5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

1. Ne randevúzzon

Miféle hülyeség ez? Semmi ilyesmi! Csak ne randevúzzák a találkozókat! Tudod, a forgatókönyv mindig ugyanaz. A férfi felveszi a nőt, elmennek vacsorázni, esetleg moziba, beszélgetni, elbúcsúzni az étterem / háza / lakása ajtaja előtt. Ezen kívül persze az előkészületek stressze, ruhaválasztás stb. Dobd el! Egyszerűen igyon egy hétköznapi kávét. Könnyű közvetlenül a munkából, és csak egy órára. Elvégre mindketten alkalmazottak vagytok, és sok a felelősségetek. A nyugodt kávé sokkal szórakoztatóbb, és mindenekelőtt kevésbé stresszes. Ez csak egy kávé a randevúzási feszültség nélkül. Ráadásul a korlátozott idő tudat alatt arra kényszerít, hogy minden percet arra használj, hogy megismerd egymást. Ez megszünteti a klasszikus „mi a fenéről fogunk beszélni?” hangsúlyozásokat.

2. Kerülje a bevált

Egy férfinak viccesnek, a nőnek mindenáron szexinek kell lennie. A férfi mindig magabiztos, a nő a hajával játszik. Felejtsd el mindezt! Légy önmagad. Ezt bizonyára sokszor hallottad. De ezúttal tényleg vedd a szívedre. Nincs húsz poén minden ujjában? Szóval ne az utolsó pillanatban gyűjtsd össze őket! Ha utálod a szoknyát, felejtsd el a szexi hasítékokat és a lábhosszabbító szoknyákat, és viselj nadrágot. Légy önmagad, ne egy mesterséges klasszikus a filmekből. Ráadásul ennek köszönhetően nem leszel kiszámítható, ami azonnal felkelti az érdeklődésedet.

3. Ne beszélj

Az internet, a magazinok és egy baráti társaság mindig tele van jó tippekkel, hogy miről beszéljünk. De komolyan, miért kell beszélned? Persze nem azt mondjuk, hogy fogd be, mint egy cuki. De ugyanolyan veszélyes bármiről beszélni, ami eszébe jut. Kérdezz meg párodtól valamit, ami igazán érdekli. Vagy hadd mondjanak valamit magukról. Ne próbálj "beszélgetni" egymással, és meglátod, hogy a csend sokkal jobban tud működni!

4. Bassza meg a teszteket

Előbb-utóbb rájön. Társa egy kis tesztnek veti alá, hogy megtudja, megfelel-e az ő követelményeinek. És itt válik egy kicsit trükkössé. Mindenkinek megvan a saját egyedi tesztje, és különböző feltételek alapján értékeli "szerelmét". A teszteket azonban elvileg arról lehet felismerni, hogy valóban elgondolkodtatnak-e, vagy éppen ellenkezőleg, egy kicsit feldobnak-e. Például egy kérdés egy nagyon kényes és privát témában, vagy egy váratlan kihívás. Ne érjen hozzájuk! Hagyományosan mindenki igyekszik a lehető legjobban megfelelni a vizsgán. Képzelje el, milyen meglepetést okoz, ha egyszerűen megtagadja a teljesítést! Rögtön egy kicsit érdekesebb leszel.

5. Egyszerre több emberrel randevúzzon, és ne rejtse el ezt

A hűség elengedhetetlen egy kapcsolatban. Amikor randiztok, még nem randiztok! Még a második, talán a harmadik randevúnál sem biztos. Ügyeljen arra, hogy kiválasztottja tudja, hogy nem ő az egyetlen. Természetesen ne mondd el nekik kifejezetten, és ne vedd fel mások telefonját a randevúkon. Ne is foglalkozz ezzel! Ezzel megmutatod párodnak, hogy "eladni fogod", és versenyt is keltesz benne. És ez férfiakra és nőkre egyaránt vonatkozik. Érdemes hozzátenni egy figyelmeztetést: de ezt a pontot tudnia kell kezelni. De ha egyszer elkap egy bizonyos griff, akkor teljesen ellenállhatatlan lesz! Ha az illető törődik veled, elnyeri a szívedet.


Hasonló cikkek

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.