Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány jól bevált tanácsot, amitől minden hölgy a karjaiba zuhan.

Cselekedj

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy megvárod, amíg valaki eljön. hozzád mosolyog vagy megszólít a hölgy. Nem érted, miért ez a legrosszabb? Elég csak visszaemlékezni azokra az információkra a történelem előtti időkről, amelyeket már az általános iskolákban toltak a fejedbe. Könnyen emlékeztetünk rájuk. Az ókorban a férfiak vadászok voltak, és saját erejükből próbáltak megnyerni egy olyan nőt, aki tetszett nekik. A nők szerepe az volt, hogy megvárják a legerősebb vadászt, és családot alapítsanak vele.

Ez a rendszer alapvetően nem változott. A nők továbbra is azt akarják, hogy a legtehetségesebb férfiak vadászják, imádják és védjék őket. Nem hiába mondják, hogy az "igazit" várják. Nem kell félni a kéznyújtástól, mert ők maguk is várják. Ha megmutatod nekik a szívességedet, felmelegíti a lelküket. Szóval ne félj, és hajrá!

Egy nő szembeszáll a közömbösséggel

Még ha komolyan érdeklődik is a szóban forgó nő iránt, ne mutassa ki túl sok. Az enyhe közöny vonzza majd. Ha időnként sms-t küld vagy felhívja választottját, az kikapcsolhatja őt. Úgy fogsz találkozni, mint egy kétségbeesett ember, aki nem tud nő nélkül élni. Bizonyítsa be neki, hogy nagy ambíciói vannak, amelyek előre visznek az életben. Mutasd meg, hogy téged nem lehet csak úgy megverni valamivel. És persze nem arról van szó, hogy a hölgy sokkal később írt neked, mint ahogy ígérte!

Vedd a kezdeményezést

Tervezd meg a randevúd időpontját, helyét és programját. Egyezzen meg vele, hogy mikor és hol veszi fel. Ha saját kezébe veszi a kezdeményezést, lenyűgöz egy nőt. A hölgyek jobban szeretik a vezető típusokat, akik mindent elintéznek. Ezek a férfiak nagyon pozitív hatással vannak rájuk, mert aktívak. Azonnal rájönnek, hogy biztosan nem fognak unatkozni velük. Természetesen ne nyomd el a véleményüket. Ha a nők nem értenek egyet valamivel, ne mondj nekik ellent. Mindent a határokon belül kell csinálni.

Ragadja meg az első lehetőséget a fizikai érintkezésre

Tegye meg az első lépést. Ha megérzi a megfelelő pillanatot, ne féljen a fizikai érintéstől, és csókolja meg. Ha elment veled randevúzni, akkor egyértelmű, hogy ezt várja tőled, és vannak irántad érzelmei. Ebben az esetben nincs okod aggódni. Ne nagyon várja meg a következő alkalmat, lehet, hogy az egyik utolsó lesz, mert a nők nem igazán szeretik a félénk pasikat.Hasonló cikkek

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.