Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Nyílj meg

A magány első támadása akkor jön, amikor bezárkózol önmagadba. Ez gyakran valami fájdalmas dolog miatt történik, például egy nehéz szakítás vagy sok évnyi házasság utáni válás miatt. A magányt az igényes munkát végzők is megtapasztalják, akiknek saját beszédük szerint nincs idejük randevúzni!

Nyissa meg újra magát a világ előtt. Menjen el egy étterembe ebédelni vagy vacsorázni, akár egyedül. Keressen oktatási kurzusokat, keresse fel újra gyermekkori érdeklődését, vagy alakítson ki új hobbit. Bólintson egy üzleti úti ajánlatra, vegyen véletlenszerű színházjegyet, tegyen bármit, amit élvez/tetszeni fog.

Névjegyek törlése

Nyissa meg a mentett névjegyeit a telefonján, és hívja fel az embereket, o amit már rég nem hallottál. Hiszen sokkal könnyebb kijönni valakivel, akit már ismer, mint egyedül kimenni és "helyben" keresni valakit. Főleg, ha már régóta nem voltál emberek között. A telefonos kapcsolattartás is sokkal személyesebb, mint a Facebookon keresztül. Gondoljon bele.

Kezdjen el segíteni

Mások segítése meglepően egyszerű. És mindenekelőtt sok olyan kivételes helyzetet fog hozni, amelyekre korábban nem gondolta volna. Ez nem csak egy érdemi munka. Nagyon könnyen megismerhetitek egymást. Sétáltatni a helyi menhely kutyáit, érdeklődni az időseket segítő programról. Tépd le a hirdetéssel ellátott szórólapot, és kezdj el korrepetálni, miben vagy jó. Így bekerülhet a tömegbe anélkül, hogy mindenki észrevenné, hogy keres valakit.

Még a növekedéssel és fejlődéssel foglalkozó tudósok is alátámasztják ezt az állítást! A mások segítése és törődése jelentősen csökkenti a magány érzését. Az is a szemed előtt van, hogy valóban segítesz valakinek, és ez majdnem olyan bátorító az emberi pszichére nézve, mint a szerelem első jelei!

Kezdj el egészségesebben élni

A. Első pillantásra az abszurd tanácsok úgy segítenek, hogy el sem hiszed, amíg ki nem próbálod. A rossz étrend és a szétszórt nappali/éjszakai rutin legyengít. Ennek eredményeként mindig vagy gyakran fáradt vagy. Ha pedig fáradt vagy, akkor a legcsekélyebb kedve sincs valahol "lógni" és kapcsolatokat teremteni.

Tudja már a jelentését? Állítsa be az alvási szokásait úgy, hogy egyszerre feküdjön le és keljen fel. Ha műszakot vállal, hozzon létre egy rituálét. Például. moss fogat, öltözz át pizsamába, készítsd fel a ruháidat a következő napra, majd feküdj hanyatt legalább három percig, és élvezd a kényelem érzését és a végre aludni való lehetőséget.

Állítsa be az étrendjét. A zöldségek és gyümölcsök energiát adnak. Távolítsa el a nehéz ételeket este. Sokkal valószínűbb, hogy egészségesen és kipihenten mész valahova. És az extra energia önmagában is csodákat tesz a pszichéjével. És mi van, ha elkezdi felhívni a régi barátokat! Azt hiszem, nem leszel sokáig egyedül!


Hasonló cikkek

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.