Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány jól bevált tanácsot, amitől minden hölgy a karjaiba zuhan.

Cselekedj

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy megvárod, amíg valaki eljön. hozzád mosolyog vagy megszólít a hölgy. Nem érted, miért ez a legrosszabb? Elég csak visszaemlékezni azokra az információkra a történelem előtti időkről, amelyeket már az általános iskolákban toltak a fejedbe. Könnyen emlékeztetünk rájuk. Az ókorban a férfiak vadászok voltak, és saját erejükből próbáltak megnyerni egy olyan nőt, aki tetszett nekik. A nők szerepe az volt, hogy megvárják a legerősebb vadászt, és családot alapítsanak vele.

Ez a rendszer alapvetően nem változott. A nők továbbra is azt akarják, hogy a legtehetségesebb férfiak vadászják, imádják és védjék őket. Nem hiába mondják, hogy az "igazit" várják. Nem kell félni a kéznyújtástól, mert ők maguk is várják. Ha megmutatod nekik a szívességedet, felmelegíti a lelküket. Szóval ne félj, és hajrá!

Egy nő szembeszáll a közömbösséggel

Még ha komolyan érdeklődik is a szóban forgó nő iránt, ne mutassa ki túl sok. Az enyhe közöny vonzza majd. Ha időnként sms-t küld vagy felhívja választottját, az kikapcsolhatja őt. Úgy fogsz találkozni, mint egy kétségbeesett ember, aki nem tud nő nélkül élni. Bizonyítsa be neki, hogy nagy ambíciói vannak, amelyek előre visznek az életben. Mutasd meg, hogy téged nem lehet csak úgy megverni valamivel. És persze nem arról van szó, hogy a hölgy sokkal később írt neked, mint ahogy ígérte!

Vedd a kezdeményezést

Tervezd meg a randevúd időpontját, helyét és programját. Egyezzen meg vele, hogy mikor és hol veszi fel. Ha saját kezébe veszi a kezdeményezést, lenyűgöz egy nőt. A hölgyek jobban szeretik a vezető típusokat, akik mindent elintéznek. Ezek a férfiak nagyon pozitív hatással vannak rájuk, mert aktívak. Azonnal rájönnek, hogy biztosan nem fognak unatkozni velük. Természetesen ne nyomd el a véleményüket. Ha a nők nem értenek egyet valamivel, ne mondj nekik ellent. Mindent a határokon belül kell csinálni.

Ragadja meg az első lehetőséget a fizikai érintkezésre

Tegye meg az első lépést. Ha megérzi a megfelelő pillanatot, ne féljen a fizikai érintéstől, és csókolja meg. Ha elment veled randevúzni, akkor egyértelmű, hogy ezt várja tőled, és vannak irántad érzelmei. Ebben az esetben nincs okod aggódni. Ne nagyon várja meg a következő alkalmat, lehet, hogy az egyik utolsó lesz, mert a nők nem igazán szeretik a félénk pasikat.Hasonló cikkek

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.