Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!


Szerezzen meghívót

Az, hogy hova mész az első közös vacsorára, a partnereden múlik. Már maga az étteremválasztás is sokat elárul róla. Olyat választott, ahová ritkán vagy soha nem megy? Lenyűgözni akar, és azt sugallja, hogy sok mindent kínálhat. Ennek ellenére két lehetőség marad. Vagy őszinte, és megmutatja, hogy bármit megtesz érted, vagy egy beképzelt sznob, aki el akar kápráztatni a vagyonával.

A személyzettel szembeni viselkedés

Melyik az két lehetőség a helyes, tanulni fog abból, ahogyan a személyzettel bánik. Az arrogancia éppen ezt a sznobot jelzi. Gyorsan távolodj el az ilyen embertől! A kapcsolat későbbi szakaszában minden fillérért veszekedni fogsz. Másrészt kedves, mosolygós és barátságos? Mindig jól fog szórakozni vele.

Az étkezés módja

Talán maga a vacsora a legfontosabb. Megvárja az evéssel, amíg mindkettőtöknek ételt hoznak? Cseveg veled, vagy teljesen megfeledkezik rólad, amíg be nem fejezi a fejést? Az étkezési módból ismeri fel a legtöbbet. Ha csak a tányérján lévő étellel foglalkozik, jobban érdekli az élvezetek, mint téged. Az élelmiszerek kisebb darabokra vágása kifinomultságot jelez. Ha úgy tartja a kést, mint egy machete, és mindig tele van a szája, valószínűleg nem fogsz vele sokat beszélni az irodalomról.

Amikor elmész

A legegyszerűbb módja annak, hogy elolvasd. maga az étkezés után van. Egy jó vacsora után ellazul, és könnyebben felfedi személyiségét. Megkérdezi, hogy akarsz-e desszertet inni a kávéd mellé, vagy gyorsan kikergeti az étteremből? Figyeld meg azt is, hogyan ad borravalót a pincérnek, és milyen kifejezéssel fizet a vacsoráért. Besegít a kabátodba, vagy bosszús arckifejezéssel vár az ajtónál, mielőtt elérnéd? Mindebből kiderül, milyen is az illető valójában.

Légy óvatos, nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.