Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Teátralitás

Teátralitás kell a színházban. De a való élet nem egy színpad, amelyen a legtávolabbi rangokat is el kell érni. Bocsásson meg magának a túlzott gesztusokért, beleértve a hangos beszédet is. Csak a veled szemben ülőt akarod lenyűgözni, nem az egész éttermet vagy azt az ötvenméteres kört a parkban, ahol együtt mentek piknikezni. Ne nevessen túlzottan a vicceken, ne könnyezzen meg, és ne tárja szét a karját olyan hevesen, hogy sikerüljön kiütnie egy poharat. A túl hangos beszéd egy fejezet önmagában. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ne vigyen túlzásba semmit.

Az áldozat eljátszása

Különösen a harmincöt és ötven év közöttiek hajlamosak olyasvalakit keresni, aki végre nem bánt őket. Szóval a beszéd tele van olyan mondatokkal, hogy mindenki bántott téged, senki nem vesz téged komolyan, a gyerekek nem szeretnek, a főnök utánad van, és a macska, akit annyira szeretsz, megint megkapart. Senki sem akar olyannal kapcsolatban lenni, aki csak sebtapasz a fájdalomra és a magányra. Ezenkívül fennáll a veszélye annak, hogy a szóban forgó személy a következő lesz az életében Önt ért szerencsétlenségek sorozatában. Nem akarunk minimalizálni minden igazságtalanságot, ami megtörténhetett veled az életedben, de ne hozd fel rögtön a kapcsolat elején. Az emberek optimizmusra vágynak. Maguknak is van elég negatív tapasztalatuk.

Te mindent megteszel értük

Mások segítése érdemelendő. Főleg a szerelemben igyekszünk minél többet segíteni kedvesünkön. De ha minden problémát megoldasz helyettük, mielőtt még kimondanák, hová vezetsz? Legalább nem is gondol rád, mint lehetséges partnerre. Te vagy az, aki mindent megold, mindenre megvan a válasz, mindenben segít, vagy valaki, akit hibáztathatnak, ha valami rosszul sül el. Segítség, de nem bármi áron. Mindenekelőtt fejezze ki érzéseit.

"Legyünk barátok?"

Igen, ez a híres barátzóna. Hogyan lehet beleesni? Ha romantikus kapcsolatot szeretne kezdeni valakivel, ne kezelje barátként. Legalábbis kezdetben nem tanácsos közösen megbeszélni a kínos pillanatokat. Ne vitassa meg más férfiak és nők kinézetét, ne kérdezze meg, hogy vonzónak tűnik-e ebben az öltözékben, és semmiképpen ne beszéljen korábbi kapcsolatairól. Maradjon szexuális feszültség közöttetek, különben tényleg csak barátok lesztek.


Hasonló cikkek

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.