Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Kezdjen el beszélni

Mielőtt ténylegesen felkéri, beszéljen egymással. Egy szokásos hívásból megtudhatja, hogy megéri-e Önnek. Meg tudja tartani a fonalat? Ez a te típusod? Hogyan fejezi ki magát? A legelején nem is kell találkozóra hívni. Csak ismertesse magát. És ahogy már említettük, felfedezheti, hogy a szép külső alatt egy mag található, amihez nem akar semmi köze.

Válasszon könnyed témákat

Ne közelítsen meg egy idegent, és ne kérdezzen. a jelenlegi bevándorláspolitikáról alkotott véleményéről. Válasszon olyan témákat, amelyek könnyen elfogadhatók és elutasíthatók. A férfiak nem szeretnek nyomást érezni. Ha ki akarod hívni, mindig adj neki választási lehetőséget. Kipróbálnád az új kávézót a sarkon ezen a hétvégén? Veled jön? Nem akarod meghívni egy esküvővel végződő világkörüli útra. Ezért nincs ok arra, hogy magát vagy őt idegesítse. Tehát kérdezze meg közvetlenül, és bízza rá a döntést.

Vanjon konkrét terve

Nagyon könnyű azt mondani: "Találkozunk valamikor?" Már csak azért is, mert a legtöbben az emberek igent fognak mondani. Ez egy tág és nem kötelező kérdés. De legfőképpen szinte durva szigorú „Nem”-t mondani. Ha valakit fel akarunk hívni, készítsünk konkrét tervet. Élvezed a focit? Hívd meg a legközelebbi meccsre, vagy nézzünk együtt tévét egy étteremben. A testmozgás szerelmesei javasolhatják az edzőterem látogatását. És az erőfeszítés után találj valami jót/egészségest. Mit gondolsz?

Ne gondolj a következményekre

A nők hajlamosabbak mindent túlgondolni. De fontos tudnod, hogy még ha "a választottad" elutasít is, az nem azért van, mert nem vagy elég jó. Csak mást keres, vagy egyáltalán nem keres, mert már van valakije. És ez így van rendjén. Minél jobban meggondolja magát így, annál nyugodtabb lesz. Van ennek egy másik előnye is: minél kevésbé ideges, annál viccesebb és reagálóbb lesz, és ezért annál valószínűbb, hogy igent mond a meghívására.

Végre tanács? Nem számít, mennyire ideges vagy, hajrá. Minden lehetséges helyzetben több az előnye, mint fordítva. Higgye el, és nem fogja megbánni!


Hasonló cikkek

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.