Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány jól bevált tanácsot, amitől minden hölgy a karjaiba zuhan.

Cselekedj

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy megvárod, amíg valaki eljön. hozzád mosolyog vagy megszólít a hölgy. Nem érted, miért ez a legrosszabb? Elég csak visszaemlékezni azokra az információkra a történelem előtti időkről, amelyeket már az általános iskolákban toltak a fejedbe. Könnyen emlékeztetünk rájuk. Az ókorban a férfiak vadászok voltak, és saját erejükből próbáltak megnyerni egy olyan nőt, aki tetszett nekik. A nők szerepe az volt, hogy megvárják a legerősebb vadászt, és családot alapítsanak vele.

Ez a rendszer alapvetően nem változott. A nők továbbra is azt akarják, hogy a legtehetségesebb férfiak vadászják, imádják és védjék őket. Nem hiába mondják, hogy az "igazit" várják. Nem kell félni a kéznyújtástól, mert ők maguk is várják. Ha megmutatod nekik a szívességedet, felmelegíti a lelküket. Szóval ne félj, és hajrá!

Egy nő szembeszáll a közömbösséggel

Még ha komolyan érdeklődik is a szóban forgó nő iránt, ne mutassa ki túl sok. Az enyhe közöny vonzza majd. Ha időnként sms-t küld vagy felhívja választottját, az kikapcsolhatja őt. Úgy fogsz találkozni, mint egy kétségbeesett ember, aki nem tud nő nélkül élni. Bizonyítsa be neki, hogy nagy ambíciói vannak, amelyek előre visznek az életben. Mutasd meg, hogy téged nem lehet csak úgy megverni valamivel. És persze nem arról van szó, hogy a hölgy sokkal később írt neked, mint ahogy ígérte!

Vedd a kezdeményezést

Tervezd meg a randevúd időpontját, helyét és programját. Egyezzen meg vele, hogy mikor és hol veszi fel. Ha saját kezébe veszi a kezdeményezést, lenyűgöz egy nőt. A hölgyek jobban szeretik a vezető típusokat, akik mindent elintéznek. Ezek a férfiak nagyon pozitív hatással vannak rájuk, mert aktívak. Azonnal rájönnek, hogy biztosan nem fognak unatkozni velük. Természetesen ne nyomd el a véleményüket. Ha a nők nem értenek egyet valamivel, ne mondj nekik ellent. Mindent a határokon belül kell csinálni.

Ragadja meg az első lehetőséget a fizikai érintkezésre

Tegye meg az első lépést. Ha megérzi a megfelelő pillanatot, ne féljen a fizikai érintéstől, és csókolja meg. Ha elment veled randevúzni, akkor egyértelmű, hogy ezt várja tőled, és vannak irántad érzelmei. Ebben az esetben nincs okod aggódni. Ne nagyon várja meg a következő alkalmat, lehet, hogy az egyik utolsó lesz, mert a nők nem igazán szeretik a félénk pasikat.Hasonló cikkek

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.