Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány jól bevált tanácsot, amitől minden hölgy a karjaiba zuhan.

Cselekedj

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy megvárod, amíg valaki eljön. hozzád mosolyog vagy megszólít a hölgy. Nem érted, miért ez a legrosszabb? Elég csak visszaemlékezni azokra az információkra a történelem előtti időkről, amelyeket már az általános iskolákban toltak a fejedbe. Könnyen emlékeztetünk rájuk. Az ókorban a férfiak vadászok voltak, és saját erejükből próbáltak megnyerni egy olyan nőt, aki tetszett nekik. A nők szerepe az volt, hogy megvárják a legerősebb vadászt, és családot alapítsanak vele.

Ez a rendszer alapvetően nem változott. A nők továbbra is azt akarják, hogy a legtehetségesebb férfiak vadászják, imádják és védjék őket. Nem hiába mondják, hogy az "igazit" várják. Nem kell félni a kéznyújtástól, mert ők maguk is várják. Ha megmutatod nekik a szívességedet, felmelegíti a lelküket. Szóval ne félj, és hajrá!

Egy nő szembeszáll a közömbösséggel

Még ha komolyan érdeklődik is a szóban forgó nő iránt, ne mutassa ki túl sok. Az enyhe közöny vonzza majd. Ha időnként sms-t küld vagy felhívja választottját, az kikapcsolhatja őt. Úgy fogsz találkozni, mint egy kétségbeesett ember, aki nem tud nő nélkül élni. Bizonyítsa be neki, hogy nagy ambíciói vannak, amelyek előre visznek az életben. Mutasd meg, hogy téged nem lehet csak úgy megverni valamivel. És persze nem arról van szó, hogy a hölgy sokkal később írt neked, mint ahogy ígérte!

Vedd a kezdeményezést

Tervezd meg a randevúd időpontját, helyét és programját. Egyezzen meg vele, hogy mikor és hol veszi fel. Ha saját kezébe veszi a kezdeményezést, lenyűgöz egy nőt. A hölgyek jobban szeretik a vezető típusokat, akik mindent elintéznek. Ezek a férfiak nagyon pozitív hatással vannak rájuk, mert aktívak. Azonnal rájönnek, hogy biztosan nem fognak unatkozni velük. Természetesen ne nyomd el a véleményüket. Ha a nők nem értenek egyet valamivel, ne mondj nekik ellent. Mindent a határokon belül kell csinálni.

Ragadja meg az első lehetőséget a fizikai érintkezésre

Tegye meg az első lépést. Ha megérzi a megfelelő pillanatot, ne féljen a fizikai érintéstől, és csókolja meg. Ha elment veled randevúzni, akkor egyértelmű, hogy ezt várja tőled, és vannak irántad érzelmei. Ebben az esetben nincs okod aggódni. Ne nagyon várja meg a következő alkalmat, lehet, hogy az egyik utolsó lesz, mert a nők nem igazán szeretik a félénk pasikat.Hasonló cikkek

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Mi tehát a vonzalom titka?

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.