Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy adott virággal?

Rózsa

A legklasszikusabb virágnak annyi jelentése van, hogy nem tudod megbántani azzal, ha ajándékozod. Története során számos jelentésen ment keresztül. Ma elsősorban a szerelemhez kötik. Vásároljon tövis nélküli rózsát, hogy partnere ne tudja megszúrni. Szerelmed sebezhetetlen lesz.

Gerbera

Válassz olyan színt, amelyet a partnered szeret. Ezzel a virággal a különböző színek nem fejeznek ki különböző érzelmeket. A gerberával mindig megerősíti, hogy egy kapcsolatban őszinte vagy, és őszintén szereted a párodat.

Szegfű

A szegfű virágát gyakran csokorban adják. De még maga a szegfű is gyönyörű. Ha szeretnél szerelmednek virágot ajándékozni, de még egy kicsit hezitálsz egy rózsával kapcsolatban, nyúlj érte. A szegfűvel elmondhatod egy nőnek, hogy szeretetet ébresztett benned.

Liliom

A fehér liliom a tisztaság és az ártatlanság szimbóluma. Ennek a virágnak a ajándékozásával kifejezi őszinte szeretetét, és egyben elmondja a nőnek, hogy hisz benne, mint egy ártatlan lényben.

Nárcisz

A nárcisz gyönyörű virág. De ügyeljen arra, hogy kiválasztottja lehetőleg ne tudja a virágok nyelvét. Nárcisz a szépséget ünnepli. De leginkább az, aki adja.

Tulipán

Az emberek gyakran vásárolják a holland mezők tipikus virágait, hogy megünnepeljék a tavaszt. Ha sárga tulipánt ajándékoz, értékelni fogja napsütéses mosolyát. Más színnel azt mondod szerelmednek, hogy az ő szeme a legszebb.

Jácint

Az egyre népszerűbb jácint az ajándékozó szívét közvetíti. Adj a szerelmednek egy jácintot, hogy kifejezd, hogy szíved mélyéből szereted, és csak neki tartozol. Csak a sárga jácintra figyeljen. Ez utóbbi inkább a szerelemből fakadó féltékenység felé hajlik.

Orchidea

Cserepes vagy sem, az orchidea egyre népszerűbb. Az orchideák a szeretetet, a hűséget jelentik, és egy nő szépségét ünneplik. Az sem mindegy, milyen színt adsz a párodnak. Röviden, válasszon olyat, amely meglágyítja hölgye szívét.

Mi van veled? Adtál már virágot párodnak?


Hasonló cikkek

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.