Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

A házasságok több mint egyharmadát olyan pár köti meg, akik az interneten ismerkedtek meg. Emellett ritkábban válnak el, mint offline társaik. Összességében boldogabbnak érzik magukat a házasságukban.

A kapcsolatok az internetre költöznek

Még mindig van némi szkepticizmus a hirdetésen keresztüli randevúzással kapcsolatban. Az online társkereső nem sokkal jobb. Ugyanakkor minden új tanulmány azt jelzi, hogy a randevúzás, mint olyan, lassan beköltözik a virtuális világba. Ez követi felhasználóinak munkakörnyezetét és személyes életét, akik kicsit korábban kezdték használni az online világot. Megvizsgálta az online és az offline kapcsolatok közötti különbségeket. És ez sokak számára meglepő számokat hozott.

Az online nem csak egy társkereső oldal

Az online találkozás évről évre egyre gyakoribb. Ugyanakkor nem csak a társkereső oldalakról, mint olyanokról van szó. Sok pár a közösségi médián keresztül találkozott, többszereplős online játékokban, e-mailezésben, rajongói oldalakon stb. Csakúgy, mint a való életben. Nem csak egy étteremben vagy egy bárban kell találkozni, sokkal gyakrabban találkoznak a párok véletlenül kutyát sétáltatva, vagy a pénztárnál sorban állva.

Az internet a fiatalok területe< /h2>

Érdekes az is, hogy a legtöbb "online pár" a 30-39 éves korosztályba tartozik, és valamivel átlag feletti jövedelemmel rendelkeznek. Ez megerősíti azt az általános vélekedést, hogy az online társkeresőt széles körben használják olyan elfoglalt emberek, akiknek nincs idejük a korábban klasszikus társkereső oldalakon járni. Ez is egy olyan generáció, amely már olyan környezetben nőtt fel, ahol viszonylag gyakori volt az internet-hozzáférés.

Bár maga a tanulmány nem tért ki arra, hogy miért sikeresebbek az online társkeresős házasságok, megemlíti a lehetséges okok között erősebb az online társkereső motivációja, hogy valakit találjanak, jobb és nagyobb lehetőségek, valamint a szűrő beállításának lehetősége. Az internetes társkereső oldalak lehetőséget adnak arra, hogy azonnal kizárjuk a kínálatból azokat a partnereket, akikkel nem értenénk meg az érdeklődési körökben, életcélokban, vagy egyszerűen csak túl távol élnénk. A legkevésbé sikeres párok egy bárban vagy egy vakrandin találkoztak – mindkettő offline.

A csalók a való világra korlátozódnak

A szerző Stephanie Caciopová a partnerek megbízhatóságát is vizsgálta. A csalásokat továbbra is inkább az online világnak tulajdonítják. Jobban félsz, ha először mész találkozni valakivel az online világból. A tanulmány azonban megerősítette, hogy az online randevúzók sokkal őszintébbek, mint egy véletlenszerű személyes találkozás esetén. A leggyakoribb "csalás" a valós életkor, magasság és testsúly megadásakor következik be.

Tanulmánya végén a Chicagói Egyetem rámutatott, hogy a házasság sikere több tényezőn múlik, mint a pár találkozott. A jelenlegi trend szerint azonban arra a következtetésre juthatunk, hogy ha online ismerkedtek meg, akkor pár százalékkal több esélye van arra, hogy boldog legyen a kapcsolatban.

Tehát kapcsold be az internetet, és kezdj el randevúzni!


Hasonló cikkek

Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.