Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Kezdjen el beszélni

Mielőtt ténylegesen felkéri, beszéljen egymással. Egy szokásos hívásból megtudhatja, hogy megéri-e Önnek. Meg tudja tartani a fonalat? Ez a te típusod? Hogyan fejezi ki magát? A legelején nem is kell találkozóra hívni. Csak ismertesse magát. És ahogy már említettük, felfedezheti, hogy a szép külső alatt egy mag található, amihez nem akar semmi köze.

Válasszon könnyed témákat

Ne közelítsen meg egy idegent, és ne kérdezzen. a jelenlegi bevándorláspolitikáról alkotott véleményéről. Válasszon olyan témákat, amelyek könnyen elfogadhatók és elutasíthatók. A férfiak nem szeretnek nyomást érezni. Ha ki akarod hívni, mindig adj neki választási lehetőséget. Kipróbálnád az új kávézót a sarkon ezen a hétvégén? Veled jön? Nem akarod meghívni egy esküvővel végződő világkörüli útra. Ezért nincs ok arra, hogy magát vagy őt idegesítse. Tehát kérdezze meg közvetlenül, és bízza rá a döntést.

Vanjon konkrét terve

Nagyon könnyű azt mondani: "Találkozunk valamikor?" Már csak azért is, mert a legtöbben az emberek igent fognak mondani. Ez egy tág és nem kötelező kérdés. De legfőképpen szinte durva szigorú „Nem”-t mondani. Ha valakit fel akarunk hívni, készítsünk konkrét tervet. Élvezed a focit? Hívd meg a legközelebbi meccsre, vagy nézzünk együtt tévét egy étteremben. A testmozgás szerelmesei javasolhatják az edzőterem látogatását. És az erőfeszítés után találj valami jót/egészségest. Mit gondolsz?

Ne gondolj a következményekre

A nők hajlamosabbak mindent túlgondolni. De fontos tudnod, hogy még ha "a választottad" elutasít is, az nem azért van, mert nem vagy elég jó. Csak mást keres, vagy egyáltalán nem keres, mert már van valakije. És ez így van rendjén. Minél jobban meggondolja magát így, annál nyugodtabb lesz. Van ennek egy másik előnye is: minél kevésbé ideges, annál viccesebb és reagálóbb lesz, és ezért annál valószínűbb, hogy igent mond a meghívására.

Végre tanács? Nem számít, mennyire ideges vagy, hajrá. Minden lehetséges helyzetben több az előnye, mint fordítva. Higgye el, és nem fogja megbánni!


Hasonló cikkek

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.