Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Nem fektet be a megjelenésébe

A fizikai megjelenés kétségtelenül nagy szerepet játszik vonzerejében. Fektess be, és azonnal sokkal feljebb hoz. Igaz, a testösszetétellel nem sokat tehetsz. Ha kicsi vagy, nem változtatsz rajta. Ha keskeny a vállad, akkor valószínűleg azt sem fogod "feszíteni".
És ez az, ahol sok férfi feladja. A genetikát, az egészséget, néha önmagukat hibáztatják, és elakad a gondolat, hogy "És pontosan ezért nem találok barátnőt".

De sok apró dolgot megtehetsz magadért , ami ha összejön, sokat tesznek. Meg vagy győződve arról, hogy csúnya és kövér vagy? Légy csúnya és fitt. Nem tetszik az arcod? Menjen el egy professzionális fodrászatba, és kérjen tanácsot a haj- és szakállvágással kapcsolatban.
A megjelenését nem csak a testalkata határozza meg, hanem az öltözködés, milyen haja van, sportol-e vagy nem…. A változások mindig összeadódnak, szánd rájuk az idődet, akármilyen jelentéktelennek is tűnnek számodra.

Elromlott vagy

Sok nem vonzó férfinak még mindig sikerül barátnőt találnia. A legtöbben a "csúnya" férfiak mellett nézik az ilyen szépségeket, és azt gondolják: "Persze, aranyásó. Az egyetlen ok, amiért vele van, határozottan a pénze. Ez túl könnyű indoklás. De ez is csak egy naiv kifogás, hogy TE miért nem találod azt a nőt, akit szeretnél. Mert akkor jobban érzed magad. De nem praktikus, és te sem vagy gazdagabb.

Igen, vannak aranyásók. De a gazdagság és a szakmai siker olyan tulajdonságokkal társul, amelyek az igazi oka annak, hogy ezek a férfiak annyira vonzóak. A magas pozíció nagyon gyakran egy erős karakterű férfi eredménye. Küldetése van. És ez vonzza a nőket. Vonzanak olyan férfiakhoz, akik képesek önmagukat ellátni (és tágabb értelemben őt és elméleti gyermekeiket). Ez a férfi-nő dinamika évezredek óta működik.

A nőket nem vonzza a potenciál, a baj vagy egy rendkívül "kedves srác". Néhány igen, de nem minden. A legtöbb ember talál egy "kész terméket" vagy valakit, aki már bebizonyította, hogy valami sokkal vonzóbbat ért el.

Nem nézel aktívan

Sok férfi meglepően passzív. A megfelelő nőre várnak, aki rendkívül vonzó, sikeres és okos, hogy csengessen. De nagy dolgok nem történnek azokkal, akik várnak. Csak azok, akik találkoznak velük.

Hagyd abba a kérdést, hogy miért nem találsz barátnőt. Tegyen fel magának további kérdéseket:

• Megszólítom-e a nőket, aktív vagyok-e? Vagy csak arra várok, hogy lássam, mi fog történni?
• Olyan helyzetekbe kerülök, amikor a nőkkel való interakció is lehetséges? Vagy kerülöm őket?
• Személyiségként fejlődöm-e és általában az emberek vonzására?

Az önreflexió fontos a továbblépéshez. Az önmagunkkal szembeni őszinteség elengedhetetlen ahhoz, hogy meghatározzuk, hol kezdjem. Mindannyian hajlamosak vagyunk új kifogásokat kitalálni, hogy miért nem sikerül valami.

Összefoglalva

Nem várhatod el, hogy a legnagyobb szépségek és "üzletasszonyok" csak úgy megjelenjenek nálad hely, ha te magad csak "átmérőjű". Meg kell változtatnod a saját feltételeidet, hogy az ő szintjükre juss. Fejlessze testét, életét és gondolkodásmódját, amely vonzza ezeket a nőket. Ne panaszkodj az életre vagy a nőkre, hogy nem elég szépek, elég barátságosak, elég szerények, elég kedvesek vagy szexsárkányok. Dolgozz magadon, és meglesz az eredmény.


Hasonló cikkek

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!