Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Olvasson többet a cikkben.

Ismerje meg érzelmeit, és tapasztalja meg őket

Az első lépés a legnehezebb, mert őszinteséget igényel önmagaddal szemben. Foglaljon le egy napot, egy hétvégét vagy még hosszabb szabadnapot, és zárja be magát valahova, ahol egyedül és békében lesz. Ha van gyereke, beszélje meg barátaik szüleivel, hogy veled tartsák őket egész hétvégén.

Miért érzed úgy, ahogy? Mit érzel valójában: fájdalmat, félelmet, haragot, frusztrációt? Ismerje meg érzelmeit, és engedje meg magának, hogy valóban megtapasztalja azokat. Üss meg dolgokat, ha dühös vagy. Sírj egész nap, ha szomorú vagy. Sikolt, sikít a félelemtől. Röviden: ne zárkózz el tőle tovább. Régóta bebizonyosodott, hogy az elfojtott érzelmek nem tesznek jót az emberi egészségnek, és mindenekelőtt pszichológiailag erősen hatnak ránk, aránytalanul hosszú ideig. Ha tényleg az utolsó cseppig megéled őket, akkor a végén kimerülsz, de megszabadulsz tőlük.

Fordítsd figyelmedet a jövőre

Megvan. elengedett mindent, ami felemésztett? Szó szerint? Most nyugodtan tartson még egy szünetet, amikor nem gondol semmire. A történteken nem lehet változtatni. Az előző ponttal lemaradtál. Most végre számíthatsz magadra. Mivel semmi sem vonja el a figyelmét, elkezdheti tervezni a jövőt mindennel, amivel most rendelkezik. A korábban vonalas útvonal már nem érvényes. Tehát mik a lehetőségei és lehetőségei?

Elegendő egy durva vázlat. Egy éven belül előléptetik a munkahelyén, és körülbelül hat hónapon belül elköltözhet. Két hét múlva eljuttatja a tökéletes jelentést a főnökének, egy hónap múlva pedig végre jelentkezik arra a sportra, amelyre mindig is vágyott. És ebben a pillanatban? Mosd, deluxálj, készítsd el a gyerekek uzsonnáját hétfőre. Kedden pedig veszel valami viseletet. A te döntésed, hogy mit teszel.

Ne dőlj hátra

Az érzelmek alattomosak lehetnek. Egy hónap, de akár negyed év elteltével néhányan visszatérhetnek. Ne aggódj, ez teljesen normális. Ha újra előjön ugyanaz az érzelem, és elragad, például harag, ne essen pánikba, ne fordítson hátat. Hagyd, hogy az érzelmek jöjjenek és menjenek. Ez csak egy kísértet, egy emlékeztető, és nem kell rá jobban odafigyelned.

Vedd ki a jót

Különösen fájdalmas szakítások után próbálsz olyan gyorsan felejteni amint lehetséges. De engedj meg magadnak egy kis "bosszút". Amikor a legmelankolikusabb szakításra gondolhat, nézze ezt pusztán pragmatikusan. Volt valami abban a kapcsolatban, ami egy életen át hasznos lesz számodra? Vagy valami olyasmi a viselkedésedben vagy az exed viselkedésében, amit soha nem akarsz megismételni? Vedd el! Az ember olyan lény, amely tapasztalat nélkül születik, és élete során összegyűjti. Nem tudunk mindent születésünktől fogva. Tehát még ez az epizód is olyan terület, ahonnan ki lehet venni valamit. Használd ki!


Hasonló cikkek

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.