Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk neked a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Ne rejtsd el a gyermekedet/gyermekeidet

Még azok a nők is, akik nem még egy gyerek is gondolkodik ezen. Mondani vagy nem mondani? Kutatások és közvélemény-kutatások rendszeresen kimutatják a nők tudatalatti félelmét, hogy ha nyilvánosságra hozzák a tényt, hogy gyermekük/gyermekeik vannak, az csökkenti "piaci értéküket". Mindig lesznek gerinctelen emberek, ehhez nem fér kétség. De soha ne rejtsd el az utódaidat. Éppen ellenkezőleg, minél előbb mesélj róla. Az ilyen információkat csak az x. napon közölni legalábbis tisztességtelen. És ha a partner megszökik? Szóval hagyjuk. Ha a gyereked eléggé zavarná, később megtenné. És ez sokkal jobban bánthat, mint ha nem igazán ismeritek egymást.

Lassan siess

Még ma is vannak olyan nők, akik az első partnerrel maradnak, aki érdeklődést mutat benne és gyermekében. Főleg azért, hogy a gyereküknek legyen apja. De vigyázzatok, nehogy rosszul válasszunk, kedves hölgyeim. Válasszon körültekintően, és szánjon rá időt. Ráadásul ne essen kétségbe, ha hosszú ideig nem jelenik meg senki, aki megfelelő. A szerencse egyszer mindenkire mosolyog, így biztosan rád is!

Aláhúzva: megteheted!

A nők gyakran ragaszkodnak ahhoz az előítélethez, hogy egy jó anya a gyermekének szenteli magát 24 napi órában, heti 7 napban. Szabadulj meg az ilyen gondolatoktól! Mindenki megérdemel egy pillanatnyi békét magának. Egyszer biztosan megtalálja a módját, hogy elmenjen valahova. Hiszen vannak szüleid, barátaid, barátaid... Próbálj meg párat keresni akár egyedülálló apák között is. Ne félj tőlük. Egyes partnerek gond nélkül elfogadják egy idegen gyermeket a sajátjuknak. Akkor miért csak az özvegy vagy elvált férfiakat nézzük? Higgye el, hogy még az egyedülállóknak is van mit ajánlania gyermekének.

Felkészítse fel gyermekeit egy új kapcsolatra

Különösen a kisgyerekek nem értik, miért keresel valaki más. Mindannyian úgy érzik, hogy valaki más veszi át a helyét. Beszélgess velük, hogy mi a helyzet, magyarázd el, ismételd el, hogy az új párod nem jelent veszélyt számukra. Adj nekik időt, hogy megszokják ezt az új ötletet. Csak ezután mutasd be őket egymásnak. És csakúgy, mint az első pont, ne rejts el semmit. Mindig mondd el gyermekeidnek, hogy jársz valakivel, és új életet szeretnél kezdeni. Mindenekelőtt nyugtasd meg a gyereket, hogy ő az, akinek mindig a legfontosabb helye lesz a szívedben!


Hasonló cikkek

Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.