Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Olvasson többet a cikkben.

Ismerje meg érzelmeit, és tapasztalja meg őket

Az első lépés a legnehezebb, mert őszinteséget igényel önmagaddal szemben. Foglaljon le egy napot, egy hétvégét vagy még hosszabb szabadnapot, és zárja be magát valahova, ahol egyedül és békében lesz. Ha van gyereke, beszélje meg barátaik szüleivel, hogy veled tartsák őket egész hétvégén.

Miért érzed úgy, ahogy? Mit érzel valójában: fájdalmat, félelmet, haragot, frusztrációt? Ismerje meg érzelmeit, és engedje meg magának, hogy valóban megtapasztalja azokat. Üss meg dolgokat, ha dühös vagy. Sírj egész nap, ha szomorú vagy. Sikolt, sikít a félelemtől. Röviden: ne zárkózz el tőle tovább. Régóta bebizonyosodott, hogy az elfojtott érzelmek nem tesznek jót az emberi egészségnek, és mindenekelőtt pszichológiailag erősen hatnak ránk, aránytalanul hosszú ideig. Ha tényleg az utolsó cseppig megéled őket, akkor a végén kimerülsz, de megszabadulsz tőlük.

Fordítsd figyelmedet a jövőre

Megvan. elengedett mindent, ami felemésztett? Szó szerint? Most nyugodtan tartson még egy szünetet, amikor nem gondol semmire. A történteken nem lehet változtatni. Az előző ponttal lemaradtál. Most végre számíthatsz magadra. Mivel semmi sem vonja el a figyelmét, elkezdheti tervezni a jövőt mindennel, amivel most rendelkezik. A korábban vonalas útvonal már nem érvényes. Tehát mik a lehetőségei és lehetőségei?

Elegendő egy durva vázlat. Egy éven belül előléptetik a munkahelyén, és körülbelül hat hónapon belül elköltözhet. Két hét múlva eljuttatja a tökéletes jelentést a főnökének, egy hónap múlva pedig végre jelentkezik arra a sportra, amelyre mindig is vágyott. És ebben a pillanatban? Mosd, deluxálj, készítsd el a gyerekek uzsonnáját hétfőre. Kedden pedig veszel valami viseletet. A te döntésed, hogy mit teszel.

Ne dőlj hátra

Az érzelmek alattomosak lehetnek. Egy hónap, de akár negyed év elteltével néhányan visszatérhetnek. Ne aggódj, ez teljesen normális. Ha újra előjön ugyanaz az érzelem, és elragad, például harag, ne essen pánikba, ne fordítson hátat. Hagyd, hogy az érzelmek jöjjenek és menjenek. Ez csak egy kísértet, egy emlékeztető, és nem kell rá jobban odafigyelned.

Vedd ki a jót

Különösen fájdalmas szakítások után próbálsz olyan gyorsan felejteni amint lehetséges. De engedj meg magadnak egy kis "bosszút". Amikor a legmelankolikusabb szakításra gondolhat, nézze ezt pusztán pragmatikusan. Volt valami abban a kapcsolatban, ami egy életen át hasznos lesz számodra? Vagy valami olyasmi a viselkedésedben vagy az exed viselkedésében, amit soha nem akarsz megismételni? Vedd el! Az ember olyan lény, amely tapasztalat nélkül születik, és élete során összegyűjti. Nem tudunk mindent születésünktől fogva. Tehát még ez az epizód is olyan terület, ahonnan ki lehet venni valamit. Használd ki!


Hasonló cikkek

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.