Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. Hogyan kell csinálni?

1. Ne keresd a tökéletes párost, találd meg magad

Túl gyakran keresel valakit, aki szeret téged, hogy szeretetet érezhess magad iránt. Férfiak és nők egyaránt. Ezért minden szakítás rendkívül fájdalmas volt, mert nem "csak" egy hétköznapi szakítás volt. Nem csak párként, hanem magad is szétestél. Önmagad egy részét erőszakkal elszakították tőled. De a keresés soha nem ér véget így. Nézz bele. Fogadd el önmagadat és önmagadat, tulajdonságaidat és hibáidat. Fogadd el önmagad, és teljessé válsz. Kezdj el dolgozni magadon, és figyeld, hogyan változik az életed.

2. Éld az életed önmagadért

Ne élj más szabályok szerint. Az életed egyedül a tiéd, és senkinek nincs joga beleszólni. Ha aszerint éltél, amit mások akartak, hogyan fogod megtalálni életed szerelmét? Mások életét élni többek között azt jelenti, hogy te is a szerelmeikkel sétálsz. Az egyetlen módja annak, hogy megtaláld a tiédet, ha elkezded azt csinálni, ami jó neked. Igen, valószínűleg csalódást fog okozni néhány embernek, és nagyon valószínű, hogy ők a rokonai lesznek. De szeretnél értelmes életet élni? A saját igényeidet elégítsd ki, ne másokét! Amint elkezdi ezt gyakorolni, olyan helyeken és emberek között találja magát, akik a "tiéd", pl. olyan emberek által, akiknek hasonló gondolataik, hasonló céljaik és vágyaik vannak. Beillesz. Mielőtt észrevenné, közös életet tervez valakivel.

3. Ne próbálj lenyűgözni

A "legjobb éned" bemutatásának az a mellékhatása, hogy valaki mást próbál lenyűgözni, mint akit keres. Ez a prezentáció arra készteti, hogy viselkedését és cselekedeteit úgy változtassa meg, ahogyan azt ideálisnak képzeli. Aztán amikor elkezdesz randevúzni valakivel, egy idő után elkezd hibáztatni, hogy rosszra változtál. Vagy csak azért szakítotok, mert nem "passzoltok" egymáshoz. Élj, ahogy akarsz. Ennek mellékhatása vonzóbbá, eredetibbé és legfőképpen boldogabbá tesz. Ebben rejlik az örök randevúzási tanács: „légy önmagad”.

4. Ne nézz

Mindenki azt mondja: „Légy aktív, légy aktív.” De ha még nem tudtad megtenni, talán itt az ideje, hogy abbahagyd az aktivitást. Az intenzív keresés arra késztet, hogy minden új ismeretséget alaposan megvizsgáljon. Mintha igényes munkára keresne jelöltet élethosszig tartó szerződéssel. Megváltoztatja a beszélgetés légkörét, és minden természetesség eltűnik. És ez az értékelés érződik, nem csoda, hogy megszöknek előled! Ne nézz. Érdeklődj mások iránt, mert érdekel. Van valami különleges hobbijuk? Hasonló nézeteid vannak? Milyen furcsa nadrág van rajtuk? Élvezd a kapcsolatot, ami az új ismeretségből fakad… vagy sem. Mint egy olyan helyzetben, amikor fél napot keresel egy bizonyos dolog után, majd az asztalon fekve találod, amikor már nincs rá szükséged. Szerelem mellett is, amint abbahagyja a keresést, magától megjelenik.


Hasonló cikkek

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Szerelem egy társkereső oldalról: Hogyan ne dőljünk be a csalóknak?

A mai rohanó időkben kevés embernek van lehetősége elmenni bárokba vagy más rendezvényekre, és klasszikus módon megismerni egymást. Ez az oka annak, hogy az online társkereső oldalak virágoznak. Azonban a mindennapi élethez hasonlóan az interneten is vannak buktatók. Megírtuk Önnek, hogyan maradhat biztonságban itt is.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.