Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Nem fektet be a megjelenésébe

A fizikai megjelenés kétségtelenül nagy szerepet játszik vonzerejében. Fektess be, és azonnal sokkal feljebb hoz. Igaz, a testösszetétellel nem sokat tehetsz. Ha kicsi vagy, nem változtatsz rajta. Ha keskeny a vállad, akkor valószínűleg azt sem fogod "feszíteni".
És ez az, ahol sok férfi feladja. A genetikát, az egészséget, néha önmagukat hibáztatják, és elakad a gondolat, hogy "És pontosan ezért nem találok barátnőt".

De sok apró dolgot megtehetsz magadért , ami ha összejön, sokat tesznek. Meg vagy győződve arról, hogy csúnya és kövér vagy? Légy csúnya és fitt. Nem tetszik az arcod? Menjen el egy professzionális fodrászatba, és kérjen tanácsot a haj- és szakállvágással kapcsolatban.
A megjelenését nem csak a testalkata határozza meg, hanem az öltözködés, milyen haja van, sportol-e vagy nem…. A változások mindig összeadódnak, szánd rájuk az idődet, akármilyen jelentéktelennek is tűnnek számodra.

Elromlott vagy

Sok nem vonzó férfinak még mindig sikerül barátnőt találnia. A legtöbben a "csúnya" férfiak mellett nézik az ilyen szépségeket, és azt gondolják: "Persze, aranyásó. Az egyetlen ok, amiért vele van, határozottan a pénze. Ez túl könnyű indoklás. De ez is csak egy naiv kifogás, hogy TE miért nem találod azt a nőt, akit szeretnél. Mert akkor jobban érzed magad. De nem praktikus, és te sem vagy gazdagabb.

Igen, vannak aranyásók. De a gazdagság és a szakmai siker olyan tulajdonságokkal társul, amelyek az igazi oka annak, hogy ezek a férfiak annyira vonzóak. A magas pozíció nagyon gyakran egy erős karakterű férfi eredménye. Küldetése van. És ez vonzza a nőket. Vonzanak olyan férfiakhoz, akik képesek önmagukat ellátni (és tágabb értelemben őt és elméleti gyermekeiket). Ez a férfi-nő dinamika évezredek óta működik.

A nőket nem vonzza a potenciál, a baj vagy egy rendkívül "kedves srác". Néhány igen, de nem minden. A legtöbb ember talál egy "kész terméket" vagy valakit, aki már bebizonyította, hogy valami sokkal vonzóbbat ért el.

Nem nézel aktívan

Sok férfi meglepően passzív. A megfelelő nőre várnak, aki rendkívül vonzó, sikeres és okos, hogy csengessen. De nagy dolgok nem történnek azokkal, akik várnak. Csak azok, akik találkoznak velük.

Hagyd abba a kérdést, hogy miért nem találsz barátnőt. Tegyen fel magának további kérdéseket:

• Megszólítom-e a nőket, aktív vagyok-e? Vagy csak arra várok, hogy lássam, mi fog történni?
• Olyan helyzetekbe kerülök, amikor a nőkkel való interakció is lehetséges? Vagy kerülöm őket?
• Személyiségként fejlődöm-e és általában az emberek vonzására?

Az önreflexió fontos a továbblépéshez. Az önmagunkkal szembeni őszinteség elengedhetetlen ahhoz, hogy meghatározzuk, hol kezdjem. Mindannyian hajlamosak vagyunk új kifogásokat kitalálni, hogy miért nem sikerül valami.

Összefoglalva

Nem várhatod el, hogy a legnagyobb szépségek és "üzletasszonyok" csak úgy megjelenjenek nálad hely, ha te magad csak "átmérőjű". Meg kell változtatnod a saját feltételeidet, hogy az ő szintjükre juss. Fejlessze testét, életét és gondolkodásmódját, amely vonzza ezeket a nőket. Ne panaszkodj az életre vagy a nőkre, hogy nem elég szépek, elég barátságosak, elég szerények, elég kedvesek vagy szexsárkányok. Dolgozz magadon, és meglesz az eredmény.


Hasonló cikkek

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.