Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de rájössz, hogy 50 éves kor után egyáltalán nem könnyű szerelmet találni?

Amikor húszas éveidben voltál, a párkeresés játék volt számodra. Nem kellett semmit tenned, a partnerek maguk kerestek. A harmincas éveidben kicsit nehezebb volt, de még mindig javában voltál, és választhattál párod. A negyvenes éveiben nem sok ideje volt kockáztatni vagy átvenni az irányítást. De mi van most, hogy ötven éves vagy és idősebb? Ne ess kétségbe! Még ebben a korban is vár rád a szerelem.

Ötven évesen a legtöbb nőnek már saját családja van. A gyerekek már felnőttek, többnyire már tanulnak és kollégiumban élnek, vagy nemrég költöztek párjukhoz és saját családot alapítanak. Ezért az ötvenes éveiben járó nők többnyire magukra maradnak válás, különélés vagy párjuk halála után.

Hogyan kezeljük?

Először is meg kell békülni. partnere életének végével kapcsolat / házasság. Majd válaszolj arra a kérdésre, hogy van-e vágyad és bátorságod új életszakaszba lépni, vagy egyedül szeretnél maradni. Ha még mindig szerelemre vágysz, gondold át, mit szeretnél valójában, legyen az állandó kapcsolat, szexen alapuló kapcsolat, vagy olyan kapcsolat, amely csak a barátok összejövetelén alapul egy pohár borra vagy kávéra.

Miért jelent problémát azoknak a nőknek, akik még mindig szerelemre vágynak? Idősebb kor, vagy más okai vannak?

Háttér – lakhatás, munka, barátok, érdeklődési körök

Az ötven feletti nőknek általában már megvan a saját hátterük és karrierjük a munkahelyen. Így gyakran előfordul, hogy nem akarnak változtatni azon, amijük van. Nekik is megvannak a saját érdekeik, barátaik, és ők sem adják fel őket a szerelem miatt. Ez pedig gyakran buktató.

Aggodalmak, önbizalomhiány, félelem

A leggyakoribb okok közé tartozik, hogy a nők nem bíznak magukban szakítás vagy válás után. A legtöbben úgy érzik, hogy már nem is tudják, hogyan kell flörtölni annyi év egy párkapcsolatban maradás után. Fél egy idegen férfihoz közeledni. Nem tudja, hova menjenek, hogy találkozzanak egymással. Sokszor abban az érzésben élnek, hogy az ő korukban már senki sem akarja majd őket, a párjuk nem fogja szeretni őket, mert már nem olyan vonzóak, mint a húszas-harmincas éveikben.

Ilyenkor be kell látni, hogy ha nem az élet forog kockán, akkor semmi sem forog kockán. Egy új kapcsolat vagy működik, vagy nem. Először koncentrálj magadra. Növelje önbizalmát egy új frizurával, néhány plusz kiló leadásával, új ruhákkal vagy bármi mással. Ha jól érzed magad, a randevúzás sokkal jobban fog menni. Mindig mondd magadnak, hogy ez olyan, mint egy játék. Nem kell emiatt stresszelni vagy összetörni. Csak próbáld ki, és nézd meg.

Férfiak iránti bizalmatlanság

A legtöbb ötven év körüli és idősebb nőnek már van bizonyos élettapasztalata, és ha ezek negatív tapasztalatok, vagy olyan tapasztalatok, amelyek korábbi kapcsolatukat okozták vége, nem lesz könnyű dolguk a randevúzással. Az ilyen nők nem fognak megbízni egy új partnerben. Nagyon óvatosak lesznek, és hosszú ideig ellenállnak egy új kapcsolatnak, mert félnek a csalódástól. Vagy egyáltalán nem tudnak kapcsolatot kialakítani.

Ebben az esetben újra meg kell tanulni bízni az emberekben. Mert ha nem így tesz, akkor bármilyen új kapcsolat kialakítása nehézségekbe ütközik, vagy olyan partnert vonz magadhoz, aki az exed valódi mása lesz.

Mi a helyzet veled? Milyen tapasztalataid vannak ötven utáni párkereséssel? Társat keresel a való világban vagy online társkeresőben?


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?