Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Mi tanácsot adunk!

Hogyan törjük meg a jeget egy online beszélgetés során?

Egyáltalán nem könnyű az interneten keresztül írni valakinek, akit nem ismer. Érthető, hogy aggódhat egy negatív reakció miatt, vagy éppen ellenkezőleg, ha egyáltalán nem reagál. Tehát mit írjon egy üzenetbe, hogy felkeltse a másik fél érdeklődését és választ kapjon az üzenetére?

Válassza ki a megfelelő időpontot

Lehet, hogy Ön egy éjszakai bagoly éjszaka a laptopon vagy mobiltelefonon. Ne feledje azonban, hogy nem mindenki éli ezt az életmódot. Ha új emberrel szeretne írni, állítsa be ennek megfelelően az időt. Inkább napközben és szabadidődben írj. Végül is több üzenetet válthat, mintha hajnali kettőkor küldi el az első üzenetet, és csak másnap reggel kap választ.

Legyen konkrét

Amikor elkezd kommunikálni egy idegennel, próbáljon konkrét lenni, hogy tovább vigye a beszélgetést. Amikor megkérdezik: "Hogy vagy?" Ne válaszolj egy egyszerű "Rendben"-el. Próbáljon konkrétabb lenni, és írja be például: "Jól érzem magam. Ma új táncórára jelentkeztem." stb. Adjon meg a másik félnek néhány konkrét információt, amelyet nyomon követhet.

Közös érdeklődési kör keresése

Ha egy online társkereső oldalon találta meg partnerét, valószínűleg van valami a profiljában, ami felkeltette a figyelmét. Például lehet közös hobbi. A közös érdeklődés nagyszerű módja annak, hogy mindkét fél számára érdekessé tegye a beszélgetést. Először elkezdhet írni a közös tevékenységekről.

Kérdések hozzáadása a válaszokhoz

Aki kérdéseket tesz fel, az vezeti a beszélgetést. De ahhoz, hogy a kommunikáció folyjon, tegyél fel kérdéseket, amelyek előremozdítják. Ha a párod kérdez tőled valamit, adj hozzá egy kérdést a válaszhoz. Például: "Ma új táncórára jelentkeztem. Szeretsz táncolni?" A partnerednek azonnal lesz helye a közös beszélgetés kiterjesztésére.

Ne félj magadról beszélni

Amikor új emberrel kommunikálsz, megpróbálod megismerni egymást . Ne félj magadról beszélni, és vázold fel a párodnak, hogy milyen ember vagy. Őszintének lenni. Könnyű hazudni magáról az interneten, de ez nem megy, ha személyesen vagy párkapcsolatban találkoztok. Ha nem sportos, ne tégy úgy, mintha minden hétvégén kirándulna. Ne is említsd, hogy szeretsz biciklizni, ha félévente egyszer elmész biciklizni. Ne próbáld lenyűgözni a másik felet olyasmivel, ami neked nem tetszik. Légy önmagad.

Ne gondold túl ezt

Ha tetszik valaki, fordulj hozzá. Írj legalább egy rövid üzenetet. Ne várj és ne gondold túl. Ne feledje, hogy senkinek sem könnyű beszélgetést kezdeni valakivel. Ha aggódsz, ne stresszelj emiatt. Mondd el magadnak, hogy nem vagy egyedül. Ne erőltesd a beszélgetést. Engedd szabadon futni. Néhány üzenet után látni fogod, hogy azért szeretnél-e találkozni a másik személlyel, mert megérted egymást, vagy inkább végleg befejezed a kommunikációt.

Hogy partnered könnyebben kezdjen el egy beszélgetést, kérdéseket adjon hozzá profiljához az ELITE Date-en.


Hasonló cikkek

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.