Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Nem fektet be a megjelenésébe

A fizikai megjelenés kétségtelenül nagy szerepet játszik vonzerejében. Fektess be, és azonnal sokkal feljebb hoz. Igaz, a testösszetétellel nem sokat tehetsz. Ha kicsi vagy, nem változtatsz rajta. Ha keskeny a vállad, akkor valószínűleg azt sem fogod "feszíteni".
És ez az, ahol sok férfi feladja. A genetikát, az egészséget, néha önmagukat hibáztatják, és elakad a gondolat, hogy "És pontosan ezért nem találok barátnőt".

De sok apró dolgot megtehetsz magadért , ami ha összejön, sokat tesznek. Meg vagy győződve arról, hogy csúnya és kövér vagy? Légy csúnya és fitt. Nem tetszik az arcod? Menjen el egy professzionális fodrászatba, és kérjen tanácsot a haj- és szakállvágással kapcsolatban.
A megjelenését nem csak a testalkata határozza meg, hanem az öltözködés, milyen haja van, sportol-e vagy nem…. A változások mindig összeadódnak, szánd rájuk az idődet, akármilyen jelentéktelennek is tűnnek számodra.

Elromlott vagy

Sok nem vonzó férfinak még mindig sikerül barátnőt találnia. A legtöbben a "csúnya" férfiak mellett nézik az ilyen szépségeket, és azt gondolják: "Persze, aranyásó. Az egyetlen ok, amiért vele van, határozottan a pénze. Ez túl könnyű indoklás. De ez is csak egy naiv kifogás, hogy TE miért nem találod azt a nőt, akit szeretnél. Mert akkor jobban érzed magad. De nem praktikus, és te sem vagy gazdagabb.

Igen, vannak aranyásók. De a gazdagság és a szakmai siker olyan tulajdonságokkal társul, amelyek az igazi oka annak, hogy ezek a férfiak annyira vonzóak. A magas pozíció nagyon gyakran egy erős karakterű férfi eredménye. Küldetése van. És ez vonzza a nőket. Vonzanak olyan férfiakhoz, akik képesek önmagukat ellátni (és tágabb értelemben őt és elméleti gyermekeiket). Ez a férfi-nő dinamika évezredek óta működik.

A nőket nem vonzza a potenciál, a baj vagy egy rendkívül "kedves srác". Néhány igen, de nem minden. A legtöbb ember talál egy "kész terméket" vagy valakit, aki már bebizonyította, hogy valami sokkal vonzóbbat ért el.

Nem nézel aktívan

Sok férfi meglepően passzív. A megfelelő nőre várnak, aki rendkívül vonzó, sikeres és okos, hogy csengessen. De nagy dolgok nem történnek azokkal, akik várnak. Csak azok, akik találkoznak velük.

Hagyd abba a kérdést, hogy miért nem találsz barátnőt. Tegyen fel magának további kérdéseket:

• Megszólítom-e a nőket, aktív vagyok-e? Vagy csak arra várok, hogy lássam, mi fog történni?
• Olyan helyzetekbe kerülök, amikor a nőkkel való interakció is lehetséges? Vagy kerülöm őket?
• Személyiségként fejlődöm-e és általában az emberek vonzására?

Az önreflexió fontos a továbblépéshez. Az önmagunkkal szembeni őszinteség elengedhetetlen ahhoz, hogy meghatározzuk, hol kezdjem. Mindannyian hajlamosak vagyunk új kifogásokat kitalálni, hogy miért nem sikerül valami.

Összefoglalva

Nem várhatod el, hogy a legnagyobb szépségek és "üzletasszonyok" csak úgy megjelenjenek nálad hely, ha te magad csak "átmérőjű". Meg kell változtatnod a saját feltételeidet, hogy az ő szintjükre juss. Fejlessze testét, életét és gondolkodásmódját, amely vonzza ezeket a nőket. Ne panaszkodj az életre vagy a nőkre, hogy nem elég szépek, elég barátságosak, elég szerények, elég kedvesek vagy szexsárkányok. Dolgozz magadon, és meglesz az eredmény.


Hasonló cikkek

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.