Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

1. Viselkedésed

Az egészséges önbizalom jobban látható, mint gondolnád. A férfiak és a nők szinte azonnal észreveszik, ha egyenesen állsz, ha fenntartod a szemkontaktust, felvesznek séta közben, vagy észreveszik, hogy hol és hogyan ülsz. Még a társadalomban való viselkedésed sem marad rejtve a figyelő szemek elől. Sőt, már a ruhádból is megállapíthatod, hogy független vagy-e, alkalmazkodsz-e, jól vagy rosszul érzed magad mások mellett stb. Légy egészséges önbizalom, kifizetődik neked!

2. Önbemutatás

Eltúlzott, vagy éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem törődnek a megjelenéssel? A tisztátalanság, a rosszul testhezálló ruhák vagy ne adj isten, a kellemetlen szag mindenkit megbízhatóan elűz magától. Ráadásul a férfiak úgy értelmezik, hogy nem is élvezed a szexet. A nők viszont abból a szempontból, hogy nem fogsz tudni vigyázni rá vagy a lehetséges gyerekeidre. Ne becsülje alá saját „önbemutatását”. Az első benyomás nagyon fontos!

3. Egészség

Az egészséges ember idősebb kort él meg, tovább tud dolgozni, és jobban ellátja mások életét. Ez is egy olyan szempont, amellyel foglalkozni kell a kapcsolatban. A hölgyek most biztosan ujjonganak. Sminkkel elfedhetik a sápadtságot és a betegség egyéb jeleit. De még az urak sem jönnek csak úgy ide. Mindenki tudja, hogyan kell sminkelni. Bizonyított, hogy az ember egészségét testének és arcának szimmetriája alapján ítéljük meg. Minél nagyobb a szimmetria, annál jobb az egyén egészsége.

4. Az Ön hivatása

A szakma egy bizonyos pozíciót jelent a társadalmi ranglétrán. És azt is, hogyan tudsz vigyázni magadra és a családodra. Tudat alatt a másik ember munkáját frizurája, ruházata színe és viselkedése alapján ítéljük meg. Például a klasszikus frizurájú, öltönybe öltözött nők bankban dolgozhatnak, egy józan klasszikus öltönyben lévő férfi sikeres menedzser lehet. Ennek nem kell mindig igaznak lennie, de végül is attól függően, hogy az illető hogyan mutatja be magát, meg lehet állapítani, hogy valószínűleg melyik szférában dolgozik.

5. Együttérzés

Az utolsó pont egy egészen egyszerű szimpátia. Gondolatban az összes pontot összeadjuk egy egésszé, és ez alapján döntjük el, mennyire szimpatikus számunkra a másik. Nyilvánvalónak tűnhet. Néha azonban a szóban forgó személyben racionálisan szinte tökéletes hasonmását látjuk, de tudat alatt valami zavarhat vele kapcsolatban. Nem tudod mit? Hallgass az érzéseidre, és biztosan rájössz!


Hasonló cikkek

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.