Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. Hogyan kell csinálni?

1. Ne keresd a tökéletes párost, találd meg magad

Túl gyakran keresel valakit, aki szeret téged, hogy szeretetet érezhess magad iránt. Férfiak és nők egyaránt. Ezért minden szakítás rendkívül fájdalmas volt, mert nem "csak" egy hétköznapi szakítás volt. Nem csak párként, hanem magad is szétestél. Önmagad egy részét erőszakkal elszakították tőled. De a keresés soha nem ér véget így. Nézz bele. Fogadd el önmagadat és önmagadat, tulajdonságaidat és hibáidat. Fogadd el önmagad, és teljessé válsz. Kezdj el dolgozni magadon, és figyeld, hogyan változik az életed.

2. Éld az életed önmagadért

Ne élj más szabályok szerint. Az életed egyedül a tiéd, és senkinek nincs joga beleszólni. Ha aszerint éltél, amit mások akartak, hogyan fogod megtalálni életed szerelmét? Mások életét élni többek között azt jelenti, hogy te is a szerelmeikkel sétálsz. Az egyetlen módja annak, hogy megtaláld a tiédet, ha elkezded azt csinálni, ami jó neked. Igen, valószínűleg csalódást fog okozni néhány embernek, és nagyon valószínű, hogy ők a rokonai lesznek. De szeretnél értelmes életet élni? A saját igényeidet elégítsd ki, ne másokét! Amint elkezdi ezt gyakorolni, olyan helyeken és emberek között találja magát, akik a "tiéd", pl. olyan emberek által, akiknek hasonló gondolataik, hasonló céljaik és vágyaik vannak. Beillesz. Mielőtt észrevenné, közös életet tervez valakivel.

3. Ne próbálj lenyűgözni

A "legjobb éned" bemutatásának az a mellékhatása, hogy valaki mást próbál lenyűgözni, mint akit keres. Ez a prezentáció arra készteti, hogy viselkedését és cselekedeteit úgy változtassa meg, ahogyan azt ideálisnak képzeli. Aztán amikor elkezdesz randevúzni valakivel, egy idő után elkezd hibáztatni, hogy rosszra változtál. Vagy csak azért szakítotok, mert nem "passzoltok" egymáshoz. Élj, ahogy akarsz. Ennek mellékhatása vonzóbbá, eredetibbé és legfőképpen boldogabbá tesz. Ebben rejlik az örök randevúzási tanács: „légy önmagad”.

4. Ne nézz

Mindenki azt mondja: „Légy aktív, légy aktív.” De ha még nem tudtad megtenni, talán itt az ideje, hogy abbahagyd az aktivitást. Az intenzív keresés arra késztet, hogy minden új ismeretséget alaposan megvizsgáljon. Mintha igényes munkára keresne jelöltet élethosszig tartó szerződéssel. Megváltoztatja a beszélgetés légkörét, és minden természetesség eltűnik. És ez az értékelés érződik, nem csoda, hogy megszöknek előled! Ne nézz. Érdeklődj mások iránt, mert érdekel. Van valami különleges hobbijuk? Hasonló nézeteid vannak? Milyen furcsa nadrág van rajtuk? Élvezd a kapcsolatot, ami az új ismeretségből fakad… vagy sem. Mint egy olyan helyzetben, amikor fél napot keresel egy bizonyos dolog után, majd az asztalon fekve találod, amikor már nincs rá szükséged. Szerelem mellett is, amint abbahagyja a keresést, magától megjelenik.


Hasonló cikkek

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.