Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de rájössz, hogy 50 éves kor után egyáltalán nem könnyű szerelmet találni?

Amikor húszas éveidben voltál, a párkeresés játék volt számodra. Nem kellett semmit tenned, a partnerek maguk kerestek. A harmincas éveidben kicsit nehezebb volt, de még mindig javában voltál, és választhattál párod. A negyvenes éveiben nem sok ideje volt kockáztatni vagy átvenni az irányítást. De mi van most, hogy ötven éves vagy és idősebb? Ne ess kétségbe! Még ebben a korban is vár rád a szerelem.

Ötven évesen a legtöbb nőnek már saját családja van. A gyerekek már felnőttek, többnyire már tanulnak és kollégiumban élnek, vagy nemrég költöztek párjukhoz és saját családot alapítanak. Ezért az ötvenes éveiben járó nők többnyire magukra maradnak válás, különélés vagy párjuk halála után.

Hogyan kezeljük?

Először is meg kell békülni. partnere életének végével kapcsolat / házasság. Majd válaszolj arra a kérdésre, hogy van-e vágyad és bátorságod új életszakaszba lépni, vagy egyedül szeretnél maradni. Ha még mindig szerelemre vágysz, gondold át, mit szeretnél valójában, legyen az állandó kapcsolat, szexen alapuló kapcsolat, vagy olyan kapcsolat, amely csak a barátok összejövetelén alapul egy pohár borra vagy kávéra.

Miért jelent problémát azoknak a nőknek, akik még mindig szerelemre vágynak? Idősebb kor, vagy más okai vannak?

Háttér – lakhatás, munka, barátok, érdeklődési körök

Az ötven feletti nőknek általában már megvan a saját hátterük és karrierjük a munkahelyen. Így gyakran előfordul, hogy nem akarnak változtatni azon, amijük van. Nekik is megvannak a saját érdekeik, barátaik, és ők sem adják fel őket a szerelem miatt. Ez pedig gyakran buktató.

Aggodalmak, önbizalomhiány, félelem

A leggyakoribb okok közé tartozik, hogy a nők nem bíznak magukban szakítás vagy válás után. A legtöbben úgy érzik, hogy már nem is tudják, hogyan kell flörtölni annyi év egy párkapcsolatban maradás után. Fél egy idegen férfihoz közeledni. Nem tudja, hova menjenek, hogy találkozzanak egymással. Sokszor abban az érzésben élnek, hogy az ő korukban már senki sem akarja majd őket, a párjuk nem fogja szeretni őket, mert már nem olyan vonzóak, mint a húszas-harmincas éveikben.

Ilyenkor be kell látni, hogy ha nem az élet forog kockán, akkor semmi sem forog kockán. Egy új kapcsolat vagy működik, vagy nem. Először koncentrálj magadra. Növelje önbizalmát egy új frizurával, néhány plusz kiló leadásával, új ruhákkal vagy bármi mással. Ha jól érzed magad, a randevúzás sokkal jobban fog menni. Mindig mondd magadnak, hogy ez olyan, mint egy játék. Nem kell emiatt stresszelni vagy összetörni. Csak próbáld ki, és nézd meg.

Férfiak iránti bizalmatlanság

A legtöbb ötven év körüli és idősebb nőnek már van bizonyos élettapasztalata, és ha ezek negatív tapasztalatok, vagy olyan tapasztalatok, amelyek korábbi kapcsolatukat okozták vége, nem lesz könnyű dolguk a randevúzással. Az ilyen nők nem fognak megbízni egy új partnerben. Nagyon óvatosak lesznek, és hosszú ideig ellenállnak egy új kapcsolatnak, mert félnek a csalódástól. Vagy egyáltalán nem tudnak kapcsolatot kialakítani.

Ebben az esetben újra meg kell tanulni bízni az emberekben. Mert ha nem így tesz, akkor bármilyen új kapcsolat kialakítása nehézségekbe ütközik, vagy olyan partnert vonz magadhoz, aki az exed valódi mása lesz.

Mi a helyzet veled? Milyen tapasztalataid vannak ötven utáni párkereséssel? Társat keresel a való világban vagy online társkeresőben?


Hasonló cikkek

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.