Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha meg akarsz szabadulni ettől a szindrómától, olvasd el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Sarokba szorítod a férfiakat

Amint megjelenik egy megfelelő személy a környékeden, menj utána, mint a szent grál. "Véletlenül" találkoztok, eldobtok (meglehetősen homályos) célzásokat, és folyamatosan felajánljátok magatokat neki. Viselkedéseddel azonban sarokba szorítod a kiszemelt mestert. Ha egyszer úgy érzi, hogy nem tud elszökni, akkor elkezd elkerülni téged. Változtass a viselkedéseden. Hogyan? A játék nem elérhető, hagyd magad üldözni!

Gyermekeket tervezel az első randin

Minél idősebb leszel, annál hangosabban ketyeg a biológiai órád. És ugyanígy működik egyes huszonöt év alatti nőknél, akiknek hosszú ideje nincs állandó pasija. Vagy nemrég szakítottak vele. Gondolkoztál már az első randevúdon, milyen szép gyermekeid lesznek együtt? Ennek eredményeként sokat beszélsz a házasságról, beszélsz a gyerekekről az utcán, tájékozódsz a partnered hátteréről, és általában teszteled a terepet egy „komoly kapcsolathoz.” Vedd észre ezt, és hagyd abba. Még mindig túl korai az első, második vagy ötödik randin ahhoz, hogy nevet adjon fiának vagy lányának. Bármelyik pasi azonnal megszökik előled, ha így viselkedsz!

Azzal a hozzáállással dicsekedsz, hogy "Minden férfi egyforma"

Megválaszolhatod a kérdést: "Miért csinálod valójában állandó pasit akarsz?" De most komolyan. Az emberi természethez tartozik a védekező mechanizmusok létrehozása. És ha rossz tapasztalataid vannak a párkapcsolatokkal kapcsolatban, a védekező mechanizmusod azt mondja, hogy minden férfi egyforma, pl. hogy hűtlenek, fukarok, túl bújósak, hogy hazugok, csalók... Töltsd ki magad. Ha ez jár a fejedben, tarts egy kis szünetet a randevúzással. És kezdje újra, amikor szenvtelenül nézi az új jelölteket.

Beprogramozza magát az egyedüllétre

Elmondhatja magának, mennyire igyekszik. De ha engedtél annak a benyomásnak, hogy úgysem fogsz találni senkit, akkor már vesztésre programoztad magad. Hallottad vagy láttad már a Titkot? A Négy Megállapodás hasonló elven működik. Ha meg vagy győződve valamiről, hidd el, hogy így lesz. Biztosítottad magad arról, hogy soha nem fogsz találni senkit. Ezt tudat alatt tudatod a körülötted lévőkkel! Ha muszájból randevúzsz, akkor semmit sem teszel bele magad a randevúzáshoz! Változtasd meg! Állítson be egy időtartamot (például egy hónapot), amely után nem fog randevúzni. Aztán lépj rá pozitív hozzáállással és kíváncsisággal. Meglátod, ezúttal másképp – jobban!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Milyen férfiak ezek?

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.