Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy adott virággal?

Rózsa

A legklasszikusabb virágnak annyi jelentése van, hogy nem tudod megbántani azzal, ha ajándékozod. Története során számos jelentésen ment keresztül. Ma elsősorban a szerelemhez kötik. Vásároljon tövis nélküli rózsát, hogy partnere ne tudja megszúrni. Szerelmed sebezhetetlen lesz.

Gerbera

Válassz olyan színt, amelyet a partnered szeret. Ezzel a virággal a különböző színek nem fejeznek ki különböző érzelmeket. A gerberával mindig megerősíti, hogy egy kapcsolatban őszinte vagy, és őszintén szereted a párodat.

Szegfű

A szegfű virágát gyakran csokorban adják. De még maga a szegfű is gyönyörű. Ha szeretnél szerelmednek virágot ajándékozni, de még egy kicsit hezitálsz egy rózsával kapcsolatban, nyúlj érte. A szegfűvel elmondhatod egy nőnek, hogy szeretetet ébresztett benned.

Liliom

A fehér liliom a tisztaság és az ártatlanság szimbóluma. Ennek a virágnak a ajándékozásával kifejezi őszinte szeretetét, és egyben elmondja a nőnek, hogy hisz benne, mint egy ártatlan lényben.

Nárcisz

A nárcisz gyönyörű virág. De ügyeljen arra, hogy kiválasztottja lehetőleg ne tudja a virágok nyelvét. Nárcisz a szépséget ünnepli. De leginkább az, aki adja.

Tulipán

Az emberek gyakran vásárolják a holland mezők tipikus virágait, hogy megünnepeljék a tavaszt. Ha sárga tulipánt ajándékoz, értékelni fogja napsütéses mosolyát. Más színnel azt mondod szerelmednek, hogy az ő szeme a legszebb.

Jácint

Az egyre népszerűbb jácint az ajándékozó szívét közvetíti. Adj a szerelmednek egy jácintot, hogy kifejezd, hogy szíved mélyéből szereted, és csak neki tartozol. Csak a sárga jácintra figyeljen. Ez utóbbi inkább a szerelemből fakadó féltékenység felé hajlik.

Orchidea

Cserepes vagy sem, az orchidea egyre népszerűbb. Az orchideák a szeretetet, a hűséget jelentik, és egy nő szépségét ünneplik. Az sem mindegy, milyen színt adsz a párodnak. Röviden, válasszon olyat, amely meglágyítja hölgye szívét.

Mi van veled? Adtál már virágot párodnak?


Hasonló cikkek

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.