Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány egyedi tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Atipikus kávézó

Mindenki étterembe megy vacsorázni. Ehelyett hívja meg egy kávéra és egy desszertre egy érdekes közeli kávézóba. Vannak macskakávézók, tejkávézók, nyerskávézók, csokoládéboltok... Újra felemelkedik a kávéházi kultúra. Használja ki ezt, és vigye el valahova, ahol valószínűleg még nem járt.

Túl a kultúrán

A klasszikus mozi unalmas. Javasoljon neki két ingyenes belépőt a helyi amatőr színházba, galériába, esetleg egy rendkívüli kiállításra. A galériák egyúttal remek téli alternatívát is jelentenek a sétákhoz. Ezután bármilyen csendet a kiállított darab elfoglaltságává változtathat. Itt is lesz tered beszélgetni. A kiállítás vagy a színház után egy csésze kávé vagy egy pohár jó bor mellé is meghívhatod.

Nem csak az Állatkertbe

A „társad” állatbarát, de azt tervezi, hogy később meglátogatja az állat- és növényvilágot? Mit szólnál egy helyi parkhoz, ahol etetheted a kacsákat? Vagy mi lenne, ha menhelyre mennék? Ott mindig keresnek önkénteseket, hogy segítsenek nekik sétáltatni a kutyákat. Használja ki ezt a lehetőséget, és tegyen jót. Ráadásul lesz legalább egy témája, amiről beszélhet.

Vásárlás

Kicsit furcsa, első randevú? De kipróbálhatod! Természetesen ideális, ha készen áll valamilyen alternatíva. De lassan egyre népszerűbb a bevásárlóközpontban való bolyongás szokása. Vannak üzletek, éttermek, frissítők, a modernebbekben is kellemes sarkok, vagy különféle rendezvények, előadások... Javasolja, hogy szüksége van például egy új kabátra, és kérjen tőle segítséget. Ha azonban egyikőtök sem hajlandó az építőipari bevásárlóközpontokban mászkálni, válasszon másik helyet, ahol együtt mennek.


Hasonló cikkek

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.