Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

A közös téma megtalálása különösen nehéz az első találkozáskor. De lehet, hogy később sem lesz könnyű. Már végigjártad az összes garantáltan biztonságos témát, és szeretnél egy kicsit mélyebbre korcsolyázni? Dicséretes, ha megpróbál többet megtudni partneréről. A következő témákat azonban a lehető legnagyobb körültekintéssel kell megközelíteni.

Életkor, méretek, súly és valódi hajszín

Nincs kétségünk afelől, hogy manapság senki sem kérdezi meg egy nőtől a pontos korát. De legyen óvatos olyan területeken, mint a megjelenés. Bár úgy érzi, hogy a "tökéletes" 90-60-90-es méretekkel kell rendelkezniük, soha ne kérdezze. Valószínűleg már sejtheti, hogy miért hagyta ki a pontos súlyra vonatkozó kérdést. A nők túlnyomó többsége nagyon érzékeny az ilyen információkra. Általában nagyon udvariatlannak tartják az ilyen kérdéseket. Legalábbis kapcsolata korai szakaszában.

Szexuális partnerek száma

Miután felvetette a témát, a saját érdekében ne foglalkozzon a válaszával. Gyakran még legjobb barátjának sem árulja el szexuális partnereinek pontos számát. A hölgyek biztosan befogják a szájukat egy új (szexuális) partner előtt. Csak néhány évtizeddel ezelőtt egy nő legalább a társadalomból való kirekesztéssel szembesült, ha egynél több partnere volt. És akár tetszik, akár nem, minden emberben ez a hozzáállás van kódolva, és többé-kevésbé ennek megfelelően működik. Tehát soha ne próbálja meg kihozni azoknak a férfiaknak a számát, akikkel már lefeküdt.

Cipőméret

Külön kategória az, hogy egy nő milyen cipőméretet hord. Még ha meg akarta venni neki azt a borzasztóan drága csizmát, ami tetszett neki, ne kérje a lábszámát. Jobb lesz, ha egyedül küldi oda. Minden generációval egy női láb mérete akár egy mérettel is megnőhet, és mivel a "kis kecses láb" nagyon bővelkedik az irodalomban és a kultúrában, ez nagyon forró téma a nők számára. Ráadásul a magas sarkú cipőben optikailag kisebb lesz a lábfej. A nők nagyon nem szeretik elárulni, hogy van bennük több, mint ami látszik.

"És van még gyereked?"

Most ismerkedtél meg egy szuper nővel, szeretném tudni, hogy mire készülsz először? Nyissa meg a gyerekeknek szóló témát a legnagyobb körültekintéssel, és álljon készen arra, hogy bármelyik pillanatban becsapja az ajtót. Semminek sem kell történnie, és partnere habozás nélkül válaszol a kérdésére. De eltalálhat egy fájó helyet is. A szexuális partnerekhez hasonlóan bennünk is be van kódolva, hogy minden nő szeretne gyereket/szülni. De igazából nem mindenki kaphatja meg őket, még nem kellett megtalálnia az "igazit", önszántából lemondott róluk a karrierje érdekében, és már idegesítik az örökös kérdések, hogy hogy áll ezekkel az igazi gyerekekkel. . Annyi minden van, amit valószínűbb, hogy kihagysz, mint eltalálsz. Ha a gyerekek témaköre nem indult be magától, hagyd zárva, ameddig csak lehet, majd nagyon óvatosan kérdezz.


Hasonló cikkek

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.