Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Konditerem

Lehet, hogy eltetted a fürdőruhádat, de ez nem jelenti azt, hogy abba kell hagynod a megjelenést. jó. Biztos jó formában leszel nyártól. A leggyakoribb célok, amelyeket az emberek évszaktól függetlenül kitűznek maguk elé, az egészség, a karrier és a munkakapcsolat. Mind a hármat megteheti az edzőteremben. A rendszeres testmozgás nemcsak formában tartja, de jó hangulatot is hoz. Ha jó a hangulatod, magabiztosabb vagy. Az önbizalom pedig pozitív hatással van másokra is. Rögtön nagyobb esélyed van arra, hogy felhívd magadra a figyelmet, és egyben befolyásolj valakit, akire felfigyeltél. És ez az önbizalom a karrieredben is segít, nem? Minden összefügg.

Bármilyen gyakorlatot is választ – klasszikus edzőterem, jóga, futás, crossfit –, tesz valamit az egészségéért, és elkezd találkozni olyan emberekkel, akiknek ugyanazok vagy hasonlóak a céljai, mint te. És ez az ideális "nyitó" egy ismeretlen személlyel való közös beszélgetéshez.

Színház, mozi

Nincs kivel menni? Hát most azonnal! A színház mint olyan társadalmi esemény, de sehol nincs leírva, hogy nem szabad egyedül menni. Legfeljebb kíváncsi pillantásokat fogsz kapni, de erről van szó, nem gondolod? Válassza ki a megtekinteni kívánt játékot, és menjen el egy gyönyörű estére. Függetlenül attól, hogy van/nincs valakid. A szünetben tökéletes alkalom nyílik arra, hogy beszélgetést kezdeményezzen valakivel. Nem kell sokat gondolkodni a felhívás témáján. Próbálj meg beszélni a témáról: hogy tetszik eddig a darab, mi a véleményed róla, kérdezd meg, hogy gyakran jár-e színházba…

Az önbizalomról is tanúskodik, ha egyedül megyünk el egy kulturális rendezvényre, mert valljuk be, kevesen merik megtenni. És most van egy másik nagyszerű téma, amiről beszélhetünk! „És nem lenne kedve velem jönni legközelebb?”

Merüljön el a közösségi médiában

A közösségi média már életünk állandó része. Használd őket! Figyeld meg azokat az embereket, akik gyakran ugyanazokat a dolgokat "tetszenek", mint te. Vagy tökéletesen kijössz egy általános iskolai osztálytársaddal, akiről nem is emlékszel, hogy veled jártál órára? Valóban van valaki a barátlistádon csak azért, mert nagyszerű bejegyzéseket ír? Senki nem mondja, hogy nem közelíthetsz hozzájuk komolyabban! Nincs szüksége társkereső oldalra vagy Tinderre, csak nézze meg közelebbről a már meglévő elérhetőségeit. És még ha nem is lesz belőle semmi, akkor is bemutathatnak egy barátot, akivel egy pillantást vethetsz.

Kávézó, pékség

Minden reggel elmész egy kis pékségbe. az otthonod sarkán? Vagy van szokásod, hogy munka után megállsz egy kis kávézóban egy csodálatos eszpresszóra? Valószínűleg más rajongókkal is találkozhatsz ott. Mosolyogtok egymásra sorban, vagy csak azért vettétek észre őket, mert pontosan ugyanazt a kávét rendelik, mint te? Lépj ki abból a képzeletbeli „egyedül vagyok / egyedül” buborékból, és keress valakit. Nyilvánvalóan ugyanazt az üzletet szereti. Ön is kellemes környezetben van, ahol jól érzi magát. Ilyen helyzetben kicsit könnyebb valakihez nyúlni. Gyerünk!


Hasonló cikkek

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével egyszerűen megtehetjük ezt Ön helyett!

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.