Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozhatna.

Elegendő egy üzenet

Sok egyszerre küldött üzenet kétségbeesettnek tűnik. A másik fél ekkor nem tudja, mit válaszoljon neked. Soha ne vigye túlzásba az üzenetek számával vagy hosszával. Legyen rövid és egyenesen a lényegre. Tartsa meg a hosszú beszélgetéseket, hogy négyszemközt beszélhessen. Vagy e-mailekre, a levél modern formájára. Ezenkívül a rövid üzenetek könnyebben keltenek titokzatosságot. Párodnak (néha) ki kell találnia, hogy mit értett pontosan egy üres vagy több jelentéssel bíró rövid mondat alatt. És egy kis rejtély mindig hasznos.

Válaszolj okosan és szellemesen

Szöveges beszélgetésben több időd van a válasz kitalálására. Legyen játékos, szellemes és kacér egymás között. Nem kell azonnal válaszolni, inkább fordítva. Szánjon rá egy kis időt, és higgadtan gondoljon végig több lehetséges választ. Csak ezután válaszoljon az üzenetre. És ne feledje: soha ne vegye túl komolyan a szöveges üzeneteket.

Az idő a lényeg

Ne válaszoljon azonnal. Amint elkezd egy beszélgetést, perceken belül válaszoljon. De az elején? Adj magadnak egy órát a válaszadásra! Fontos a megfelelő időzítés. Ha azonnal válaszol, akkor azt az üzenetet küldi a másik félnek, hogy könnyen elérhető és mindig kéznél van. Másrészt, ha túl sokáig vár, kitérőnek fog tűnni, vagy figyelmen kívül hagyja partnerét.

Az aranyszabály: Légy nyugodt, és úgy válaszolj, mintha a legjobb barátod lenne. Várhatod az első választ. Amikor ezután beszél, az ideális válaszidő 1-10 perc.

Tegyen fel nyílt végű kérdéseket

Kerülje el azokat a kérdéseket, amelyekre csak IGEN x NEM válasz adható. Használj nyitott kérdéseket, amelyekre csak kiterjesztett mondattal lehet válaszolni. Ezeket a kérdéseket is sokkal könnyebb feltenni, akár csiklandósan válaszolni is. Vagy legalábbis csiklandozó aláfestéssel. Ne feledje, hogy rejtélyt, okosságot és érzékiséget szeretne fejleszteni. És ezt nem fogja megtalálni az "IGEN/NEM" válaszban.

Időben fejezze be az SMS-ezést

Időben be kell fejeznie a flörtölést, különben a beszélgetés unalmassá válik. nem vezet sehova. A flört csak pillanatnyi dolog. Tedd egyértelművé, hogy nincs időd egész nap SMS-t küldeni egymásnak. Ez is vonzerőpontokat fog hozni.

A flörtig!


Hasonló cikkek

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.