Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Íme azonban néhány tipp, hogyan tudhatja meg néhány percen belül, hogy kivel találkozik valójában!

Hol vannak a ráncai?

Húsz éven aluliak nem használnak sok ez a tanács. Az apró ráncok azonban az életkorral mélyülnek, és egyre jobban láthatóak. A száj sarkában és a szem körüli ráncok nevetési vonalak. Az ilyen ember vidám, optimista és szórakoztató a közelben. A vízszintes homlokráncok vezetői típusokat jeleznek. Egy ilyen partnerrel nem kell hosszas döntéseket hoznod, hogy hova menj a hétvégére. Az orrtól a száj felé mély ráncokkal rendelkezőket pedig kerülni kell. Ezek a pesszimisták, akik gyakran ráncolják a homlokukat. Bár lehet, hogy a múltban "csak" rossz dolgokat tapasztaltak, hidd el, a negativizmus szó szerint az ilyen emberek bőre alá vájt.

Melyik állatot szeretik a legjobban?

Ismered azokat a vicces fotókat, ahol a gazdi pontosan úgy néz ki, mint a kedvence? Ez nem fikció. A kutyák azonban tudnak hazudni. A nagytestű fajtákat az aktív, mozgásszerető és vidám emberek választják. A kistestű kutyákat gyakran azok választják, akik szeretnek egy bizonyos dominanciát. Másrészt a városi élet kiskutyára kényszeríthette őket. Ezt figyelembe kell venni. A macskaemberek imádják a függetlenséget, és a kutyaszerető embereknél jobban értékelik a magánéletet. A lovakat a nagy felelősségtudattal rendelkező, ugyanakkor a szabadságot értékelő emberek imádják. És ha az illető egzotikus állatot tart? Az ilyen felhasználók szívesen állnak a figyelem középpontjában.

Mennyire ápolt a fogaik és a körmeik?

Mindenki a lehető legápoltabban érkezik az első randevúra. Szerencsére (vagy sajnos) a körmöket gyakran elfelejtik. A fogaiddal sem tudsz sokat kezdeni. Mi következik ebből? Van kosz a körme mögött? Nem viszi túlzásba az öngondoskodást. Az, hogy ez jó vagy rossz hír, az Ön preferenciáitól függ. A törött és gyenge körmök rossz egészségi állapotot jeleznek. És a fogak? Egészségügyi szempontból ugyanazok. A fehérség foka azt is megmutatja, hogy dohányzik-e, iszik-e sok kávét, és mennyire egészségesen táplálkozik. Minél fehérebbek a fogai, annál jobban vigyáz magára. A higiénia és az életmód egyaránt.

Hogyan bánik másokkal?

Biztosan nagyszerűen fog bánni veled az első randin. Le akar majd hatni. De figyelj oda arra is, hogyan mozog az utcán, hogyan bánik a pincérrel, eladónővel. Úgy feszít, mint a világ ura, és mások kerülik őt? Magabiztos? De tud arrogáns is lenni. Vigyázz erre! Elmosolyodik egy kutya láttán a városban? Akkor nem lesz túl toleráns. Mi a helyzet a sorban? Vár, vagy rohan előre, bármi is legyen? A lehető legjobban fog bánni veled. De könnyen kiolvashatja valódi természetét abból, ahogyan a körülötte lévőkkel szemben viselkedik.


Hasonló cikkek

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.