Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét annak biztosítására, hogy mindig kapcsolatba kerüljön választott partnerével.

Lassítson le

Ha ideges, hajlamos felgyorsulni. Szeretnél mielőbb túl lenni a kellemetlen helyzeten. Tehát első szabályként ezt ne feledje. Lassabban beszéljen, és világosan fogalmazzon. Ne engedd, hogy a kezed úgy repüljön, ahogy akar. Tartson szünetet, amikor beszél. Adj esélyt párodnak, hogy félbeszakítson! A rohanás bizonytalannak és komolytalannak tűnik. Sima és rugalmas mozdulatok viszont magabiztosan.

Tanuljon meg gesztikulálni

Kezdje el észrevenni, mit csinál a kezével, amikor beszél. Úgy repkednek körülötted, mint egy báb a húron? Nyugtasd meg őket. Az integetés csak elvonja társa figyelmét. Meg fogja várni a pillanatot, amikor leguggolnia vagy kitérnie kell, nehogy "elkapjon" egyet tőled. Fogadjon el egy egyszerű szív-szív gesztust. Mutasd a kezed a szívedből a másik ember szívébe. Ez az őszinteség gesztusa. Megmutatja, hogy szívből gondolja, amit mond.

Keressen szemkontaktust

Tartsa szemkontaktust. Ha hosszabb beszélgetést folytat, lehetséges, hogy a szemét partnere ajkára mozgassa, majd vissza. De soha ne nézzen a kulcscsont alá. Igazából soha. Hasznos trükk az is, ha kissé megdönti a fejét, amikor partnere mond valamit. Ettől sokkal érdeklődőbbnek tűnsz, és többek között nem leszel olyan merev. Ha a szemekbe néz, nem csak rájuk néz, az őszinteséget, érdeklődést és intimitás érzését keltheti köztetek.

Egy érintés

Végül, mielőtt elköszönne, engedjen meg magának egy rövidet érintés. Mindig tartsa fenn az interjú későbbi részeire, ideális esetben az utolsó harmadáig. Már érdekli, de nem biztos benne, hogy fel tudja-e venni a kapcsolatot? Közvetlenül a szám kérése előtt érintse meg partnere vállát. Csak finoman az ujjaival. Ne érintse meg 1,5 másodpercnél tovább. Ez az idő elég ártatlan, mégis nagyon intim, sőt erotikus. Ez gyakorlatilag garantálja, hogy felveszi a kapcsolatot választottjával.

Menjünk!


Hasonló cikkek

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.