Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Kezdjen el beszélni

Mielőtt ténylegesen felkéri, beszéljen egymással. Egy szokásos hívásból megtudhatja, hogy megéri-e Önnek. Meg tudja tartani a fonalat? Ez a te típusod? Hogyan fejezi ki magát? A legelején nem is kell találkozóra hívni. Csak ismertesse magát. És ahogy már említettük, felfedezheti, hogy a szép külső alatt egy mag található, amihez nem akar semmi köze.

Válasszon könnyed témákat

Ne közelítsen meg egy idegent, és ne kérdezzen. a jelenlegi bevándorláspolitikáról alkotott véleményéről. Válasszon olyan témákat, amelyek könnyen elfogadhatók és elutasíthatók. A férfiak nem szeretnek nyomást érezni. Ha ki akarod hívni, mindig adj neki választási lehetőséget. Kipróbálnád az új kávézót a sarkon ezen a hétvégén? Veled jön? Nem akarod meghívni egy esküvővel végződő világkörüli útra. Ezért nincs ok arra, hogy magát vagy őt idegesítse. Tehát kérdezze meg közvetlenül, és bízza rá a döntést.

Vanjon konkrét terve

Nagyon könnyű azt mondani: "Találkozunk valamikor?" Már csak azért is, mert a legtöbben az emberek igent fognak mondani. Ez egy tág és nem kötelező kérdés. De legfőképpen szinte durva szigorú „Nem”-t mondani. Ha valakit fel akarunk hívni, készítsünk konkrét tervet. Élvezed a focit? Hívd meg a legközelebbi meccsre, vagy nézzünk együtt tévét egy étteremben. A testmozgás szerelmesei javasolhatják az edzőterem látogatását. És az erőfeszítés után találj valami jót/egészségest. Mit gondolsz?

Ne gondolj a következményekre

A nők hajlamosabbak mindent túlgondolni. De fontos tudnod, hogy még ha "a választottad" elutasít is, az nem azért van, mert nem vagy elég jó. Csak mást keres, vagy egyáltalán nem keres, mert már van valakije. És ez így van rendjén. Minél jobban meggondolja magát így, annál nyugodtabb lesz. Van ennek egy másik előnye is: minél kevésbé ideges, annál viccesebb és reagálóbb lesz, és ezért annál valószínűbb, hogy igent mond a meghívására.

Végre tanács? Nem számít, mennyire ideges vagy, hajrá. Minden lehetséges helyzetben több az előnye, mint fordítva. Higgye el, és nem fogja megbánni!


Hasonló cikkek

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.