Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy adott virággal?

Rózsa

A legklasszikusabb virágnak annyi jelentése van, hogy nem tudod megbántani azzal, ha ajándékozod. Története során számos jelentésen ment keresztül. Ma elsősorban a szerelemhez kötik. Vásároljon tövis nélküli rózsát, hogy partnere ne tudja megszúrni. Szerelmed sebezhetetlen lesz.

Gerbera

Válassz olyan színt, amelyet a partnered szeret. Ezzel a virággal a különböző színek nem fejeznek ki különböző érzelmeket. A gerberával mindig megerősíti, hogy egy kapcsolatban őszinte vagy, és őszintén szereted a párodat.

Szegfű

A szegfű virágát gyakran csokorban adják. De még maga a szegfű is gyönyörű. Ha szeretnél szerelmednek virágot ajándékozni, de még egy kicsit hezitálsz egy rózsával kapcsolatban, nyúlj érte. A szegfűvel elmondhatod egy nőnek, hogy szeretetet ébresztett benned.

Liliom

A fehér liliom a tisztaság és az ártatlanság szimbóluma. Ennek a virágnak a ajándékozásával kifejezi őszinte szeretetét, és egyben elmondja a nőnek, hogy hisz benne, mint egy ártatlan lényben.

Nárcisz

A nárcisz gyönyörű virág. De ügyeljen arra, hogy kiválasztottja lehetőleg ne tudja a virágok nyelvét. Nárcisz a szépséget ünnepli. De leginkább az, aki adja.

Tulipán

Az emberek gyakran vásárolják a holland mezők tipikus virágait, hogy megünnepeljék a tavaszt. Ha sárga tulipánt ajándékoz, értékelni fogja napsütéses mosolyát. Más színnel azt mondod szerelmednek, hogy az ő szeme a legszebb.

Jácint

Az egyre népszerűbb jácint az ajándékozó szívét közvetíti. Adj a szerelmednek egy jácintot, hogy kifejezd, hogy szíved mélyéből szereted, és csak neki tartozol. Csak a sárga jácintra figyeljen. Ez utóbbi inkább a szerelemből fakadó féltékenység felé hajlik.

Orchidea

Cserepes vagy sem, az orchidea egyre népszerűbb. Az orchideák a szeretetet, a hűséget jelentik, és egy nő szépségét ünneplik. Az sem mindegy, milyen színt adsz a párodnak. Röviden, válasszon olyat, amely meglágyítja hölgye szívét.

Mi van veled? Adtál már virágot párodnak?


Hasonló cikkek

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell megbocsátani?

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.