Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

A legjobbnak lenni nem mindig járható út

Ha továbbra is úgy viselkedsz, mintha mindenki más egy nulla lenne, miközben sztár vagy, senki sem fog veled randevúzni . Egy kis szerénység soha nem árt neked. Nem kell mindenáron úgy kinézni, mint a legviccesebb, legszebb, legkifinomultabb, legérdekesebb harcos a teremben. Ha nem sikerül, hülyének fogod érezni magad magad előtt. Ha igen, a lányok nagy valószínűséggel egyáltalán nem mernek közeledni hozzád, vagy csak elhallgatnak a döbbenettől, amikor először közeledsz feléjük. A lányok nem olyan versenyképesek, mint a fiúk, így bizonyos értelemben tovább bírják. Ha győzelmet adsz egy lánynak, látni fogod, hogy csodák fognak történni.

Ne felejtsd el a bókokat

Nem azt próbáljuk sugallni, hogy rendszeresen gyantázz költői a szemük hihetetlen csillogásáról, amely előtt még a csillagok is elhalványulnak. A túl gyakran használt túl hivalkodó gesztusok inkább görcsösnek tűnnek, mint kellemes hízelgés. Ráadásul a lány gyorsan megszokja őket, majd az ilyen bókok gyorsan elvesztik a kívánt hatást.

Felejtsd el a tanácsot

Valószínűleg arra gondolsz, hogy most eléggé ellentmondunk egymásnak . Nem egészen. Ha a fejed tele van olyan tanácsokkal, mint például: hogyan szedj fel lányokat, hogyan vonzd be a lányokat stb., akkor több kárt okozol magadnak, mint hasznot. Ha ideges vagy, és egyáltalán nem bízol magadban a lánnyal való első kapcsolatfelvétel során, soha nem árt elolvasni néhány tippet, hogyan közeledj hozzá, vagy miről beszélgess. Azonban ezeknek a tippeknek és tanácsoknak köszönhetően továbbra is önmaga maradjon.

Legyen önmaga

A lányok komolyan nem egy másik bolygó teremtményei. Bánj velük normális emberként. Lehetséges félelmed eltűnik anélkül, hogy tudnád, hogyan. Ne essen pánikba, ha hibát követ el. Ha egy lány elutasít téged, mondd el magadnak, hogy nem ő az első és nem az utolsó. Ne hagyja, hogy az esetleges kudarcok megmérgezzék. Kezelje a randevúzást játékként. Ismerjétek meg egymást és biztosan menni fog!


Hasonló cikkek

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Legújabb cikkek

🎁 A 40% kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 40% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.