Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

1. Viselkedésed

Az egészséges önbizalom jobban látható, mint gondolnád. A férfiak és a nők szinte azonnal észreveszik, ha egyenesen állsz, ha fenntartod a szemkontaktust, felvesznek séta közben, vagy észreveszik, hogy hol és hogyan ülsz. Még a társadalomban való viselkedésed sem marad rejtve a figyelő szemek elől. Sőt, már a ruhádból is megállapíthatod, hogy független vagy-e, alkalmazkodsz-e, jól vagy rosszul érzed magad mások mellett stb. Légy egészséges önbizalom, kifizetődik neked!

2. Önbemutatás

Eltúlzott, vagy éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem törődnek a megjelenéssel? A tisztátalanság, a rosszul testhezálló ruhák vagy ne adj isten, a kellemetlen szag mindenkit megbízhatóan elűz magától. Ráadásul a férfiak úgy értelmezik, hogy nem is élvezed a szexet. A nők viszont abból a szempontból, hogy nem fogsz tudni vigyázni rá vagy a lehetséges gyerekeidre. Ne becsülje alá saját „önbemutatását”. Az első benyomás nagyon fontos!

3. Egészség

Az egészséges ember idősebb kort él meg, tovább tud dolgozni, és jobban ellátja mások életét. Ez is egy olyan szempont, amellyel foglalkozni kell a kapcsolatban. A hölgyek most biztosan ujjonganak. Sminkkel elfedhetik a sápadtságot és a betegség egyéb jeleit. De még az urak sem jönnek csak úgy ide. Mindenki tudja, hogyan kell sminkelni. Bizonyított, hogy az ember egészségét testének és arcának szimmetriája alapján ítéljük meg. Minél nagyobb a szimmetria, annál jobb az egyén egészsége.

4. Az Ön hivatása

A szakma egy bizonyos pozíciót jelent a társadalmi ranglétrán. És azt is, hogyan tudsz vigyázni magadra és a családodra. Tudat alatt a másik ember munkáját frizurája, ruházata színe és viselkedése alapján ítéljük meg. Például a klasszikus frizurájú, öltönybe öltözött nők bankban dolgozhatnak, egy józan klasszikus öltönyben lévő férfi sikeres menedzser lehet. Ennek nem kell mindig igaznak lennie, de végül is attól függően, hogy az illető hogyan mutatja be magát, meg lehet állapítani, hogy valószínűleg melyik szférában dolgozik.

5. Együttérzés

Az utolsó pont egy egészen egyszerű szimpátia. Gondolatban az összes pontot összeadjuk egy egésszé, és ez alapján döntjük el, mennyire szimpatikus számunkra a másik. Nyilvánvalónak tűnhet. Néha azonban a szóban forgó személyben racionálisan szinte tökéletes hasonmását látjuk, de tudat alatt valami zavarhat vele kapcsolatban. Nem tudod mit? Hallgass az érzéseidre, és biztosan rájössz!


Hasonló cikkek

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.