Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét annak biztosítására, hogy mindig kapcsolatba kerüljön választott partnerével.

Lassítson le

Ha ideges, hajlamos felgyorsulni. Szeretnél mielőbb túl lenni a kellemetlen helyzeten. Tehát első szabályként ezt ne feledje. Lassabban beszéljen, és világosan fogalmazzon. Ne engedd, hogy a kezed úgy repüljön, ahogy akar. Tartson szünetet, amikor beszél. Adj esélyt párodnak, hogy félbeszakítson! A rohanás bizonytalannak és komolytalannak tűnik. Sima és rugalmas mozdulatok viszont magabiztosan.

Tanuljon meg gesztikulálni

Kezdje el észrevenni, mit csinál a kezével, amikor beszél. Úgy repkednek körülötted, mint egy báb a húron? Nyugtasd meg őket. Az integetés csak elvonja társa figyelmét. Meg fogja várni a pillanatot, amikor leguggolnia vagy kitérnie kell, nehogy "elkapjon" egyet tőled. Fogadjon el egy egyszerű szív-szív gesztust. Mutasd a kezed a szívedből a másik ember szívébe. Ez az őszinteség gesztusa. Megmutatja, hogy szívből gondolja, amit mond.

Keressen szemkontaktust

Tartsa szemkontaktust. Ha hosszabb beszélgetést folytat, lehetséges, hogy a szemét partnere ajkára mozgassa, majd vissza. De soha ne nézzen a kulcscsont alá. Igazából soha. Hasznos trükk az is, ha kissé megdönti a fejét, amikor partnere mond valamit. Ettől sokkal érdeklődőbbnek tűnsz, és többek között nem leszel olyan merev. Ha a szemekbe néz, nem csak rájuk néz, az őszinteséget, érdeklődést és intimitás érzését keltheti köztetek.

Egy érintés

Végül, mielőtt elköszönne, engedjen meg magának egy rövidet érintés. Mindig tartsa fenn az interjú későbbi részeire, ideális esetben az utolsó harmadáig. Már érdekli, de nem biztos benne, hogy fel tudja-e venni a kapcsolatot? Közvetlenül a szám kérése előtt érintse meg partnere vállát. Csak finoman az ujjaival. Ne érintse meg 1,5 másodpercnél tovább. Ez az idő elég ártatlan, mégis nagyon intim, sőt erotikus. Ez gyakorlatilag garantálja, hogy felveszi a kapcsolatot választottjával.

Menjünk!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.