Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk neked a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Ne rejtsd el a gyermekedet/gyermekeidet

Még azok a nők is, akik nem még egy gyerek is gondolkodik ezen. Mondani vagy nem mondani? Kutatások és közvélemény-kutatások rendszeresen kimutatják a nők tudatalatti félelmét, hogy ha nyilvánosságra hozzák a tényt, hogy gyermekük/gyermekeik vannak, az csökkenti "piaci értéküket". Mindig lesznek gerinctelen emberek, ehhez nem fér kétség. De soha ne rejtsd el az utódaidat. Éppen ellenkezőleg, minél előbb mesélj róla. Az ilyen információkat csak az x. napon közölni legalábbis tisztességtelen. És ha a partner megszökik? Szóval hagyjuk. Ha a gyereked eléggé zavarná, később megtenné. És ez sokkal jobban bánthat, mint ha nem igazán ismeritek egymást.

Lassan siess

Még ma is vannak olyan nők, akik az első partnerrel maradnak, aki érdeklődést mutat benne és gyermekében. Főleg azért, hogy a gyereküknek legyen apja. De vigyázzatok, nehogy rosszul válasszunk, kedves hölgyeim. Válasszon körültekintően, és szánjon rá időt. Ráadásul ne essen kétségbe, ha hosszú ideig nem jelenik meg senki, aki megfelelő. A szerencse egyszer mindenkire mosolyog, így biztosan rád is!

Aláhúzva: megteheted!

A nők gyakran ragaszkodnak ahhoz az előítélethez, hogy egy jó anya a gyermekének szenteli magát 24 napi órában, heti 7 napban. Szabadulj meg az ilyen gondolatoktól! Mindenki megérdemel egy pillanatnyi békét magának. Egyszer biztosan megtalálja a módját, hogy elmenjen valahova. Hiszen vannak szüleid, barátaid, barátaid... Próbálj meg párat keresni akár egyedülálló apák között is. Ne félj tőlük. Egyes partnerek gond nélkül elfogadják egy idegen gyermeket a sajátjuknak. Akkor miért csak az özvegy vagy elvált férfiakat nézzük? Higgye el, hogy még az egyedülállóknak is van mit ajánlania gyermekének.

Felkészítse fel gyermekeit egy új kapcsolatra

Különösen a kisgyerekek nem értik, miért keresel valaki más. Mindannyian úgy érzik, hogy valaki más veszi át a helyét. Beszélgess velük, hogy mi a helyzet, magyarázd el, ismételd el, hogy az új párod nem jelent veszélyt számukra. Adj nekik időt, hogy megszokják ezt az új ötletet. Csak ezután mutasd be őket egymásnak. És csakúgy, mint az első pont, ne rejts el semmit. Mindig mondd el gyermekeidnek, hogy jársz valakivel, és új életet szeretnél kezdeni. Mindenekelőtt nyugtasd meg a gyereket, hogy ő az, akinek mindig a legfontosabb helye lesz a szívedben!


Hasonló cikkek

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal megérted.

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.