Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk, hogyan találkozz az interneten.

Légy óvatos a társkereső oldal kiválasztásánál

A siker alapja a legmegfelelőbb randevú kiválasztása webhely. Tehát keressen egy internetes társkereső oldalt, amely adatbázist kínál azokról a felhasználókról, akik csak komoly kapcsolatot keresnek, nem pedig azokat, akik félvállról veszik a randevúzást. Ne kattintson azonnal az első társkereső oldalra, amelyik "kiugrik" Önnek a keresőben. Alaposan ellenőrizze, hogy melyik társkereső oldalról van szó, és gondolja át, melyik felel meg Önnek a legjobban.

Töltse ki részletesen a profilját

Mivel először a hobbijai alapján fog partnert keresni , tapasztalatok és értékek, gondosan töltse ki új profiljának minden oszlopát. Ne becsülje alá a személyiségkérdőív kitöltését sem. Minden részletét őszintén töltse ki. Valószínűleg olyan valaki fog megkeresni, akinek ugyanaz az érdeklődése és véleménye, mint neked. Egy ilyen emberrel biztosan lesz mondanivalód. Sok közös vonásod lesz, és ez az alapja az új kapcsolatod kezdetének.

Szánj egy kis időt virtuális partnereidnek

Szükséges, hogy rendszeresen látogasd a társkereső oldalt . Naponta legalább egyszer kell lennie. Ne hagyatkozzon csak arra, hogy a felhasználók maguk írnak Önnek. Légy aktív, és keresd meg egyedül a többi tagot, akik érdeklődnek irántad. Csak így küszöbölöd ki azokat a partnereket, akik nem felelnek meg neked, és olyanokkal találkozhatsz, akik jó benyomást tettek rád.

Ne csüggedj

Ha hosszas keresgélés után sem sikerült érdemi kapcsolatot kialakítani a levelezéssel, ismerkedéssel, ne add fel! Ne csüggedjen el a kudarctól. A randevúzás hosszú táv. Lehet, hogy az a személy, akivel később találkozik, az lesz az Ön számára.Hasonló cikkek

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.