Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

A közös téma megtalálása különösen nehéz az első találkozáskor. De lehet, hogy később sem lesz könnyű. Már végigjártad az összes garantáltan biztonságos témát, és szeretnél egy kicsit mélyebbre korcsolyázni? Dicséretes, ha megpróbál többet megtudni partneréről. A következő témákat azonban a lehető legnagyobb körültekintéssel kell megközelíteni.

Életkor, méretek, súly és valódi hajszín

Nincs kétségünk afelől, hogy manapság senki sem kérdezi meg egy nőtől a pontos korát. De legyen óvatos olyan területeken, mint a megjelenés. Bár úgy érzi, hogy a "tökéletes" 90-60-90-es méretekkel kell rendelkezniük, soha ne kérdezze. Valószínűleg már sejtheti, hogy miért hagyta ki a pontos súlyra vonatkozó kérdést. A nők túlnyomó többsége nagyon érzékeny az ilyen információkra. Általában nagyon udvariatlannak tartják az ilyen kérdéseket. Legalábbis kapcsolata korai szakaszában.

Szexuális partnerek száma

Miután felvetette a témát, a saját érdekében ne foglalkozzon a válaszával. Gyakran még legjobb barátjának sem árulja el szexuális partnereinek pontos számát. A hölgyek biztosan befogják a szájukat egy új (szexuális) partner előtt. Csak néhány évtizeddel ezelőtt egy nő legalább a társadalomból való kirekesztéssel szembesült, ha egynél több partnere volt. És akár tetszik, akár nem, minden emberben ez a hozzáállás van kódolva, és többé-kevésbé ennek megfelelően működik. Tehát soha ne próbálja meg kihozni azoknak a férfiaknak a számát, akikkel már lefeküdt.

Cipőméret

Külön kategória az, hogy egy nő milyen cipőméretet hord. Még ha meg akarta venni neki azt a borzasztóan drága csizmát, ami tetszett neki, ne kérje a lábszámát. Jobb lesz, ha egyedül küldi oda. Minden generációval egy női láb mérete akár egy mérettel is megnőhet, és mivel a "kis kecses láb" nagyon bővelkedik az irodalomban és a kultúrában, ez nagyon forró téma a nők számára. Ráadásul a magas sarkú cipőben optikailag kisebb lesz a lábfej. A nők nagyon nem szeretik elárulni, hogy van bennük több, mint ami látszik.

"És van még gyereked?"

Most ismerkedtél meg egy szuper nővel, szeretném tudni, hogy mire készülsz először? Nyissa meg a gyerekeknek szóló témát a legnagyobb körültekintéssel, és álljon készen arra, hogy bármelyik pillanatban becsapja az ajtót. Semminek sem kell történnie, és partnere habozás nélkül válaszol a kérdésére. De eltalálhat egy fájó helyet is. A szexuális partnerekhez hasonlóan bennünk is be van kódolva, hogy minden nő szeretne gyereket/szülni. De igazából nem mindenki kaphatja meg őket, még nem kellett megtalálnia az "igazit", önszántából lemondott róluk a karrierje érdekében, és már idegesítik az örökös kérdések, hogy hogy áll ezekkel az igazi gyerekekkel. . Annyi minden van, amit valószínűbb, hogy kihagysz, mint eltalálsz. Ha a gyerekek témaköre nem indult be magától, hagyd zárva, ameddig csak lehet, majd nagyon óvatosan kérdezz.


Hasonló cikkek

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.