Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

A legjobbnak lenni nem mindig járható út

Ha továbbra is úgy viselkedsz, mintha mindenki más egy nulla lenne, miközben sztár vagy, senki sem fog veled randevúzni . Egy kis szerénység soha nem árt neked. Nem kell mindenáron úgy kinézni, mint a legviccesebb, legszebb, legkifinomultabb, legérdekesebb harcos a teremben. Ha nem sikerül, hülyének fogod érezni magad magad előtt. Ha igen, a lányok nagy valószínűséggel egyáltalán nem mernek közeledni hozzád, vagy csak elhallgatnak a döbbenettől, amikor először közeledsz feléjük. A lányok nem olyan versenyképesek, mint a fiúk, így bizonyos értelemben tovább bírják. Ha győzelmet adsz egy lánynak, látni fogod, hogy csodák fognak történni.

Ne felejtsd el a bókokat

Nem azt próbáljuk sugallni, hogy rendszeresen gyantázz költői a szemük hihetetlen csillogásáról, amely előtt még a csillagok is elhalványulnak. A túl gyakran használt túl hivalkodó gesztusok inkább görcsösnek tűnnek, mint kellemes hízelgés. Ráadásul a lány gyorsan megszokja őket, majd az ilyen bókok gyorsan elvesztik a kívánt hatást.

Felejtsd el a tanácsot

Valószínűleg arra gondolsz, hogy most eléggé ellentmondunk egymásnak . Nem egészen. Ha a fejed tele van olyan tanácsokkal, mint például: hogyan szedj fel lányokat, hogyan vonzd be a lányokat stb., akkor több kárt okozol magadnak, mint hasznot. Ha ideges vagy, és egyáltalán nem bízol magadban a lánnyal való első kapcsolatfelvétel során, soha nem árt elolvasni néhány tippet, hogyan közeledj hozzá, vagy miről beszélgess. Azonban ezeknek a tippeknek és tanácsoknak köszönhetően továbbra is önmaga maradjon.

Legyen önmaga

A lányok komolyan nem egy másik bolygó teremtményei. Bánj velük normális emberként. Lehetséges félelmed eltűnik anélkül, hogy tudnád, hogyan. Ne essen pánikba, ha hibát követ el. Ha egy lány elutasít téged, mondd el magadnak, hogy nem ő az első és nem az utolsó. Ne hagyja, hogy az esetleges kudarcok megmérgezzék. Kezelje a randevúzást játékként. Ismerjétek meg egymást és biztosan menni fog!


Hasonló cikkek

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.