Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Keresztbe tett kezek

Az utóbbi években egyre hangsúlyosabbá vált, hogy a keresztbe tett kéz nem csak tagadást és ellenkezést jelent. a másik csinálja mondja. De ez mit sem változtat azon, hogy már régóta a fejünkbe van kódolva! Ezért ügyeljen arra, hogy soha ne tegye keresztbe a karját valaki előtt, akit le akar nyűgözni. Koncentrálj erre, ez a gesztus gyakran öntudatlan. Mindenféle alkalomra megcsináljuk. Például, ha fázunk, vagy nem tudjuk, mit csináljunk a kezünkkel.

Nem létesíted a szemkontaktust

Flörtöléskor a tekintet elfordítása titokzatos lehet, csábító. De ha már együtt randevúztok, nincs ok arra, hogy visszariadjatok! Tehát nézzen a párja szemébe. Ha túl félénk vagy, gyakorold például az ügyfeleken vagy az üzleti partnereken, hogy a szemöldökök közötti pontot nézd. Így elkerülöd a közvetlen érintkezést, és a társad nem fog tudni semmit.

Ujjal mutogatás

Gyerekkorodban biztosan megtanítottak rá, hogy ne mutogass. Emlékezzen erre a leckére, és vigye át felnőtt életébe. Valószínűleg nem a pincérre mutat, amikor róla beszél. De sokan használják ezt a gesztust, ha valamit hangsúlyozni akarnak. Vagy a véleményük, vagy leírnak valamit, amit nemrégiben láttak. Gyakoribb, mint gondolnád. Ilyen esetekben feltartja az ujját, és homályosan integet a levegőben. Néha a mutatóujját az orrára vagy az arcára helyezheti. Ha gyakran vagy sokáig integetsz így, uralkodónak, agresszívnek és mások véleménye számára elérhetetlennek tűnsz.

Túl közel vagy

Az ideális távolság megbecslése nem könnyű feladat . Még a túl nagy távolság sem ideális. Leginkább azonban éppen az, amelyik túl kicsi. Menj be minden randevúba, tudva, hogy mindenkinek más-más méretű a személyes tere, és ehhez igazodj. Ha a párod eltávolodik tőled, vagy más módon kényelmetlenül érzi magát, akkor túl közel vagy. Ha folyamatosan behatol valaki személyes terébe, agresszívnek vagy tolakodónak tűnsz. Ráadásul a partnere egyáltalán nem érzi jól magát, és nem megy el veled újabb randevúzásra, csak azért, hogy ezt elkerülje.


Hasonló cikkek

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.