Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Olvasson többet a cikkben.

Ismerje meg érzelmeit, és tapasztalja meg őket

Az első lépés a legnehezebb, mert őszinteséget igényel önmagaddal szemben. Foglaljon le egy napot, egy hétvégét vagy még hosszabb szabadnapot, és zárja be magát valahova, ahol egyedül és békében lesz. Ha van gyereke, beszélje meg barátaik szüleivel, hogy veled tartsák őket egész hétvégén.

Miért érzed úgy, ahogy? Mit érzel valójában: fájdalmat, félelmet, haragot, frusztrációt? Ismerje meg érzelmeit, és engedje meg magának, hogy valóban megtapasztalja azokat. Üss meg dolgokat, ha dühös vagy. Sírj egész nap, ha szomorú vagy. Sikolt, sikít a félelemtől. Röviden: ne zárkózz el tőle tovább. Régóta bebizonyosodott, hogy az elfojtott érzelmek nem tesznek jót az emberi egészségnek, és mindenekelőtt pszichológiailag erősen hatnak ránk, aránytalanul hosszú ideig. Ha tényleg az utolsó cseppig megéled őket, akkor a végén kimerülsz, de megszabadulsz tőlük.

Fordítsd figyelmedet a jövőre

Megvan. elengedett mindent, ami felemésztett? Szó szerint? Most nyugodtan tartson még egy szünetet, amikor nem gondol semmire. A történteken nem lehet változtatni. Az előző ponttal lemaradtál. Most végre számíthatsz magadra. Mivel semmi sem vonja el a figyelmét, elkezdheti tervezni a jövőt mindennel, amivel most rendelkezik. A korábban vonalas útvonal már nem érvényes. Tehát mik a lehetőségei és lehetőségei?

Elegendő egy durva vázlat. Egy éven belül előléptetik a munkahelyén, és körülbelül hat hónapon belül elköltözhet. Két hét múlva eljuttatja a tökéletes jelentést a főnökének, egy hónap múlva pedig végre jelentkezik arra a sportra, amelyre mindig is vágyott. És ebben a pillanatban? Mosd, deluxálj, készítsd el a gyerekek uzsonnáját hétfőre. Kedden pedig veszel valami viseletet. A te döntésed, hogy mit teszel.

Ne dőlj hátra

Az érzelmek alattomosak lehetnek. Egy hónap, de akár negyed év elteltével néhányan visszatérhetnek. Ne aggódj, ez teljesen normális. Ha újra előjön ugyanaz az érzelem, és elragad, például harag, ne essen pánikba, ne fordítson hátat. Hagyd, hogy az érzelmek jöjjenek és menjenek. Ez csak egy kísértet, egy emlékeztető, és nem kell rá jobban odafigyelned.

Vedd ki a jót

Különösen fájdalmas szakítások után próbálsz olyan gyorsan felejteni amint lehetséges. De engedj meg magadnak egy kis "bosszút". Amikor a legmelankolikusabb szakításra gondolhat, nézze ezt pusztán pragmatikusan. Volt valami abban a kapcsolatban, ami egy életen át hasznos lesz számodra? Vagy valami olyasmi a viselkedésedben vagy az exed viselkedésében, amit soha nem akarsz megismételni? Vedd el! Az ember olyan lény, amely tapasztalat nélkül születik, és élete során összegyűjti. Nem tudunk mindent születésünktől fogva. Tehát még ez az epizód is olyan terület, ahonnan ki lehet venni valamit. Használd ki!


Hasonló cikkek

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.