Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy adott virággal?

Rózsa

A legklasszikusabb virágnak annyi jelentése van, hogy nem tudod megbántani azzal, ha ajándékozod. Története során számos jelentésen ment keresztül. Ma elsősorban a szerelemhez kötik. Vásároljon tövis nélküli rózsát, hogy partnere ne tudja megszúrni. Szerelmed sebezhetetlen lesz.

Gerbera

Válassz olyan színt, amelyet a partnered szeret. Ezzel a virággal a különböző színek nem fejeznek ki különböző érzelmeket. A gerberával mindig megerősíti, hogy egy kapcsolatban őszinte vagy, és őszintén szereted a párodat.

Szegfű

A szegfű virágát gyakran csokorban adják. De még maga a szegfű is gyönyörű. Ha szeretnél szerelmednek virágot ajándékozni, de még egy kicsit hezitálsz egy rózsával kapcsolatban, nyúlj érte. A szegfűvel elmondhatod egy nőnek, hogy szeretetet ébresztett benned.

Liliom

A fehér liliom a tisztaság és az ártatlanság szimbóluma. Ennek a virágnak a ajándékozásával kifejezi őszinte szeretetét, és egyben elmondja a nőnek, hogy hisz benne, mint egy ártatlan lényben.

Nárcisz

A nárcisz gyönyörű virág. De ügyeljen arra, hogy kiválasztottja lehetőleg ne tudja a virágok nyelvét. Nárcisz a szépséget ünnepli. De leginkább az, aki adja.

Tulipán

Az emberek gyakran vásárolják a holland mezők tipikus virágait, hogy megünnepeljék a tavaszt. Ha sárga tulipánt ajándékoz, értékelni fogja napsütéses mosolyát. Más színnel azt mondod szerelmednek, hogy az ő szeme a legszebb.

Jácint

Az egyre népszerűbb jácint az ajándékozó szívét közvetíti. Adj a szerelmednek egy jácintot, hogy kifejezd, hogy szíved mélyéből szereted, és csak neki tartozol. Csak a sárga jácintra figyeljen. Ez utóbbi inkább a szerelemből fakadó féltékenység felé hajlik.

Orchidea

Cserepes vagy sem, az orchidea egyre népszerűbb. Az orchideák a szeretetet, a hűséget jelentik, és egy nő szépségét ünneplik. Az sem mindegy, milyen színt adsz a párodnak. Röviden, válasszon olyat, amely meglágyítja hölgye szívét.

Mi van veled? Adtál már virágot párodnak?


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.