Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodozhattak.

Ma már annyira elterjedt az interneten keresztüli randevúzás, hogy már senkit sem lep meg. Egyre nehezebb valakivel személyesen is találkozni, az életünket egyre jobban korlátozó politikai korrektség miatt. Szabaduljon meg ezektől a korlátozásoktól, és egyszerűen randevúzzon az interneten.

Tudja, hogy a másik személy mit akar

Természetesen előfordulhat, hogy minden konkrét dolog, amit az emberek a profiljukba tesznek, nem biztos, hogy 100%-ban igaz. De az igazán fontos dolgokban biztos lehetsz. Ők is meg akarják ismerni egymást, akárcsak te. Akkor miért hazudnának és pazarolnák az idejüket valakivel, aki nem ideális számukra? Ha online vagy, a való élettől eltérően azonnal megtudod, mik a társaid céljai, és egyetértesz-e velük valamiben. Szeretnéd bejárni a világot, de aki "a számítógép másik végén" ül, vágyik arra, hogy letelepedjen és gyereket szüljön? Ebben az esetben valószínűleg nem fogjátok megérteni egymást. Most továbbléphet ahelyett, hogy heteket vagy hónapokat töltene valakivel, akivel nyilvánvalóan úgysem fog kijönni.

Könnyebb megérteni, hogy mit is akar mondani.

Arc- A szembenézés nagyszerű , de nem mindig sikerül pontosan megragadnia azt, amit először szeretne kifejezni. Főleg, ha gyorsabban beszél hozzád, mint gondolkodik. Az introvertáltaknak is sokkal kellemesebb az online világ, ill akik mindig szívesebben gondolkodnak minden cselekvés előtt, vagy egyszerűen csak gondolkodnak. A négyszemközti találkozás még a tipikus extrovertált embereket is idegessé teheti. Számítógépen vagy mobilon más a helyzet. Nyugodt maradsz írás közben, és anélkül gondolkodhatsz a válaszon, hogy furcsának tűnnél.

Ez az, amit mondasz, nem a ruhád

Amikor a való életben találkozol, sok más dolgok a fejedben. Hogyan néz ki a hajad, mit viselsz, ha koszos a cipőd. Azt is, hogy kellemes illatú-e a másik személy számára. Még az is megesik, hogy be akarja tölteni a csendet, és olyan gyorsan beszél, hogy a szavak valódi jelentése elveszik. Az online világban a hangsúly kizárólag azon van, amit Ön és partnere „mondanak/írnak”. A személyiséged fontos. Nem azt, hogy milyen drága ruhákat engedhet meg magának.

Nem korlátozódik a közvetlen környezetére

A legtöbben csak dolgozni járunk, két üzletbe a környéken, és talán egyszer elmegyünk kultúrázni. egy hónap. Hogyan szeretnéd megtalálni életed szerelmét egy ilyen kis helyen? A társkereső oldalaknak köszönhetően kényelmesen, kényelmesen a kanapéról találkozhatsz a szomszédos város embereivel. Vagy akár valakivel közvetlenül melletted az utcában, aki sajnos a szomszédos harmadik boltba megy. Mindenesetre beállíthatod, hogy milyen érdeklődési kört keresel a másikban, és a rendszer automatikusan kiválasztja neked azokat a potenciális partnereket, akik csak pár kilométerre laknak tőled, de akikkel valamiért még nem találkoztál. Vagy az a valaki egy szomszédos városban, ahol nem okoz gondot az ingázás, de nem mennél oda, csak vakon nézel.

Röviden: az online társkereső működik, akár 20, akár 70 éves vagy. amit a modern idők kínálnak és ismerjék meg egymást!


Hasonló cikkek

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és szívesen elmondjuk.

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.