Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

A közös téma megtalálása különösen nehéz az első találkozáskor. De lehet, hogy később sem lesz könnyű. Már végigjártad az összes garantáltan biztonságos témát, és szeretnél egy kicsit mélyebbre korcsolyázni? Dicséretes, ha megpróbál többet megtudni partneréről. A következő témákat azonban a lehető legnagyobb körültekintéssel kell megközelíteni.

Életkor, méretek, súly és valódi hajszín

Nincs kétségünk afelől, hogy manapság senki sem kérdezi meg egy nőtől a pontos korát. De legyen óvatos olyan területeken, mint a megjelenés. Bár úgy érzi, hogy a "tökéletes" 90-60-90-es méretekkel kell rendelkezniük, soha ne kérdezze. Valószínűleg már sejtheti, hogy miért hagyta ki a pontos súlyra vonatkozó kérdést. A nők túlnyomó többsége nagyon érzékeny az ilyen információkra. Általában nagyon udvariatlannak tartják az ilyen kérdéseket. Legalábbis kapcsolata korai szakaszában.

Szexuális partnerek száma

Miután felvetette a témát, a saját érdekében ne foglalkozzon a válaszával. Gyakran még legjobb barátjának sem árulja el szexuális partnereinek pontos számát. A hölgyek biztosan befogják a szájukat egy új (szexuális) partner előtt. Csak néhány évtizeddel ezelőtt egy nő legalább a társadalomból való kirekesztéssel szembesült, ha egynél több partnere volt. És akár tetszik, akár nem, minden emberben ez a hozzáállás van kódolva, és többé-kevésbé ennek megfelelően működik. Tehát soha ne próbálja meg kihozni azoknak a férfiaknak a számát, akikkel már lefeküdt.

Cipőméret

Külön kategória az, hogy egy nő milyen cipőméretet hord. Még ha meg akarta venni neki azt a borzasztóan drága csizmát, ami tetszett neki, ne kérje a lábszámát. Jobb lesz, ha egyedül küldi oda. Minden generációval egy női láb mérete akár egy mérettel is megnőhet, és mivel a "kis kecses láb" nagyon bővelkedik az irodalomban és a kultúrában, ez nagyon forró téma a nők számára. Ráadásul a magas sarkú cipőben optikailag kisebb lesz a lábfej. A nők nagyon nem szeretik elárulni, hogy van bennük több, mint ami látszik.

"És van még gyereked?"

Most ismerkedtél meg egy szuper nővel, szeretném tudni, hogy mire készülsz először? Nyissa meg a gyerekeknek szóló témát a legnagyobb körültekintéssel, és álljon készen arra, hogy bármelyik pillanatban becsapja az ajtót. Semminek sem kell történnie, és partnere habozás nélkül válaszol a kérdésére. De eltalálhat egy fájó helyet is. A szexuális partnerekhez hasonlóan bennünk is be van kódolva, hogy minden nő szeretne gyereket/szülni. De igazából nem mindenki kaphatja meg őket, még nem kellett megtalálnia az "igazit", önszántából lemondott róluk a karrierje érdekében, és már idegesítik az örökös kérdések, hogy hogy áll ezekkel az igazi gyerekekkel. . Annyi minden van, amit valószínűbb, hogy kihagysz, mint eltalálsz. Ha a gyerekek témaköre nem indult be magától, hagyd zárva, ameddig csak lehet, majd nagyon óvatosan kérdezz.


Hasonló cikkek

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.