekkel rendelkező nagyszülők! A "nő itt van a férfiért, és feláldozza magát a családért" stílusban való nevelés biztosan nem fogja a nyugalmat növelni. Csakúgy, mint "a férfinak gondoskodnia kell a feleségéről és a gyerekeiről".

Felnőttkorodban átvitted azt a félelmet, hogy a partnered újra kiabálni fognak veled minden apróság miatt. Senki nem akarja önként kitenni magát ennek. Határozza meg ezt a hitet. És törekedjen az eltávolítására.

2. Nem tiszteled magad

Minél több tiszteletet, megbecsülést és szeretetet adsz magadnak, annál többet kapsz másoktól. Egyszerű koncepció, de az idők kezdete óta működik. Vigyázz magadra testileg, lelkileg és érzelmileg. Ennek köszönhetően olyan energiát fogsz sugározni, ami magához vonzza azokat, akik ugyanúgy törődni akarnak majd veled.

Lehet, hogy az elején nem lesz könnyű, de ne add fel. Ha érzelmileg érett és megbízható személlyel akarsz randevúzni, magadnak érzelmileg érettnek és megbízhatónak kell lenned. Hogyan éred el ezt? Tiszteld magad.

3. Nincs zárt múltad

Életed során találkoztál egy nővel vagy férfiakkal, akikkel úgy gondoltad, hogy életed végéig együtt maradsz. Végül kiderült, hogy ő egy szörnyű ember, aki elhagyott téged. Vagy ne adj isten, meghalt. Bármilyen okból nem vagytok együtt, nem gondolhatsz rájuk. Egy új kapcsolat ideálisnak tűnik a szív gyógyítására. De ez már a második, harmadik, tizedik kapcsolat és még mindig nem megy. Merüljön el a lelkiismeretében. A régire gondolva kezdesz új kapcsolatokat?

Kultúránk szerint lehetetlen két kapcsolatot egy időben fenntartani. Nem tehetjük meg. Nézze meg alaposan, miért nem akarja elengedni a régi kapcsolatot. Végezze el a saját rituáléját, hogy segítsen megbékélni a végével. Adj magadnak időt a gyászra. Kérjen szakember segítséget. Egy új kapcsolat soha nem fog működni, ha még mindig a régire gondol. Zárja be.

4. Nem engeded, hogy bárki megérintse a testedet.

A randevúzási profilod tökéletes. Ráadásul nem képzeled el a dolgokat! Valóban jól fizető állásod van, érdekes hobbid, és nincs szégyellnivalód a megjelenésed miatt. Kezdetben minden lehetséges kapcsolat nagyszerűnek tűnik. Tisztán irányítjátok a beszélgetést, megértitek egymást, egyforma az ízlésetek, és még abban is megegyeztek, hogy hol szeretnétek egy nap élni. A végén azonban mégis megtörténik, hogy mindenből semmi lesz. És újra egyedül vagy. Észrevetted, hogy mi hiányzik a kapcsolatodból? Meghittség! Az érzelmes.

A kapcsolat kialakításához nyitás szükséges. És igen, ez egyben annak a lehetőségét is jelenti, hogy a párod megsebesít téged. De két ember kapcsolata az érzelmekről szól. A hasonló arcbőr nagyszerű, de még a teljesen ellentétes párok is meg tudják érteni egymást. A probléma az, amikor nem vagy hajlandó odaadni azt a részét, ami miatt belevágsz a kapcsolatba. Tökéletesnek lenni unalmas. Fedje fel apró hibáit, és engedje meg partnerének, hogy jobban megismerjen. Valóban és mélyen.
Hasonló cikkek

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.