Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Mi tanácsot adunk!

Hogyan törjük meg a jeget egy online beszélgetés során?

Egyáltalán nem könnyű az interneten keresztül írni valakinek, akit nem ismer. Érthető, hogy aggódhat egy negatív reakció miatt, vagy éppen ellenkezőleg, ha egyáltalán nem reagál. Tehát mit írjon egy üzenetbe, hogy felkeltse a másik fél érdeklődését és választ kapjon az üzenetére?

Válassza ki a megfelelő időpontot

Lehet, hogy Ön egy éjszakai bagoly éjszaka a laptopon vagy mobiltelefonon. Ne feledje azonban, hogy nem mindenki éli ezt az életmódot. Ha új emberrel szeretne írni, állítsa be ennek megfelelően az időt. Inkább napközben és szabadidődben írj. Végül is több üzenetet válthat, mintha hajnali kettőkor küldi el az első üzenetet, és csak másnap reggel kap választ.

Legyen konkrét

Amikor elkezd kommunikálni egy idegennel, próbáljon konkrét lenni, hogy tovább vigye a beszélgetést. Amikor megkérdezik: "Hogy vagy?" Ne válaszolj egy egyszerű "Rendben"-el. Próbáljon konkrétabb lenni, és írja be például: "Jól érzem magam. Ma új táncórára jelentkeztem." stb. Adjon meg a másik félnek néhány konkrét információt, amelyet nyomon követhet.

Közös érdeklődési kör keresése

Ha egy online társkereső oldalon találta meg partnerét, valószínűleg van valami a profiljában, ami felkeltette a figyelmét. Például lehet közös hobbi. A közös érdeklődés nagyszerű módja annak, hogy mindkét fél számára érdekessé tegye a beszélgetést. Először elkezdhet írni a közös tevékenységekről.

Kérdések hozzáadása a válaszokhoz

Aki kérdéseket tesz fel, az vezeti a beszélgetést. De ahhoz, hogy a kommunikáció folyjon, tegyél fel kérdéseket, amelyek előremozdítják. Ha a párod kérdez tőled valamit, adj hozzá egy kérdést a válaszhoz. Például: "Ma új táncórára jelentkeztem. Szeretsz táncolni?" A partnerednek azonnal lesz helye a közös beszélgetés kiterjesztésére.

Ne félj magadról beszélni

Amikor új emberrel kommunikálsz, megpróbálod megismerni egymást . Ne félj magadról beszélni, és vázold fel a párodnak, hogy milyen ember vagy. Őszintének lenni. Könnyű hazudni magáról az interneten, de ez nem megy, ha személyesen vagy párkapcsolatban találkoztok. Ha nem sportos, ne tégy úgy, mintha minden hétvégén kirándulna. Ne is említsd, hogy szeretsz biciklizni, ha félévente egyszer elmész biciklizni. Ne próbáld lenyűgözni a másik felet olyasmivel, ami neked nem tetszik. Légy önmagad.

Ne gondold túl ezt

Ha tetszik valaki, fordulj hozzá. Írj legalább egy rövid üzenetet. Ne várj és ne gondold túl. Ne feledje, hogy senkinek sem könnyű beszélgetést kezdeni valakivel. Ha aggódsz, ne stresszelj emiatt. Mondd el magadnak, hogy nem vagy egyedül. Ne erőltesd a beszélgetést. Engedd szabadon futni. Néhány üzenet után látni fogod, hogy azért szeretnél-e találkozni a másik személlyel, mert megérted egymást, vagy inkább végleg befejezed a kommunikációt.

Hogy partnered könnyebben kezdjen el egy beszélgetést, kérdéseket adjon hozzá profiljához az ELITE Date-en.


Hasonló cikkek

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

5 kérdés, amit fel kell tenni az első randin

Az ideális első randevú természetesen az, amikor eléggé megismeritek egymást ahhoz, hogy mindent megtudjatok egymásról, ami fontos, és szeretné újra látni egymást. De hogyan lehet ezt elérni? Akár hiszi, akár nem, néhány jól megcélzott kérdés többet árul el, mint gondolná. Nézze meg az 5 kérdést, amelyet ne felejtsen el feltenni.

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.