Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

1. Viselkedésed

Az egészséges önbizalom jobban látható, mint gondolnád. A férfiak és a nők szinte azonnal észreveszik, ha egyenesen állsz, ha fenntartod a szemkontaktust, felvesznek séta közben, vagy észreveszik, hogy hol és hogyan ülsz. Még a társadalomban való viselkedésed sem marad rejtve a figyelő szemek elől. Sőt, már a ruhádból is megállapíthatod, hogy független vagy-e, alkalmazkodsz-e, jól vagy rosszul érzed magad mások mellett stb. Légy egészséges önbizalom, kifizetődik neked!

2. Önbemutatás

Eltúlzott, vagy éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem törődnek a megjelenéssel? A tisztátalanság, a rosszul testhezálló ruhák vagy ne adj isten, a kellemetlen szag mindenkit megbízhatóan elűz magától. Ráadásul a férfiak úgy értelmezik, hogy nem is élvezed a szexet. A nők viszont abból a szempontból, hogy nem fogsz tudni vigyázni rá vagy a lehetséges gyerekeidre. Ne becsülje alá saját „önbemutatását”. Az első benyomás nagyon fontos!

3. Egészség

Az egészséges ember idősebb kort él meg, tovább tud dolgozni, és jobban ellátja mások életét. Ez is egy olyan szempont, amellyel foglalkozni kell a kapcsolatban. A hölgyek most biztosan ujjonganak. Sminkkel elfedhetik a sápadtságot és a betegség egyéb jeleit. De még az urak sem jönnek csak úgy ide. Mindenki tudja, hogyan kell sminkelni. Bizonyított, hogy az ember egészségét testének és arcának szimmetriája alapján ítéljük meg. Minél nagyobb a szimmetria, annál jobb az egyén egészsége.

4. Az Ön hivatása

A szakma egy bizonyos pozíciót jelent a társadalmi ranglétrán. És azt is, hogyan tudsz vigyázni magadra és a családodra. Tudat alatt a másik ember munkáját frizurája, ruházata színe és viselkedése alapján ítéljük meg. Például a klasszikus frizurájú, öltönybe öltözött nők bankban dolgozhatnak, egy józan klasszikus öltönyben lévő férfi sikeres menedzser lehet. Ennek nem kell mindig igaznak lennie, de végül is attól függően, hogy az illető hogyan mutatja be magát, meg lehet állapítani, hogy valószínűleg melyik szférában dolgozik.

5. Együttérzés

Az utolsó pont egy egészen egyszerű szimpátia. Gondolatban az összes pontot összeadjuk egy egésszé, és ez alapján döntjük el, mennyire szimpatikus számunkra a másik. Nyilvánvalónak tűnhet. Néha azonban a szóban forgó személyben racionálisan szinte tökéletes hasonmását látjuk, de tudat alatt valami zavarhat vele kapcsolatban. Nem tudod mit? Hallgass az érzéseidre, és biztosan rájössz!


Hasonló cikkek

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.