Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Íme azonban néhány tipp, hogyan tudhatja meg néhány percen belül, hogy kivel találkozik valójában!

Hol vannak a ráncai?

Húsz éven aluliak nem használnak sok ez a tanács. Az apró ráncok azonban az életkorral mélyülnek, és egyre jobban láthatóak. A száj sarkában és a szem körüli ráncok nevetési vonalak. Az ilyen ember vidám, optimista és szórakoztató a közelben. A vízszintes homlokráncok vezetői típusokat jeleznek. Egy ilyen partnerrel nem kell hosszas döntéseket hoznod, hogy hova menj a hétvégére. Az orrtól a száj felé mély ráncokkal rendelkezőket pedig kerülni kell. Ezek a pesszimisták, akik gyakran ráncolják a homlokukat. Bár lehet, hogy a múltban "csak" rossz dolgokat tapasztaltak, hidd el, a negativizmus szó szerint az ilyen emberek bőre alá vájt.

Melyik állatot szeretik a legjobban?

Ismered azokat a vicces fotókat, ahol a gazdi pontosan úgy néz ki, mint a kedvence? Ez nem fikció. A kutyák azonban tudnak hazudni. A nagytestű fajtákat az aktív, mozgásszerető és vidám emberek választják. A kistestű kutyákat gyakran azok választják, akik szeretnek egy bizonyos dominanciát. Másrészt a városi élet kiskutyára kényszeríthette őket. Ezt figyelembe kell venni. A macskaemberek imádják a függetlenséget, és a kutyaszerető embereknél jobban értékelik a magánéletet. A lovakat a nagy felelősségtudattal rendelkező, ugyanakkor a szabadságot értékelő emberek imádják. És ha az illető egzotikus állatot tart? Az ilyen felhasználók szívesen állnak a figyelem középpontjában.

Mennyire ápolt a fogaik és a körmeik?

Mindenki a lehető legápoltabban érkezik az első randevúra. Szerencsére (vagy sajnos) a körmöket gyakran elfelejtik. A fogaiddal sem tudsz sokat kezdeni. Mi következik ebből? Van kosz a körme mögött? Nem viszi túlzásba az öngondoskodást. Az, hogy ez jó vagy rossz hír, az Ön preferenciáitól függ. A törött és gyenge körmök rossz egészségi állapotot jeleznek. És a fogak? Egészségügyi szempontból ugyanazok. A fehérség foka azt is megmutatja, hogy dohányzik-e, iszik-e sok kávét, és mennyire egészségesen táplálkozik. Minél fehérebbek a fogai, annál jobban vigyáz magára. A higiénia és az életmód egyaránt.

Hogyan bánik másokkal?

Biztosan nagyszerűen fog bánni veled az első randin. Le akar majd hatni. De figyelj oda arra is, hogyan mozog az utcán, hogyan bánik a pincérrel, eladónővel. Úgy feszít, mint a világ ura, és mások kerülik őt? Magabiztos? De tud arrogáns is lenni. Vigyázz erre! Elmosolyodik egy kutya láttán a városban? Akkor nem lesz túl toleráns. Mi a helyzet a sorban? Vár, vagy rohan előre, bármi is legyen? A lehető legjobban fog bánni veled. De könnyen kiolvashatja valódi természetét abból, ahogyan a körülötte lévőkkel szemben viselkedik.


Hasonló cikkek

Ismerkedés a munkahelyen

Életünk túlnyomó részét munkában töltjük. Nem csoda, hogy a kapcsolatok akár 60%-a a munkahelyen jött létre.

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.