4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló?

1. Félsz a fájdalomtól és a megaláztatástól

Az első dolog, ami eszedbe jut, egy különösen fájdalmas szakítás. Gyakrabban azonban az eredeti családban lévő kapcsolatok a hibásak! A túl szigorú szülők félelmet kelthettek benned. Bármit is elrontottál, sokáig a tányérodon volt. A kreditek azonnal eltűntek, vagy észre sem vették őket. Végül is normálisak voltak. Jelentős kolerát is okoz. A szüleid kiabáltak veled minden kis kihágásért? A harmadik lehetőség pedig az erősen tradicionális értékekkel rendelkező nagyszülők! A "nő itt van a férfiért, és feláldozza magát a családért" stílusban való nevelés biztosan nem fogja a nyugalmat növelni. Csakúgy, mint "a férfinak gondoskodnia kell a feleségéről és a gyerekeiről".

Felnőttkorodban átvitted azt a félelmet, hogy a partnered újra kiabálni fognak veled minden apróság miatt. Senki nem akarja önként kitenni magát ennek. Határozza meg ezt a hitet. És törekedjen az eltávolítására.

2. Nem tiszteled magad

Minél több tiszteletet, megbecsülést és szeretetet adsz magadnak, annál többet kapsz másoktól. Egyszerű koncepció, de az idők kezdete óta működik. Vigyázz magadra testileg, lelkileg és érzelmileg. Ennek köszönhetően olyan energiát fogsz sugározni, ami magához vonzza azokat, akik ugyanúgy törődni akarnak majd veled.

Lehet, hogy az elején nem lesz könnyű, de ne add fel. Ha érzelmileg érett és megbízható személlyel akarsz randevúzni, magadnak érzelmileg érettnek és megbízhatónak kell lenned. Hogyan éred el ezt? Tiszteld magad.

3. Nincs zárt múltad

Életed során találkoztál egy nővel vagy férfiakkal, akikkel úgy gondoltad, hogy életed végéig együtt maradsz. Végül kiderült, hogy ő egy szörnyű ember, aki elhagyott téged. Vagy ne adj isten, meghalt. Bármilyen okból nem vagytok együtt, nem gondolhatsz rájuk. Egy új kapcsolat ideálisnak tűnik a szív gyógyítására. De ez már a második, harmadik, tizedik kapcsolat és még mindig nem megy. Merüljön el a lelkiismeretében. A régire gondolva kezdesz új kapcsolatokat?

Kultúránk szerint lehetetlen két kapcsolatot egy időben fenntartani. Nem tehetjük meg. Nézze meg alaposan, miért nem akarja elengedni a régi kapcsolatot. Végezze el a saját rituáléját, hogy segítsen megbékélni a végével. Adj magadnak időt a gyászra. Kérjen szakember segítséget. Egy új kapcsolat soha nem fog működni, ha még mindig a régire gondol. Zárja be.

4. Nem engeded, hogy bárki megérintse a testedet.

A randevúzási profilod tökéletes. Ráadásul nem képzeled el a dolgokat! Valóban jól fizető állásod van, érdekes hobbid, és nincs szégyellnivalód a megjelenésed miatt. Kezdetben minden lehetséges kapcsolat nagyszerűnek tűnik. Tisztán irányítjátok a beszélgetést, megértitek egymást, egyforma az ízlésetek, és még abban is megegyeztek, hogy hol szeretnétek egy nap élni. A végén azonban mégis megtörténik, hogy mindenből semmi lesz. És újra egyedül vagy. Észrevetted, hogy mi hiányzik a kapcsolatodból? Meghittség! Az érzelmes.

A kapcsolat kialakításához nyitás szükséges. És igen, ez egyben annak a lehetőségét is jelenti, hogy a párod megsebesít téged. De két ember kapcsolata az érzelmekről szól. A hasonló arcbőr nagyszerű, de még a teljesen ellentétes párok is meg tudják érteni egymást. A probléma az, amikor nem vagy hajlandó odaadni azt a részét, ami miatt belevágsz a kapcsolatba. Tökéletesnek lenni unalmas. Fedje fel apró hibáit, és engedje meg partnerének, hogy jobban megismerjen. Valóban és mélyen.
Hasonló cikkek

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.