Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki könnyen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Ne a saját feltételezései alapján vizsgálja a férfiak viselkedését

A nők hozzászoktak ahhoz, hogy a férfiakat értelmezzék. viselkedés különböző módokon. Túlgondolják furcsa viselkedésüket. Amíg a férfi maga nem mondja el a hölgyeknek, hogy miért viselkedik így, addig ők maguk sem fogják kitalálni. Ezért értelmetlen a férfiak viselkedését a maga módján értelmezni. Annak érdekében, hogy ne legyél olyan, mint azon nők közül, akik hamis feltételezéseket tesznek a férfiakról, bemutatunk egy egyszerű eszközt, amellyel megtudhatod, hogy a kiválasztott valóban törődik-e veled.

Légy őszinte önmagadhoz

Eljött az idő, hogy szembenézz az igazsággal. Válaszolj a következő néhány kérdésre, hogy megtudd, a férfi, akivel már egy ideje flörtölsz, érdeklődik-e irántad, vagy csak színleli. Csak őszintén válaszolj! Ne használj félreértelmezést egy olyan igazság mentségére, amelyet nem akarsz látni. Talán kényelmetlen lesz számodra, de nem akarsz magadnak hazudni. Állj a tükör elé, nézz magadnak a szemedbe és nyújtózkodj.

1. Szeretetted magától felveszi veled a kapcsolatot, vagy inkább különféle kommunikátorokon keresztül nyomod őt?
2. Új felfedezésed, vagy közös találkozókat szervezel?
3. A párod fél nyíltan beszélni arról, ami most történik köztetek?
4. A barátod beszél neked a közös jövőtekről?
5. A párod bemutatott téged legalább az egyik barátjának?

Ha a legtöbb válaszod inkább negatív volt, vagy hogy te vagy a kezdeményezője mindennek, ami kettőtöket érint, akkor nincs értelme fenntartani egy kapcsolat, és abban a reményben, hogy egyszer majd beleszeret Próbálj meg nyíltan beszélni vele a helyzetről. Ha semmi sem változik, menj el tőle. Nem könnyű, de meg kell őrizned a büszkeségedet. Ön nő! A nők pedig nem adják fel egykönnyen önbecsülésüket.

Bizonyos esetek elviselhetők

Bár a válaszai többnyire negatívak voltak, vannak kivételek, amikor átmenetileg elviselheti partner viselkedése, és egyelőre ne menjen el.

1. Partnere nehéz időszakon megy keresztül

Elképzelhető, hogy partnerének nehézségei vannak, akár a család, akár a munka. Ebben az esetben legyen vele engedékeny. Ha rossz időszakon megy keresztül, nagyon valószínű, hogy ez az új kapcsolatodban is megmutatkozik. Ebben az esetben légy türelmes, és gondolj a szakításra.

2. A partner félénk

Lehetséges, hogy találtál egy félénk férfit. A visszafogott urak inkább hallgatnak, mint beszélnek. Gyakran nem tudják kifejezni érzelmeiket és érzéseiket a nők iránt. Adnod kell egy kis időt egy ilyen partnernek, hogy jobban megismerjen, majd megnyíljon feléd. Ha kedveled, az biztosan nem okoz gondot számodra, és még egy ideig türelmes leszel.


Hasonló cikkek

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.