Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvassa el, és megtudja.

A sikertelen partnerkereséssel járó kockázatok

Frusztráció

Ha nem sikerül megfelelő partnert találni, az emberek gyakran szomorúságot okoznak, üresség és étvágytalanság az élethez. A rossz hangulat rutinszerű dolog ezeknél az embereknél. Később ez az állapot enyhe depresszióba fordulhat. A legrosszabb esetben ezeknek az embereknek szakértők segítségét kell kérniük. A körülöttük lévők nem tudják figyelmen kívül hagyni azokat a negatív változásokat, amelyek a barátaikkal, kollégáikkal és kollégáikkal történnek. Senki sem szereti a szomorú és megtört embereket. A negatív emberek elkezdik "elszorítani" a körülöttük lévőket. Szó szerint menekülnek ezektől az emberektől. Ezért ne csodálkozz, hogy ebben az életszakaszban nem találsz barátot, nemhogy partnert.

Csökken az önbecsülés

Minél tovább nem találnak partner, annál inkább csökken az önértékelésük. Ezekben a pillanatokban egyértelmű, hogy az, aki nem talál partnert, alábecsüli magát, és olyan hibákat keres magában, amelyek miatt senki sem akarja őt. A probléma az, hogy egy ilyen egyén szándékosan sok olyan hibát tulajdonít magának, amivel alapvetően egyáltalán nem rendelkezik.

Minden új lehetőséggel, amikor az ember el tud cseszteni valakit, egyre jobban félni fog, hogy elcseszt. A félelem fokozódásával önértékelése továbbra is gyorsan csökken. Végül annyira leereszkedik, hogy félni fog a potenciális partnerekre nézni is.

A szerelem elutasítása

Ha egyesek hosszú ideig nem találnak párt, elkezdik hogy feladja a keresést. Megbékélnek azzal, hogy egyszerűen nem szerelemre születtek, és a sors nem adott nekik társat. Ezen a ponton szívükben bezárják a kapukat minden olyan partner előtt, akivel esélyük lehet. Egymagukban is becsapják a boldog párkapcsolat ajtaját.


Kerülje el a fent említett kockázatokat

Szeresse magát

Ne aggódjon nincs párja. Enélkül is teljes életet élhetsz. Használd ki a szabadidődet és csináld azt, amit szeretsz. Sport, olvasás, utazás és sok más tevékenység, amelyek segítenek megszabadulni attól a gondolattól, hogy egyedül vagy. Csak akkor leszel elégedett. Csak pozitív hullámokat fogsz küldeni a körülötted lévőknek, ami biztosan segít megtalálni a megfelelő partnert. A szerelem általában akkor jön, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Old meg a múltad

Ha bármilyen megoldatlan problémád van a múltbeli kapcsolataiddal kapcsolatban, gyorsan tegyél ellene valamit. Legyen szó benned lévő komplexusokról, vagy a volt partnereiddel fennálló megoldatlan számlákról. Mindenesetre ezeket a problémákat a lehető leggyorsabban meg kell szüntetni, hogy tiszta lappal indulhasson az új partnerrel való kapcsolatában.

Bizalmasan beszéljen valakivel a problémáiról

< p>Ne tartsd magadban a bajaidat. Mondd el szeretteidnek, min mész keresztül most. Ne maradj otthon egyedül, és ne zárd magadba. Hiszen pár nélkül is lehet szórakozni. A család és a barátok biztosan nem hagynak cserben.


Hasonló cikkek

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal megérted.

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.