Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

A legjobbnak lenni nem mindig járható út

Ha továbbra is úgy viselkedsz, mintha mindenki más egy nulla lenne, miközben sztár vagy, senki sem fog veled randevúzni . Egy kis szerénység soha nem árt neked. Nem kell mindenáron úgy kinézni, mint a legviccesebb, legszebb, legkifinomultabb, legérdekesebb harcos a teremben. Ha nem sikerül, hülyének fogod érezni magad magad előtt. Ha igen, a lányok nagy valószínűséggel egyáltalán nem mernek közeledni hozzád, vagy csak elhallgatnak a döbbenettől, amikor először közeledsz feléjük. A lányok nem olyan versenyképesek, mint a fiúk, így bizonyos értelemben tovább bírják. Ha győzelmet adsz egy lánynak, látni fogod, hogy csodák fognak történni.

Ne felejtsd el a bókokat

Nem azt próbáljuk sugallni, hogy rendszeresen gyantázz költői a szemük hihetetlen csillogásáról, amely előtt még a csillagok is elhalványulnak. A túl gyakran használt túl hivalkodó gesztusok inkább görcsösnek tűnnek, mint kellemes hízelgés. Ráadásul a lány gyorsan megszokja őket, majd az ilyen bókok gyorsan elvesztik a kívánt hatást.

Felejtsd el a tanácsot

Valószínűleg arra gondolsz, hogy most eléggé ellentmondunk egymásnak . Nem egészen. Ha a fejed tele van olyan tanácsokkal, mint például: hogyan szedj fel lányokat, hogyan vonzd be a lányokat stb., akkor több kárt okozol magadnak, mint hasznot. Ha ideges vagy, és egyáltalán nem bízol magadban a lánnyal való első kapcsolatfelvétel során, soha nem árt elolvasni néhány tippet, hogyan közeledj hozzá, vagy miről beszélgess. Azonban ezeknek a tippeknek és tanácsoknak köszönhetően továbbra is önmaga maradjon.

Legyen önmaga

A lányok komolyan nem egy másik bolygó teremtményei. Bánj velük normális emberként. Lehetséges félelmed eltűnik anélkül, hogy tudnád, hogyan. Ne essen pánikba, ha hibát követ el. Ha egy lány elutasít téged, mondd el magadnak, hogy nem ő az első és nem az utolsó. Ne hagyja, hogy az esetleges kudarcok megmérgezzék. Kezelje a randevúzást játékként. Ismerjétek meg egymást és biztosan menni fog!


Hasonló cikkek

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Ha egy nőnek megvan ez a 8 tulajdonsága, ne engedd el

Minden hosszú távú kapcsolatban előbb-utóbb felvetődik a kérdés: "Szeretném életem hátralévő részét ezzel a személlyel leélni?" Ha kíváncsi vagy a barátnődre, olvass tovább.

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.