Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk el randevúzni az interneten?

Nem elég csak köszönni

Egy bárban könnyen köszöntéssel kezdhetünk hozzá. Felhívod magadra a figyelmet, és időt adsz a másik félnek, hogy azonnal „értékeljen”. Egy társkereső oldalon azonban az értékelés néhány perccel tovább tart. Egy egyszerű „Hello” nem árul el sokat rólad a másik embernek. A hétköznapokban gyakran előfordulhat, hogy nem is reagálnak a köszöntésére. Ezért jobb, ha egy társkereső oldalon lehetőséged nyílik pár sort váltani magadról, és legalább a távolból jobban megismerni egymást.

"Miért vagy egy társkereső oldalon?"

Jobb lesz, ha soha nem teszi fel ezt a kérdést . A kézenfekvő válasz az, mert szeretném megismerni egymást. De ezt nem akarod hallani. Részletesebb válasz az ismerkedés kezdeti szakaszában egyáltalán nem. Ehelyett kérdezzen más témákról, pl. közös érdeklődési körökről vagy arról, hogy hol szeretne látni a világban.

Információ nélküli profil

Az a szabály, hogy minél sikeresebb a társkereső oldal, minél részletesebb profilja van. Nem kell mindent elmondanod magadról a világnak, de legalább a kedvenc filmjeidet, ételeidet és hobbidat írd be a randevúzási profilodba. Ez teljesen normális információ, amit az első randevúkon úgyis elárulsz. Minél kevesebb üres mezőt hagy a profilján, annál megbízhatóbbnak tűnik. Végül, de nem utolsósorban, könnyebb megismerni valakit, aki adott magáról néhány személyes adatot. Hogyan szeretnéd kibővíteni a beszélgetést a "nincs hobbi, munka, lakhely, de szőke hajjal" témában?

Óvakodj a régi fényképektől

Ha 40 éves vagy és a profilfotódról a többi felhasználóra duci középiskolás, nem néz ki túl jól. Az okostelefonok korában szinte lehetetlen, hogy ne legyen elérhető aktuális fotó. Minden rád való gondolkodást felváltják az olyan kérdések, mint: Nem tudnád ezt megtenni a technológiával? Vagy olyan ronda vagy, hogy nem akarod közzétenni a jelenlegi űrlapodat? Titkolsz valamit, vagy csak nem akarod, hogy lefotózzanak? Ideális lesz, ha egy évnél nem régebbi fotókat tesz közzé a profiljában.


Hasonló cikkek

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.