Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Mikor mutasd be őket?

Nem szabad közvetlenül a kapcsolatod kezdete után. Ideális néhány hónapot várni. Biztosnak kell lennie abban, hogy ő a partner egy hosszú távú kapcsolathoz, nem csak egy rövid távú kiruccanáshoz. Biztosan sok flörtpartnerrel fog találkozni élete során. Tehát fontolja meg, hogy kit mutasson be nekik és kit ne. A szülők minden bizonnyal utálnák, ha havonta újat hoznának az otthonukba.

Hogyan készítsük fel a szülőket a párjával való találkozásra?

Minden szülő csak a legjobbat akarja gyermekének, ezért ők lesznek a mércéd a partner nagyon szigorú szemmel. Számíts erre. A lehető legjobb fényben kell megmutatnia őt. Néhány nappal az ismerkedés előtt beszélgess a szüleiddel a párodról legalább egy ideig. Mondd el nekik, milyen, hogyan bánik veled, és mik a terveid. Emelje ki a jó oldalát. Keress olyan hobbikat, amelyek a párodnak közösek vagy hasonlóak a szüleidhez. Ha szükséges, javasoljon olyan témákat, amelyekről Ön és partnere beszélgethet vacsora közben. Mindenekelőtt kérd meg, hogy legyenek kedvesek vele, mert több mint egyértelmű, hogy a másik fél nagyon ideges lesz.

Hogyan készítsd fel a párodat a megismerésre?

Határozottan tájékoztassa partnerét/partnerét arról, hogy mit ne mondjon ki a száján semmilyen körülmények között. Egy rövid medaliont a szüleidről minden bizonnyal szívesen fogadunk. Végtére is, hadd legyen fogalma arról, hogy valójában kik után kutat. Vigyen magával semleges témákat, amelyeket gátlás nélkül meg tud beszélni velük.

Mit tegyen, mielőtt megismerkedne?

Emlékeztesse a találkozó menetét, emlékeztesse partner olyan dolgokban, amiket nem szabad elfelejtenie, pl. anya kezet csókolni, kicsit odafigyelni apára stb. Utána csak lazítson. Oldja le a stresszt egy forró fürdővel vagy egy vicces filmmel. Az Ön vagy partnere stressze mindent elronthat. És te ezt nem akarod!Hasonló cikkek

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.