Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Íme azonban néhány tipp, hogyan tudhatja meg néhány percen belül, hogy kivel találkozik valójában!

Hol vannak a ráncai?

Húsz éven aluliak nem használnak sok ez a tanács. Az apró ráncok azonban az életkorral mélyülnek, és egyre jobban láthatóak. A száj sarkában és a szem körüli ráncok nevetési vonalak. Az ilyen ember vidám, optimista és szórakoztató a közelben. A vízszintes homlokráncok vezetői típusokat jeleznek. Egy ilyen partnerrel nem kell hosszas döntéseket hoznod, hogy hova menj a hétvégére. Az orrtól a száj felé mély ráncokkal rendelkezőket pedig kerülni kell. Ezek a pesszimisták, akik gyakran ráncolják a homlokukat. Bár lehet, hogy a múltban "csak" rossz dolgokat tapasztaltak, hidd el, a negativizmus szó szerint az ilyen emberek bőre alá vájt.

Melyik állatot szeretik a legjobban?

Ismered azokat a vicces fotókat, ahol a gazdi pontosan úgy néz ki, mint a kedvence? Ez nem fikció. A kutyák azonban tudnak hazudni. A nagytestű fajtákat az aktív, mozgásszerető és vidám emberek választják. A kistestű kutyákat gyakran azok választják, akik szeretnek egy bizonyos dominanciát. Másrészt a városi élet kiskutyára kényszeríthette őket. Ezt figyelembe kell venni. A macskaemberek imádják a függetlenséget, és a kutyaszerető embereknél jobban értékelik a magánéletet. A lovakat a nagy felelősségtudattal rendelkező, ugyanakkor a szabadságot értékelő emberek imádják. És ha az illető egzotikus állatot tart? Az ilyen felhasználók szívesen állnak a figyelem középpontjában.

Mennyire ápolt a fogaik és a körmeik?

Mindenki a lehető legápoltabban érkezik az első randevúra. Szerencsére (vagy sajnos) a körmöket gyakran elfelejtik. A fogaiddal sem tudsz sokat kezdeni. Mi következik ebből? Van kosz a körme mögött? Nem viszi túlzásba az öngondoskodást. Az, hogy ez jó vagy rossz hír, az Ön preferenciáitól függ. A törött és gyenge körmök rossz egészségi állapotot jeleznek. És a fogak? Egészségügyi szempontból ugyanazok. A fehérség foka azt is megmutatja, hogy dohányzik-e, iszik-e sok kávét, és mennyire egészségesen táplálkozik. Minél fehérebbek a fogai, annál jobban vigyáz magára. A higiénia és az életmód egyaránt.

Hogyan bánik másokkal?

Biztosan nagyszerűen fog bánni veled az első randin. Le akar majd hatni. De figyelj oda arra is, hogyan mozog az utcán, hogyan bánik a pincérrel, eladónővel. Úgy feszít, mint a világ ura, és mások kerülik őt? Magabiztos? De tud arrogáns is lenni. Vigyázz erre! Elmosolyodik egy kutya láttán a városban? Akkor nem lesz túl toleráns. Mi a helyzet a sorban? Vár, vagy rohan előre, bármi is legyen? A lehető legjobban fog bánni veled. De könnyen kiolvashatja valódi természetét abból, ahogyan a körülötte lévőkkel szemben viselkedik.


Hasonló cikkek

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.