4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló?

1. Félsz a fájdalomtól és a megaláztatástól

Az első dolog, ami eszedbe jut, egy különösen fájdalmas szakítás. Gyakrabban azonban az eredeti családban lévő kapcsolatok a hibásak! A túl szigorú szülők félelmet kelthettek benned. Bármit is elrontottál, sokáig a tányérodon volt. A kreditek azonnal eltűntek, vagy észre sem vették őket. Végül is normálisak voltak. Jelentős kolerát is okoz. A szüleid kiabáltak veled minden kis kihágásért? A harmadik lehetőség pedig az erősen tradicionális értékekkel rendelkező nagyszülők! A "nő itt van a férfiért, és feláldozza magát a családért" stílusban való nevelés biztosan nem fogja a nyugalmat növelni. Csakúgy, mint "a férfinak gondoskodnia kell a feleségéről és a gyerekeiről".

Felnőttkorodban átvitted azt a félelmet, hogy a partnered újra kiabálni fognak veled minden apróság miatt. Senki nem akarja önként kitenni magát ennek. Határozza meg ezt a hitet. És törekedjen az eltávolítására.

2. Nem tiszteled magad

Minél több tiszteletet, megbecsülést és szeretetet adsz magadnak, annál többet kapsz másoktól. Egyszerű koncepció, de az idők kezdete óta működik. Vigyázz magadra testileg, lelkileg és érzelmileg. Ennek köszönhetően olyan energiát fogsz sugározni, ami magához vonzza azokat, akik ugyanúgy törődni akarnak majd veled.

Lehet, hogy az elején nem lesz könnyű, de ne add fel. Ha érzelmileg érett és megbízható személlyel akarsz randevúzni, magadnak érzelmileg érettnek és megbízhatónak kell lenned. Hogyan éred el ezt? Tiszteld magad.

3. Nincs zárt múltad

Életed során találkoztál egy nővel vagy férfiakkal, akikkel úgy gondoltad, hogy életed végéig együtt maradsz. Végül kiderült, hogy ő egy szörnyű ember, aki elhagyott téged. Vagy ne adj isten, meghalt. Bármilyen okból nem vagytok együtt, nem gondolhatsz rájuk. Egy új kapcsolat ideálisnak tűnik a szív gyógyítására. De ez már a második, harmadik, tizedik kapcsolat és még mindig nem megy. Merüljön el a lelkiismeretében. A régire gondolva kezdesz új kapcsolatokat?

Kultúránk szerint lehetetlen két kapcsolatot egy időben fenntartani. Nem tehetjük meg. Nézze meg alaposan, miért nem akarja elengedni a régi kapcsolatot. Végezze el a saját rituáléját, hogy segítsen megbékélni a végével. Adj magadnak időt a gyászra. Kérjen szakember segítséget. Egy új kapcsolat soha nem fog működni, ha még mindig a régire gondol. Zárja be.

4. Nem engeded, hogy bárki megérintse a testedet.

A randevúzási profilod tökéletes. Ráadásul nem képzeled el a dolgokat! Valóban jól fizető állásod van, érdekes hobbid, és nincs szégyellnivalód a megjelenésed miatt. Kezdetben minden lehetséges kapcsolat nagyszerűnek tűnik. Tisztán irányítjátok a beszélgetést, megértitek egymást, egyforma az ízlésetek, és még abban is megegyeztek, hogy hol szeretnétek egy nap élni. A végén azonban mégis megtörténik, hogy mindenből semmi lesz. És újra egyedül vagy. Észrevetted, hogy mi hiányzik a kapcsolatodból? Meghittség! Az érzelmes.

A kapcsolat kialakításához nyitás szükséges. És igen, ez egyben annak a lehetőségét is jelenti, hogy a párod megsebesít téged. De két ember kapcsolata az érzelmekről szól. A hasonló arcbőr nagyszerű, de még a teljesen ellentétes párok is meg tudják érteni egymást. A probléma az, amikor nem vagy hajlandó odaadni azt a részét, ami miatt belevágsz a kapcsolatba. Tökéletesnek lenni unalmas. Fedje fel apró hibáit, és engedje meg partnerének, hogy jobban megismerjen. Valóban és mélyen.
Hasonló cikkek

Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.