Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk el randevúzni az interneten?

Nem elég csak köszönni

Egy bárban könnyen köszöntéssel kezdhetünk hozzá. Felhívod magadra a figyelmet, és időt adsz a másik félnek, hogy azonnal „értékeljen”. Egy társkereső oldalon azonban az értékelés néhány perccel tovább tart. Egy egyszerű „Hello” nem árul el sokat rólad a másik embernek. A hétköznapokban gyakran előfordulhat, hogy nem is reagálnak a köszöntésére. Ezért jobb, ha egy társkereső oldalon lehetőséged nyílik pár sort váltani magadról, és legalább a távolból jobban megismerni egymást.

"Miért vagy egy társkereső oldalon?"

Jobb lesz, ha soha nem teszi fel ezt a kérdést . A kézenfekvő válasz az, mert szeretném megismerni egymást. De ezt nem akarod hallani. Részletesebb válasz az ismerkedés kezdeti szakaszában egyáltalán nem. Ehelyett kérdezzen más témákról, pl. közös érdeklődési körökről vagy arról, hogy hol szeretne látni a világban.

Információ nélküli profil

Az a szabály, hogy minél sikeresebb a társkereső oldal, minél részletesebb profilja van. Nem kell mindent elmondanod magadról a világnak, de legalább a kedvenc filmjeidet, ételeidet és hobbidat írd be a randevúzási profilodba. Ez teljesen normális információ, amit az első randevúkon úgyis elárulsz. Minél kevesebb üres mezőt hagy a profilján, annál megbízhatóbbnak tűnik. Végül, de nem utolsósorban, könnyebb megismerni valakit, aki adott magáról néhány személyes adatot. Hogyan szeretnéd kibővíteni a beszélgetést a "nincs hobbi, munka, lakhely, de szőke hajjal" témában?

Óvakodj a régi fényképektől

Ha 40 éves vagy és a profilfotódról a többi felhasználóra duci középiskolás, nem néz ki túl jól. Az okostelefonok korában szinte lehetetlen, hogy ne legyen elérhető aktuális fotó. Minden rád való gondolkodást felváltják az olyan kérdések, mint: Nem tudnád ezt megtenni a technológiával? Vagy olyan ronda vagy, hogy nem akarod közzétenni a jelenlegi űrlapodat? Titkolsz valamit, vagy csak nem akarod, hogy lefotózzanak? Ideális lesz, ha egy évnél nem régebbi fotókat tesz közzé a profiljában.


Hasonló cikkek

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.