Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Olvasson többet a cikkben.

Ismerje meg érzelmeit, és tapasztalja meg őket

Az első lépés a legnehezebb, mert őszinteséget igényel önmagaddal szemben. Foglaljon le egy napot, egy hétvégét vagy még hosszabb szabadnapot, és zárja be magát valahova, ahol egyedül és békében lesz. Ha van gyereke, beszélje meg barátaik szüleivel, hogy veled tartsák őket egész hétvégén.

Miért érzed úgy, ahogy? Mit érzel valójában: fájdalmat, félelmet, haragot, frusztrációt? Ismerje meg érzelmeit, és engedje meg magának, hogy valóban megtapasztalja azokat. Üss meg dolgokat, ha dühös vagy. Sírj egész nap, ha szomorú vagy. Sikolt, sikít a félelemtől. Röviden: ne zárkózz el tőle tovább. Régóta bebizonyosodott, hogy az elfojtott érzelmek nem tesznek jót az emberi egészségnek, és mindenekelőtt pszichológiailag erősen hatnak ránk, aránytalanul hosszú ideig. Ha tényleg az utolsó cseppig megéled őket, akkor a végén kimerülsz, de megszabadulsz tőlük.

Fordítsd figyelmedet a jövőre

Megvan. elengedett mindent, ami felemésztett? Szó szerint? Most nyugodtan tartson még egy szünetet, amikor nem gondol semmire. A történteken nem lehet változtatni. Az előző ponttal lemaradtál. Most végre számíthatsz magadra. Mivel semmi sem vonja el a figyelmét, elkezdheti tervezni a jövőt mindennel, amivel most rendelkezik. A korábban vonalas útvonal már nem érvényes. Tehát mik a lehetőségei és lehetőségei?

Elegendő egy durva vázlat. Egy éven belül előléptetik a munkahelyén, és körülbelül hat hónapon belül elköltözhet. Két hét múlva eljuttatja a tökéletes jelentést a főnökének, egy hónap múlva pedig végre jelentkezik arra a sportra, amelyre mindig is vágyott. És ebben a pillanatban? Mosd, deluxálj, készítsd el a gyerekek uzsonnáját hétfőre. Kedden pedig veszel valami viseletet. A te döntésed, hogy mit teszel.

Ne dőlj hátra

Az érzelmek alattomosak lehetnek. Egy hónap, de akár negyed év elteltével néhányan visszatérhetnek. Ne aggódj, ez teljesen normális. Ha újra előjön ugyanaz az érzelem, és elragad, például harag, ne essen pánikba, ne fordítson hátat. Hagyd, hogy az érzelmek jöjjenek és menjenek. Ez csak egy kísértet, egy emlékeztető, és nem kell rá jobban odafigyelned.

Vedd ki a jót

Különösen fájdalmas szakítások után próbálsz olyan gyorsan felejteni amint lehetséges. De engedj meg magadnak egy kis "bosszút". Amikor a legmelankolikusabb szakításra gondolhat, nézze ezt pusztán pragmatikusan. Volt valami abban a kapcsolatban, ami egy életen át hasznos lesz számodra? Vagy valami olyasmi a viselkedésedben vagy az exed viselkedésében, amit soha nem akarsz megismételni? Vedd el! Az ember olyan lény, amely tapasztalat nélkül születik, és élete során összegyűjti. Nem tudunk mindent születésünktől fogva. Tehát még ez az epizód is olyan terület, ahonnan ki lehet venni valamit. Használd ki!


Hasonló cikkek

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.