Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

A legjobbnak lenni nem mindig járható út

Ha továbbra is úgy viselkedsz, mintha mindenki más egy nulla lenne, miközben sztár vagy, senki sem fog veled randevúzni . Egy kis szerénység soha nem árt neked. Nem kell mindenáron úgy kinézni, mint a legviccesebb, legszebb, legkifinomultabb, legérdekesebb harcos a teremben. Ha nem sikerül, hülyének fogod érezni magad magad előtt. Ha igen, a lányok nagy valószínűséggel egyáltalán nem mernek közeledni hozzád, vagy csak elhallgatnak a döbbenettől, amikor először közeledsz feléjük. A lányok nem olyan versenyképesek, mint a fiúk, így bizonyos értelemben tovább bírják. Ha győzelmet adsz egy lánynak, látni fogod, hogy csodák fognak történni.

Ne felejtsd el a bókokat

Nem azt próbáljuk sugallni, hogy rendszeresen gyantázz költői a szemük hihetetlen csillogásáról, amely előtt még a csillagok is elhalványulnak. A túl gyakran használt túl hivalkodó gesztusok inkább görcsösnek tűnnek, mint kellemes hízelgés. Ráadásul a lány gyorsan megszokja őket, majd az ilyen bókok gyorsan elvesztik a kívánt hatást.

Felejtsd el a tanácsot

Valószínűleg arra gondolsz, hogy most eléggé ellentmondunk egymásnak . Nem egészen. Ha a fejed tele van olyan tanácsokkal, mint például: hogyan szedj fel lányokat, hogyan vonzd be a lányokat stb., akkor több kárt okozol magadnak, mint hasznot. Ha ideges vagy, és egyáltalán nem bízol magadban a lánnyal való első kapcsolatfelvétel során, soha nem árt elolvasni néhány tippet, hogyan közeledj hozzá, vagy miről beszélgess. Azonban ezeknek a tippeknek és tanácsoknak köszönhetően továbbra is önmaga maradjon.

Legyen önmaga

A lányok komolyan nem egy másik bolygó teremtményei. Bánj velük normális emberként. Lehetséges félelmed eltűnik anélkül, hogy tudnád, hogyan. Ne essen pánikba, ha hibát követ el. Ha egy lány elutasít téged, mondd el magadnak, hogy nem ő az első és nem az utolsó. Ne hagyja, hogy az esetleges kudarcok megmérgezzék. Kezelje a randevúzást játékként. Ismerjétek meg egymást és biztosan menni fog!


Hasonló cikkek

Az 5 legrosszabb profilkép

Profilját az utolsó betűig csiszolhatja. Mi értelme van, ha egyetlen közzétett fotóval "megsemmisíted". Tehát milyen hibákat érdemes elkerülnie, amikor fényképeket tölt fel a profiljába?

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.