5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

1. Ne randevúzzon

Miféle hülyeség ez? Semmi ilyesmi! Csak ne randevúzzák a találkozókat! Tudod, a forgatókönyv mindig ugyanaz. A férfi felveszi a nőt, elmennek vacsorázni, esetleg moziba, beszélgetni, elbúcsúzni az étterem / háza / lakása ajtaja előtt. Ezen kívül persze az előkészületek stressze, ruhaválasztás stb. Dobd el! Egyszerűen igyon egy hétköznapi kávét. Könnyű közvetlenül a munkából, és csak egy órára. Elvégre mindketten alkalmazottak vagytok, és sok a felelősségetek. A nyugodt kávé sokkal szórakoztatóbb, és mindenekelőtt kevésbé stresszes. Ez csak egy kávé a randevúzási feszültség nélkül. Ráadásul a korlátozott idő tudat alatt arra kényszerít, hogy minden percet arra használj, hogy megismerd egymást. Ez megszünteti a klasszikus „mi a fenéről fogunk beszélni?” hangsúlyozásokat.

2. Kerülje a bevált

Egy férfinak viccesnek, a nőnek mindenáron szexinek kell lennie. A férfi mindig magabiztos, a nő a hajával játszik. Felejtsd el mindezt! Légy önmagad. Ezt bizonyára sokszor hallottad. De ezúttal tényleg vedd a szívedre. Nincs húsz poén minden ujjában? Szóval ne az utolsó pillanatban gyűjtsd össze őket! Ha utálod a szoknyát, felejtsd el a szexi hasítékokat és a lábhosszabbító szoknyákat, és viselj nadrágot. Légy önmagad, ne egy mesterséges klasszikus a filmekből. Ráadásul ennek köszönhetően nem leszel kiszámítható, ami azonnal felkelti az érdeklődésedet.

3. Ne beszélj

Az internet, a magazinok és egy baráti társaság mindig tele van jó tippekkel, hogy miről beszéljünk. De komolyan, miért kell beszélned? Persze nem azt mondjuk, hogy fogd be, mint egy cuki. De ugyanolyan veszélyes bármiről beszélni, ami eszébe jut. Kérdezz meg párodtól valamit, ami igazán érdekli. Vagy hadd mondjanak valamit magukról. Ne próbálj "beszélgetni" egymással, és meglátod, hogy a csend sokkal jobban tud működni!

4. Bassza meg a teszteket

Előbb-utóbb rájön. Társa egy kis tesztnek veti alá, hogy megtudja, megfelel-e az ő követelményeinek. És itt válik egy kicsit trükkössé. Mindenkinek megvan a saját egyedi tesztje, és különböző feltételek alapján értékeli "szerelmét". A teszteket azonban elvileg arról lehet felismerni, hogy valóban elgondolkodtatnak-e, vagy éppen ellenkezőleg, egy kicsit feldobnak-e. Például egy kérdés egy nagyon kényes és privát témában, vagy egy váratlan kihívás. Ne érjen hozzájuk! Hagyományosan mindenki igyekszik a lehető legjobban megfelelni a vizsgán. Képzelje el, milyen meglepetést okoz, ha egyszerűen megtagadja a teljesítést! Rögtön egy kicsit érdekesebb leszel.

5. Egyszerre több emberrel randevúzzon, és ne rejtse el ezt

A hűség elengedhetetlen egy kapcsolatban. Amikor randiztok, még nem randiztok! Még a második, talán a harmadik randevúnál sem biztos. Ügyeljen arra, hogy kiválasztottja tudja, hogy nem ő az egyetlen. Természetesen ne mondd el nekik kifejezetten, és ne vedd fel mások telefonját a randevúkon. Ne is foglalkozz ezzel! Ezzel megmutatod párodnak, hogy "eladni fogod", és versenyt is keltesz benne. És ez férfiakra és nőkre egyaránt vonatkozik. Érdemes hozzátenni egy figyelmeztetést: de ezt a pontot tudnia kell kezelni. De ha egyszer elkap egy bizonyos griff, akkor teljesen ellenállhatatlan lesz! Ha az illető törődik veled, elnyeri a szívedet.


Hasonló cikkek

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.