Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvasson tovább, hogy megtudja a cikkben.

1. Szembeszáll a szerencsével

A vesztesek többnyire passzív emberek. Várják, hogy történjen valami, mert csak akkor lesznek boldogok. Amikor megtalálják az igazit, amikor előléptetik, amikor lefogynak... Ne hagyatkozz a véletlenre, és aktívan kövesd céljaidat. Keressen társat még a valószínűtlen helyeken is. Adj esélyt egy ismerősödnek, aki olyan régóta csábít egy randevúzásra. Kérd meg egy barátodat, hogy elvigyen egy vakrandira, vagy hagyd, hogy a barátaid bemutassák neked azt a „dögös csajt”, akit folyamatosan nyomnak.

2. Várjon pozitív eredményt

Ahogy John Lennon mondja: „A végén minden sikerül. És ha nem sikerül, akkor még nincs vége.” A pozitív gondolkodás valóban működik. Amikor arra számítasz, hogy a kapcsolatod jól fog sikerülni, a tudatalattid "visszaáll". Kicsit másképp fogsz viselkedni, és vonzani fogod a szerencsés véletleneket. Ráadásul ott sem adod fel, ahol a vesztesek tennék. Ez önmagában növeli a siker esélyét.

3. Örülj a győzelmeknek, tanulj a veszteségekből

"Ami nem öl meg, az megerősít" gyakorlatilag hibátlanul működik. És mi van, ha az előző kapcsolatod nem működött? Tanulj abból, hogy miért történt. Túl keveset beszéltél? Vagy éppen ellenkezőleg, túl sok? Elkéstél a munkából? Tevévé változtattad az összes szúnyogot? Mindenben keresd az előnyöket. Ha sikerül, szánjon időt az ünneplésre, még akkor is, ha ez csak a jó érzés élvezete. És ha veszítesz, csak a jót vedd ki belőle, és hagyd magad mögött a kellemetlen érzést.

4. Hallgass az intuícióra

Az ún a hatodik érzék nem más, mint belátások halmaza, amelyeket az agyad a tudatosságod nélkül feldolgoz, majd az eredményt rád "dobja". Mivel nem tudjuk, hogyan kerültünk oda, gyakran hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni. De vegyük figyelembe, hogy még a rendőrök vagy az orvosok is betartják! Szóval miért nem? Oké, gondoltál valaha utólag, hogy végül is minden olyan egyértelmű volt? Hűtlenség, szerencsejáték, "csak" érdektelenség. Vagy hogy el se kezdj randevúzni ezzel a férfival/nővel? Hallgass az intuíciódra. Nem vagy hülye.


Hasonló cikkek

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.