Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozhatna.

Elegendő egy üzenet

Sok egyszerre küldött üzenet kétségbeesettnek tűnik. A másik fél ekkor nem tudja, mit válaszoljon neked. Soha ne vigye túlzásba az üzenetek számával vagy hosszával. Legyen rövid és egyenesen a lényegre. Tartsa meg a hosszú beszélgetéseket, hogy négyszemközt beszélhessen. Vagy e-mailekre, a levél modern formájára. Ezenkívül a rövid üzenetek könnyebben keltenek titokzatosságot. Párodnak (néha) ki kell találnia, hogy mit értett pontosan egy üres vagy több jelentéssel bíró rövid mondat alatt. És egy kis rejtély mindig hasznos.

Válaszolj okosan és szellemesen

Szöveges beszélgetésben több időd van a válasz kitalálására. Legyen játékos, szellemes és kacér egymás között. Nem kell azonnal válaszolni, inkább fordítva. Szánjon rá egy kis időt, és higgadtan gondoljon végig több lehetséges választ. Csak ezután válaszoljon az üzenetre. És ne feledje: soha ne vegye túl komolyan a szöveges üzeneteket.

Az idő a lényeg

Ne válaszoljon azonnal. Amint elkezd egy beszélgetést, perceken belül válaszoljon. De az elején? Adj magadnak egy órát a válaszadásra! Fontos a megfelelő időzítés. Ha azonnal válaszol, akkor azt az üzenetet küldi a másik félnek, hogy könnyen elérhető és mindig kéznél van. Másrészt, ha túl sokáig vár, kitérőnek fog tűnni, vagy figyelmen kívül hagyja partnerét.

Az aranyszabály: Légy nyugodt, és úgy válaszolj, mintha a legjobb barátod lenne. Várhatod az első választ. Amikor ezután beszél, az ideális válaszidő 1-10 perc.

Tegyen fel nyílt végű kérdéseket

Kerülje el azokat a kérdéseket, amelyekre csak IGEN x NEM válasz adható. Használj nyitott kérdéseket, amelyekre csak kiterjesztett mondattal lehet válaszolni. Ezeket a kérdéseket is sokkal könnyebb feltenni, akár csiklandósan válaszolni is. Vagy legalábbis csiklandozó aláfestéssel. Ne feledje, hogy rejtélyt, okosságot és érzékiséget szeretne fejleszteni. És ezt nem fogja megtalálni az "IGEN/NEM" válaszban.

Időben fejezze be az SMS-ezést

Időben be kell fejeznie a flörtölést, különben a beszélgetés unalmassá válik. nem vezet sehova. A flört csak pillanatnyi dolog. Tedd egyértelművé, hogy nincs időd egész nap SMS-t küldeni egymásnak. Ez is vonzerőpontokat fog hozni.

A flörtig!


Hasonló cikkek

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?