Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Amikor elkapják a madarat, szépen énekelnek neki

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például egy hónapos ingyenes prémium tagsággal vagy VIP tagsággal névleges díj. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való igen bonyolult leiratkozásban rejlik.

Külföldön írt felmondás, tagság automatikus megújítása

< p>Számos külföldi társkereső oldal van, amely pontosan az ésszerűtlen felmondási feltételekre fogad. Egyes felhasználók számára szinte lehetetlen nyilatkozatot írni és külföldre küldeni, ha nem tud idegen nyelvet. A profil törlését ezeken a társkereső oldalakon az is megnehezíti, hogy az oldalon nincs telefonos vagy e-mailes elérhetőség.

Különösen a tisztességtelen társkereső oldalak

Hallott már ezek a tisztességtelen gyakorlatok? Vagy Ön is a Cseh Köztársaságban működő külföldi társkereső oldalak csaló magatartásának áldozata lett? Ezreket vontak le a számlájáról anélkül, hogy kérték volna a prémium tagság megújítását? Akkor biztosan tudja, milyen társkereső oldalakról beszélünk.

Ezek a társkereső oldalakbe2, Academic Singles, Singles50, C-Date és NewHoney. Az összes külföldi társkereső oldalt ez a két cég üzemelteti – a be2 S.à.rl és az Interdate SA.

Mire épül a csalási rendszer?

A csaló magatartás rendszere azon alapszik, hogy az említett társkereső oldalak próbaidőre kedvezményes VIP tagságra csábítják felhasználóikat. Ezt a tagságot hitelkártyával kell fizetni. Ha azonban meghatározott számú nappal korábban nem mondja fel a szerződést, írásban Luxemburgnak, a tagság automatikusan meghosszabbodik a következő időszakra, és több ezer összeg kerül levonásra a bankkártyájáról. Ezek 2000-4000 CZK körüli összegek.

A társkereső oldalon való regisztrációval elfogadja ezeket a feltételeket. És sajnos az a tény, hogy regisztrációkor nem olvasta el őket, nem mentesít.

Mit kell tennie, ha az összeget már levonták a számlájáról?

Először is le kell tiltania a bankkártyáját, hogy a helyzet ne ismétlődhessen meg. A következő lépés a profil törlése a társkereső oldalon. És akkor már csak abban kell reménykedned, hogy nem küldenek rád végrehajtó céget vagy végrehajtókat.

A dTest elindította az Unfair társkereső kampányt!

Sajnos nem lehet védekezni ez ellen a viselkedés Csehországban, bár már több ezer felhasználó csalt meg így. A dTest nonprofit szervezet most aktívan foglalkozik a tisztességtelen társkereső oldalak kérdésével.

Jelenleg gyűjtjük a panaszokat a fent említett tisztességtelen társkereső oldalakkal kapcsolatban. Ezt követően a dTest megpróbál csoportos keresetet indítani a károsult felhasználók nevében, és tárgyalni fog a fent említett társkereső oldalakkal a számlájukról történt jogosulatlan kifizetések megtérítéséért. A

a dTest ezért most arra kér minden becsapott felhasználót, hogy iratkozzon fel ebbe a projektbe, és így segítsen a külföldi társkereső oldalak illegális viselkedése elleni küzdelemben Csehországban.

A dTest igyekszik biztosítani, hogy ezeknek a tisztességtelen társkereső oldalaknak a gyakorlata tiltva legyen, és a fogyasztót mindig és egyértelműen tájékoztatják arról, hogy a társkereső oldal tagságát meg kívánja újítani. A felhasználónak mindig lehetőséget kell adni annak eldöntésére, hogy folytatja-e a randevúzást, vagy le akarja mondani az előfizetést a következő időszakra.

Te is a csalók közé tartozol? Csatlakozzon az Unfair társkereső oldalak kampányához!

Azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek, van egy tanácsunk. Regisztráljon a "Tisztességtelen társkereső oldalak projektbe. A dTest megpróbál segíteni a helyzet megoldásában.

Még mindig olyan társkereső oldalt választ, amelyre regisztrálhat?

Azoknak, akik csak az online társkeresőn gondolkodnak, azt javasoljuk, hogy regisztráljanak egy olyan társkereső oldalra nem hosszabbítja meg automatikusan a tagságot, amely nem szűnik meg a fizetési számláról a következő időszakra, és amely nem akadályozza meg a számla megszüntetését. Ilyen társkereső oldal a az ELITE Date cseh társkereső oldal.
Hasonló cikkek

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.