Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Teátralitás

Teátralitás kell a színházban. De a való élet nem egy színpad, amelyen a legtávolabbi rangokat is el kell érni. Bocsásson meg magának a túlzott gesztusokért, beleértve a hangos beszédet is. Csak a veled szemben ülőt akarod lenyűgözni, nem az egész éttermet vagy azt az ötvenméteres kört a parkban, ahol együtt mentek piknikezni. Ne nevessen túlzottan a vicceken, ne könnyezzen meg, és ne tárja szét a karját olyan hevesen, hogy sikerüljön kiütnie egy poharat. A túl hangos beszéd egy fejezet önmagában. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ne vigyen túlzásba semmit.

Az áldozat eljátszása

Különösen a harmincöt és ötven év közöttiek hajlamosak olyasvalakit keresni, aki végre nem bánt őket. Szóval a beszéd tele van olyan mondatokkal, hogy mindenki bántott téged, senki nem vesz téged komolyan, a gyerekek nem szeretnek, a főnök utánad van, és a macska, akit annyira szeretsz, megint megkapart. Senki sem akar olyannal kapcsolatban lenni, aki csak sebtapasz a fájdalomra és a magányra. Ezenkívül fennáll a veszélye annak, hogy a szóban forgó személy a következő lesz az életében Önt ért szerencsétlenségek sorozatában. Nem akarunk minimalizálni minden igazságtalanságot, ami megtörténhetett veled az életedben, de ne hozd fel rögtön a kapcsolat elején. Az emberek optimizmusra vágynak. Maguknak is van elég negatív tapasztalatuk.

Te mindent megteszel értük

Mások segítése érdemelendő. Főleg a szerelemben igyekszünk minél többet segíteni kedvesünkön. De ha minden problémát megoldasz helyettük, mielőtt még kimondanák, hová vezetsz? Legalább nem is gondol rád, mint lehetséges partnerre. Te vagy az, aki mindent megold, mindenre megvan a válasz, mindenben segít, vagy valaki, akit hibáztathatnak, ha valami rosszul sül el. Segítség, de nem bármi áron. Mindenekelőtt fejezze ki érzéseit.

"Legyünk barátok?"

Igen, ez a híres barátzóna. Hogyan lehet beleesni? Ha romantikus kapcsolatot szeretne kezdeni valakivel, ne kezelje barátként. Legalábbis kezdetben nem tanácsos közösen megbeszélni a kínos pillanatokat. Ne vitassa meg más férfiak és nők kinézetét, ne kérdezze meg, hogy vonzónak tűnik-e ebben az öltözékben, és semmiképpen ne beszéljen korábbi kapcsolatairól. Maradjon szexuális feszültség közöttetek, különben tényleg csak barátok lesztek.


Hasonló cikkek

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.