Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!


Szerezzen meghívót

Az, hogy hova mész az első közös vacsorára, a partnereden múlik. Már maga az étteremválasztás is sokat elárul róla. Olyat választott, ahová ritkán vagy soha nem megy? Lenyűgözni akar, és azt sugallja, hogy sok mindent kínálhat. Ennek ellenére két lehetőség marad. Vagy őszinte, és megmutatja, hogy bármit megtesz érted, vagy egy beképzelt sznob, aki el akar kápráztatni a vagyonával.

A személyzettel szembeni viselkedés

Melyik az két lehetőség a helyes, tanulni fog abból, ahogyan a személyzettel bánik. Az arrogancia éppen ezt a sznobot jelzi. Gyorsan távolodj el az ilyen embertől! A kapcsolat későbbi szakaszában minden fillérért veszekedni fogsz. Másrészt kedves, mosolygós és barátságos? Mindig jól fog szórakozni vele.

Az étkezés módja

Talán maga a vacsora a legfontosabb. Megvárja az evéssel, amíg mindkettőtöknek ételt hoznak? Cseveg veled, vagy teljesen megfeledkezik rólad, amíg be nem fejezi a fejést? Az étkezési módból ismeri fel a legtöbbet. Ha csak a tányérján lévő étellel foglalkozik, jobban érdekli az élvezetek, mint téged. Az élelmiszerek kisebb darabokra vágása kifinomultságot jelez. Ha úgy tartja a kést, mint egy machete, és mindig tele van a szája, valószínűleg nem fogsz vele sokat beszélni az irodalomról.

Amikor elmész

A legegyszerűbb módja annak, hogy elolvasd. maga az étkezés után van. Egy jó vacsora után ellazul, és könnyebben felfedi személyiségét. Megkérdezi, hogy akarsz-e desszertet inni a kávéd mellé, vagy gyorsan kikergeti az étteremből? Figyeld meg azt is, hogyan ad borravalót a pincérnek, és milyen kifejezéssel fizet a vacsoráért. Besegít a kabátodba, vagy bosszús arckifejezéssel vár az ajtónál, mielőtt elérnéd? Mindebből kiderül, milyen is az illető valójában.

Légy óvatos, nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.