Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvasson tovább, hogy megtudja a cikkben.

1. Szembeszáll a szerencsével

A vesztesek többnyire passzív emberek. Várják, hogy történjen valami, mert csak akkor lesznek boldogok. Amikor megtalálják az igazit, amikor előléptetik, amikor lefogynak... Ne hagyatkozz a véletlenre, és aktívan kövesd céljaidat. Keressen társat még a valószínűtlen helyeken is. Adj esélyt egy ismerősödnek, aki olyan régóta csábít egy randevúzásra. Kérd meg egy barátodat, hogy elvigyen egy vakrandira, vagy hagyd, hogy a barátaid bemutassák neked azt a „dögös csajt”, akit folyamatosan nyomnak.

2. Várjon pozitív eredményt

Ahogy John Lennon mondja: „A végén minden sikerül. És ha nem sikerül, akkor még nincs vége.” A pozitív gondolkodás valóban működik. Amikor arra számítasz, hogy a kapcsolatod jól fog sikerülni, a tudatalattid "visszaáll". Kicsit másképp fogsz viselkedni, és vonzani fogod a szerencsés véletleneket. Ráadásul ott sem adod fel, ahol a vesztesek tennék. Ez önmagában növeli a siker esélyét.

3. Örülj a győzelmeknek, tanulj a veszteségekből

"Ami nem öl meg, az megerősít" gyakorlatilag hibátlanul működik. És mi van, ha az előző kapcsolatod nem működött? Tanulj abból, hogy miért történt. Túl keveset beszéltél? Vagy éppen ellenkezőleg, túl sok? Elkéstél a munkából? Tevévé változtattad az összes szúnyogot? Mindenben keresd az előnyöket. Ha sikerül, szánjon időt az ünneplésre, még akkor is, ha ez csak a jó érzés élvezete. És ha veszítesz, csak a jót vedd ki belőle, és hagyd magad mögött a kellemetlen érzést.

4. Hallgass az intuícióra

Az ún a hatodik érzék nem más, mint belátások halmaza, amelyeket az agyad a tudatosságod nélkül feldolgoz, majd az eredményt rád "dobja". Mivel nem tudjuk, hogyan kerültünk oda, gyakran hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni. De vegyük figyelembe, hogy még a rendőrök vagy az orvosok is betartják! Szóval miért nem? Oké, gondoltál valaha utólag, hogy végül is minden olyan egyértelmű volt? Hűtlenség, szerencsejáték, "csak" érdektelenség. Vagy hogy el se kezdj randevúzni ezzel a férfival/nővel? Hallgass az intuíciódra. Nem vagy hülye.


Hasonló cikkek

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.