Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvasson tovább, hogy megtudja a cikkben.

1. Szembeszáll a szerencsével

A vesztesek többnyire passzív emberek. Várják, hogy történjen valami, mert csak akkor lesznek boldogok. Amikor megtalálják az igazit, amikor előléptetik, amikor lefogynak... Ne hagyatkozz a véletlenre, és aktívan kövesd céljaidat. Keressen társat még a valószínűtlen helyeken is. Adj esélyt egy ismerősödnek, aki olyan régóta csábít egy randevúzásra. Kérd meg egy barátodat, hogy elvigyen egy vakrandira, vagy hagyd, hogy a barátaid bemutassák neked azt a „dögös csajt”, akit folyamatosan nyomnak.

2. Várjon pozitív eredményt

Ahogy John Lennon mondja: „A végén minden sikerül. És ha nem sikerül, akkor még nincs vége.” A pozitív gondolkodás valóban működik. Amikor arra számítasz, hogy a kapcsolatod jól fog sikerülni, a tudatalattid "visszaáll". Kicsit másképp fogsz viselkedni, és vonzani fogod a szerencsés véletleneket. Ráadásul ott sem adod fel, ahol a vesztesek tennék. Ez önmagában növeli a siker esélyét.

3. Örülj a győzelmeknek, tanulj a veszteségekből

"Ami nem öl meg, az megerősít" gyakorlatilag hibátlanul működik. És mi van, ha az előző kapcsolatod nem működött? Tanulj abból, hogy miért történt. Túl keveset beszéltél? Vagy éppen ellenkezőleg, túl sok? Elkéstél a munkából? Tevévé változtattad az összes szúnyogot? Mindenben keresd az előnyöket. Ha sikerül, szánjon időt az ünneplésre, még akkor is, ha ez csak a jó érzés élvezete. És ha veszítesz, csak a jót vedd ki belőle, és hagyd magad mögött a kellemetlen érzést.

4. Hallgass az intuícióra

Az ún a hatodik érzék nem más, mint belátások halmaza, amelyeket az agyad a tudatosságod nélkül feldolgoz, majd az eredményt rád "dobja". Mivel nem tudjuk, hogyan kerültünk oda, gyakran hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni. De vegyük figyelembe, hogy még a rendőrök vagy az orvosok is betartják! Szóval miért nem? Oké, gondoltál valaha utólag, hogy végül is minden olyan egyértelmű volt? Hűtlenség, szerencsejáték, "csak" érdektelenség. Vagy hogy el se kezdj randevúzni ezzel a férfival/nővel? Hallgass az intuíciódra. Nem vagy hülye.


Hasonló cikkek

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.