Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

A házasságok több mint egyharmadát olyan pár köti meg, akik az interneten ismerkedtek meg. Emellett ritkábban válnak el, mint offline társaik. Összességében boldogabbnak érzik magukat a házasságukban.

A kapcsolatok az internetre költöznek

Még mindig van némi szkepticizmus a hirdetésen keresztüli randevúzással kapcsolatban. Az online társkereső nem sokkal jobb. Ugyanakkor minden új tanulmány azt jelzi, hogy a randevúzás, mint olyan, lassan beköltözik a virtuális világba. Ez követi felhasználóinak munkakörnyezetét és személyes életét, akik kicsit korábban kezdték használni az online világot. Megvizsgálta az online és az offline kapcsolatok közötti különbségeket. És ez sokak számára meglepő számokat hozott.

Az online nem csak egy társkereső oldal

Az online találkozás évről évre egyre gyakoribb. Ugyanakkor nem csak a társkereső oldalakról, mint olyanokról van szó. Sok pár a közösségi médián keresztül találkozott, többszereplős online játékokban, e-mailezésben, rajongói oldalakon stb. Csakúgy, mint a való életben. Nem csak egy étteremben vagy egy bárban kell találkozni, sokkal gyakrabban találkoznak a párok véletlenül kutyát sétáltatva, vagy a pénztárnál sorban állva.

Az internet a fiatalok területe< /h2>

Érdekes az is, hogy a legtöbb "online pár" a 30-39 éves korosztályba tartozik, és valamivel átlag feletti jövedelemmel rendelkeznek. Ez megerősíti azt az általános vélekedést, hogy az online társkeresőt széles körben használják olyan elfoglalt emberek, akiknek nincs idejük a korábban klasszikus társkereső oldalakon járni. Ez is egy olyan generáció, amely már olyan környezetben nőtt fel, ahol viszonylag gyakori volt az internet-hozzáférés.

Bár maga a tanulmány nem tért ki arra, hogy miért sikeresebbek az online társkeresős házasságok, megemlíti a lehetséges okok között erősebb az online társkereső motivációja, hogy valakit találjanak, jobb és nagyobb lehetőségek, valamint a szűrő beállításának lehetősége. Az internetes társkereső oldalak lehetőséget adnak arra, hogy azonnal kizárjuk a kínálatból azokat a partnereket, akikkel nem értenénk meg az érdeklődési körökben, életcélokban, vagy egyszerűen csak túl távol élnénk. A legkevésbé sikeres párok egy bárban vagy egy vakrandin találkoztak – mindkettő offline.

A csalók a való világra korlátozódnak

A szerző Stephanie Caciopová a partnerek megbízhatóságát is vizsgálta. A csalásokat továbbra is inkább az online világnak tulajdonítják. Jobban félsz, ha először mész találkozni valakivel az online világból. A tanulmány azonban megerősítette, hogy az online randevúzók sokkal őszintébbek, mint egy véletlenszerű személyes találkozás esetén. A leggyakoribb "csalás" a valós életkor, magasság és testsúly megadásakor következik be.

Tanulmánya végén a Chicagói Egyetem rámutatott, hogy a házasság sikere több tényezőn múlik, mint a pár találkozott. A jelenlegi trend szerint azonban arra a következtetésre juthatunk, hogy ha online ismerkedtek meg, akkor pár százalékkal több esélye van arra, hogy boldog legyen a kapcsolatban.

Tehát kapcsold be az internetet, és kezdj el randevúzni!


Hasonló cikkek

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.