Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvasson tovább, hogy megtudja a cikkben.

1. Szembeszáll a szerencsével

A vesztesek többnyire passzív emberek. Várják, hogy történjen valami, mert csak akkor lesznek boldogok. Amikor megtalálják az igazit, amikor előléptetik, amikor lefogynak... Ne hagyatkozz a véletlenre, és aktívan kövesd céljaidat. Keressen társat még a valószínűtlen helyeken is. Adj esélyt egy ismerősödnek, aki olyan régóta csábít egy randevúzásra. Kérd meg egy barátodat, hogy elvigyen egy vakrandira, vagy hagyd, hogy a barátaid bemutassák neked azt a „dögös csajt”, akit folyamatosan nyomnak.

2. Várjon pozitív eredményt

Ahogy John Lennon mondja: „A végén minden sikerül. És ha nem sikerül, akkor még nincs vége.” A pozitív gondolkodás valóban működik. Amikor arra számítasz, hogy a kapcsolatod jól fog sikerülni, a tudatalattid "visszaáll". Kicsit másképp fogsz viselkedni, és vonzani fogod a szerencsés véletleneket. Ráadásul ott sem adod fel, ahol a vesztesek tennék. Ez önmagában növeli a siker esélyét.

3. Örülj a győzelmeknek, tanulj a veszteségekből

"Ami nem öl meg, az megerősít" gyakorlatilag hibátlanul működik. És mi van, ha az előző kapcsolatod nem működött? Tanulj abból, hogy miért történt. Túl keveset beszéltél? Vagy éppen ellenkezőleg, túl sok? Elkéstél a munkából? Tevévé változtattad az összes szúnyogot? Mindenben keresd az előnyöket. Ha sikerül, szánjon időt az ünneplésre, még akkor is, ha ez csak a jó érzés élvezete. És ha veszítesz, csak a jót vedd ki belőle, és hagyd magad mögött a kellemetlen érzést.

4. Hallgass az intuícióra

Az ún a hatodik érzék nem más, mint belátások halmaza, amelyeket az agyad a tudatosságod nélkül feldolgoz, majd az eredményt rád "dobja". Mivel nem tudjuk, hogyan kerültünk oda, gyakran hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni. De vegyük figyelembe, hogy még a rendőrök vagy az orvosok is betartják! Szóval miért nem? Oké, gondoltál valaha utólag, hogy végül is minden olyan egyértelmű volt? Hűtlenség, szerencsejáték, "csak" érdektelenség. Vagy hogy el se kezdj randevúzni ezzel a férfival/nővel? Hallgass az intuíciódra. Nem vagy hülye.


Hasonló cikkek

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.