5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

1. Ne randevúzzon

Miféle hülyeség ez? Semmi ilyesmi! Csak ne randevúzzák a találkozókat! Tudod, a forgatókönyv mindig ugyanaz. A férfi felveszi a nőt, elmennek vacsorázni, esetleg moziba, beszélgetni, elbúcsúzni az étterem / háza / lakása ajtaja előtt. Ezen kívül persze az előkészületek stressze, ruhaválasztás stb. Dobd el! Egyszerűen igyon egy hétköznapi kávét. Könnyű közvetlenül a munkából, és csak egy órára. Elvégre mindketten alkalmazottak vagytok, és sok a felelősségetek. A nyugodt kávé sokkal szórakoztatóbb, és mindenekelőtt kevésbé stresszes. Ez csak egy kávé a randevúzási feszültség nélkül. Ráadásul a korlátozott idő tudat alatt arra kényszerít, hogy minden percet arra használj, hogy megismerd egymást. Ez megszünteti a klasszikus „mi a fenéről fogunk beszélni?” hangsúlyozásokat.

2. Kerülje a bevált

Egy férfinak viccesnek, a nőnek mindenáron szexinek kell lennie. A férfi mindig magabiztos, a nő a hajával játszik. Felejtsd el mindezt! Légy önmagad. Ezt bizonyára sokszor hallottad. De ezúttal tényleg vedd a szívedre. Nincs húsz poén minden ujjában? Szóval ne az utolsó pillanatban gyűjtsd össze őket! Ha utálod a szoknyát, felejtsd el a szexi hasítékokat és a lábhosszabbító szoknyákat, és viselj nadrágot. Légy önmagad, ne egy mesterséges klasszikus a filmekből. Ráadásul ennek köszönhetően nem leszel kiszámítható, ami azonnal felkelti az érdeklődésedet.

3. Ne beszélj

Az internet, a magazinok és egy baráti társaság mindig tele van jó tippekkel, hogy miről beszéljünk. De komolyan, miért kell beszélned? Persze nem azt mondjuk, hogy fogd be, mint egy cuki. De ugyanolyan veszélyes bármiről beszélni, ami eszébe jut. Kérdezz meg párodtól valamit, ami igazán érdekli. Vagy hadd mondjanak valamit magukról. Ne próbálj "beszélgetni" egymással, és meglátod, hogy a csend sokkal jobban tud működni!

4. Bassza meg a teszteket

Előbb-utóbb rájön. Társa egy kis tesztnek veti alá, hogy megtudja, megfelel-e az ő követelményeinek. És itt válik egy kicsit trükkössé. Mindenkinek megvan a saját egyedi tesztje, és különböző feltételek alapján értékeli "szerelmét". A teszteket azonban elvileg arról lehet felismerni, hogy valóban elgondolkodtatnak-e, vagy éppen ellenkezőleg, egy kicsit feldobnak-e. Például egy kérdés egy nagyon kényes és privát témában, vagy egy váratlan kihívás. Ne érjen hozzájuk! Hagyományosan mindenki igyekszik a lehető legjobban megfelelni a vizsgán. Képzelje el, milyen meglepetést okoz, ha egyszerűen megtagadja a teljesítést! Rögtön egy kicsit érdekesebb leszel.

5. Egyszerre több emberrel randevúzzon, és ne rejtse el ezt

A hűség elengedhetetlen egy kapcsolatban. Amikor randiztok, még nem randiztok! Még a második, talán a harmadik randevúnál sem biztos. Ügyeljen arra, hogy kiválasztottja tudja, hogy nem ő az egyetlen. Természetesen ne mondd el nekik kifejezetten, és ne vedd fel mások telefonját a randevúkon. Ne is foglalkozz ezzel! Ezzel megmutatod párodnak, hogy "eladni fogod", és versenyt is keltesz benne. És ez férfiakra és nőkre egyaránt vonatkozik. Érdemes hozzátenni egy figyelmeztetést: de ezt a pontot tudnia kell kezelni. De ha egyszer elkap egy bizonyos griff, akkor teljesen ellenállhatatlan lesz! Ha az illető törődik veled, elnyeri a szívedet.


Hasonló cikkek

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

A legnagyobb profilhibák

A társkereső oldalakon regisztráltak folyamatosan növekvő száma egyértelmű üzenetet ad. A társkereső hirdetések nemcsak fellendülést éltek át, hanem az emberi élet rendszeres részévé válnak. Időt és szívet takarítanak meg, és bővítik a lehetőségeket. Így nem kell az irodában vagy az iskolában keresned életed szerelmét. De mit tehetsz, hogy ne csökkentsd feleslegesen az esélyeidet? Tekintse meg a hirdetések (profilok) legnagyobb hibáit, és kerülje el őket.

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.