Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

A legjobbnak lenni nem mindig járható út

Ha továbbra is úgy viselkedsz, mintha mindenki más egy nulla lenne, miközben sztár vagy, senki sem fog veled randevúzni . Egy kis szerénység soha nem árt neked. Nem kell mindenáron úgy kinézni, mint a legviccesebb, legszebb, legkifinomultabb, legérdekesebb harcos a teremben. Ha nem sikerül, hülyének fogod érezni magad magad előtt. Ha igen, a lányok nagy valószínűséggel egyáltalán nem mernek közeledni hozzád, vagy csak elhallgatnak a döbbenettől, amikor először közeledsz feléjük. A lányok nem olyan versenyképesek, mint a fiúk, így bizonyos értelemben tovább bírják. Ha győzelmet adsz egy lánynak, látni fogod, hogy csodák fognak történni.

Ne felejtsd el a bókokat

Nem azt próbáljuk sugallni, hogy rendszeresen gyantázz költői a szemük hihetetlen csillogásáról, amely előtt még a csillagok is elhalványulnak. A túl gyakran használt túl hivalkodó gesztusok inkább görcsösnek tűnnek, mint kellemes hízelgés. Ráadásul a lány gyorsan megszokja őket, majd az ilyen bókok gyorsan elvesztik a kívánt hatást.

Felejtsd el a tanácsot

Valószínűleg arra gondolsz, hogy most eléggé ellentmondunk egymásnak . Nem egészen. Ha a fejed tele van olyan tanácsokkal, mint például: hogyan szedj fel lányokat, hogyan vonzd be a lányokat stb., akkor több kárt okozol magadnak, mint hasznot. Ha ideges vagy, és egyáltalán nem bízol magadban a lánnyal való első kapcsolatfelvétel során, soha nem árt elolvasni néhány tippet, hogyan közeledj hozzá, vagy miről beszélgess. Azonban ezeknek a tippeknek és tanácsoknak köszönhetően továbbra is önmaga maradjon.

Legyen önmaga

A lányok komolyan nem egy másik bolygó teremtményei. Bánj velük normális emberként. Lehetséges félelmed eltűnik anélkül, hogy tudnád, hogyan. Ne essen pánikba, ha hibát követ el. Ha egy lány elutasít téged, mondd el magadnak, hogy nem ő az első és nem az utolsó. Ne hagyja, hogy az esetleges kudarcok megmérgezzék. Kezelje a randevúzást játékként. Ismerjétek meg egymást és biztosan menni fog!


Hasonló cikkek

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Egy férfi első randevút tervez

A férfiak hódítók voltak, vannak és kell is lenniük a jövőben. Még ha úgymond a nő kötötte meg az ismeretséget, hadd hívjon ki a férfi. Ettől a férfiak sokkal jobban érzik magukat.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.