Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki könnyen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Ne a saját feltételezései alapján vizsgálja a férfiak viselkedését

A nők hozzászoktak ahhoz, hogy a férfiakat értelmezzék. viselkedés különböző módokon. Túlgondolják furcsa viselkedésüket. Amíg a férfi maga nem mondja el a hölgyeknek, hogy miért viselkedik így, addig ők maguk sem fogják kitalálni. Ezért értelmetlen a férfiak viselkedését a maga módján értelmezni. Annak érdekében, hogy ne legyél olyan, mint azon nők közül, akik hamis feltételezéseket tesznek a férfiakról, bemutatunk egy egyszerű eszközt, amellyel megtudhatod, hogy a kiválasztott valóban törődik-e veled.

Légy őszinte önmagadhoz

Eljött az idő, hogy szembenézz az igazsággal. Válaszolj a következő néhány kérdésre, hogy megtudd, a férfi, akivel már egy ideje flörtölsz, érdeklődik-e irántad, vagy csak színleli. Csak őszintén válaszolj! Ne használj félreértelmezést egy olyan igazság mentségére, amelyet nem akarsz látni. Talán kényelmetlen lesz számodra, de nem akarsz magadnak hazudni. Állj a tükör elé, nézz magadnak a szemedbe és nyújtózkodj.

1. Szeretetted magától felveszi veled a kapcsolatot, vagy inkább különféle kommunikátorokon keresztül nyomod őt?
2. Új felfedezésed, vagy közös találkozókat szervezel?
3. A párod fél nyíltan beszélni arról, ami most történik köztetek?
4. A barátod beszél neked a közös jövőtekről?
5. A párod bemutatott téged legalább az egyik barátjának?

Ha a legtöbb válaszod inkább negatív volt, vagy hogy te vagy a kezdeményezője mindennek, ami kettőtöket érint, akkor nincs értelme fenntartani egy kapcsolat, és abban a reményben, hogy egyszer majd beleszeret Próbálj meg nyíltan beszélni vele a helyzetről. Ha semmi sem változik, menj el tőle. Nem könnyű, de meg kell őrizned a büszkeségedet. Ön nő! A nők pedig nem adják fel egykönnyen önbecsülésüket.

Bizonyos esetek elviselhetők

Bár a válaszai többnyire negatívak voltak, vannak kivételek, amikor átmenetileg elviselheti partner viselkedése, és egyelőre ne menjen el.

1. Partnere nehéz időszakon megy keresztül

Elképzelhető, hogy partnerének nehézségei vannak, akár a család, akár a munka. Ebben az esetben legyen vele engedékeny. Ha rossz időszakon megy keresztül, nagyon valószínű, hogy ez az új kapcsolatodban is megmutatkozik. Ebben az esetben légy türelmes, és gondolj a szakításra.

2. A partner félénk

Lehetséges, hogy találtál egy félénk férfit. A visszafogott urak inkább hallgatnak, mint beszélnek. Gyakran nem tudják kifejezni érzelmeiket és érzéseiket a nők iránt. Adnod kell egy kis időt egy ilyen partnernek, hogy jobban megismerjen, majd megnyíljon feléd. Ha kedveled, az biztosan nem okoz gondot számodra, és még egy ideig türelmes leszel.


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.