Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

1. Viselkedésed

Az egészséges önbizalom jobban látható, mint gondolnád. A férfiak és a nők szinte azonnal észreveszik, ha egyenesen állsz, ha fenntartod a szemkontaktust, felvesznek séta közben, vagy észreveszik, hogy hol és hogyan ülsz. Még a társadalomban való viselkedésed sem marad rejtve a figyelő szemek elől. Sőt, már a ruhádból is megállapíthatod, hogy független vagy-e, alkalmazkodsz-e, jól vagy rosszul érzed magad mások mellett stb. Légy egészséges önbizalom, kifizetődik neked!

2. Önbemutatás

Eltúlzott, vagy éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem törődnek a megjelenéssel? A tisztátalanság, a rosszul testhezálló ruhák vagy ne adj isten, a kellemetlen szag mindenkit megbízhatóan elűz magától. Ráadásul a férfiak úgy értelmezik, hogy nem is élvezed a szexet. A nők viszont abból a szempontból, hogy nem fogsz tudni vigyázni rá vagy a lehetséges gyerekeidre. Ne becsülje alá saját „önbemutatását”. Az első benyomás nagyon fontos!

3. Egészség

Az egészséges ember idősebb kort él meg, tovább tud dolgozni, és jobban ellátja mások életét. Ez is egy olyan szempont, amellyel foglalkozni kell a kapcsolatban. A hölgyek most biztosan ujjonganak. Sminkkel elfedhetik a sápadtságot és a betegség egyéb jeleit. De még az urak sem jönnek csak úgy ide. Mindenki tudja, hogyan kell sminkelni. Bizonyított, hogy az ember egészségét testének és arcának szimmetriája alapján ítéljük meg. Minél nagyobb a szimmetria, annál jobb az egyén egészsége.

4. Az Ön hivatása

A szakma egy bizonyos pozíciót jelent a társadalmi ranglétrán. És azt is, hogyan tudsz vigyázni magadra és a családodra. Tudat alatt a másik ember munkáját frizurája, ruházata színe és viselkedése alapján ítéljük meg. Például a klasszikus frizurájú, öltönybe öltözött nők bankban dolgozhatnak, egy józan klasszikus öltönyben lévő férfi sikeres menedzser lehet. Ennek nem kell mindig igaznak lennie, de végül is attól függően, hogy az illető hogyan mutatja be magát, meg lehet állapítani, hogy valószínűleg melyik szférában dolgozik.

5. Együttérzés

Az utolsó pont egy egészen egyszerű szimpátia. Gondolatban az összes pontot összeadjuk egy egésszé, és ez alapján döntjük el, mennyire szimpatikus számunkra a másik. Nyilvánvalónak tűnhet. Néha azonban a szóban forgó személyben racionálisan szinte tökéletes hasonmását látjuk, de tudat alatt valami zavarhat vele kapcsolatban. Nem tudod mit? Hallgass az érzéseidre, és biztosan rájössz!


Hasonló cikkek

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.