Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Teátralitás

Teátralitás kell a színházban. De a való élet nem egy színpad, amelyen a legtávolabbi rangokat is el kell érni. Bocsásson meg magának a túlzott gesztusokért, beleértve a hangos beszédet is. Csak a veled szemben ülőt akarod lenyűgözni, nem az egész éttermet vagy azt az ötvenméteres kört a parkban, ahol együtt mentek piknikezni. Ne nevessen túlzottan a vicceken, ne könnyezzen meg, és ne tárja szét a karját olyan hevesen, hogy sikerüljön kiütnie egy poharat. A túl hangos beszéd egy fejezet önmagában. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ne vigyen túlzásba semmit.

Az áldozat eljátszása

Különösen a harmincöt és ötven év közöttiek hajlamosak olyasvalakit keresni, aki végre nem bánt őket. Szóval a beszéd tele van olyan mondatokkal, hogy mindenki bántott téged, senki nem vesz téged komolyan, a gyerekek nem szeretnek, a főnök utánad van, és a macska, akit annyira szeretsz, megint megkapart. Senki sem akar olyannal kapcsolatban lenni, aki csak sebtapasz a fájdalomra és a magányra. Ezenkívül fennáll a veszélye annak, hogy a szóban forgó személy a következő lesz az életében Önt ért szerencsétlenségek sorozatában. Nem akarunk minimalizálni minden igazságtalanságot, ami megtörténhetett veled az életedben, de ne hozd fel rögtön a kapcsolat elején. Az emberek optimizmusra vágynak. Maguknak is van elég negatív tapasztalatuk.

Te mindent megteszel értük

Mások segítése érdemelendő. Főleg a szerelemben igyekszünk minél többet segíteni kedvesünkön. De ha minden problémát megoldasz helyettük, mielőtt még kimondanák, hová vezetsz? Legalább nem is gondol rád, mint lehetséges partnerre. Te vagy az, aki mindent megold, mindenre megvan a válasz, mindenben segít, vagy valaki, akit hibáztathatnak, ha valami rosszul sül el. Segítség, de nem bármi áron. Mindenekelőtt fejezze ki érzéseit.

"Legyünk barátok?"

Igen, ez a híres barátzóna. Hogyan lehet beleesni? Ha romantikus kapcsolatot szeretne kezdeni valakivel, ne kezelje barátként. Legalábbis kezdetben nem tanácsos közösen megbeszélni a kínos pillanatokat. Ne vitassa meg más férfiak és nők kinézetét, ne kérdezze meg, hogy vonzónak tűnik-e ebben az öltözékben, és semmiképpen ne beszéljen korábbi kapcsolatairól. Maradjon szexuális feszültség közöttetek, különben tényleg csak barátok lesztek.


Hasonló cikkek

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.