Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét annak biztosítására, hogy mindig kapcsolatba kerüljön választott partnerével.

Lassítson le

Ha ideges, hajlamos felgyorsulni. Szeretnél mielőbb túl lenni a kellemetlen helyzeten. Tehát első szabályként ezt ne feledje. Lassabban beszéljen, és világosan fogalmazzon. Ne engedd, hogy a kezed úgy repüljön, ahogy akar. Tartson szünetet, amikor beszél. Adj esélyt párodnak, hogy félbeszakítson! A rohanás bizonytalannak és komolytalannak tűnik. Sima és rugalmas mozdulatok viszont magabiztosan.

Tanuljon meg gesztikulálni

Kezdje el észrevenni, mit csinál a kezével, amikor beszél. Úgy repkednek körülötted, mint egy báb a húron? Nyugtasd meg őket. Az integetés csak elvonja társa figyelmét. Meg fogja várni a pillanatot, amikor leguggolnia vagy kitérnie kell, nehogy "elkapjon" egyet tőled. Fogadjon el egy egyszerű szív-szív gesztust. Mutasd a kezed a szívedből a másik ember szívébe. Ez az őszinteség gesztusa. Megmutatja, hogy szívből gondolja, amit mond.

Keressen szemkontaktust

Tartsa szemkontaktust. Ha hosszabb beszélgetést folytat, lehetséges, hogy a szemét partnere ajkára mozgassa, majd vissza. De soha ne nézzen a kulcscsont alá. Igazából soha. Hasznos trükk az is, ha kissé megdönti a fejét, amikor partnere mond valamit. Ettől sokkal érdeklődőbbnek tűnsz, és többek között nem leszel olyan merev. Ha a szemekbe néz, nem csak rájuk néz, az őszinteséget, érdeklődést és intimitás érzését keltheti köztetek.

Egy érintés

Végül, mielőtt elköszönne, engedjen meg magának egy rövidet érintés. Mindig tartsa fenn az interjú későbbi részeire, ideális esetben az utolsó harmadáig. Már érdekli, de nem biztos benne, hogy fel tudja-e venni a kapcsolatot? Közvetlenül a szám kérése előtt érintse meg partnere vállát. Csak finoman az ujjaival. Ne érintse meg 1,5 másodpercnél tovább. Ez az idő elég ártatlan, mégis nagyon intim, sőt erotikus. Ez gyakorlatilag garantálja, hogy felveszi a kapcsolatot választottjával.

Menjünk!


Hasonló cikkek

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.