Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Gyönyörű nők

Milyenek ők?

A szép nők nagyon jól tudják, hogy a férfiak szinte mindig utánuk vannak forognak. Azt is tudják, hogy a legtöbb nő irigyli a tökéletességüket. És pontosan ez a legnagyobb problémájuk. Mindennapi kenyerüknek tartják a sminket és a legújabb divatirányzatokat. A gyönyörű nők gyakrabban mennek ki a nyilvánosság elé. Fiatal koruktól kezdve boldogulnak mások csodálatával. Mindenkit összeköt a szépség szeretete. A szépségedre. Ez azt jelenti, hogy leginkább a megjelenésükre összpontosítanak. Általában háttérbe teszik a személyes fejlődést és a személyiségük általános oktatását.

Melyik partnert részesítik előnyben?

A legtöbb szépségnek világos elképzelése van arról, hogy ki a leendő barátja/ férjnek kell kinéznie. Partnerük természete nem döntő. Inkább az érdekli őket, hogy partnerük jól nézzen ki. Hogy megfeleljen a kinézetüknek. Ha azzal a döntéssel szembesülnek, hogy randevúznak valakivel, akivel jól érezhetik magukat, és akit már ismernek, vagy akit a külsejére nézve tökéletes, általában ezt a jóképű férfit választják. Ha megszűnik kapcsolatuk a jóképű férfival, talán a jövőben meggondolják magukat, és olyan társat választanak, akivel legközelebb jobban kijönnek. Az ilyen típusú lányokra vágysz, de nem érzed, hogy elég jóképű vagy hozzá? Nincs más dolgod, mint abban reménykedni, hogy a szóban forgó szépség már tanult korábbi kapcsolataiból, és most lehetőséget ad neked.

Okos nők

Milyenek ők?

U intelligens fiatal nők, természetüket nem lehet pontosan meghatározni. Mindegyiknek megvan a maga személyes varázsa. Egy dolog azonban összeköti őket, a gondolkodásuk. Mélyen tud gondolkodni különböző dolgokon. Elemeznek. Igyekszik a személyes, munkahelyi és szellemi fejlődésre. Ezek az összetevők elégedettséget okoznak számukra. Fő prioritásaik nem a külső szépségben rejlenek.

Milyen partnert részesítenek előnyben?

Az intelligens nők éppúgy, mint a gyönyörű nők, lelki társra vágynak. Csakhogy nem kell azonnal megtalálniuk. Csendben és türelmesen várják az igazit. Ezek a hölgyek néha jóképű férfiakat is magukhoz vesznek, de ez az oldal nem elengedhetetlen számukra. Remélik, hogy találkoznak valakivel, aki biztos hátteret teremt számukra. Először is, a szóban forgó férfinak úgy kell gondolkodnia, mint ő. Ez szükséges a kölcsönös akadálymentes kommunikációhoz. Ha ilyen típusú lányokat keresel, sokat kell dolgoznod az életeden. Az intelligens nők szeretnek támogatni a férfiakat álmaikban.

Gyönyörű és intelligens nők egyben

Milyenek ők?

Van közöttünk egy másik női csoport is . Egyszerre szép és intelligens. Könnyen felismerheti őket. A szépséget a természet adta nekik. Nem kell sminkelniük, de így is csinosak. Néhány kötetlen beszélgetés után felmérheti az intelligenciájukat. Figyeljen csak figyelmesen.

Milyen partnert szeretnek?

Ezeknek a nőknek nincs meghatározott férfitípusa. Csak átélik az életet valami hercegre várva. Elsősorban nem a megjelenéssel, nem is a magas intelligenciával foglalkoznak. A partnernek általában szimpatikusnak kell lennie velük.


Hasonló cikkek

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.