Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Nyílj meg

A magány első támadása akkor jön, amikor bezárkózol önmagadba. Ez gyakran valami fájdalmas dolog miatt történik, például egy nehéz szakítás vagy sok évnyi házasság utáni válás miatt. A magányt az igényes munkát végzők is megtapasztalják, akiknek saját beszédük szerint nincs idejük randevúzni!

Nyissa meg újra magát a világ előtt. Menjen el egy étterembe ebédelni vagy vacsorázni, akár egyedül. Keressen oktatási kurzusokat, keresse fel újra gyermekkori érdeklődését, vagy alakítson ki új hobbit. Bólintson egy üzleti úti ajánlatra, vegyen véletlenszerű színházjegyet, tegyen bármit, amit élvez/tetszeni fog.

Névjegyek törlése

Nyissa meg a mentett névjegyeit a telefonján, és hívja fel az embereket, o amit már rég nem hallottál. Hiszen sokkal könnyebb kijönni valakivel, akit már ismer, mint egyedül kimenni és "helyben" keresni valakit. Főleg, ha már régóta nem voltál emberek között. A telefonos kapcsolattartás is sokkal személyesebb, mint a Facebookon keresztül. Gondoljon bele.

Kezdjen el segíteni

Mások segítése meglepően egyszerű. És mindenekelőtt sok olyan kivételes helyzetet fog hozni, amelyekre korábban nem gondolta volna. Ez nem csak egy érdemi munka. Nagyon könnyen megismerhetitek egymást. Sétáltatni a helyi menhely kutyáit, érdeklődni az időseket segítő programról. Tépd le a hirdetéssel ellátott szórólapot, és kezdj el korrepetálni, miben vagy jó. Így bekerülhet a tömegbe anélkül, hogy mindenki észrevenné, hogy keres valakit.

Még a növekedéssel és fejlődéssel foglalkozó tudósok is alátámasztják ezt az állítást! A mások segítése és törődése jelentősen csökkenti a magány érzését. Az is a szemed előtt van, hogy valóban segítesz valakinek, és ez majdnem olyan bátorító az emberi pszichére nézve, mint a szerelem első jelei!

Kezdj el egészségesebben élni

A. Első pillantásra az abszurd tanácsok úgy segítenek, hogy el sem hiszed, amíg ki nem próbálod. A rossz étrend és a szétszórt nappali/éjszakai rutin legyengít. Ennek eredményeként mindig vagy gyakran fáradt vagy. Ha pedig fáradt vagy, akkor a legcsekélyebb kedve sincs valahol "lógni" és kapcsolatokat teremteni.

Tudja már a jelentését? Állítsa be az alvási szokásait úgy, hogy egyszerre feküdjön le és keljen fel. Ha műszakot vállal, hozzon létre egy rituálét. Például. moss fogat, öltözz át pizsamába, készítsd fel a ruháidat a következő napra, majd feküdj hanyatt legalább három percig, és élvezd a kényelem érzését és a végre aludni való lehetőséget.

Állítsa be az étrendjét. A zöldségek és gyümölcsök energiát adnak. Távolítsa el a nehéz ételeket este. Sokkal valószínűbb, hogy egészségesen és kipihenten mész valahova. És az extra energia önmagában is csodákat tesz a pszichéjével. És mi van, ha elkezdi felhívni a régi barátokat! Azt hiszem, nem leszel sokáig egyedül!


Hasonló cikkek

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.