Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Nyílj meg

A magány első támadása akkor jön, amikor bezárkózol önmagadba. Ez gyakran valami fájdalmas dolog miatt történik, például egy nehéz szakítás vagy sok évnyi házasság utáni válás miatt. A magányt az igényes munkát végzők is megtapasztalják, akiknek saját beszédük szerint nincs idejük randevúzni!

Nyissa meg újra magát a világ előtt. Menjen el egy étterembe ebédelni vagy vacsorázni, akár egyedül. Keressen oktatási kurzusokat, keresse fel újra gyermekkori érdeklődését, vagy alakítson ki új hobbit. Bólintson egy üzleti úti ajánlatra, vegyen véletlenszerű színházjegyet, tegyen bármit, amit élvez/tetszeni fog.

Névjegyek törlése

Nyissa meg a mentett névjegyeit a telefonján, és hívja fel az embereket, o amit már rég nem hallottál. Hiszen sokkal könnyebb kijönni valakivel, akit már ismer, mint egyedül kimenni és "helyben" keresni valakit. Főleg, ha már régóta nem voltál emberek között. A telefonos kapcsolattartás is sokkal személyesebb, mint a Facebookon keresztül. Gondoljon bele.

Kezdjen el segíteni

Mások segítése meglepően egyszerű. És mindenekelőtt sok olyan kivételes helyzetet fog hozni, amelyekre korábban nem gondolta volna. Ez nem csak egy érdemi munka. Nagyon könnyen megismerhetitek egymást. Sétáltatni a helyi menhely kutyáit, érdeklődni az időseket segítő programról. Tépd le a hirdetéssel ellátott szórólapot, és kezdj el korrepetálni, miben vagy jó. Így bekerülhet a tömegbe anélkül, hogy mindenki észrevenné, hogy keres valakit.

Még a növekedéssel és fejlődéssel foglalkozó tudósok is alátámasztják ezt az állítást! A mások segítése és törődése jelentősen csökkenti a magány érzését. Az is a szemed előtt van, hogy valóban segítesz valakinek, és ez majdnem olyan bátorító az emberi pszichére nézve, mint a szerelem első jelei!

Kezdj el egészségesebben élni

A. Első pillantásra az abszurd tanácsok úgy segítenek, hogy el sem hiszed, amíg ki nem próbálod. A rossz étrend és a szétszórt nappali/éjszakai rutin legyengít. Ennek eredményeként mindig vagy gyakran fáradt vagy. Ha pedig fáradt vagy, akkor a legcsekélyebb kedve sincs valahol "lógni" és kapcsolatokat teremteni.

Tudja már a jelentését? Állítsa be az alvási szokásait úgy, hogy egyszerre feküdjön le és keljen fel. Ha műszakot vállal, hozzon létre egy rituálét. Például. moss fogat, öltözz át pizsamába, készítsd fel a ruháidat a következő napra, majd feküdj hanyatt legalább három percig, és élvezd a kényelem érzését és a végre aludni való lehetőséget.

Állítsa be az étrendjét. A zöldségek és gyümölcsök energiát adnak. Távolítsa el a nehéz ételeket este. Sokkal valószínűbb, hogy egészségesen és kipihenten mész valahova. És az extra energia önmagában is csodákat tesz a pszichéjével. És mi van, ha elkezdi felhívni a régi barátokat! Azt hiszem, nem leszel sokáig egyedül!


Hasonló cikkek

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.