Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki könnyen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Ne a saját feltételezései alapján vizsgálja a férfiak viselkedését

A nők hozzászoktak ahhoz, hogy a férfiakat értelmezzék. viselkedés különböző módokon. Túlgondolják furcsa viselkedésüket. Amíg a férfi maga nem mondja el a hölgyeknek, hogy miért viselkedik így, addig ők maguk sem fogják kitalálni. Ezért értelmetlen a férfiak viselkedését a maga módján értelmezni. Annak érdekében, hogy ne legyél olyan, mint azon nők közül, akik hamis feltételezéseket tesznek a férfiakról, bemutatunk egy egyszerű eszközt, amellyel megtudhatod, hogy a kiválasztott valóban törődik-e veled.

Légy őszinte önmagadhoz

Eljött az idő, hogy szembenézz az igazsággal. Válaszolj a következő néhány kérdésre, hogy megtudd, a férfi, akivel már egy ideje flörtölsz, érdeklődik-e irántad, vagy csak színleli. Csak őszintén válaszolj! Ne használj félreértelmezést egy olyan igazság mentségére, amelyet nem akarsz látni. Talán kényelmetlen lesz számodra, de nem akarsz magadnak hazudni. Állj a tükör elé, nézz magadnak a szemedbe és nyújtózkodj.

1. Szeretetted magától felveszi veled a kapcsolatot, vagy inkább különféle kommunikátorokon keresztül nyomod őt?
2. Új felfedezésed, vagy közös találkozókat szervezel?
3. A párod fél nyíltan beszélni arról, ami most történik köztetek?
4. A barátod beszél neked a közös jövőtekről?
5. A párod bemutatott téged legalább az egyik barátjának?

Ha a legtöbb válaszod inkább negatív volt, vagy hogy te vagy a kezdeményezője mindennek, ami kettőtöket érint, akkor nincs értelme fenntartani egy kapcsolat, és abban a reményben, hogy egyszer majd beleszeret Próbálj meg nyíltan beszélni vele a helyzetről. Ha semmi sem változik, menj el tőle. Nem könnyű, de meg kell őrizned a büszkeségedet. Ön nő! A nők pedig nem adják fel egykönnyen önbecsülésüket.

Bizonyos esetek elviselhetők

Bár a válaszai többnyire negatívak voltak, vannak kivételek, amikor átmenetileg elviselheti partner viselkedése, és egyelőre ne menjen el.

1. Partnere nehéz időszakon megy keresztül

Elképzelhető, hogy partnerének nehézségei vannak, akár a család, akár a munka. Ebben az esetben legyen vele engedékeny. Ha rossz időszakon megy keresztül, nagyon valószínű, hogy ez az új kapcsolatodban is megmutatkozik. Ebben az esetben légy türelmes, és gondolj a szakításra.

2. A partner félénk

Lehetséges, hogy találtál egy félénk férfit. A visszafogott urak inkább hallgatnak, mint beszélnek. Gyakran nem tudják kifejezni érzelmeiket és érzéseiket a nők iránt. Adnod kell egy kis időt egy ilyen partnernek, hogy jobban megismerjen, majd megnyíljon feléd. Ha kedveled, az biztosan nem okoz gondot számodra, és még egy ideig türelmes leszel.


Hasonló cikkek

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.