Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Teátralitás

Teátralitás kell a színházban. De a való élet nem egy színpad, amelyen a legtávolabbi rangokat is el kell érni. Bocsásson meg magának a túlzott gesztusokért, beleértve a hangos beszédet is. Csak a veled szemben ülőt akarod lenyűgözni, nem az egész éttermet vagy azt az ötvenméteres kört a parkban, ahol együtt mentek piknikezni. Ne nevessen túlzottan a vicceken, ne könnyezzen meg, és ne tárja szét a karját olyan hevesen, hogy sikerüljön kiütnie egy poharat. A túl hangos beszéd egy fejezet önmagában. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ne vigyen túlzásba semmit.

Az áldozat eljátszása

Különösen a harmincöt és ötven év közöttiek hajlamosak olyasvalakit keresni, aki végre nem bánt őket. Szóval a beszéd tele van olyan mondatokkal, hogy mindenki bántott téged, senki nem vesz téged komolyan, a gyerekek nem szeretnek, a főnök utánad van, és a macska, akit annyira szeretsz, megint megkapart. Senki sem akar olyannal kapcsolatban lenni, aki csak sebtapasz a fájdalomra és a magányra. Ezenkívül fennáll a veszélye annak, hogy a szóban forgó személy a következő lesz az életében Önt ért szerencsétlenségek sorozatában. Nem akarunk minimalizálni minden igazságtalanságot, ami megtörténhetett veled az életedben, de ne hozd fel rögtön a kapcsolat elején. Az emberek optimizmusra vágynak. Maguknak is van elég negatív tapasztalatuk.

Te mindent megteszel értük

Mások segítése érdemelendő. Főleg a szerelemben igyekszünk minél többet segíteni kedvesünkön. De ha minden problémát megoldasz helyettük, mielőtt még kimondanák, hová vezetsz? Legalább nem is gondol rád, mint lehetséges partnerre. Te vagy az, aki mindent megold, mindenre megvan a válasz, mindenben segít, vagy valaki, akit hibáztathatnak, ha valami rosszul sül el. Segítség, de nem bármi áron. Mindenekelőtt fejezze ki érzéseit.

"Legyünk barátok?"

Igen, ez a híres barátzóna. Hogyan lehet beleesni? Ha romantikus kapcsolatot szeretne kezdeni valakivel, ne kezelje barátként. Legalábbis kezdetben nem tanácsos közösen megbeszélni a kínos pillanatokat. Ne vitassa meg más férfiak és nők kinézetét, ne kérdezze meg, hogy vonzónak tűnik-e ebben az öltözékben, és semmiképpen ne beszéljen korábbi kapcsolatairól. Maradjon szexuális feszültség közöttetek, különben tényleg csak barátok lesztek.


Hasonló cikkek

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.