Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Mi tanácsot adunk!

Hogyan törjük meg a jeget egy online beszélgetés során?

Egyáltalán nem könnyű az interneten keresztül írni valakinek, akit nem ismer. Érthető, hogy aggódhat egy negatív reakció miatt, vagy éppen ellenkezőleg, ha egyáltalán nem reagál. Tehát mit írjon egy üzenetbe, hogy felkeltse a másik fél érdeklődését és választ kapjon az üzenetére?

Válassza ki a megfelelő időpontot

Lehet, hogy Ön egy éjszakai bagoly éjszaka a laptopon vagy mobiltelefonon. Ne feledje azonban, hogy nem mindenki éli ezt az életmódot. Ha új emberrel szeretne írni, állítsa be ennek megfelelően az időt. Inkább napközben és szabadidődben írj. Végül is több üzenetet válthat, mintha hajnali kettőkor küldi el az első üzenetet, és csak másnap reggel kap választ.

Legyen konkrét

Amikor elkezd kommunikálni egy idegennel, próbáljon konkrét lenni, hogy tovább vigye a beszélgetést. Amikor megkérdezik: "Hogy vagy?" Ne válaszolj egy egyszerű "Rendben"-el. Próbáljon konkrétabb lenni, és írja be például: "Jól érzem magam. Ma új táncórára jelentkeztem." stb. Adjon meg a másik félnek néhány konkrét információt, amelyet nyomon követhet.

Közös érdeklődési kör keresése

Ha egy online társkereső oldalon találta meg partnerét, valószínűleg van valami a profiljában, ami felkeltette a figyelmét. Például lehet közös hobbi. A közös érdeklődés nagyszerű módja annak, hogy mindkét fél számára érdekessé tegye a beszélgetést. Először elkezdhet írni a közös tevékenységekről.

Kérdések hozzáadása a válaszokhoz

Aki kérdéseket tesz fel, az vezeti a beszélgetést. De ahhoz, hogy a kommunikáció folyjon, tegyél fel kérdéseket, amelyek előremozdítják. Ha a párod kérdez tőled valamit, adj hozzá egy kérdést a válaszhoz. Például: "Ma új táncórára jelentkeztem. Szeretsz táncolni?" A partnerednek azonnal lesz helye a közös beszélgetés kiterjesztésére.

Ne félj magadról beszélni

Amikor új emberrel kommunikálsz, megpróbálod megismerni egymást . Ne félj magadról beszélni, és vázold fel a párodnak, hogy milyen ember vagy. Őszintének lenni. Könnyű hazudni magáról az interneten, de ez nem megy, ha személyesen vagy párkapcsolatban találkoztok. Ha nem sportos, ne tégy úgy, mintha minden hétvégén kirándulna. Ne is említsd, hogy szeretsz biciklizni, ha félévente egyszer elmész biciklizni. Ne próbáld lenyűgözni a másik felet olyasmivel, ami neked nem tetszik. Légy önmagad.

Ne gondold túl ezt

Ha tetszik valaki, fordulj hozzá. Írj legalább egy rövid üzenetet. Ne várj és ne gondold túl. Ne feledje, hogy senkinek sem könnyű beszélgetést kezdeni valakivel. Ha aggódsz, ne stresszelj emiatt. Mondd el magadnak, hogy nem vagy egyedül. Ne erőltesd a beszélgetést. Engedd szabadon futni. Néhány üzenet után látni fogod, hogy azért szeretnél-e találkozni a másik személlyel, mert megérted egymást, vagy inkább végleg befejezed a kommunikációt.

Hogy partnered könnyebben kezdjen el egy beszélgetést, kérdéseket adjon hozzá profiljához az ELITE Date-en.


Hasonló cikkek

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.