Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Gyönyörű nők

Milyenek ők?

A szép nők nagyon jól tudják, hogy a férfiak szinte mindig utánuk vannak forognak. Azt is tudják, hogy a legtöbb nő irigyli a tökéletességüket. És pontosan ez a legnagyobb problémájuk. Mindennapi kenyerüknek tartják a sminket és a legújabb divatirányzatokat. A gyönyörű nők gyakrabban mennek ki a nyilvánosság elé. Fiatal koruktól kezdve boldogulnak mások csodálatával. Mindenkit összeköt a szépség szeretete. A szépségedre. Ez azt jelenti, hogy leginkább a megjelenésükre összpontosítanak. Általában háttérbe teszik a személyes fejlődést és a személyiségük általános oktatását.

Melyik partnert részesítik előnyben?

A legtöbb szépségnek világos elképzelése van arról, hogy ki a leendő barátja/ férjnek kell kinéznie. Partnerük természete nem döntő. Inkább az érdekli őket, hogy partnerük jól nézzen ki. Hogy megfeleljen a kinézetüknek. Ha azzal a döntéssel szembesülnek, hogy randevúznak valakivel, akivel jól érezhetik magukat, és akit már ismernek, vagy akit a külsejére nézve tökéletes, általában ezt a jóképű férfit választják. Ha megszűnik kapcsolatuk a jóképű férfival, talán a jövőben meggondolják magukat, és olyan társat választanak, akivel legközelebb jobban kijönnek. Az ilyen típusú lányokra vágysz, de nem érzed, hogy elég jóképű vagy hozzá? Nincs más dolgod, mint abban reménykedni, hogy a szóban forgó szépség már tanult korábbi kapcsolataiból, és most lehetőséget ad neked.

Okos nők

Milyenek ők?

U intelligens fiatal nők, természetüket nem lehet pontosan meghatározni. Mindegyiknek megvan a maga személyes varázsa. Egy dolog azonban összeköti őket, a gondolkodásuk. Mélyen tud gondolkodni különböző dolgokon. Elemeznek. Igyekszik a személyes, munkahelyi és szellemi fejlődésre. Ezek az összetevők elégedettséget okoznak számukra. Fő prioritásaik nem a külső szépségben rejlenek.

Milyen partnert részesítenek előnyben?

Az intelligens nők éppúgy, mint a gyönyörű nők, lelki társra vágynak. Csakhogy nem kell azonnal megtalálniuk. Csendben és türelmesen várják az igazit. Ezek a hölgyek néha jóképű férfiakat is magukhoz vesznek, de ez az oldal nem elengedhetetlen számukra. Remélik, hogy találkoznak valakivel, aki biztos hátteret teremt számukra. Először is, a szóban forgó férfinak úgy kell gondolkodnia, mint ő. Ez szükséges a kölcsönös akadálymentes kommunikációhoz. Ha ilyen típusú lányokat keresel, sokat kell dolgoznod az életeden. Az intelligens nők szeretnek támogatni a férfiakat álmaikban.

Gyönyörű és intelligens nők egyben

Milyenek ők?

Van közöttünk egy másik női csoport is . Egyszerre szép és intelligens. Könnyen felismerheti őket. A szépséget a természet adta nekik. Nem kell sminkelniük, de így is csinosak. Néhány kötetlen beszélgetés után felmérheti az intelligenciájukat. Figyeljen csak figyelmesen.

Milyen partnert szeretnek?

Ezeknek a nőknek nincs meghatározott férfitípusa. Csak átélik az életet valami hercegre várva. Elsősorban nem a megjelenéssel, nem is a magas intelligenciával foglalkoznak. A partnernek általában szimpatikusnak kell lennie velük.


Hasonló cikkek

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.