Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk el randevúzni az interneten?

Nem elég csak köszönni

Egy bárban könnyen köszöntéssel kezdhetünk hozzá. Felhívod magadra a figyelmet, és időt adsz a másik félnek, hogy azonnal „értékeljen”. Egy társkereső oldalon azonban az értékelés néhány perccel tovább tart. Egy egyszerű „Hello” nem árul el sokat rólad a másik embernek. A hétköznapokban gyakran előfordulhat, hogy nem is reagálnak a köszöntésére. Ezért jobb, ha egy társkereső oldalon lehetőséged nyílik pár sort váltani magadról, és legalább a távolból jobban megismerni egymást.

"Miért vagy egy társkereső oldalon?"

Jobb lesz, ha soha nem teszi fel ezt a kérdést . A kézenfekvő válasz az, mert szeretném megismerni egymást. De ezt nem akarod hallani. Részletesebb válasz az ismerkedés kezdeti szakaszában egyáltalán nem. Ehelyett kérdezzen más témákról, pl. közös érdeklődési körökről vagy arról, hogy hol szeretne látni a világban.

Információ nélküli profil

Az a szabály, hogy minél sikeresebb a társkereső oldal, minél részletesebb profilja van. Nem kell mindent elmondanod magadról a világnak, de legalább a kedvenc filmjeidet, ételeidet és hobbidat írd be a randevúzási profilodba. Ez teljesen normális információ, amit az első randevúkon úgyis elárulsz. Minél kevesebb üres mezőt hagy a profilján, annál megbízhatóbbnak tűnik. Végül, de nem utolsósorban, könnyebb megismerni valakit, aki adott magáról néhány személyes adatot. Hogyan szeretnéd kibővíteni a beszélgetést a "nincs hobbi, munka, lakhely, de szőke hajjal" témában?

Óvakodj a régi fényképektől

Ha 40 éves vagy és a profilfotódról a többi felhasználóra duci középiskolás, nem néz ki túl jól. Az okostelefonok korában szinte lehetetlen, hogy ne legyen elérhető aktuális fotó. Minden rád való gondolkodást felváltják az olyan kérdések, mint: Nem tudnád ezt megtenni a technológiával? Vagy olyan ronda vagy, hogy nem akarod közzétenni a jelenlegi űrlapodat? Titkolsz valamit, vagy csak nem akarod, hogy lefotózzanak? Ideális lesz, ha egy évnél nem régebbi fotókat tesz közzé a profiljában.


Hasonló cikkek

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.