Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Kezdjen el beszélni

Mielőtt ténylegesen felkéri, beszéljen egymással. Egy szokásos hívásból megtudhatja, hogy megéri-e Önnek. Meg tudja tartani a fonalat? Ez a te típusod? Hogyan fejezi ki magát? A legelején nem is kell találkozóra hívni. Csak ismertesse magát. És ahogy már említettük, felfedezheti, hogy a szép külső alatt egy mag található, amihez nem akar semmi köze.

Válasszon könnyed témákat

Ne közelítsen meg egy idegent, és ne kérdezzen. a jelenlegi bevándorláspolitikáról alkotott véleményéről. Válasszon olyan témákat, amelyek könnyen elfogadhatók és elutasíthatók. A férfiak nem szeretnek nyomást érezni. Ha ki akarod hívni, mindig adj neki választási lehetőséget. Kipróbálnád az új kávézót a sarkon ezen a hétvégén? Veled jön? Nem akarod meghívni egy esküvővel végződő világkörüli útra. Ezért nincs ok arra, hogy magát vagy őt idegesítse. Tehát kérdezze meg közvetlenül, és bízza rá a döntést.

Vanjon konkrét terve

Nagyon könnyű azt mondani: "Találkozunk valamikor?" Már csak azért is, mert a legtöbben az emberek igent fognak mondani. Ez egy tág és nem kötelező kérdés. De legfőképpen szinte durva szigorú „Nem”-t mondani. Ha valakit fel akarunk hívni, készítsünk konkrét tervet. Élvezed a focit? Hívd meg a legközelebbi meccsre, vagy nézzünk együtt tévét egy étteremben. A testmozgás szerelmesei javasolhatják az edzőterem látogatását. És az erőfeszítés után találj valami jót/egészségest. Mit gondolsz?

Ne gondolj a következményekre

A nők hajlamosabbak mindent túlgondolni. De fontos tudnod, hogy még ha "a választottad" elutasít is, az nem azért van, mert nem vagy elég jó. Csak mást keres, vagy egyáltalán nem keres, mert már van valakije. És ez így van rendjén. Minél jobban meggondolja magát így, annál nyugodtabb lesz. Van ennek egy másik előnye is: minél kevésbé ideges, annál viccesebb és reagálóbb lesz, és ezért annál valószínűbb, hogy igent mond a meghívására.

Végre tanács? Nem számít, mennyire ideges vagy, hajrá. Minden lehetséges helyzetben több az előnye, mint fordítva. Higgye el, és nem fogja megbánni!


Hasonló cikkek

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Az 5 legrosszabb profilkép

Profilját az utolsó betűig csiszolhatja. Mi értelme van, ha egyetlen közzétett fotóval "megsemmisíted". Tehát milyen hibákat érdemes elkerülnie, amikor fényképeket tölt fel a profiljába?

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.