Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Keresztbe tett kezek

Az utóbbi években egyre hangsúlyosabbá vált, hogy a keresztbe tett kéz nem csak tagadást és ellenkezést jelent. a másik csinálja mondja. De ez mit sem változtat azon, hogy már régóta a fejünkbe van kódolva! Ezért ügyeljen arra, hogy soha ne tegye keresztbe a karját valaki előtt, akit le akar nyűgözni. Koncentrálj erre, ez a gesztus gyakran öntudatlan. Mindenféle alkalomra megcsináljuk. Például, ha fázunk, vagy nem tudjuk, mit csináljunk a kezünkkel.

Nem létesíted a szemkontaktust

Flörtöléskor a tekintet elfordítása titokzatos lehet, csábító. De ha már együtt randevúztok, nincs ok arra, hogy visszariadjatok! Tehát nézzen a párja szemébe. Ha túl félénk vagy, gyakorold például az ügyfeleken vagy az üzleti partnereken, hogy a szemöldökök közötti pontot nézd. Így elkerülöd a közvetlen érintkezést, és a társad nem fog tudni semmit.

Ujjal mutogatás

Gyerekkorodban biztosan megtanítottak rá, hogy ne mutogass. Emlékezzen erre a leckére, és vigye át felnőtt életébe. Valószínűleg nem a pincérre mutat, amikor róla beszél. De sokan használják ezt a gesztust, ha valamit hangsúlyozni akarnak. Vagy a véleményük, vagy leírnak valamit, amit nemrégiben láttak. Gyakoribb, mint gondolnád. Ilyen esetekben feltartja az ujját, és homályosan integet a levegőben. Néha a mutatóujját az orrára vagy az arcára helyezheti. Ha gyakran vagy sokáig integetsz így, uralkodónak, agresszívnek és mások véleménye számára elérhetetlennek tűnsz.

Túl közel vagy

Az ideális távolság megbecslése nem könnyű feladat . Még a túl nagy távolság sem ideális. Leginkább azonban éppen az, amelyik túl kicsi. Menj be minden randevúba, tudva, hogy mindenkinek más-más méretű a személyes tere, és ehhez igazodj. Ha a párod eltávolodik tőled, vagy más módon kényelmetlenül érzi magát, akkor túl közel vagy. Ha folyamatosan behatol valaki személyes terébe, agresszívnek vagy tolakodónak tűnsz. Ráadásul a partnere egyáltalán nem érzi jól magát, és nem megy el veled újabb randevúzásra, csak azért, hogy ezt elkerülje.


Hasonló cikkek

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.