Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Teátralitás

Teátralitás kell a színházban. De a való élet nem egy színpad, amelyen a legtávolabbi rangokat is el kell érni. Bocsásson meg magának a túlzott gesztusokért, beleértve a hangos beszédet is. Csak a veled szemben ülőt akarod lenyűgözni, nem az egész éttermet vagy azt az ötvenméteres kört a parkban, ahol együtt mentek piknikezni. Ne nevessen túlzottan a vicceken, ne könnyezzen meg, és ne tárja szét a karját olyan hevesen, hogy sikerüljön kiütnie egy poharat. A túl hangos beszéd egy fejezet önmagában. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ne vigyen túlzásba semmit.

Az áldozat eljátszása

Különösen a harmincöt és ötven év közöttiek hajlamosak olyasvalakit keresni, aki végre nem bánt őket. Szóval a beszéd tele van olyan mondatokkal, hogy mindenki bántott téged, senki nem vesz téged komolyan, a gyerekek nem szeretnek, a főnök utánad van, és a macska, akit annyira szeretsz, megint megkapart. Senki sem akar olyannal kapcsolatban lenni, aki csak sebtapasz a fájdalomra és a magányra. Ezenkívül fennáll a veszélye annak, hogy a szóban forgó személy a következő lesz az életében Önt ért szerencsétlenségek sorozatában. Nem akarunk minimalizálni minden igazságtalanságot, ami megtörténhetett veled az életedben, de ne hozd fel rögtön a kapcsolat elején. Az emberek optimizmusra vágynak. Maguknak is van elég negatív tapasztalatuk.

Te mindent megteszel értük

Mások segítése érdemelendő. Főleg a szerelemben igyekszünk minél többet segíteni kedvesünkön. De ha minden problémát megoldasz helyettük, mielőtt még kimondanák, hová vezetsz? Legalább nem is gondol rád, mint lehetséges partnerre. Te vagy az, aki mindent megold, mindenre megvan a válasz, mindenben segít, vagy valaki, akit hibáztathatnak, ha valami rosszul sül el. Segítség, de nem bármi áron. Mindenekelőtt fejezze ki érzéseit.

"Legyünk barátok?"

Igen, ez a híres barátzóna. Hogyan lehet beleesni? Ha romantikus kapcsolatot szeretne kezdeni valakivel, ne kezelje barátként. Legalábbis kezdetben nem tanácsos közösen megbeszélni a kínos pillanatokat. Ne vitassa meg más férfiak és nők kinézetét, ne kérdezze meg, hogy vonzónak tűnik-e ebben az öltözékben, és semmiképpen ne beszéljen korábbi kapcsolatairól. Maradjon szexuális feszültség közöttetek, különben tényleg csak barátok lesztek.


Hasonló cikkek

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.