Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki könnyen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Ne a saját feltételezései alapján vizsgálja a férfiak viselkedését

A nők hozzászoktak ahhoz, hogy a férfiakat értelmezzék. viselkedés különböző módokon. Túlgondolják furcsa viselkedésüket. Amíg a férfi maga nem mondja el a hölgyeknek, hogy miért viselkedik így, addig ők maguk sem fogják kitalálni. Ezért értelmetlen a férfiak viselkedését a maga módján értelmezni. Annak érdekében, hogy ne legyél olyan, mint azon nők közül, akik hamis feltételezéseket tesznek a férfiakról, bemutatunk egy egyszerű eszközt, amellyel megtudhatod, hogy a kiválasztott valóban törődik-e veled.

Légy őszinte önmagadhoz

Eljött az idő, hogy szembenézz az igazsággal. Válaszolj a következő néhány kérdésre, hogy megtudd, a férfi, akivel már egy ideje flörtölsz, érdeklődik-e irántad, vagy csak színleli. Csak őszintén válaszolj! Ne használj félreértelmezést egy olyan igazság mentségére, amelyet nem akarsz látni. Talán kényelmetlen lesz számodra, de nem akarsz magadnak hazudni. Állj a tükör elé, nézz magadnak a szemedbe és nyújtózkodj.

1. Szeretetted magától felveszi veled a kapcsolatot, vagy inkább különféle kommunikátorokon keresztül nyomod őt?
2. Új felfedezésed, vagy közös találkozókat szervezel?
3. A párod fél nyíltan beszélni arról, ami most történik köztetek?
4. A barátod beszél neked a közös jövőtekről?
5. A párod bemutatott téged legalább az egyik barátjának?

Ha a legtöbb válaszod inkább negatív volt, vagy hogy te vagy a kezdeményezője mindennek, ami kettőtöket érint, akkor nincs értelme fenntartani egy kapcsolat, és abban a reményben, hogy egyszer majd beleszeret Próbálj meg nyíltan beszélni vele a helyzetről. Ha semmi sem változik, menj el tőle. Nem könnyű, de meg kell őrizned a büszkeségedet. Ön nő! A nők pedig nem adják fel egykönnyen önbecsülésüket.

Bizonyos esetek elviselhetők

Bár a válaszai többnyire negatívak voltak, vannak kivételek, amikor átmenetileg elviselheti partner viselkedése, és egyelőre ne menjen el.

1. Partnere nehéz időszakon megy keresztül

Elképzelhető, hogy partnerének nehézségei vannak, akár a család, akár a munka. Ebben az esetben legyen vele engedékeny. Ha rossz időszakon megy keresztül, nagyon valószínű, hogy ez az új kapcsolatodban is megmutatkozik. Ebben az esetben légy türelmes, és gondolj a szakításra.

2. A partner félénk

Lehetséges, hogy találtál egy félénk férfit. A visszafogott urak inkább hallgatnak, mint beszélnek. Gyakran nem tudják kifejezni érzelmeiket és érzéseiket a nők iránt. Adnod kell egy kis időt egy ilyen partnernek, hogy jobban megismerjen, majd megnyíljon feléd. Ha kedveled, az biztosan nem okoz gondot számodra, és még egy ideig türelmes leszel.


Hasonló cikkek

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.