Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk neked a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Ne rejtsd el a gyermekedet/gyermekeidet

Még azok a nők is, akik nem még egy gyerek is gondolkodik ezen. Mondani vagy nem mondani? Kutatások és közvélemény-kutatások rendszeresen kimutatják a nők tudatalatti félelmét, hogy ha nyilvánosságra hozzák a tényt, hogy gyermekük/gyermekeik vannak, az csökkenti "piaci értéküket". Mindig lesznek gerinctelen emberek, ehhez nem fér kétség. De soha ne rejtsd el az utódaidat. Éppen ellenkezőleg, minél előbb mesélj róla. Az ilyen információkat csak az x. napon közölni legalábbis tisztességtelen. És ha a partner megszökik? Szóval hagyjuk. Ha a gyereked eléggé zavarná, később megtenné. És ez sokkal jobban bánthat, mint ha nem igazán ismeritek egymást.

Lassan siess

Még ma is vannak olyan nők, akik az első partnerrel maradnak, aki érdeklődést mutat benne és gyermekében. Főleg azért, hogy a gyereküknek legyen apja. De vigyázzatok, nehogy rosszul válasszunk, kedves hölgyeim. Válasszon körültekintően, és szánjon rá időt. Ráadásul ne essen kétségbe, ha hosszú ideig nem jelenik meg senki, aki megfelelő. A szerencse egyszer mindenkire mosolyog, így biztosan rád is!

Aláhúzva: megteheted!

A nők gyakran ragaszkodnak ahhoz az előítélethez, hogy egy jó anya a gyermekének szenteli magát 24 napi órában, heti 7 napban. Szabadulj meg az ilyen gondolatoktól! Mindenki megérdemel egy pillanatnyi békét magának. Egyszer biztosan megtalálja a módját, hogy elmenjen valahova. Hiszen vannak szüleid, barátaid, barátaid... Próbálj meg párat keresni akár egyedülálló apák között is. Ne félj tőlük. Egyes partnerek gond nélkül elfogadják egy idegen gyermeket a sajátjuknak. Akkor miért csak az özvegy vagy elvált férfiakat nézzük? Higgye el, hogy még az egyedülállóknak is van mit ajánlania gyermekének.

Felkészítse fel gyermekeit egy új kapcsolatra

Különösen a kisgyerekek nem értik, miért keresel valaki más. Mindannyian úgy érzik, hogy valaki más veszi át a helyét. Beszélgess velük, hogy mi a helyzet, magyarázd el, ismételd el, hogy az új párod nem jelent veszélyt számukra. Adj nekik időt, hogy megszokják ezt az új ötletet. Csak ezután mutasd be őket egymásnak. És csakúgy, mint az első pont, ne rejts el semmit. Mindig mondd el gyermekeidnek, hogy jársz valakivel, és új életet szeretnél kezdeni. Mindenekelőtt nyugtasd meg a gyereket, hogy ő az, akinek mindig a legfontosabb helye lesz a szívedben!


Hasonló cikkek

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.