Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Keresztbe tett kezek

Az utóbbi években egyre hangsúlyosabbá vált, hogy a keresztbe tett kéz nem csak tagadást és ellenkezést jelent. a másik csinálja mondja. De ez mit sem változtat azon, hogy már régóta a fejünkbe van kódolva! Ezért ügyeljen arra, hogy soha ne tegye keresztbe a karját valaki előtt, akit le akar nyűgözni. Koncentrálj erre, ez a gesztus gyakran öntudatlan. Mindenféle alkalomra megcsináljuk. Például, ha fázunk, vagy nem tudjuk, mit csináljunk a kezünkkel.

Nem létesíted a szemkontaktust

Flörtöléskor a tekintet elfordítása titokzatos lehet, csábító. De ha már együtt randevúztok, nincs ok arra, hogy visszariadjatok! Tehát nézzen a párja szemébe. Ha túl félénk vagy, gyakorold például az ügyfeleken vagy az üzleti partnereken, hogy a szemöldökök közötti pontot nézd. Így elkerülöd a közvetlen érintkezést, és a társad nem fog tudni semmit.

Ujjal mutogatás

Gyerekkorodban biztosan megtanítottak rá, hogy ne mutogass. Emlékezzen erre a leckére, és vigye át felnőtt életébe. Valószínűleg nem a pincérre mutat, amikor róla beszél. De sokan használják ezt a gesztust, ha valamit hangsúlyozni akarnak. Vagy a véleményük, vagy leírnak valamit, amit nemrégiben láttak. Gyakoribb, mint gondolnád. Ilyen esetekben feltartja az ujját, és homályosan integet a levegőben. Néha a mutatóujját az orrára vagy az arcára helyezheti. Ha gyakran vagy sokáig integetsz így, uralkodónak, agresszívnek és mások véleménye számára elérhetetlennek tűnsz.

Túl közel vagy

Az ideális távolság megbecslése nem könnyű feladat . Még a túl nagy távolság sem ideális. Leginkább azonban éppen az, amelyik túl kicsi. Menj be minden randevúba, tudva, hogy mindenkinek más-más méretű a személyes tere, és ehhez igazodj. Ha a párod eltávolodik tőled, vagy más módon kényelmetlenül érzi magát, akkor túl közel vagy. Ha folyamatosan behatol valaki személyes terébe, agresszívnek vagy tolakodónak tűnsz. Ráadásul a partnere egyáltalán nem érzi jól magát, és nem megy el veled újabb randevúzásra, csak azért, hogy ezt elkerülje.


Hasonló cikkek

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.