Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

A közös téma megtalálása különösen nehéz az első találkozáskor. De lehet, hogy később sem lesz könnyű. Már végigjártad az összes garantáltan biztonságos témát, és szeretnél egy kicsit mélyebbre korcsolyázni? Dicséretes, ha megpróbál többet megtudni partneréről. A következő témákat azonban a lehető legnagyobb körültekintéssel kell megközelíteni.

Életkor, méretek, súly és valódi hajszín

Nincs kétségünk afelől, hogy manapság senki sem kérdezi meg egy nőtől a pontos korát. De legyen óvatos olyan területeken, mint a megjelenés. Bár úgy érzi, hogy a "tökéletes" 90-60-90-es méretekkel kell rendelkezniük, soha ne kérdezze. Valószínűleg már sejtheti, hogy miért hagyta ki a pontos súlyra vonatkozó kérdést. A nők túlnyomó többsége nagyon érzékeny az ilyen információkra. Általában nagyon udvariatlannak tartják az ilyen kérdéseket. Legalábbis kapcsolata korai szakaszában.

Szexuális partnerek száma

Miután felvetette a témát, a saját érdekében ne foglalkozzon a válaszával. Gyakran még legjobb barátjának sem árulja el szexuális partnereinek pontos számát. A hölgyek biztosan befogják a szájukat egy új (szexuális) partner előtt. Csak néhány évtizeddel ezelőtt egy nő legalább a társadalomból való kirekesztéssel szembesült, ha egynél több partnere volt. És akár tetszik, akár nem, minden emberben ez a hozzáállás van kódolva, és többé-kevésbé ennek megfelelően működik. Tehát soha ne próbálja meg kihozni azoknak a férfiaknak a számát, akikkel már lefeküdt.

Cipőméret

Külön kategória az, hogy egy nő milyen cipőméretet hord. Még ha meg akarta venni neki azt a borzasztóan drága csizmát, ami tetszett neki, ne kérje a lábszámát. Jobb lesz, ha egyedül küldi oda. Minden generációval egy női láb mérete akár egy mérettel is megnőhet, és mivel a "kis kecses láb" nagyon bővelkedik az irodalomban és a kultúrában, ez nagyon forró téma a nők számára. Ráadásul a magas sarkú cipőben optikailag kisebb lesz a lábfej. A nők nagyon nem szeretik elárulni, hogy van bennük több, mint ami látszik.

"És van még gyereked?"

Most ismerkedtél meg egy szuper nővel, szeretném tudni, hogy mire készülsz először? Nyissa meg a gyerekeknek szóló témát a legnagyobb körültekintéssel, és álljon készen arra, hogy bármelyik pillanatban becsapja az ajtót. Semminek sem kell történnie, és partnere habozás nélkül válaszol a kérdésére. De eltalálhat egy fájó helyet is. A szexuális partnerekhez hasonlóan bennünk is be van kódolva, hogy minden nő szeretne gyereket/szülni. De igazából nem mindenki kaphatja meg őket, még nem kellett megtalálnia az "igazit", önszántából lemondott róluk a karrierje érdekében, és már idegesítik az örökös kérdések, hogy hogy áll ezekkel az igazi gyerekekkel. . Annyi minden van, amit valószínűbb, hogy kihagysz, mint eltalálsz. Ha a gyerekek témaköre nem indult be magától, hagyd zárva, ameddig csak lehet, majd nagyon óvatosan kérdezz.


Hasonló cikkek

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.