Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Mikor mutasd be őket?

Nem szabad közvetlenül a kapcsolatod kezdete után. Ideális néhány hónapot várni. Biztosnak kell lennie abban, hogy ő a partner egy hosszú távú kapcsolathoz, nem csak egy rövid távú kiruccanáshoz. Biztosan sok flörtpartnerrel fog találkozni élete során. Tehát fontolja meg, hogy kit mutasson be nekik és kit ne. A szülők minden bizonnyal utálnák, ha havonta újat hoznának az otthonukba.

Hogyan készítsük fel a szülőket a párjával való találkozásra?

Minden szülő csak a legjobbat akarja gyermekének, ezért ők lesznek a mércéd a partner nagyon szigorú szemmel. Számíts erre. A lehető legjobb fényben kell megmutatnia őt. Néhány nappal az ismerkedés előtt beszélgess a szüleiddel a párodról legalább egy ideig. Mondd el nekik, milyen, hogyan bánik veled, és mik a terveid. Emelje ki a jó oldalát. Keress olyan hobbikat, amelyek a párodnak közösek vagy hasonlóak a szüleidhez. Ha szükséges, javasoljon olyan témákat, amelyekről Ön és partnere beszélgethet vacsora közben. Mindenekelőtt kérd meg, hogy legyenek kedvesek vele, mert több mint egyértelmű, hogy a másik fél nagyon ideges lesz.

Hogyan készítsd fel a párodat a megismerésre?

Határozottan tájékoztassa partnerét/partnerét arról, hogy mit ne mondjon ki a száján semmilyen körülmények között. Egy rövid medaliont a szüleidről minden bizonnyal szívesen fogadunk. Végtére is, hadd legyen fogalma arról, hogy valójában kik után kutat. Vigyen magával semleges témákat, amelyeket gátlás nélkül meg tud beszélni velük.

Mit tegyen, mielőtt megismerkedne?

Emlékeztesse a találkozó menetét, emlékeztesse partner olyan dolgokban, amiket nem szabad elfelejtenie, pl. anya kezet csókolni, kicsit odafigyelni apára stb. Utána csak lazítson. Oldja le a stresszt egy forró fürdővel vagy egy vicces filmmel. Az Ön vagy partnere stressze mindent elronthat. És te ezt nem akarod!Hasonló cikkek

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.