Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Mikor mutasd be őket?

Nem szabad közvetlenül a kapcsolatod kezdete után. Ideális néhány hónapot várni. Biztosnak kell lennie abban, hogy ő a partner egy hosszú távú kapcsolathoz, nem csak egy rövid távú kiruccanáshoz. Biztosan sok flörtpartnerrel fog találkozni élete során. Tehát fontolja meg, hogy kit mutasson be nekik és kit ne. A szülők minden bizonnyal utálnák, ha havonta újat hoznának az otthonukba.

Hogyan készítsük fel a szülőket a párjával való találkozásra?

Minden szülő csak a legjobbat akarja gyermekének, ezért ők lesznek a mércéd a partner nagyon szigorú szemmel. Számíts erre. A lehető legjobb fényben kell megmutatnia őt. Néhány nappal az ismerkedés előtt beszélgess a szüleiddel a párodról legalább egy ideig. Mondd el nekik, milyen, hogyan bánik veled, és mik a terveid. Emelje ki a jó oldalát. Keress olyan hobbikat, amelyek a párodnak közösek vagy hasonlóak a szüleidhez. Ha szükséges, javasoljon olyan témákat, amelyekről Ön és partnere beszélgethet vacsora közben. Mindenekelőtt kérd meg, hogy legyenek kedvesek vele, mert több mint egyértelmű, hogy a másik fél nagyon ideges lesz.

Hogyan készítsd fel a párodat a megismerésre?

Határozottan tájékoztassa partnerét/partnerét arról, hogy mit ne mondjon ki a száján semmilyen körülmények között. Egy rövid medaliont a szüleidről minden bizonnyal szívesen fogadunk. Végtére is, hadd legyen fogalma arról, hogy valójában kik után kutat. Vigyen magával semleges témákat, amelyeket gátlás nélkül meg tud beszélni velük.

Mit tegyen, mielőtt megismerkedne?

Emlékeztesse a találkozó menetét, emlékeztesse partner olyan dolgokban, amiket nem szabad elfelejtenie, pl. anya kezet csókolni, kicsit odafigyelni apára stb. Utána csak lazítson. Oldja le a stresszt egy forró fürdővel vagy egy vicces filmmel. Az Ön vagy partnere stressze mindent elronthat. És te ezt nem akarod!Hasonló cikkek

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.