Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét annak biztosítására, hogy mindig kapcsolatba kerüljön választott partnerével.

Lassítson le

Ha ideges, hajlamos felgyorsulni. Szeretnél mielőbb túl lenni a kellemetlen helyzeten. Tehát első szabályként ezt ne feledje. Lassabban beszéljen, és világosan fogalmazzon. Ne engedd, hogy a kezed úgy repüljön, ahogy akar. Tartson szünetet, amikor beszél. Adj esélyt párodnak, hogy félbeszakítson! A rohanás bizonytalannak és komolytalannak tűnik. Sima és rugalmas mozdulatok viszont magabiztosan.

Tanuljon meg gesztikulálni

Kezdje el észrevenni, mit csinál a kezével, amikor beszél. Úgy repkednek körülötted, mint egy báb a húron? Nyugtasd meg őket. Az integetés csak elvonja társa figyelmét. Meg fogja várni a pillanatot, amikor leguggolnia vagy kitérnie kell, nehogy "elkapjon" egyet tőled. Fogadjon el egy egyszerű szív-szív gesztust. Mutasd a kezed a szívedből a másik ember szívébe. Ez az őszinteség gesztusa. Megmutatja, hogy szívből gondolja, amit mond.

Keressen szemkontaktust

Tartsa szemkontaktust. Ha hosszabb beszélgetést folytat, lehetséges, hogy a szemét partnere ajkára mozgassa, majd vissza. De soha ne nézzen a kulcscsont alá. Igazából soha. Hasznos trükk az is, ha kissé megdönti a fejét, amikor partnere mond valamit. Ettől sokkal érdeklődőbbnek tűnsz, és többek között nem leszel olyan merev. Ha a szemekbe néz, nem csak rájuk néz, az őszinteséget, érdeklődést és intimitás érzését keltheti köztetek.

Egy érintés

Végül, mielőtt elköszönne, engedjen meg magának egy rövidet érintés. Mindig tartsa fenn az interjú későbbi részeire, ideális esetben az utolsó harmadáig. Már érdekli, de nem biztos benne, hogy fel tudja-e venni a kapcsolatot? Közvetlenül a szám kérése előtt érintse meg partnere vállát. Csak finoman az ujjaival. Ne érintse meg 1,5 másodpercnél tovább. Ez az idő elég ártatlan, mégis nagyon intim, sőt erotikus. Ez gyakorlatilag garantálja, hogy felveszi a kapcsolatot választottjával.

Menjünk!


Hasonló cikkek

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.