Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Nyílj meg

A magány első támadása akkor jön, amikor bezárkózol önmagadba. Ez gyakran valami fájdalmas dolog miatt történik, például egy nehéz szakítás vagy sok évnyi házasság utáni válás miatt. A magányt az igényes munkát végzők is megtapasztalják, akiknek saját beszédük szerint nincs idejük randevúzni!

Nyissa meg újra magát a világ előtt. Menjen el egy étterembe ebédelni vagy vacsorázni, akár egyedül. Keressen oktatási kurzusokat, keresse fel újra gyermekkori érdeklődését, vagy alakítson ki új hobbit. Bólintson egy üzleti úti ajánlatra, vegyen véletlenszerű színházjegyet, tegyen bármit, amit élvez/tetszeni fog.

Névjegyek törlése

Nyissa meg a mentett névjegyeit a telefonján, és hívja fel az embereket, o amit már rég nem hallottál. Hiszen sokkal könnyebb kijönni valakivel, akit már ismer, mint egyedül kimenni és "helyben" keresni valakit. Főleg, ha már régóta nem voltál emberek között. A telefonos kapcsolattartás is sokkal személyesebb, mint a Facebookon keresztül. Gondoljon bele.

Kezdjen el segíteni

Mások segítése meglepően egyszerű. És mindenekelőtt sok olyan kivételes helyzetet fog hozni, amelyekre korábban nem gondolta volna. Ez nem csak egy érdemi munka. Nagyon könnyen megismerhetitek egymást. Sétáltatni a helyi menhely kutyáit, érdeklődni az időseket segítő programról. Tépd le a hirdetéssel ellátott szórólapot, és kezdj el korrepetálni, miben vagy jó. Így bekerülhet a tömegbe anélkül, hogy mindenki észrevenné, hogy keres valakit.

Még a növekedéssel és fejlődéssel foglalkozó tudósok is alátámasztják ezt az állítást! A mások segítése és törődése jelentősen csökkenti a magány érzését. Az is a szemed előtt van, hogy valóban segítesz valakinek, és ez majdnem olyan bátorító az emberi pszichére nézve, mint a szerelem első jelei!

Kezdj el egészségesebben élni

A. Első pillantásra az abszurd tanácsok úgy segítenek, hogy el sem hiszed, amíg ki nem próbálod. A rossz étrend és a szétszórt nappali/éjszakai rutin legyengít. Ennek eredményeként mindig vagy gyakran fáradt vagy. Ha pedig fáradt vagy, akkor a legcsekélyebb kedve sincs valahol "lógni" és kapcsolatokat teremteni.

Tudja már a jelentését? Állítsa be az alvási szokásait úgy, hogy egyszerre feküdjön le és keljen fel. Ha műszakot vállal, hozzon létre egy rituálét. Például. moss fogat, öltözz át pizsamába, készítsd fel a ruháidat a következő napra, majd feküdj hanyatt legalább három percig, és élvezd a kényelem érzését és a végre aludni való lehetőséget.

Állítsa be az étrendjét. A zöldségek és gyümölcsök energiát adnak. Távolítsa el a nehéz ételeket este. Sokkal valószínűbb, hogy egészségesen és kipihenten mész valahova. És az extra energia önmagában is csodákat tesz a pszichéjével. És mi van, ha elkezdi felhívni a régi barátokat! Azt hiszem, nem leszel sokáig egyedül!


Hasonló cikkek

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!