Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk el randevúzni az interneten?

Nem elég csak köszönni

Egy bárban könnyen köszöntéssel kezdhetünk hozzá. Felhívod magadra a figyelmet, és időt adsz a másik félnek, hogy azonnal „értékeljen”. Egy társkereső oldalon azonban az értékelés néhány perccel tovább tart. Egy egyszerű „Hello” nem árul el sokat rólad a másik embernek. A hétköznapokban gyakran előfordulhat, hogy nem is reagálnak a köszöntésére. Ezért jobb, ha egy társkereső oldalon lehetőséged nyílik pár sort váltani magadról, és legalább a távolból jobban megismerni egymást.

"Miért vagy egy társkereső oldalon?"

Jobb lesz, ha soha nem teszi fel ezt a kérdést . A kézenfekvő válasz az, mert szeretném megismerni egymást. De ezt nem akarod hallani. Részletesebb válasz az ismerkedés kezdeti szakaszában egyáltalán nem. Ehelyett kérdezzen más témákról, pl. közös érdeklődési körökről vagy arról, hogy hol szeretne látni a világban.

Információ nélküli profil

Az a szabály, hogy minél sikeresebb a társkereső oldal, minél részletesebb profilja van. Nem kell mindent elmondanod magadról a világnak, de legalább a kedvenc filmjeidet, ételeidet és hobbidat írd be a randevúzási profilodba. Ez teljesen normális információ, amit az első randevúkon úgyis elárulsz. Minél kevesebb üres mezőt hagy a profilján, annál megbízhatóbbnak tűnik. Végül, de nem utolsósorban, könnyebb megismerni valakit, aki adott magáról néhány személyes adatot. Hogyan szeretnéd kibővíteni a beszélgetést a "nincs hobbi, munka, lakhely, de szőke hajjal" témában?

Óvakodj a régi fényképektől

Ha 40 éves vagy és a profilfotódról a többi felhasználóra duci középiskolás, nem néz ki túl jól. Az okostelefonok korában szinte lehetetlen, hogy ne legyen elérhető aktuális fotó. Minden rád való gondolkodást felváltják az olyan kérdések, mint: Nem tudnád ezt megtenni a technológiával? Vagy olyan ronda vagy, hogy nem akarod közzétenni a jelenlegi űrlapodat? Titkolsz valamit, vagy csak nem akarod, hogy lefotózzanak? Ideális lesz, ha egy évnél nem régebbi fotókat tesz közzé a profiljában.


Hasonló cikkek

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.