Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvasson tovább, hogy megtudja a cikkben.

1. Szembeszáll a szerencsével

A vesztesek többnyire passzív emberek. Várják, hogy történjen valami, mert csak akkor lesznek boldogok. Amikor megtalálják az igazit, amikor előléptetik, amikor lefogynak... Ne hagyatkozz a véletlenre, és aktívan kövesd céljaidat. Keressen társat még a valószínűtlen helyeken is. Adj esélyt egy ismerősödnek, aki olyan régóta csábít egy randevúzásra. Kérd meg egy barátodat, hogy elvigyen egy vakrandira, vagy hagyd, hogy a barátaid bemutassák neked azt a „dögös csajt”, akit folyamatosan nyomnak.

2. Várjon pozitív eredményt

Ahogy John Lennon mondja: „A végén minden sikerül. És ha nem sikerül, akkor még nincs vége.” A pozitív gondolkodás valóban működik. Amikor arra számítasz, hogy a kapcsolatod jól fog sikerülni, a tudatalattid "visszaáll". Kicsit másképp fogsz viselkedni, és vonzani fogod a szerencsés véletleneket. Ráadásul ott sem adod fel, ahol a vesztesek tennék. Ez önmagában növeli a siker esélyét.

3. Örülj a győzelmeknek, tanulj a veszteségekből

"Ami nem öl meg, az megerősít" gyakorlatilag hibátlanul működik. És mi van, ha az előző kapcsolatod nem működött? Tanulj abból, hogy miért történt. Túl keveset beszéltél? Vagy éppen ellenkezőleg, túl sok? Elkéstél a munkából? Tevévé változtattad az összes szúnyogot? Mindenben keresd az előnyöket. Ha sikerül, szánjon időt az ünneplésre, még akkor is, ha ez csak a jó érzés élvezete. És ha veszítesz, csak a jót vedd ki belőle, és hagyd magad mögött a kellemetlen érzést.

4. Hallgass az intuícióra

Az ún a hatodik érzék nem más, mint belátások halmaza, amelyeket az agyad a tudatosságod nélkül feldolgoz, majd az eredményt rád "dobja". Mivel nem tudjuk, hogyan kerültünk oda, gyakran hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni. De vegyük figyelembe, hogy még a rendőrök vagy az orvosok is betartják! Szóval miért nem? Oké, gondoltál valaha utólag, hogy végül is minden olyan egyértelmű volt? Hűtlenség, szerencsejáték, "csak" érdektelenség. Vagy hogy el se kezdj randevúzni ezzel a férfival/nővel? Hallgass az intuíciódra. Nem vagy hülye.


Hasonló cikkek

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.