Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodozhattak.

Ma már annyira elterjedt az interneten keresztüli randevúzás, hogy már senkit sem lep meg. Egyre nehezebb valakivel személyesen is találkozni, az életünket egyre jobban korlátozó politikai korrektség miatt. Szabaduljon meg ezektől a korlátozásoktól, és egyszerűen randevúzzon az interneten.

Tudja, hogy a másik személy mit akar

Természetesen előfordulhat, hogy minden konkrét dolog, amit az emberek a profiljukba tesznek, nem biztos, hogy 100%-ban igaz. De az igazán fontos dolgokban biztos lehetsz. Ők is meg akarják ismerni egymást, akárcsak te. Akkor miért hazudnának és pazarolnák az idejüket valakivel, aki nem ideális számukra? Ha online vagy, a való élettől eltérően azonnal megtudod, mik a társaid céljai, és egyetértesz-e velük valamiben. Szeretnéd bejárni a világot, de aki "a számítógép másik végén" ül, vágyik arra, hogy letelepedjen és gyereket szüljön? Ebben az esetben valószínűleg nem fogjátok megérteni egymást. Most továbbléphet ahelyett, hogy heteket vagy hónapokat töltene valakivel, akivel nyilvánvalóan úgysem fog kijönni.

Könnyebb megérteni, hogy mit is akar mondani.

Arc- A szembenézés nagyszerű , de nem mindig sikerül pontosan megragadnia azt, amit először szeretne kifejezni. Főleg, ha gyorsabban beszél hozzád, mint gondolkodik. Az introvertáltaknak is sokkal kellemesebb az online világ, ill akik mindig szívesebben gondolkodnak minden cselekvés előtt, vagy egyszerűen csak gondolkodnak. A négyszemközti találkozás még a tipikus extrovertált embereket is idegessé teheti. Számítógépen vagy mobilon más a helyzet. Nyugodt maradsz írás közben, és anélkül gondolkodhatsz a válaszon, hogy furcsának tűnnél.

Ez az, amit mondasz, nem a ruhád

Amikor a való életben találkozol, sok más dolgok a fejedben. Hogyan néz ki a hajad, mit viselsz, ha koszos a cipőd. Azt is, hogy kellemes illatú-e a másik személy számára. Még az is megesik, hogy be akarja tölteni a csendet, és olyan gyorsan beszél, hogy a szavak valódi jelentése elveszik. Az online világban a hangsúly kizárólag azon van, amit Ön és partnere „mondanak/írnak”. A személyiséged fontos. Nem azt, hogy milyen drága ruhákat engedhet meg magának.

Nem korlátozódik a közvetlen környezetére

A legtöbben csak dolgozni járunk, két üzletbe a környéken, és talán egyszer elmegyünk kultúrázni. egy hónap. Hogyan szeretnéd megtalálni életed szerelmét egy ilyen kis helyen? A társkereső oldalaknak köszönhetően kényelmesen, kényelmesen a kanapéról találkozhatsz a szomszédos város embereivel. Vagy akár valakivel közvetlenül melletted az utcában, aki sajnos a szomszédos harmadik boltba megy. Mindenesetre beállíthatod, hogy milyen érdeklődési kört keresel a másikban, és a rendszer automatikusan kiválasztja neked azokat a potenciális partnereket, akik csak pár kilométerre laknak tőled, de akikkel valamiért még nem találkoztál. Vagy az a valaki egy szomszédos városban, ahol nem okoz gondot az ingázás, de nem mennél oda, csak vakon nézel.

Röviden: az online társkereső működik, akár 20, akár 70 éves vagy. amit a modern idők kínálnak és ismerjék meg egymást!


Hasonló cikkek

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.