5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

1. Ne randevúzzon

Miféle hülyeség ez? Semmi ilyesmi! Csak ne randevúzzák a találkozókat! Tudod, a forgatókönyv mindig ugyanaz. A férfi felveszi a nőt, elmennek vacsorázni, esetleg moziba, beszélgetni, elbúcsúzni az étterem / háza / lakása ajtaja előtt. Ezen kívül persze az előkészületek stressze, ruhaválasztás stb. Dobd el! Egyszerűen igyon egy hétköznapi kávét. Könnyű közvetlenül a munkából, és csak egy órára. Elvégre mindketten alkalmazottak vagytok, és sok a felelősségetek. A nyugodt kávé sokkal szórakoztatóbb, és mindenekelőtt kevésbé stresszes. Ez csak egy kávé a randevúzási feszültség nélkül. Ráadásul a korlátozott idő tudat alatt arra kényszerít, hogy minden percet arra használj, hogy megismerd egymást. Ez megszünteti a klasszikus „mi a fenéről fogunk beszélni?” hangsúlyozásokat.

2. Kerülje a bevált

Egy férfinak viccesnek, a nőnek mindenáron szexinek kell lennie. A férfi mindig magabiztos, a nő a hajával játszik. Felejtsd el mindezt! Légy önmagad. Ezt bizonyára sokszor hallottad. De ezúttal tényleg vedd a szívedre. Nincs húsz poén minden ujjában? Szóval ne az utolsó pillanatban gyűjtsd össze őket! Ha utálod a szoknyát, felejtsd el a szexi hasítékokat és a lábhosszabbító szoknyákat, és viselj nadrágot. Légy önmagad, ne egy mesterséges klasszikus a filmekből. Ráadásul ennek köszönhetően nem leszel kiszámítható, ami azonnal felkelti az érdeklődésedet.

3. Ne beszélj

Az internet, a magazinok és egy baráti társaság mindig tele van jó tippekkel, hogy miről beszéljünk. De komolyan, miért kell beszélned? Persze nem azt mondjuk, hogy fogd be, mint egy cuki. De ugyanolyan veszélyes bármiről beszélni, ami eszébe jut. Kérdezz meg párodtól valamit, ami igazán érdekli. Vagy hadd mondjanak valamit magukról. Ne próbálj "beszélgetni" egymással, és meglátod, hogy a csend sokkal jobban tud működni!

4. Bassza meg a teszteket

Előbb-utóbb rájön. Társa egy kis tesztnek veti alá, hogy megtudja, megfelel-e az ő követelményeinek. És itt válik egy kicsit trükkössé. Mindenkinek megvan a saját egyedi tesztje, és különböző feltételek alapján értékeli "szerelmét". A teszteket azonban elvileg arról lehet felismerni, hogy valóban elgondolkodtatnak-e, vagy éppen ellenkezőleg, egy kicsit feldobnak-e. Például egy kérdés egy nagyon kényes és privát témában, vagy egy váratlan kihívás. Ne érjen hozzájuk! Hagyományosan mindenki igyekszik a lehető legjobban megfelelni a vizsgán. Képzelje el, milyen meglepetést okoz, ha egyszerűen megtagadja a teljesítést! Rögtön egy kicsit érdekesebb leszel.

5. Egyszerre több emberrel randevúzzon, és ne rejtse el ezt

A hűség elengedhetetlen egy kapcsolatban. Amikor randiztok, még nem randiztok! Még a második, talán a harmadik randevúnál sem biztos. Ügyeljen arra, hogy kiválasztottja tudja, hogy nem ő az egyetlen. Természetesen ne mondd el nekik kifejezetten, és ne vedd fel mások telefonját a randevúkon. Ne is foglalkozz ezzel! Ezzel megmutatod párodnak, hogy "eladni fogod", és versenyt is keltesz benne. És ez férfiakra és nőkre egyaránt vonatkozik. Érdemes hozzátenni egy figyelmeztetést: de ezt a pontot tudnia kell kezelni. De ha egyszer elkap egy bizonyos griff, akkor teljesen ellenállhatatlan lesz! Ha az illető törődik veled, elnyeri a szívedet.


Hasonló cikkek

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.