Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Konditerem

Lehet, hogy eltetted a fürdőruhádat, de ez nem jelenti azt, hogy abba kell hagynod a megjelenést. jó. Biztos jó formában leszel nyártól. A leggyakoribb célok, amelyeket az emberek évszaktól függetlenül kitűznek maguk elé, az egészség, a karrier és a munkakapcsolat. Mind a hármat megteheti az edzőteremben. A rendszeres testmozgás nemcsak formában tartja, de jó hangulatot is hoz. Ha jó a hangulatod, magabiztosabb vagy. Az önbizalom pedig pozitív hatással van másokra is. Rögtön nagyobb esélyed van arra, hogy felhívd magadra a figyelmet, és egyben befolyásolj valakit, akire felfigyeltél. És ez az önbizalom a karrieredben is segít, nem? Minden összefügg.

Bármilyen gyakorlatot is választ – klasszikus edzőterem, jóga, futás, crossfit –, tesz valamit az egészségéért, és elkezd találkozni olyan emberekkel, akiknek ugyanazok vagy hasonlóak a céljai, mint te. És ez az ideális "nyitó" egy ismeretlen személlyel való közös beszélgetéshez.

Színház, mozi

Nincs kivel menni? Hát most azonnal! A színház mint olyan társadalmi esemény, de sehol nincs leírva, hogy nem szabad egyedül menni. Legfeljebb kíváncsi pillantásokat fogsz kapni, de erről van szó, nem gondolod? Válassza ki a megtekinteni kívánt játékot, és menjen el egy gyönyörű estére. Függetlenül attól, hogy van/nincs valakid. A szünetben tökéletes alkalom nyílik arra, hogy beszélgetést kezdeményezzen valakivel. Nem kell sokat gondolkodni a felhívás témáján. Próbálj meg beszélni a témáról: hogy tetszik eddig a darab, mi a véleményed róla, kérdezd meg, hogy gyakran jár-e színházba…

Az önbizalomról is tanúskodik, ha egyedül megyünk el egy kulturális rendezvényre, mert valljuk be, kevesen merik megtenni. És most van egy másik nagyszerű téma, amiről beszélhetünk! „És nem lenne kedve velem jönni legközelebb?”

Merüljön el a közösségi médiában

A közösségi média már életünk állandó része. Használd őket! Figyeld meg azokat az embereket, akik gyakran ugyanazokat a dolgokat "tetszenek", mint te. Vagy tökéletesen kijössz egy általános iskolai osztálytársaddal, akiről nem is emlékszel, hogy veled jártál órára? Valóban van valaki a barátlistádon csak azért, mert nagyszerű bejegyzéseket ír? Senki nem mondja, hogy nem közelíthetsz hozzájuk komolyabban! Nincs szüksége társkereső oldalra vagy Tinderre, csak nézze meg közelebbről a már meglévő elérhetőségeit. És még ha nem is lesz belőle semmi, akkor is bemutathatnak egy barátot, akivel egy pillantást vethetsz.

Kávézó, pékség

Minden reggel elmész egy kis pékségbe. az otthonod sarkán? Vagy van szokásod, hogy munka után megállsz egy kis kávézóban egy csodálatos eszpresszóra? Valószínűleg más rajongókkal is találkozhatsz ott. Mosolyogtok egymásra sorban, vagy csak azért vettétek észre őket, mert pontosan ugyanazt a kávét rendelik, mint te? Lépj ki abból a képzeletbeli „egyedül vagyok / egyedül” buborékból, és keress valakit. Nyilvánvalóan ugyanazt az üzletet szereti. Ön is kellemes környezetben van, ahol jól érzi magát. Ilyen helyzetben kicsit könnyebb valakihez nyúlni. Gyerünk!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.