Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozhatna.

Elegendő egy üzenet

Sok egyszerre küldött üzenet kétségbeesettnek tűnik. A másik fél ekkor nem tudja, mit válaszoljon neked. Soha ne vigye túlzásba az üzenetek számával vagy hosszával. Legyen rövid és egyenesen a lényegre. Tartsa meg a hosszú beszélgetéseket, hogy négyszemközt beszélhessen. Vagy e-mailekre, a levél modern formájára. Ezenkívül a rövid üzenetek könnyebben keltenek titokzatosságot. Párodnak (néha) ki kell találnia, hogy mit értett pontosan egy üres vagy több jelentéssel bíró rövid mondat alatt. És egy kis rejtély mindig hasznos.

Válaszolj okosan és szellemesen

Szöveges beszélgetésben több időd van a válasz kitalálására. Legyen játékos, szellemes és kacér egymás között. Nem kell azonnal válaszolni, inkább fordítva. Szánjon rá egy kis időt, és higgadtan gondoljon végig több lehetséges választ. Csak ezután válaszoljon az üzenetre. És ne feledje: soha ne vegye túl komolyan a szöveges üzeneteket.

Az idő a lényeg

Ne válaszoljon azonnal. Amint elkezd egy beszélgetést, perceken belül válaszoljon. De az elején? Adj magadnak egy órát a válaszadásra! Fontos a megfelelő időzítés. Ha azonnal válaszol, akkor azt az üzenetet küldi a másik félnek, hogy könnyen elérhető és mindig kéznél van. Másrészt, ha túl sokáig vár, kitérőnek fog tűnni, vagy figyelmen kívül hagyja partnerét.

Az aranyszabály: Légy nyugodt, és úgy válaszolj, mintha a legjobb barátod lenne. Várhatod az első választ. Amikor ezután beszél, az ideális válaszidő 1-10 perc.

Tegyen fel nyílt végű kérdéseket

Kerülje el azokat a kérdéseket, amelyekre csak IGEN x NEM válasz adható. Használj nyitott kérdéseket, amelyekre csak kiterjesztett mondattal lehet válaszolni. Ezeket a kérdéseket is sokkal könnyebb feltenni, akár csiklandósan válaszolni is. Vagy legalábbis csiklandozó aláfestéssel. Ne feledje, hogy rejtélyt, okosságot és érzékiséget szeretne fejleszteni. És ezt nem fogja megtalálni az "IGEN/NEM" válaszban.

Időben fejezze be az SMS-ezést

Időben be kell fejeznie a flörtölést, különben a beszélgetés unalmassá válik. nem vezet sehova. A flört csak pillanatnyi dolog. Tedd egyértelművé, hogy nincs időd egész nap SMS-t küldeni egymásnak. Ez is vonzerőpontokat fog hozni.

A flörtig!


Hasonló cikkek

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.