Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Keresztbe tett kezek

Az utóbbi években egyre hangsúlyosabbá vált, hogy a keresztbe tett kéz nem csak tagadást és ellenkezést jelent. a másik csinálja mondja. De ez mit sem változtat azon, hogy már régóta a fejünkbe van kódolva! Ezért ügyeljen arra, hogy soha ne tegye keresztbe a karját valaki előtt, akit le akar nyűgözni. Koncentrálj erre, ez a gesztus gyakran öntudatlan. Mindenféle alkalomra megcsináljuk. Például, ha fázunk, vagy nem tudjuk, mit csináljunk a kezünkkel.

Nem létesíted a szemkontaktust

Flörtöléskor a tekintet elfordítása titokzatos lehet, csábító. De ha már együtt randevúztok, nincs ok arra, hogy visszariadjatok! Tehát nézzen a párja szemébe. Ha túl félénk vagy, gyakorold például az ügyfeleken vagy az üzleti partnereken, hogy a szemöldökök közötti pontot nézd. Így elkerülöd a közvetlen érintkezést, és a társad nem fog tudni semmit.

Ujjal mutogatás

Gyerekkorodban biztosan megtanítottak rá, hogy ne mutogass. Emlékezzen erre a leckére, és vigye át felnőtt életébe. Valószínűleg nem a pincérre mutat, amikor róla beszél. De sokan használják ezt a gesztust, ha valamit hangsúlyozni akarnak. Vagy a véleményük, vagy leírnak valamit, amit nemrégiben láttak. Gyakoribb, mint gondolnád. Ilyen esetekben feltartja az ujját, és homályosan integet a levegőben. Néha a mutatóujját az orrára vagy az arcára helyezheti. Ha gyakran vagy sokáig integetsz így, uralkodónak, agresszívnek és mások véleménye számára elérhetetlennek tűnsz.

Túl közel vagy

Az ideális távolság megbecslése nem könnyű feladat . Még a túl nagy távolság sem ideális. Leginkább azonban éppen az, amelyik túl kicsi. Menj be minden randevúba, tudva, hogy mindenkinek más-más méretű a személyes tere, és ehhez igazodj. Ha a párod eltávolodik tőled, vagy más módon kényelmetlenül érzi magát, akkor túl közel vagy. Ha folyamatosan behatol valaki személyes terébe, agresszívnek vagy tolakodónak tűnsz. Ráadásul a partnere egyáltalán nem érzi jól magát, és nem megy el veled újabb randevúzásra, csak azért, hogy ezt elkerülje.


Hasonló cikkek

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.