Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!


Szerezzen meghívót

Az, hogy hova mész az első közös vacsorára, a partnereden múlik. Már maga az étteremválasztás is sokat elárul róla. Olyat választott, ahová ritkán vagy soha nem megy? Lenyűgözni akar, és azt sugallja, hogy sok mindent kínálhat. Ennek ellenére két lehetőség marad. Vagy őszinte, és megmutatja, hogy bármit megtesz érted, vagy egy beképzelt sznob, aki el akar kápráztatni a vagyonával.

A személyzettel szembeni viselkedés

Melyik az két lehetőség a helyes, tanulni fog abból, ahogyan a személyzettel bánik. Az arrogancia éppen ezt a sznobot jelzi. Gyorsan távolodj el az ilyen embertől! A kapcsolat későbbi szakaszában minden fillérért veszekedni fogsz. Másrészt kedves, mosolygós és barátságos? Mindig jól fog szórakozni vele.

Az étkezés módja

Talán maga a vacsora a legfontosabb. Megvárja az evéssel, amíg mindkettőtöknek ételt hoznak? Cseveg veled, vagy teljesen megfeledkezik rólad, amíg be nem fejezi a fejést? Az étkezési módból ismeri fel a legtöbbet. Ha csak a tányérján lévő étellel foglalkozik, jobban érdekli az élvezetek, mint téged. Az élelmiszerek kisebb darabokra vágása kifinomultságot jelez. Ha úgy tartja a kést, mint egy machete, és mindig tele van a szája, valószínűleg nem fogsz vele sokat beszélni az irodalomról.

Amikor elmész

A legegyszerűbb módja annak, hogy elolvasd. maga az étkezés után van. Egy jó vacsora után ellazul, és könnyebben felfedi személyiségét. Megkérdezi, hogy akarsz-e desszertet inni a kávéd mellé, vagy gyorsan kikergeti az étteremből? Figyeld meg azt is, hogyan ad borravalót a pincérnek, és milyen kifejezéssel fizet a vacsoráért. Besegít a kabátodba, vagy bosszús arckifejezéssel vár az ajtónál, mielőtt elérnéd? Mindebből kiderül, milyen is az illető valójában.

Légy óvatos, nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.