Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy adott virággal?

Rózsa

A legklasszikusabb virágnak annyi jelentése van, hogy nem tudod megbántani azzal, ha ajándékozod. Története során számos jelentésen ment keresztül. Ma elsősorban a szerelemhez kötik. Vásároljon tövis nélküli rózsát, hogy partnere ne tudja megszúrni. Szerelmed sebezhetetlen lesz.

Gerbera

Válassz olyan színt, amelyet a partnered szeret. Ezzel a virággal a különböző színek nem fejeznek ki különböző érzelmeket. A gerberával mindig megerősíti, hogy egy kapcsolatban őszinte vagy, és őszintén szereted a párodat.

Szegfű

A szegfű virágát gyakran csokorban adják. De még maga a szegfű is gyönyörű. Ha szeretnél szerelmednek virágot ajándékozni, de még egy kicsit hezitálsz egy rózsával kapcsolatban, nyúlj érte. A szegfűvel elmondhatod egy nőnek, hogy szeretetet ébresztett benned.

Liliom

A fehér liliom a tisztaság és az ártatlanság szimbóluma. Ennek a virágnak a ajándékozásával kifejezi őszinte szeretetét, és egyben elmondja a nőnek, hogy hisz benne, mint egy ártatlan lényben.

Nárcisz

A nárcisz gyönyörű virág. De ügyeljen arra, hogy kiválasztottja lehetőleg ne tudja a virágok nyelvét. Nárcisz a szépséget ünnepli. De leginkább az, aki adja.

Tulipán

Az emberek gyakran vásárolják a holland mezők tipikus virágait, hogy megünnepeljék a tavaszt. Ha sárga tulipánt ajándékoz, értékelni fogja napsütéses mosolyát. Más színnel azt mondod szerelmednek, hogy az ő szeme a legszebb.

Jácint

Az egyre népszerűbb jácint az ajándékozó szívét közvetíti. Adj a szerelmednek egy jácintot, hogy kifejezd, hogy szíved mélyéből szereted, és csak neki tartozol. Csak a sárga jácintra figyeljen. Ez utóbbi inkább a szerelemből fakadó féltékenység felé hajlik.

Orchidea

Cserepes vagy sem, az orchidea egyre népszerűbb. Az orchideák a szeretetet, a hűséget jelentik, és egy nő szépségét ünneplik. Az sem mindegy, milyen színt adsz a párodnak. Röviden, válasszon olyat, amely meglágyítja hölgye szívét.

Mi van veled? Adtál már virágot párodnak?


Hasonló cikkek

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.