Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Konditerem

Lehet, hogy eltetted a fürdőruhádat, de ez nem jelenti azt, hogy abba kell hagynod a megjelenést. jó. Biztos jó formában leszel nyártól. A leggyakoribb célok, amelyeket az emberek évszaktól függetlenül kitűznek maguk elé, az egészség, a karrier és a munkakapcsolat. Mind a hármat megteheti az edzőteremben. A rendszeres testmozgás nemcsak formában tartja, de jó hangulatot is hoz. Ha jó a hangulatod, magabiztosabb vagy. Az önbizalom pedig pozitív hatással van másokra is. Rögtön nagyobb esélyed van arra, hogy felhívd magadra a figyelmet, és egyben befolyásolj valakit, akire felfigyeltél. És ez az önbizalom a karrieredben is segít, nem? Minden összefügg.

Bármilyen gyakorlatot is választ – klasszikus edzőterem, jóga, futás, crossfit –, tesz valamit az egészségéért, és elkezd találkozni olyan emberekkel, akiknek ugyanazok vagy hasonlóak a céljai, mint te. És ez az ideális "nyitó" egy ismeretlen személlyel való közös beszélgetéshez.

Színház, mozi

Nincs kivel menni? Hát most azonnal! A színház mint olyan társadalmi esemény, de sehol nincs leírva, hogy nem szabad egyedül menni. Legfeljebb kíváncsi pillantásokat fogsz kapni, de erről van szó, nem gondolod? Válassza ki a megtekinteni kívánt játékot, és menjen el egy gyönyörű estére. Függetlenül attól, hogy van/nincs valakid. A szünetben tökéletes alkalom nyílik arra, hogy beszélgetést kezdeményezzen valakivel. Nem kell sokat gondolkodni a felhívás témáján. Próbálj meg beszélni a témáról: hogy tetszik eddig a darab, mi a véleményed róla, kérdezd meg, hogy gyakran jár-e színházba…

Az önbizalomról is tanúskodik, ha egyedül megyünk el egy kulturális rendezvényre, mert valljuk be, kevesen merik megtenni. És most van egy másik nagyszerű téma, amiről beszélhetünk! „És nem lenne kedve velem jönni legközelebb?”

Merüljön el a közösségi médiában

A közösségi média már életünk állandó része. Használd őket! Figyeld meg azokat az embereket, akik gyakran ugyanazokat a dolgokat "tetszenek", mint te. Vagy tökéletesen kijössz egy általános iskolai osztálytársaddal, akiről nem is emlékszel, hogy veled jártál órára? Valóban van valaki a barátlistádon csak azért, mert nagyszerű bejegyzéseket ír? Senki nem mondja, hogy nem közelíthetsz hozzájuk komolyabban! Nincs szüksége társkereső oldalra vagy Tinderre, csak nézze meg közelebbről a már meglévő elérhetőségeit. És még ha nem is lesz belőle semmi, akkor is bemutathatnak egy barátot, akivel egy pillantást vethetsz.

Kávézó, pékség

Minden reggel elmész egy kis pékségbe. az otthonod sarkán? Vagy van szokásod, hogy munka után megállsz egy kis kávézóban egy csodálatos eszpresszóra? Valószínűleg más rajongókkal is találkozhatsz ott. Mosolyogtok egymásra sorban, vagy csak azért vettétek észre őket, mert pontosan ugyanazt a kávét rendelik, mint te? Lépj ki abból a képzeletbeli „egyedül vagyok / egyedül” buborékból, és keress valakit. Nyilvánvalóan ugyanazt az üzletet szereti. Ön is kellemes környezetben van, ahol jól érzi magát. Ilyen helyzetben kicsit könnyebb valakihez nyúlni. Gyerünk!


Hasonló cikkek

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szerezhetsz néhány plusz kilót.

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.