Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozhatna.

Elegendő egy üzenet

Sok egyszerre küldött üzenet kétségbeesettnek tűnik. A másik fél ekkor nem tudja, mit válaszoljon neked. Soha ne vigye túlzásba az üzenetek számával vagy hosszával. Legyen rövid és egyenesen a lényegre. Tartsa meg a hosszú beszélgetéseket, hogy négyszemközt beszélhessen. Vagy e-mailekre, a levél modern formájára. Ezenkívül a rövid üzenetek könnyebben keltenek titokzatosságot. Párodnak (néha) ki kell találnia, hogy mit értett pontosan egy üres vagy több jelentéssel bíró rövid mondat alatt. És egy kis rejtély mindig hasznos.

Válaszolj okosan és szellemesen

Szöveges beszélgetésben több időd van a válasz kitalálására. Legyen játékos, szellemes és kacér egymás között. Nem kell azonnal válaszolni, inkább fordítva. Szánjon rá egy kis időt, és higgadtan gondoljon végig több lehetséges választ. Csak ezután válaszoljon az üzenetre. És ne feledje: soha ne vegye túl komolyan a szöveges üzeneteket.

Az idő a lényeg

Ne válaszoljon azonnal. Amint elkezd egy beszélgetést, perceken belül válaszoljon. De az elején? Adj magadnak egy órát a válaszadásra! Fontos a megfelelő időzítés. Ha azonnal válaszol, akkor azt az üzenetet küldi a másik félnek, hogy könnyen elérhető és mindig kéznél van. Másrészt, ha túl sokáig vár, kitérőnek fog tűnni, vagy figyelmen kívül hagyja partnerét.

Az aranyszabály: Légy nyugodt, és úgy válaszolj, mintha a legjobb barátod lenne. Várhatod az első választ. Amikor ezután beszél, az ideális válaszidő 1-10 perc.

Tegyen fel nyílt végű kérdéseket

Kerülje el azokat a kérdéseket, amelyekre csak IGEN x NEM válasz adható. Használj nyitott kérdéseket, amelyekre csak kiterjesztett mondattal lehet válaszolni. Ezeket a kérdéseket is sokkal könnyebb feltenni, akár csiklandósan válaszolni is. Vagy legalábbis csiklandozó aláfestéssel. Ne feledje, hogy rejtélyt, okosságot és érzékiséget szeretne fejleszteni. És ezt nem fogja megtalálni az "IGEN/NEM" válaszban.

Időben fejezze be az SMS-ezést

Időben be kell fejeznie a flörtölést, különben a beszélgetés unalmassá válik. nem vezet sehova. A flört csak pillanatnyi dolog. Tedd egyértelművé, hogy nincs időd egész nap SMS-t küldeni egymásnak. Ez is vonzerőpontokat fog hozni.

A flörtig!


Hasonló cikkek

Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.