Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. Hogyan kell csinálni?

1. Ne keresd a tökéletes párost, találd meg magad

Túl gyakran keresel valakit, aki szeret téged, hogy szeretetet érezhess magad iránt. Férfiak és nők egyaránt. Ezért minden szakítás rendkívül fájdalmas volt, mert nem "csak" egy hétköznapi szakítás volt. Nem csak párként, hanem magad is szétestél. Önmagad egy részét erőszakkal elszakították tőled. De a keresés soha nem ér véget így. Nézz bele. Fogadd el önmagadat és önmagadat, tulajdonságaidat és hibáidat. Fogadd el önmagad, és teljessé válsz. Kezdj el dolgozni magadon, és figyeld, hogyan változik az életed.

2. Éld az életed önmagadért

Ne élj más szabályok szerint. Az életed egyedül a tiéd, és senkinek nincs joga beleszólni. Ha aszerint éltél, amit mások akartak, hogyan fogod megtalálni életed szerelmét? Mások életét élni többek között azt jelenti, hogy te is a szerelmeikkel sétálsz. Az egyetlen módja annak, hogy megtaláld a tiédet, ha elkezded azt csinálni, ami jó neked. Igen, valószínűleg csalódást fog okozni néhány embernek, és nagyon valószínű, hogy ők a rokonai lesznek. De szeretnél értelmes életet élni? A saját igényeidet elégítsd ki, ne másokét! Amint elkezdi ezt gyakorolni, olyan helyeken és emberek között találja magát, akik a "tiéd", pl. olyan emberek által, akiknek hasonló gondolataik, hasonló céljaik és vágyaik vannak. Beillesz. Mielőtt észrevenné, közös életet tervez valakivel.

3. Ne próbálj lenyűgözni

A "legjobb éned" bemutatásának az a mellékhatása, hogy valaki mást próbál lenyűgözni, mint akit keres. Ez a prezentáció arra készteti, hogy viselkedését és cselekedeteit úgy változtassa meg, ahogyan azt ideálisnak képzeli. Aztán amikor elkezdesz randevúzni valakivel, egy idő után elkezd hibáztatni, hogy rosszra változtál. Vagy csak azért szakítotok, mert nem "passzoltok" egymáshoz. Élj, ahogy akarsz. Ennek mellékhatása vonzóbbá, eredetibbé és legfőképpen boldogabbá tesz. Ebben rejlik az örök randevúzási tanács: „légy önmagad”.

4. Ne nézz

Mindenki azt mondja: „Légy aktív, légy aktív.” De ha még nem tudtad megtenni, talán itt az ideje, hogy abbahagyd az aktivitást. Az intenzív keresés arra késztet, hogy minden új ismeretséget alaposan megvizsgáljon. Mintha igényes munkára keresne jelöltet élethosszig tartó szerződéssel. Megváltoztatja a beszélgetés légkörét, és minden természetesség eltűnik. És ez az értékelés érződik, nem csoda, hogy megszöknek előled! Ne nézz. Érdeklődj mások iránt, mert érdekel. Van valami különleges hobbijuk? Hasonló nézeteid vannak? Milyen furcsa nadrág van rajtuk? Élvezd a kapcsolatot, ami az új ismeretségből fakad… vagy sem. Mint egy olyan helyzetben, amikor fél napot keresel egy bizonyos dolog után, majd az asztalon fekve találod, amikor már nincs rá szükséged. Szerelem mellett is, amint abbahagyja a keresést, magától megjelenik.


Hasonló cikkek

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?