Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Nyílj meg

A magány első támadása akkor jön, amikor bezárkózol önmagadba. Ez gyakran valami fájdalmas dolog miatt történik, például egy nehéz szakítás vagy sok évnyi házasság utáni válás miatt. A magányt az igényes munkát végzők is megtapasztalják, akiknek saját beszédük szerint nincs idejük randevúzni!

Nyissa meg újra magát a világ előtt. Menjen el egy étterembe ebédelni vagy vacsorázni, akár egyedül. Keressen oktatási kurzusokat, keresse fel újra gyermekkori érdeklődését, vagy alakítson ki új hobbit. Bólintson egy üzleti úti ajánlatra, vegyen véletlenszerű színházjegyet, tegyen bármit, amit élvez/tetszeni fog.

Névjegyek törlése

Nyissa meg a mentett névjegyeit a telefonján, és hívja fel az embereket, o amit már rég nem hallottál. Hiszen sokkal könnyebb kijönni valakivel, akit már ismer, mint egyedül kimenni és "helyben" keresni valakit. Főleg, ha már régóta nem voltál emberek között. A telefonos kapcsolattartás is sokkal személyesebb, mint a Facebookon keresztül. Gondoljon bele.

Kezdjen el segíteni

Mások segítése meglepően egyszerű. És mindenekelőtt sok olyan kivételes helyzetet fog hozni, amelyekre korábban nem gondolta volna. Ez nem csak egy érdemi munka. Nagyon könnyen megismerhetitek egymást. Sétáltatni a helyi menhely kutyáit, érdeklődni az időseket segítő programról. Tépd le a hirdetéssel ellátott szórólapot, és kezdj el korrepetálni, miben vagy jó. Így bekerülhet a tömegbe anélkül, hogy mindenki észrevenné, hogy keres valakit.

Még a növekedéssel és fejlődéssel foglalkozó tudósok is alátámasztják ezt az állítást! A mások segítése és törődése jelentősen csökkenti a magány érzését. Az is a szemed előtt van, hogy valóban segítesz valakinek, és ez majdnem olyan bátorító az emberi pszichére nézve, mint a szerelem első jelei!

Kezdj el egészségesebben élni

A. Első pillantásra az abszurd tanácsok úgy segítenek, hogy el sem hiszed, amíg ki nem próbálod. A rossz étrend és a szétszórt nappali/éjszakai rutin legyengít. Ennek eredményeként mindig vagy gyakran fáradt vagy. Ha pedig fáradt vagy, akkor a legcsekélyebb kedve sincs valahol "lógni" és kapcsolatokat teremteni.

Tudja már a jelentését? Állítsa be az alvási szokásait úgy, hogy egyszerre feküdjön le és keljen fel. Ha műszakot vállal, hozzon létre egy rituálét. Például. moss fogat, öltözz át pizsamába, készítsd fel a ruháidat a következő napra, majd feküdj hanyatt legalább három percig, és élvezd a kényelem érzését és a végre aludni való lehetőséget.

Állítsa be az étrendjét. A zöldségek és gyümölcsök energiát adnak. Távolítsa el a nehéz ételeket este. Sokkal valószínűbb, hogy egészségesen és kipihenten mész valahova. És az extra energia önmagában is csodákat tesz a pszichéjével. És mi van, ha elkezdi felhívni a régi barátokat! Azt hiszem, nem leszel sokáig egyedül!


Hasonló cikkek

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.