Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét annak biztosítására, hogy mindig kapcsolatba kerüljön választott partnerével.

Lassítson le

Ha ideges, hajlamos felgyorsulni. Szeretnél mielőbb túl lenni a kellemetlen helyzeten. Tehát első szabályként ezt ne feledje. Lassabban beszéljen, és világosan fogalmazzon. Ne engedd, hogy a kezed úgy repüljön, ahogy akar. Tartson szünetet, amikor beszél. Adj esélyt párodnak, hogy félbeszakítson! A rohanás bizonytalannak és komolytalannak tűnik. Sima és rugalmas mozdulatok viszont magabiztosan.

Tanuljon meg gesztikulálni

Kezdje el észrevenni, mit csinál a kezével, amikor beszél. Úgy repkednek körülötted, mint egy báb a húron? Nyugtasd meg őket. Az integetés csak elvonja társa figyelmét. Meg fogja várni a pillanatot, amikor leguggolnia vagy kitérnie kell, nehogy "elkapjon" egyet tőled. Fogadjon el egy egyszerű szív-szív gesztust. Mutasd a kezed a szívedből a másik ember szívébe. Ez az őszinteség gesztusa. Megmutatja, hogy szívből gondolja, amit mond.

Keressen szemkontaktust

Tartsa szemkontaktust. Ha hosszabb beszélgetést folytat, lehetséges, hogy a szemét partnere ajkára mozgassa, majd vissza. De soha ne nézzen a kulcscsont alá. Igazából soha. Hasznos trükk az is, ha kissé megdönti a fejét, amikor partnere mond valamit. Ettől sokkal érdeklődőbbnek tűnsz, és többek között nem leszel olyan merev. Ha a szemekbe néz, nem csak rájuk néz, az őszinteséget, érdeklődést és intimitás érzését keltheti köztetek.

Egy érintés

Végül, mielőtt elköszönne, engedjen meg magának egy rövidet érintés. Mindig tartsa fenn az interjú későbbi részeire, ideális esetben az utolsó harmadáig. Már érdekli, de nem biztos benne, hogy fel tudja-e venni a kapcsolatot? Közvetlenül a szám kérése előtt érintse meg partnere vállát. Csak finoman az ujjaival. Ne érintse meg 1,5 másodpercnél tovább. Ez az idő elég ártatlan, mégis nagyon intim, sőt erotikus. Ez gyakorlatilag garantálja, hogy felveszi a kapcsolatot választottjával.

Menjünk!


Hasonló cikkek

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.