Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány jól bevált tanácsot, amitől minden hölgy a karjaiba zuhan.

Cselekedj

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy megvárod, amíg valaki eljön. hozzád mosolyog vagy megszólít a hölgy. Nem érted, miért ez a legrosszabb? Elég csak visszaemlékezni azokra az információkra a történelem előtti időkről, amelyeket már az általános iskolákban toltak a fejedbe. Könnyen emlékeztetünk rájuk. Az ókorban a férfiak vadászok voltak, és saját erejükből próbáltak megnyerni egy olyan nőt, aki tetszett nekik. A nők szerepe az volt, hogy megvárják a legerősebb vadászt, és családot alapítsanak vele.

Ez a rendszer alapvetően nem változott. A nők továbbra is azt akarják, hogy a legtehetségesebb férfiak vadászják, imádják és védjék őket. Nem hiába mondják, hogy az "igazit" várják. Nem kell félni a kéznyújtástól, mert ők maguk is várják. Ha megmutatod nekik a szívességedet, felmelegíti a lelküket. Szóval ne félj, és hajrá!

Egy nő szembeszáll a közömbösséggel

Még ha komolyan érdeklődik is a szóban forgó nő iránt, ne mutassa ki túl sok. Az enyhe közöny vonzza majd. Ha időnként sms-t küld vagy felhívja választottját, az kikapcsolhatja őt. Úgy fogsz találkozni, mint egy kétségbeesett ember, aki nem tud nő nélkül élni. Bizonyítsa be neki, hogy nagy ambíciói vannak, amelyek előre visznek az életben. Mutasd meg, hogy téged nem lehet csak úgy megverni valamivel. És persze nem arról van szó, hogy a hölgy sokkal később írt neked, mint ahogy ígérte!

Vedd a kezdeményezést

Tervezd meg a randevúd időpontját, helyét és programját. Egyezzen meg vele, hogy mikor és hol veszi fel. Ha saját kezébe veszi a kezdeményezést, lenyűgöz egy nőt. A hölgyek jobban szeretik a vezető típusokat, akik mindent elintéznek. Ezek a férfiak nagyon pozitív hatással vannak rájuk, mert aktívak. Azonnal rájönnek, hogy biztosan nem fognak unatkozni velük. Természetesen ne nyomd el a véleményüket. Ha a nők nem értenek egyet valamivel, ne mondj nekik ellent. Mindent a határokon belül kell csinálni.

Ragadja meg az első lehetőséget a fizikai érintkezésre

Tegye meg az első lépést. Ha megérzi a megfelelő pillanatot, ne féljen a fizikai érintéstől, és csókolja meg. Ha elment veled randevúzni, akkor egyértelmű, hogy ezt várja tőled, és vannak irántad érzelmei. Ebben az esetben nincs okod aggódni. Ne nagyon várja meg a következő alkalmat, lehet, hogy az egyik utolsó lesz, mert a nők nem igazán szeretik a félénk pasikat.Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.