4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló?

1. Félsz a fájdalomtól és a megaláztatástól

Az első dolog, ami eszedbe jut, egy különösen fájdalmas szakítás. Gyakrabban azonban az eredeti családban lévő kapcsolatok a hibásak! A túl szigorú szülők félelmet kelthettek benned. Bármit is elrontottál, sokáig a tányérodon volt. A kreditek azonnal eltűntek, vagy észre sem vették őket. Végül is normálisak voltak. Jelentős kolerát is okoz. A szüleid kiabáltak veled minden kis kihágásért? A harmadik lehetőség pedig az erősen tradicionális értékekkel rendelkező nagyszülők! A "nő itt van a férfiért, és feláldozza magát a családért" stílusban való nevelés biztosan nem fogja a nyugalmat növelni. Csakúgy, mint "a férfinak gondoskodnia kell a feleségéről és a gyerekeiről".

Felnőttkorodban átvitted azt a félelmet, hogy a partnered újra kiabálni fognak veled minden apróság miatt. Senki nem akarja önként kitenni magát ennek. Határozza meg ezt a hitet. És törekedjen az eltávolítására.

2. Nem tiszteled magad

Minél több tiszteletet, megbecsülést és szeretetet adsz magadnak, annál többet kapsz másoktól. Egyszerű koncepció, de az idők kezdete óta működik. Vigyázz magadra testileg, lelkileg és érzelmileg. Ennek köszönhetően olyan energiát fogsz sugározni, ami magához vonzza azokat, akik ugyanúgy törődni akarnak majd veled.

Lehet, hogy az elején nem lesz könnyű, de ne add fel. Ha érzelmileg érett és megbízható személlyel akarsz randevúzni, magadnak érzelmileg érettnek és megbízhatónak kell lenned. Hogyan éred el ezt? Tiszteld magad.

3. Nincs zárt múltad

Életed során találkoztál egy nővel vagy férfiakkal, akikkel úgy gondoltad, hogy életed végéig együtt maradsz. Végül kiderült, hogy ő egy szörnyű ember, aki elhagyott téged. Vagy ne adj isten, meghalt. Bármilyen okból nem vagytok együtt, nem gondolhatsz rájuk. Egy új kapcsolat ideálisnak tűnik a szív gyógyítására. De ez már a második, harmadik, tizedik kapcsolat és még mindig nem megy. Merüljön el a lelkiismeretében. A régire gondolva kezdesz új kapcsolatokat?

Kultúránk szerint lehetetlen két kapcsolatot egy időben fenntartani. Nem tehetjük meg. Nézze meg alaposan, miért nem akarja elengedni a régi kapcsolatot. Végezze el a saját rituáléját, hogy segítsen megbékélni a végével. Adj magadnak időt a gyászra. Kérjen szakember segítséget. Egy új kapcsolat soha nem fog működni, ha még mindig a régire gondol. Zárja be.

4. Nem engeded, hogy bárki megérintse a testedet.

A randevúzási profilod tökéletes. Ráadásul nem képzeled el a dolgokat! Valóban jól fizető állásod van, érdekes hobbid, és nincs szégyellnivalód a megjelenésed miatt. Kezdetben minden lehetséges kapcsolat nagyszerűnek tűnik. Tisztán irányítjátok a beszélgetést, megértitek egymást, egyforma az ízlésetek, és még abban is megegyeztek, hogy hol szeretnétek egy nap élni. A végén azonban mégis megtörténik, hogy mindenből semmi lesz. És újra egyedül vagy. Észrevetted, hogy mi hiányzik a kapcsolatodból? Meghittség! Az érzelmes.

A kapcsolat kialakításához nyitás szükséges. És igen, ez egyben annak a lehetőségét is jelenti, hogy a párod megsebesít téged. De két ember kapcsolata az érzelmekről szól. A hasonló arcbőr nagyszerű, de még a teljesen ellentétes párok is meg tudják érteni egymást. A probléma az, amikor nem vagy hajlandó odaadni azt a részét, ami miatt belevágsz a kapcsolatba. Tökéletesnek lenni unalmas. Fedje fel apró hibáit, és engedje meg partnerének, hogy jobban megismerjen. Valóban és mélyen.
Hasonló cikkek

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.