Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

A házasságok több mint egyharmadát olyan pár köti meg, akik az interneten ismerkedtek meg. Emellett ritkábban válnak el, mint offline társaik. Összességében boldogabbnak érzik magukat a házasságukban.

A kapcsolatok az internetre költöznek

Még mindig van némi szkepticizmus a hirdetésen keresztüli randevúzással kapcsolatban. Az online társkereső nem sokkal jobb. Ugyanakkor minden új tanulmány azt jelzi, hogy a randevúzás, mint olyan, lassan beköltözik a virtuális világba. Ez követi felhasználóinak munkakörnyezetét és személyes életét, akik kicsit korábban kezdték használni az online világot. Megvizsgálta az online és az offline kapcsolatok közötti különbségeket. És ez sokak számára meglepő számokat hozott.

Az online nem csak egy társkereső oldal

Az online találkozás évről évre egyre gyakoribb. Ugyanakkor nem csak a társkereső oldalakról, mint olyanokról van szó. Sok pár a közösségi médián keresztül találkozott, többszereplős online játékokban, e-mailezésben, rajongói oldalakon stb. Csakúgy, mint a való életben. Nem csak egy étteremben vagy egy bárban kell találkozni, sokkal gyakrabban találkoznak a párok véletlenül kutyát sétáltatva, vagy a pénztárnál sorban állva.

Az internet a fiatalok területe< /h2>

Érdekes az is, hogy a legtöbb "online pár" a 30-39 éves korosztályba tartozik, és valamivel átlag feletti jövedelemmel rendelkeznek. Ez megerősíti azt az általános vélekedést, hogy az online társkeresőt széles körben használják olyan elfoglalt emberek, akiknek nincs idejük a korábban klasszikus társkereső oldalakon járni. Ez is egy olyan generáció, amely már olyan környezetben nőtt fel, ahol viszonylag gyakori volt az internet-hozzáférés.

Bár maga a tanulmány nem tért ki arra, hogy miért sikeresebbek az online társkeresős házasságok, megemlíti a lehetséges okok között erősebb az online társkereső motivációja, hogy valakit találjanak, jobb és nagyobb lehetőségek, valamint a szűrő beállításának lehetősége. Az internetes társkereső oldalak lehetőséget adnak arra, hogy azonnal kizárjuk a kínálatból azokat a partnereket, akikkel nem értenénk meg az érdeklődési körökben, életcélokban, vagy egyszerűen csak túl távol élnénk. A legkevésbé sikeres párok egy bárban vagy egy vakrandin találkoztak – mindkettő offline.

A csalók a való világra korlátozódnak

A szerző Stephanie Caciopová a partnerek megbízhatóságát is vizsgálta. A csalásokat továbbra is inkább az online világnak tulajdonítják. Jobban félsz, ha először mész találkozni valakivel az online világból. A tanulmány azonban megerősítette, hogy az online randevúzók sokkal őszintébbek, mint egy véletlenszerű személyes találkozás esetén. A leggyakoribb "csalás" a valós életkor, magasság és testsúly megadásakor következik be.

Tanulmánya végén a Chicagói Egyetem rámutatott, hogy a házasság sikere több tényezőn múlik, mint a pár találkozott. A jelenlegi trend szerint azonban arra a következtetésre juthatunk, hogy ha online ismerkedtek meg, akkor pár százalékkal több esélye van arra, hogy boldog legyen a kapcsolatban.

Tehát kapcsold be az internetet, és kezdj el randevúzni!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.