Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. Hogyan kell csinálni?

1. Ne keresd a tökéletes párost, találd meg magad

Túl gyakran keresel valakit, aki szeret téged, hogy szeretetet érezhess magad iránt. Férfiak és nők egyaránt. Ezért minden szakítás rendkívül fájdalmas volt, mert nem "csak" egy hétköznapi szakítás volt. Nem csak párként, hanem magad is szétestél. Önmagad egy részét erőszakkal elszakították tőled. De a keresés soha nem ér véget így. Nézz bele. Fogadd el önmagadat és önmagadat, tulajdonságaidat és hibáidat. Fogadd el önmagad, és teljessé válsz. Kezdj el dolgozni magadon, és figyeld, hogyan változik az életed.

2. Éld az életed önmagadért

Ne élj más szabályok szerint. Az életed egyedül a tiéd, és senkinek nincs joga beleszólni. Ha aszerint éltél, amit mások akartak, hogyan fogod megtalálni életed szerelmét? Mások életét élni többek között azt jelenti, hogy te is a szerelmeikkel sétálsz. Az egyetlen módja annak, hogy megtaláld a tiédet, ha elkezded azt csinálni, ami jó neked. Igen, valószínűleg csalódást fog okozni néhány embernek, és nagyon valószínű, hogy ők a rokonai lesznek. De szeretnél értelmes életet élni? A saját igényeidet elégítsd ki, ne másokét! Amint elkezdi ezt gyakorolni, olyan helyeken és emberek között találja magát, akik a "tiéd", pl. olyan emberek által, akiknek hasonló gondolataik, hasonló céljaik és vágyaik vannak. Beillesz. Mielőtt észrevenné, közös életet tervez valakivel.

3. Ne próbálj lenyűgözni

A "legjobb éned" bemutatásának az a mellékhatása, hogy valaki mást próbál lenyűgözni, mint akit keres. Ez a prezentáció arra készteti, hogy viselkedését és cselekedeteit úgy változtassa meg, ahogyan azt ideálisnak képzeli. Aztán amikor elkezdesz randevúzni valakivel, egy idő után elkezd hibáztatni, hogy rosszra változtál. Vagy csak azért szakítotok, mert nem "passzoltok" egymáshoz. Élj, ahogy akarsz. Ennek mellékhatása vonzóbbá, eredetibbé és legfőképpen boldogabbá tesz. Ebben rejlik az örök randevúzási tanács: „légy önmagad”.

4. Ne nézz

Mindenki azt mondja: „Légy aktív, légy aktív.” De ha még nem tudtad megtenni, talán itt az ideje, hogy abbahagyd az aktivitást. Az intenzív keresés arra késztet, hogy minden új ismeretséget alaposan megvizsgáljon. Mintha igényes munkára keresne jelöltet élethosszig tartó szerződéssel. Megváltoztatja a beszélgetés légkörét, és minden természetesség eltűnik. És ez az értékelés érződik, nem csoda, hogy megszöknek előled! Ne nézz. Érdeklődj mások iránt, mert érdekel. Van valami különleges hobbijuk? Hasonló nézeteid vannak? Milyen furcsa nadrág van rajtuk? Élvezd a kapcsolatot, ami az új ismeretségből fakad… vagy sem. Mint egy olyan helyzetben, amikor fél napot keresel egy bizonyos dolog után, majd az asztalon fekve találod, amikor már nincs rá szükséged. Szerelem mellett is, amint abbahagyja a keresést, magától megjelenik.


Hasonló cikkek

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Kipattant egy szikra! Szüksége van rá, hogy működjön a kapcsolat?

Mindenki érezte legalább egyszer ezt a híres "szikraugrást" randevúzásakor. De egyáltalán kell egy ilyen szikra? Meg kell tapasztalnod, mert különben nem megy a kapcsolatod, vagy olyan, mint a bor? Nagyszerű az első randin, hogy elveszítse a félénkségét és a beszédet, de nem feltétlenül szükséges? Nézzük meg közelebbről ezt a témát.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.