Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodozhattak.

Ma már annyira elterjedt az interneten keresztüli randevúzás, hogy már senkit sem lep meg. Egyre nehezebb valakivel személyesen is találkozni, az életünket egyre jobban korlátozó politikai korrektség miatt. Szabaduljon meg ezektől a korlátozásoktól, és egyszerűen randevúzzon az interneten.

Tudja, hogy a másik személy mit akar

Természetesen előfordulhat, hogy minden konkrét dolog, amit az emberek a profiljukba tesznek, nem biztos, hogy 100%-ban igaz. De az igazán fontos dolgokban biztos lehetsz. Ők is meg akarják ismerni egymást, akárcsak te. Akkor miért hazudnának és pazarolnák az idejüket valakivel, aki nem ideális számukra? Ha online vagy, a való élettől eltérően azonnal megtudod, mik a társaid céljai, és egyetértesz-e velük valamiben. Szeretnéd bejárni a világot, de aki "a számítógép másik végén" ül, vágyik arra, hogy letelepedjen és gyereket szüljön? Ebben az esetben valószínűleg nem fogjátok megérteni egymást. Most továbbléphet ahelyett, hogy heteket vagy hónapokat töltene valakivel, akivel nyilvánvalóan úgysem fog kijönni.

Könnyebb megérteni, hogy mit is akar mondani.

Arc- A szembenézés nagyszerű , de nem mindig sikerül pontosan megragadnia azt, amit először szeretne kifejezni. Főleg, ha gyorsabban beszél hozzád, mint gondolkodik. Az introvertáltaknak is sokkal kellemesebb az online világ, ill akik mindig szívesebben gondolkodnak minden cselekvés előtt, vagy egyszerűen csak gondolkodnak. A négyszemközti találkozás még a tipikus extrovertált embereket is idegessé teheti. Számítógépen vagy mobilon más a helyzet. Nyugodt maradsz írás közben, és anélkül gondolkodhatsz a válaszon, hogy furcsának tűnnél.

Ez az, amit mondasz, nem a ruhád

Amikor a való életben találkozol, sok más dolgok a fejedben. Hogyan néz ki a hajad, mit viselsz, ha koszos a cipőd. Azt is, hogy kellemes illatú-e a másik személy számára. Még az is megesik, hogy be akarja tölteni a csendet, és olyan gyorsan beszél, hogy a szavak valódi jelentése elveszik. Az online világban a hangsúly kizárólag azon van, amit Ön és partnere „mondanak/írnak”. A személyiséged fontos. Nem azt, hogy milyen drága ruhákat engedhet meg magának.

Nem korlátozódik a közvetlen környezetére

A legtöbben csak dolgozni járunk, két üzletbe a környéken, és talán egyszer elmegyünk kultúrázni. egy hónap. Hogyan szeretnéd megtalálni életed szerelmét egy ilyen kis helyen? A társkereső oldalaknak köszönhetően kényelmesen, kényelmesen a kanapéról találkozhatsz a szomszédos város embereivel. Vagy akár valakivel közvetlenül melletted az utcában, aki sajnos a szomszédos harmadik boltba megy. Mindenesetre beállíthatod, hogy milyen érdeklődési kört keresel a másikban, és a rendszer automatikusan kiválasztja neked azokat a potenciális partnereket, akik csak pár kilométerre laknak tőled, de akikkel valamiért még nem találkoztál. Vagy az a valaki egy szomszédos városban, ahol nem okoz gondot az ingázás, de nem mennél oda, csak vakon nézel.

Röviden: az online társkereső működik, akár 20, akár 70 éves vagy. amit a modern idők kínálnak és ismerjék meg egymást!


Hasonló cikkek

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Csevegsz egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Hoztunk néhány tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan tudhatod meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e irántad.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.