Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Keresztbe tett kezek

Az utóbbi években egyre hangsúlyosabbá vált, hogy a keresztbe tett kéz nem csak tagadást és ellenkezést jelent. a másik csinálja mondja. De ez mit sem változtat azon, hogy már régóta a fejünkbe van kódolva! Ezért ügyeljen arra, hogy soha ne tegye keresztbe a karját valaki előtt, akit le akar nyűgözni. Koncentrálj erre, ez a gesztus gyakran öntudatlan. Mindenféle alkalomra megcsináljuk. Például, ha fázunk, vagy nem tudjuk, mit csináljunk a kezünkkel.

Nem létesíted a szemkontaktust

Flörtöléskor a tekintet elfordítása titokzatos lehet, csábító. De ha már együtt randevúztok, nincs ok arra, hogy visszariadjatok! Tehát nézzen a párja szemébe. Ha túl félénk vagy, gyakorold például az ügyfeleken vagy az üzleti partnereken, hogy a szemöldökök közötti pontot nézd. Így elkerülöd a közvetlen érintkezést, és a társad nem fog tudni semmit.

Ujjal mutogatás

Gyerekkorodban biztosan megtanítottak rá, hogy ne mutogass. Emlékezzen erre a leckére, és vigye át felnőtt életébe. Valószínűleg nem a pincérre mutat, amikor róla beszél. De sokan használják ezt a gesztust, ha valamit hangsúlyozni akarnak. Vagy a véleményük, vagy leírnak valamit, amit nemrégiben láttak. Gyakoribb, mint gondolnád. Ilyen esetekben feltartja az ujját, és homályosan integet a levegőben. Néha a mutatóujját az orrára vagy az arcára helyezheti. Ha gyakran vagy sokáig integetsz így, uralkodónak, agresszívnek és mások véleménye számára elérhetetlennek tűnsz.

Túl közel vagy

Az ideális távolság megbecslése nem könnyű feladat . Még a túl nagy távolság sem ideális. Leginkább azonban éppen az, amelyik túl kicsi. Menj be minden randevúba, tudva, hogy mindenkinek más-más méretű a személyes tere, és ehhez igazodj. Ha a párod eltávolodik tőled, vagy más módon kényelmetlenül érzi magát, akkor túl közel vagy. Ha folyamatosan behatol valaki személyes terébe, agresszívnek vagy tolakodónak tűnsz. Ráadásul a partnere egyáltalán nem érzi jól magát, és nem megy el veled újabb randevúzásra, csak azért, hogy ezt elkerülje.


Hasonló cikkek

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.