Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Mikor mutasd be őket?

Nem szabad közvetlenül a kapcsolatod kezdete után. Ideális néhány hónapot várni. Biztosnak kell lennie abban, hogy ő a partner egy hosszú távú kapcsolathoz, nem csak egy rövid távú kiruccanáshoz. Biztosan sok flörtpartnerrel fog találkozni élete során. Tehát fontolja meg, hogy kit mutasson be nekik és kit ne. A szülők minden bizonnyal utálnák, ha havonta újat hoznának az otthonukba.

Hogyan készítsük fel a szülőket a párjával való találkozásra?

Minden szülő csak a legjobbat akarja gyermekének, ezért ők lesznek a mércéd a partner nagyon szigorú szemmel. Számíts erre. A lehető legjobb fényben kell megmutatnia őt. Néhány nappal az ismerkedés előtt beszélgess a szüleiddel a párodról legalább egy ideig. Mondd el nekik, milyen, hogyan bánik veled, és mik a terveid. Emelje ki a jó oldalát. Keress olyan hobbikat, amelyek a párodnak közösek vagy hasonlóak a szüleidhez. Ha szükséges, javasoljon olyan témákat, amelyekről Ön és partnere beszélgethet vacsora közben. Mindenekelőtt kérd meg, hogy legyenek kedvesek vele, mert több mint egyértelmű, hogy a másik fél nagyon ideges lesz.

Hogyan készítsd fel a párodat a megismerésre?

Határozottan tájékoztassa partnerét/partnerét arról, hogy mit ne mondjon ki a száján semmilyen körülmények között. Egy rövid medaliont a szüleidről minden bizonnyal szívesen fogadunk. Végtére is, hadd legyen fogalma arról, hogy valójában kik után kutat. Vigyen magával semleges témákat, amelyeket gátlás nélkül meg tud beszélni velük.

Mit tegyen, mielőtt megismerkedne?

Emlékeztesse a találkozó menetét, emlékeztesse partner olyan dolgokban, amiket nem szabad elfelejtenie, pl. anya kezet csókolni, kicsit odafigyelni apára stb. Utána csak lazítson. Oldja le a stresszt egy forró fürdővel vagy egy vicces filmmel. Az Ön vagy partnere stressze mindent elronthat. És te ezt nem akarod!Hasonló cikkek

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.