Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Mikor mutasd be őket?

Nem szabad közvetlenül a kapcsolatod kezdete után. Ideális néhány hónapot várni. Biztosnak kell lennie abban, hogy ő a partner egy hosszú távú kapcsolathoz, nem csak egy rövid távú kiruccanáshoz. Biztosan sok flörtpartnerrel fog találkozni élete során. Tehát fontolja meg, hogy kit mutasson be nekik és kit ne. A szülők minden bizonnyal utálnák, ha havonta újat hoznának az otthonukba.

Hogyan készítsük fel a szülőket a párjával való találkozásra?

Minden szülő csak a legjobbat akarja gyermekének, ezért ők lesznek a mércéd a partner nagyon szigorú szemmel. Számíts erre. A lehető legjobb fényben kell megmutatnia őt. Néhány nappal az ismerkedés előtt beszélgess a szüleiddel a párodról legalább egy ideig. Mondd el nekik, milyen, hogyan bánik veled, és mik a terveid. Emelje ki a jó oldalát. Keress olyan hobbikat, amelyek a párodnak közösek vagy hasonlóak a szüleidhez. Ha szükséges, javasoljon olyan témákat, amelyekről Ön és partnere beszélgethet vacsora közben. Mindenekelőtt kérd meg, hogy legyenek kedvesek vele, mert több mint egyértelmű, hogy a másik fél nagyon ideges lesz.

Hogyan készítsd fel a párodat a megismerésre?

Határozottan tájékoztassa partnerét/partnerét arról, hogy mit ne mondjon ki a száján semmilyen körülmények között. Egy rövid medaliont a szüleidről minden bizonnyal szívesen fogadunk. Végtére is, hadd legyen fogalma arról, hogy valójában kik után kutat. Vigyen magával semleges témákat, amelyeket gátlás nélkül meg tud beszélni velük.

Mit tegyen, mielőtt megismerkedne?

Emlékeztesse a találkozó menetét, emlékeztesse partner olyan dolgokban, amiket nem szabad elfelejtenie, pl. anya kezet csókolni, kicsit odafigyelni apára stb. Utána csak lazítson. Oldja le a stresszt egy forró fürdővel vagy egy vicces filmmel. Az Ön vagy partnere stressze mindent elronthat. És te ezt nem akarod!Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.