Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodozhattak.

Ma már annyira elterjedt az interneten keresztüli randevúzás, hogy már senkit sem lep meg. Egyre nehezebb valakivel személyesen is találkozni, az életünket egyre jobban korlátozó politikai korrektség miatt. Szabaduljon meg ezektől a korlátozásoktól, és egyszerűen randevúzzon az interneten.

Tudja, hogy a másik személy mit akar

Természetesen előfordulhat, hogy minden konkrét dolog, amit az emberek a profiljukba tesznek, nem biztos, hogy 100%-ban igaz. De az igazán fontos dolgokban biztos lehetsz. Ők is meg akarják ismerni egymást, akárcsak te. Akkor miért hazudnának és pazarolnák az idejüket valakivel, aki nem ideális számukra? Ha online vagy, a való élettől eltérően azonnal megtudod, mik a társaid céljai, és egyetértesz-e velük valamiben. Szeretnéd bejárni a világot, de aki "a számítógép másik végén" ül, vágyik arra, hogy letelepedjen és gyereket szüljön? Ebben az esetben valószínűleg nem fogjátok megérteni egymást. Most továbbléphet ahelyett, hogy heteket vagy hónapokat töltene valakivel, akivel nyilvánvalóan úgysem fog kijönni.

Könnyebb megérteni, hogy mit is akar mondani.

Arc- A szembenézés nagyszerű , de nem mindig sikerül pontosan megragadnia azt, amit először szeretne kifejezni. Főleg, ha gyorsabban beszél hozzád, mint gondolkodik. Az introvertáltaknak is sokkal kellemesebb az online világ, ill akik mindig szívesebben gondolkodnak minden cselekvés előtt, vagy egyszerűen csak gondolkodnak. A négyszemközti találkozás még a tipikus extrovertált embereket is idegessé teheti. Számítógépen vagy mobilon más a helyzet. Nyugodt maradsz írás közben, és anélkül gondolkodhatsz a válaszon, hogy furcsának tűnnél.

Ez az, amit mondasz, nem a ruhád

Amikor a való életben találkozol, sok más dolgok a fejedben. Hogyan néz ki a hajad, mit viselsz, ha koszos a cipőd. Azt is, hogy kellemes illatú-e a másik személy számára. Még az is megesik, hogy be akarja tölteni a csendet, és olyan gyorsan beszél, hogy a szavak valódi jelentése elveszik. Az online világban a hangsúly kizárólag azon van, amit Ön és partnere „mondanak/írnak”. A személyiséged fontos. Nem azt, hogy milyen drága ruhákat engedhet meg magának.

Nem korlátozódik a közvetlen környezetére

A legtöbben csak dolgozni járunk, két üzletbe a környéken, és talán egyszer elmegyünk kultúrázni. egy hónap. Hogyan szeretnéd megtalálni életed szerelmét egy ilyen kis helyen? A társkereső oldalaknak köszönhetően kényelmesen, kényelmesen a kanapéról találkozhatsz a szomszédos város embereivel. Vagy akár valakivel közvetlenül melletted az utcában, aki sajnos a szomszédos harmadik boltba megy. Mindenesetre beállíthatod, hogy milyen érdeklődési kört keresel a másikban, és a rendszer automatikusan kiválasztja neked azokat a potenciális partnereket, akik csak pár kilométerre laknak tőled, de akikkel valamiért még nem találkoztál. Vagy az a valaki egy szomszédos városban, ahol nem okoz gondot az ingázás, de nem mennél oda, csak vakon nézel.

Röviden: az online társkereső működik, akár 20, akár 70 éves vagy. amit a modern idők kínálnak és ismerjék meg egymást!


Hasonló cikkek

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.