Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk neked a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Ne rejtsd el a gyermekedet/gyermekeidet

Még azok a nők is, akik nem még egy gyerek is gondolkodik ezen. Mondani vagy nem mondani? Kutatások és közvélemény-kutatások rendszeresen kimutatják a nők tudatalatti félelmét, hogy ha nyilvánosságra hozzák a tényt, hogy gyermekük/gyermekeik vannak, az csökkenti "piaci értéküket". Mindig lesznek gerinctelen emberek, ehhez nem fér kétség. De soha ne rejtsd el az utódaidat. Éppen ellenkezőleg, minél előbb mesélj róla. Az ilyen információkat csak az x. napon közölni legalábbis tisztességtelen. És ha a partner megszökik? Szóval hagyjuk. Ha a gyereked eléggé zavarná, később megtenné. És ez sokkal jobban bánthat, mint ha nem igazán ismeritek egymást.

Lassan siess

Még ma is vannak olyan nők, akik az első partnerrel maradnak, aki érdeklődést mutat benne és gyermekében. Főleg azért, hogy a gyereküknek legyen apja. De vigyázzatok, nehogy rosszul válasszunk, kedves hölgyeim. Válasszon körültekintően, és szánjon rá időt. Ráadásul ne essen kétségbe, ha hosszú ideig nem jelenik meg senki, aki megfelelő. A szerencse egyszer mindenkire mosolyog, így biztosan rád is!

Aláhúzva: megteheted!

A nők gyakran ragaszkodnak ahhoz az előítélethez, hogy egy jó anya a gyermekének szenteli magát 24 napi órában, heti 7 napban. Szabadulj meg az ilyen gondolatoktól! Mindenki megérdemel egy pillanatnyi békét magának. Egyszer biztosan megtalálja a módját, hogy elmenjen valahova. Hiszen vannak szüleid, barátaid, barátaid... Próbálj meg párat keresni akár egyedülálló apák között is. Ne félj tőlük. Egyes partnerek gond nélkül elfogadják egy idegen gyermeket a sajátjuknak. Akkor miért csak az özvegy vagy elvált férfiakat nézzük? Higgye el, hogy még az egyedülállóknak is van mit ajánlania gyermekének.

Felkészítse fel gyermekeit egy új kapcsolatra

Különösen a kisgyerekek nem értik, miért keresel valaki más. Mindannyian úgy érzik, hogy valaki más veszi át a helyét. Beszélgess velük, hogy mi a helyzet, magyarázd el, ismételd el, hogy az új párod nem jelent veszélyt számukra. Adj nekik időt, hogy megszokják ezt az új ötletet. Csak ezután mutasd be őket egymásnak. És csakúgy, mint az első pont, ne rejts el semmit. Mindig mondd el gyermekeidnek, hogy jársz valakivel, és új életet szeretnél kezdeni. Mindenekelőtt nyugtasd meg a gyereket, hogy ő az, akinek mindig a legfontosabb helye lesz a szívedben!


Hasonló cikkek

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozna.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.