Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

1. Viselkedésed

Az egészséges önbizalom jobban látható, mint gondolnád. A férfiak és a nők szinte azonnal észreveszik, ha egyenesen állsz, ha fenntartod a szemkontaktust, felvesznek séta közben, vagy észreveszik, hogy hol és hogyan ülsz. Még a társadalomban való viselkedésed sem marad rejtve a figyelő szemek elől. Sőt, már a ruhádból is megállapíthatod, hogy független vagy-e, alkalmazkodsz-e, jól vagy rosszul érzed magad mások mellett stb. Légy egészséges önbizalom, kifizetődik neked!

2. Önbemutatás

Eltúlzott, vagy éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem törődnek a megjelenéssel? A tisztátalanság, a rosszul testhezálló ruhák vagy ne adj isten, a kellemetlen szag mindenkit megbízhatóan elűz magától. Ráadásul a férfiak úgy értelmezik, hogy nem is élvezed a szexet. A nők viszont abból a szempontból, hogy nem fogsz tudni vigyázni rá vagy a lehetséges gyerekeidre. Ne becsülje alá saját „önbemutatását”. Az első benyomás nagyon fontos!

3. Egészség

Az egészséges ember idősebb kort él meg, tovább tud dolgozni, és jobban ellátja mások életét. Ez is egy olyan szempont, amellyel foglalkozni kell a kapcsolatban. A hölgyek most biztosan ujjonganak. Sminkkel elfedhetik a sápadtságot és a betegség egyéb jeleit. De még az urak sem jönnek csak úgy ide. Mindenki tudja, hogyan kell sminkelni. Bizonyított, hogy az ember egészségét testének és arcának szimmetriája alapján ítéljük meg. Minél nagyobb a szimmetria, annál jobb az egyén egészsége.

4. Az Ön hivatása

A szakma egy bizonyos pozíciót jelent a társadalmi ranglétrán. És azt is, hogyan tudsz vigyázni magadra és a családodra. Tudat alatt a másik ember munkáját frizurája, ruházata színe és viselkedése alapján ítéljük meg. Például a klasszikus frizurájú, öltönybe öltözött nők bankban dolgozhatnak, egy józan klasszikus öltönyben lévő férfi sikeres menedzser lehet. Ennek nem kell mindig igaznak lennie, de végül is attól függően, hogy az illető hogyan mutatja be magát, meg lehet állapítani, hogy valószínűleg melyik szférában dolgozik.

5. Együttérzés

Az utolsó pont egy egészen egyszerű szimpátia. Gondolatban az összes pontot összeadjuk egy egésszé, és ez alapján döntjük el, mennyire szimpatikus számunkra a másik. Nyilvánvalónak tűnhet. Néha azonban a szóban forgó személyben racionálisan szinte tökéletes hasonmását látjuk, de tudat alatt valami zavarhat vele kapcsolatban. Nem tudod mit? Hallgass az érzéseidre, és biztosan rájössz!


Hasonló cikkek

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.