Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Kezdjen el beszélni

Mielőtt ténylegesen felkéri, beszéljen egymással. Egy szokásos hívásból megtudhatja, hogy megéri-e Önnek. Meg tudja tartani a fonalat? Ez a te típusod? Hogyan fejezi ki magát? A legelején nem is kell találkozóra hívni. Csak ismertesse magát. És ahogy már említettük, felfedezheti, hogy a szép külső alatt egy mag található, amihez nem akar semmi köze.

Válasszon könnyed témákat

Ne közelítsen meg egy idegent, és ne kérdezzen. a jelenlegi bevándorláspolitikáról alkotott véleményéről. Válasszon olyan témákat, amelyek könnyen elfogadhatók és elutasíthatók. A férfiak nem szeretnek nyomást érezni. Ha ki akarod hívni, mindig adj neki választási lehetőséget. Kipróbálnád az új kávézót a sarkon ezen a hétvégén? Veled jön? Nem akarod meghívni egy esküvővel végződő világkörüli útra. Ezért nincs ok arra, hogy magát vagy őt idegesítse. Tehát kérdezze meg közvetlenül, és bízza rá a döntést.

Vanjon konkrét terve

Nagyon könnyű azt mondani: "Találkozunk valamikor?" Már csak azért is, mert a legtöbben az emberek igent fognak mondani. Ez egy tág és nem kötelező kérdés. De legfőképpen szinte durva szigorú „Nem”-t mondani. Ha valakit fel akarunk hívni, készítsünk konkrét tervet. Élvezed a focit? Hívd meg a legközelebbi meccsre, vagy nézzünk együtt tévét egy étteremben. A testmozgás szerelmesei javasolhatják az edzőterem látogatását. És az erőfeszítés után találj valami jót/egészségest. Mit gondolsz?

Ne gondolj a következményekre

A nők hajlamosabbak mindent túlgondolni. De fontos tudnod, hogy még ha "a választottad" elutasít is, az nem azért van, mert nem vagy elég jó. Csak mást keres, vagy egyáltalán nem keres, mert már van valakije. És ez így van rendjén. Minél jobban meggondolja magát így, annál nyugodtabb lesz. Van ennek egy másik előnye is: minél kevésbé ideges, annál viccesebb és reagálóbb lesz, és ezért annál valószínűbb, hogy igent mond a meghívására.

Végre tanács? Nem számít, mennyire ideges vagy, hajrá. Minden lehetséges helyzetben több az előnye, mint fordítva. Higgye el, és nem fogja megbánni!


Hasonló cikkek

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.