Hogyan flörtöljünk szövegesen

A technológia már nagyon gyakori része a modern társkeresésnek. Megmutatjuk, hogyan tud flörtölni csak a telefonjával. Ismerkedjen meg valakivel egy társkereső oldalon, és élvezze a szöveges flörtölést, mielőtt személyesen találkozhatna.

Elegendő egy üzenet

Sok egyszerre küldött üzenet kétségbeesettnek tűnik. A másik fél ekkor nem tudja, mit válaszoljon neked. Soha ne vigye túlzásba az üzenetek számával vagy hosszával. Legyen rövid és egyenesen a lényegre. Tartsa meg a hosszú beszélgetéseket, hogy négyszemközt beszélhessen. Vagy e-mailekre, a levél modern formájára. Ezenkívül a rövid üzenetek könnyebben keltenek titokzatosságot. Párodnak (néha) ki kell találnia, hogy mit értett pontosan egy üres vagy több jelentéssel bíró rövid mondat alatt. És egy kis rejtély mindig hasznos.

Válaszolj okosan és szellemesen

Szöveges beszélgetésben több időd van a válasz kitalálására. Legyen játékos, szellemes és kacér egymás között. Nem kell azonnal válaszolni, inkább fordítva. Szánjon rá egy kis időt, és higgadtan gondoljon végig több lehetséges választ. Csak ezután válaszoljon az üzenetre. És ne feledje: soha ne vegye túl komolyan a szöveges üzeneteket.

Az idő a lényeg

Ne válaszoljon azonnal. Amint elkezd egy beszélgetést, perceken belül válaszoljon. De az elején? Adj magadnak egy órát a válaszadásra! Fontos a megfelelő időzítés. Ha azonnal válaszol, akkor azt az üzenetet küldi a másik félnek, hogy könnyen elérhető és mindig kéznél van. Másrészt, ha túl sokáig vár, kitérőnek fog tűnni, vagy figyelmen kívül hagyja partnerét.

Az aranyszabály: Légy nyugodt, és úgy válaszolj, mintha a legjobb barátod lenne. Várhatod az első választ. Amikor ezután beszél, az ideális válaszidő 1-10 perc.

Tegyen fel nyílt végű kérdéseket

Kerülje el azokat a kérdéseket, amelyekre csak IGEN x NEM válasz adható. Használj nyitott kérdéseket, amelyekre csak kiterjesztett mondattal lehet válaszolni. Ezeket a kérdéseket is sokkal könnyebb feltenni, akár csiklandósan válaszolni is. Vagy legalábbis csiklandozó aláfestéssel. Ne feledje, hogy rejtélyt, okosságot és érzékiséget szeretne fejleszteni. És ezt nem fogja megtalálni az "IGEN/NEM" válaszban.

Időben fejezze be az SMS-ezést

Időben be kell fejeznie a flörtölést, különben a beszélgetés unalmassá válik. nem vezet sehova. A flört csak pillanatnyi dolog. Tedd egyértelművé, hogy nincs időd egész nap SMS-t küldeni egymásnak. Ez is vonzerőpontokat fog hozni.

A flörtig!


Hasonló cikkek

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.