Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki könnyen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Ne a saját feltételezései alapján vizsgálja a férfiak viselkedését

A nők hozzászoktak ahhoz, hogy a férfiakat értelmezzék. viselkedés különböző módokon. Túlgondolják furcsa viselkedésüket. Amíg a férfi maga nem mondja el a hölgyeknek, hogy miért viselkedik így, addig ők maguk sem fogják kitalálni. Ezért értelmetlen a férfiak viselkedését a maga módján értelmezni. Annak érdekében, hogy ne legyél olyan, mint azon nők közül, akik hamis feltételezéseket tesznek a férfiakról, bemutatunk egy egyszerű eszközt, amellyel megtudhatod, hogy a kiválasztott valóban törődik-e veled.

Légy őszinte önmagadhoz

Eljött az idő, hogy szembenézz az igazsággal. Válaszolj a következő néhány kérdésre, hogy megtudd, a férfi, akivel már egy ideje flörtölsz, érdeklődik-e irántad, vagy csak színleli. Csak őszintén válaszolj! Ne használj félreértelmezést egy olyan igazság mentségére, amelyet nem akarsz látni. Talán kényelmetlen lesz számodra, de nem akarsz magadnak hazudni. Állj a tükör elé, nézz magadnak a szemedbe és nyújtózkodj.

1. Szeretetted magától felveszi veled a kapcsolatot, vagy inkább különféle kommunikátorokon keresztül nyomod őt?
2. Új felfedezésed, vagy közös találkozókat szervezel?
3. A párod fél nyíltan beszélni arról, ami most történik köztetek?
4. A barátod beszél neked a közös jövőtekről?
5. A párod bemutatott téged legalább az egyik barátjának?

Ha a legtöbb válaszod inkább negatív volt, vagy hogy te vagy a kezdeményezője mindennek, ami kettőtöket érint, akkor nincs értelme fenntartani egy kapcsolat, és abban a reményben, hogy egyszer majd beleszeret Próbálj meg nyíltan beszélni vele a helyzetről. Ha semmi sem változik, menj el tőle. Nem könnyű, de meg kell őrizned a büszkeségedet. Ön nő! A nők pedig nem adják fel egykönnyen önbecsülésüket.

Bizonyos esetek elviselhetők

Bár a válaszai többnyire negatívak voltak, vannak kivételek, amikor átmenetileg elviselheti partner viselkedése, és egyelőre ne menjen el.

1. Partnere nehéz időszakon megy keresztül

Elképzelhető, hogy partnerének nehézségei vannak, akár a család, akár a munka. Ebben az esetben legyen vele engedékeny. Ha rossz időszakon megy keresztül, nagyon valószínű, hogy ez az új kapcsolatodban is megmutatkozik. Ebben az esetben légy türelmes, és gondolj a szakításra.

2. A partner félénk

Lehetséges, hogy találtál egy félénk férfit. A visszafogott urak inkább hallgatnak, mint beszélnek. Gyakran nem tudják kifejezni érzelmeiket és érzéseiket a nők iránt. Adnod kell egy kis időt egy ilyen partnernek, hogy jobban megismerjen, majd megnyíljon feléd. Ha kedveled, az biztosan nem okoz gondot számodra, és még egy ideig türelmes leszel.


Hasonló cikkek

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.