Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Gyönyörű nők

Milyenek ők?

A szép nők nagyon jól tudják, hogy a férfiak szinte mindig utánuk vannak forognak. Azt is tudják, hogy a legtöbb nő irigyli a tökéletességüket. És pontosan ez a legnagyobb problémájuk. Mindennapi kenyerüknek tartják a sminket és a legújabb divatirányzatokat. A gyönyörű nők gyakrabban mennek ki a nyilvánosság elé. Fiatal koruktól kezdve boldogulnak mások csodálatával. Mindenkit összeköt a szépség szeretete. A szépségedre. Ez azt jelenti, hogy leginkább a megjelenésükre összpontosítanak. Általában háttérbe teszik a személyes fejlődést és a személyiségük általános oktatását.

Melyik partnert részesítik előnyben?

A legtöbb szépségnek világos elképzelése van arról, hogy ki a leendő barátja/ férjnek kell kinéznie. Partnerük természete nem döntő. Inkább az érdekli őket, hogy partnerük jól nézzen ki. Hogy megfeleljen a kinézetüknek. Ha azzal a döntéssel szembesülnek, hogy randevúznak valakivel, akivel jól érezhetik magukat, és akit már ismernek, vagy akit a külsejére nézve tökéletes, általában ezt a jóképű férfit választják. Ha megszűnik kapcsolatuk a jóképű férfival, talán a jövőben meggondolják magukat, és olyan társat választanak, akivel legközelebb jobban kijönnek. Az ilyen típusú lányokra vágysz, de nem érzed, hogy elég jóképű vagy hozzá? Nincs más dolgod, mint abban reménykedni, hogy a szóban forgó szépség már tanult korábbi kapcsolataiból, és most lehetőséget ad neked.

Okos nők

Milyenek ők?

U intelligens fiatal nők, természetüket nem lehet pontosan meghatározni. Mindegyiknek megvan a maga személyes varázsa. Egy dolog azonban összeköti őket, a gondolkodásuk. Mélyen tud gondolkodni különböző dolgokon. Elemeznek. Igyekszik a személyes, munkahelyi és szellemi fejlődésre. Ezek az összetevők elégedettséget okoznak számukra. Fő prioritásaik nem a külső szépségben rejlenek.

Milyen partnert részesítenek előnyben?

Az intelligens nők éppúgy, mint a gyönyörű nők, lelki társra vágynak. Csakhogy nem kell azonnal megtalálniuk. Csendben és türelmesen várják az igazit. Ezek a hölgyek néha jóképű férfiakat is magukhoz vesznek, de ez az oldal nem elengedhetetlen számukra. Remélik, hogy találkoznak valakivel, aki biztos hátteret teremt számukra. Először is, a szóban forgó férfinak úgy kell gondolkodnia, mint ő. Ez szükséges a kölcsönös akadálymentes kommunikációhoz. Ha ilyen típusú lányokat keresel, sokat kell dolgoznod az életeden. Az intelligens nők szeretnek támogatni a férfiakat álmaikban.

Gyönyörű és intelligens nők egyben

Milyenek ők?

Van közöttünk egy másik női csoport is . Egyszerre szép és intelligens. Könnyen felismerheti őket. A szépséget a természet adta nekik. Nem kell sminkelniük, de így is csinosak. Néhány kötetlen beszélgetés után felmérheti az intelligenciájukat. Figyeljen csak figyelmesen.

Milyen partnert szeretnek?

Ezeknek a nőknek nincs meghatározott férfitípusa. Csak átélik az életet valami hercegre várva. Elsősorban nem a megjelenéssel, nem is a magas intelligenciával foglalkoznak. A partnernek általában szimpatikusnak kell lennie velük.


Hasonló cikkek

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.