Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Íme azonban néhány tipp, hogyan tudhatja meg néhány percen belül, hogy kivel találkozik valójában!

Hol vannak a ráncai?

Húsz éven aluliak nem használnak sok ez a tanács. Az apró ráncok azonban az életkorral mélyülnek, és egyre jobban láthatóak. A száj sarkában és a szem körüli ráncok nevetési vonalak. Az ilyen ember vidám, optimista és szórakoztató a közelben. A vízszintes homlokráncok vezetői típusokat jeleznek. Egy ilyen partnerrel nem kell hosszas döntéseket hoznod, hogy hova menj a hétvégére. Az orrtól a száj felé mély ráncokkal rendelkezőket pedig kerülni kell. Ezek a pesszimisták, akik gyakran ráncolják a homlokukat. Bár lehet, hogy a múltban "csak" rossz dolgokat tapasztaltak, hidd el, a negativizmus szó szerint az ilyen emberek bőre alá vájt.

Melyik állatot szeretik a legjobban?

Ismered azokat a vicces fotókat, ahol a gazdi pontosan úgy néz ki, mint a kedvence? Ez nem fikció. A kutyák azonban tudnak hazudni. A nagytestű fajtákat az aktív, mozgásszerető és vidám emberek választják. A kistestű kutyákat gyakran azok választják, akik szeretnek egy bizonyos dominanciát. Másrészt a városi élet kiskutyára kényszeríthette őket. Ezt figyelembe kell venni. A macskaemberek imádják a függetlenséget, és a kutyaszerető embereknél jobban értékelik a magánéletet. A lovakat a nagy felelősségtudattal rendelkező, ugyanakkor a szabadságot értékelő emberek imádják. És ha az illető egzotikus állatot tart? Az ilyen felhasználók szívesen állnak a figyelem középpontjában.

Mennyire ápolt a fogaik és a körmeik?

Mindenki a lehető legápoltabban érkezik az első randevúra. Szerencsére (vagy sajnos) a körmöket gyakran elfelejtik. A fogaiddal sem tudsz sokat kezdeni. Mi következik ebből? Van kosz a körme mögött? Nem viszi túlzásba az öngondoskodást. Az, hogy ez jó vagy rossz hír, az Ön preferenciáitól függ. A törött és gyenge körmök rossz egészségi állapotot jeleznek. És a fogak? Egészségügyi szempontból ugyanazok. A fehérség foka azt is megmutatja, hogy dohányzik-e, iszik-e sok kávét, és mennyire egészségesen táplálkozik. Minél fehérebbek a fogai, annál jobban vigyáz magára. A higiénia és az életmód egyaránt.

Hogyan bánik másokkal?

Biztosan nagyszerűen fog bánni veled az első randin. Le akar majd hatni. De figyelj oda arra is, hogyan mozog az utcán, hogyan bánik a pincérrel, eladónővel. Úgy feszít, mint a világ ura, és mások kerülik őt? Magabiztos? De tud arrogáns is lenni. Vigyázz erre! Elmosolyodik egy kutya láttán a városban? Akkor nem lesz túl toleráns. Mi a helyzet a sorban? Vár, vagy rohan előre, bármi is legyen? A lehető legjobban fog bánni veled. De könnyen kiolvashatja valódi természetét abból, ahogyan a körülötte lévőkkel szemben viselkedik.


Hasonló cikkek

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.