Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Amikor elkapják a madarat, szépen énekelnek neki

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például egy hónapos ingyenes prémium tagsággal vagy VIP tagsággal névleges díj. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való igen bonyolult leiratkozásban rejlik.

Külföldön írt felmondás, tagság automatikus megújítása

< p>Számos külföldi társkereső oldal van, amely pontosan az ésszerűtlen felmondási feltételekre fogad. Egyes felhasználók számára szinte lehetetlen nyilatkozatot írni és külföldre küldeni, ha nem tud idegen nyelvet. A profil törlését ezeken a társkereső oldalakon az is megnehezíti, hogy az oldalon nincs telefonos vagy e-mailes elérhetőség.

Különösen a tisztességtelen társkereső oldalak

Hallott már ezek a tisztességtelen gyakorlatok? Vagy Ön is a Cseh Köztársaságban működő külföldi társkereső oldalak csaló magatartásának áldozata lett? Ezreket vontak le a számlájáról anélkül, hogy kérték volna a prémium tagság megújítását? Akkor biztosan tudja, milyen társkereső oldalakról beszélünk.

Ezek a társkereső oldalakbe2, Academic Singles, Singles50, C-Date és NewHoney. Az összes külföldi társkereső oldalt ez a két cég üzemelteti – a be2 S.à.rl és az Interdate SA.

Mire épül a csalási rendszer?

A csaló magatartás rendszere azon alapszik, hogy az említett társkereső oldalak próbaidőre kedvezményes VIP tagságra csábítják felhasználóikat. Ezt a tagságot hitelkártyával kell fizetni. Ha azonban meghatározott számú nappal korábban nem mondja fel a szerződést, írásban Luxemburgnak, a tagság automatikusan meghosszabbodik a következő időszakra, és több ezer összeg kerül levonásra a bankkártyájáról. Ezek 2000-4000 CZK körüli összegek.

A társkereső oldalon való regisztrációval elfogadja ezeket a feltételeket. És sajnos az a tény, hogy regisztrációkor nem olvasta el őket, nem mentesít.

Mit kell tennie, ha az összeget már levonták a számlájáról?

Először is le kell tiltania a bankkártyáját, hogy a helyzet ne ismétlődhessen meg. A következő lépés a profil törlése a társkereső oldalon. És akkor már csak abban kell reménykedned, hogy nem küldenek rád végrehajtó céget vagy végrehajtókat.

A dTest elindította az Unfair társkereső kampányt!

Sajnos nem lehet védekezni ez ellen a viselkedés Csehországban, bár már több ezer felhasználó csalt meg így. A dTest nonprofit szervezet most aktívan foglalkozik a tisztességtelen társkereső oldalak kérdésével.

Jelenleg gyűjtjük a panaszokat a fent említett tisztességtelen társkereső oldalakkal kapcsolatban. Ezt követően a dTest megpróbál csoportos keresetet indítani a károsult felhasználók nevében, és tárgyalni fog a fent említett társkereső oldalakkal a számlájukról történt jogosulatlan kifizetések megtérítéséért. A

a dTest ezért most arra kér minden becsapott felhasználót, hogy iratkozzon fel ebbe a projektbe, és így segítsen a külföldi társkereső oldalak illegális viselkedése elleni küzdelemben Csehországban.

A dTest igyekszik biztosítani, hogy ezeknek a tisztességtelen társkereső oldalaknak a gyakorlata tiltva legyen, és a fogyasztót mindig és egyértelműen tájékoztatják arról, hogy a társkereső oldal tagságát meg kívánja újítani. A felhasználónak mindig lehetőséget kell adni annak eldöntésére, hogy folytatja-e a randevúzást, vagy le akarja mondani az előfizetést a következő időszakra.

Te is a csalók közé tartozol? Csatlakozzon az Unfair társkereső oldalak kampányához!

Azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek, van egy tanácsunk. Regisztráljon a "Tisztességtelen társkereső oldalak projektbe. A dTest megpróbál segíteni a helyzet megoldásában.

Még mindig olyan társkereső oldalt választ, amelyre regisztrálhat?

Azoknak, akik csak az online társkeresőn gondolkodnak, azt javasoljuk, hogy regisztráljanak egy olyan társkereső oldalra nem hosszabbítja meg automatikusan a tagságot, amely nem szűnik meg a fizetési számláról a következő időszakra, és amely nem akadályozza meg a számla megszüntetését. Ilyen társkereső oldal a az ELITE Date cseh társkereső oldal.
Hasonló cikkek

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Honnan tudod, hogy nem leszel egy pár?

Van olyan barátod, akihez vonzódsz? A szex rendben van vele, de a szerelem nem jelent meg köztetek? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy ti ketten biztosan nem lesztek egy pár!

Kipattant egy szikra! Szüksége van rá, hogy működjön a kapcsolat?

Mindenki érezte legalább egyszer ezt a híres "szikraugrást" randevúzásakor. De egyáltalán kell egy ilyen szikra? Meg kell tapasztalnod, mert különben nem megy a kapcsolatod, vagy olyan, mint a bor? Nagyszerű az első randin, hogy elveszítse a félénkségét és a beszédet, de nem feltétlenül szükséges? Nézzük meg közelebbről ezt a témát.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.