Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha meg akarsz szabadulni ettől a szindrómától, olvasd el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Sarokba szorítod a férfiakat

Amint megjelenik egy megfelelő személy a környékeden, menj utána, mint a szent grál. "Véletlenül" találkoztok, eldobtok (meglehetősen homályos) célzásokat, és folyamatosan felajánljátok magatokat neki. Viselkedéseddel azonban sarokba szorítod a kiszemelt mestert. Ha egyszer úgy érzi, hogy nem tud elszökni, akkor elkezd elkerülni téged. Változtass a viselkedéseden. Hogyan? A játék nem elérhető, hagyd magad üldözni!

Gyermekeket tervezel az első randin

Minél idősebb leszel, annál hangosabban ketyeg a biológiai órád. És ugyanígy működik egyes huszonöt év alatti nőknél, akiknek hosszú ideje nincs állandó pasija. Vagy nemrég szakítottak vele. Gondolkoztál már az első randevúdon, milyen szép gyermekeid lesznek együtt? Ennek eredményeként sokat beszélsz a házasságról, beszélsz a gyerekekről az utcán, tájékozódsz a partnered hátteréről, és általában teszteled a terepet egy „komoly kapcsolathoz.” Vedd észre ezt, és hagyd abba. Még mindig túl korai az első, második vagy ötödik randin ahhoz, hogy nevet adjon fiának vagy lányának. Bármelyik pasi azonnal megszökik előled, ha így viselkedsz!

Azzal a hozzáállással dicsekedsz, hogy "Minden férfi egyforma"

Megválaszolhatod a kérdést: "Miért csinálod valójában állandó pasit akarsz?" De most komolyan. Az emberi természethez tartozik a védekező mechanizmusok létrehozása. És ha rossz tapasztalataid vannak a párkapcsolatokkal kapcsolatban, a védekező mechanizmusod azt mondja, hogy minden férfi egyforma, pl. hogy hűtlenek, fukarok, túl bújósak, hogy hazugok, csalók... Töltsd ki magad. Ha ez jár a fejedben, tarts egy kis szünetet a randevúzással. És kezdje újra, amikor szenvtelenül nézi az új jelölteket.

Beprogramozza magát az egyedüllétre

Elmondhatja magának, mennyire igyekszik. De ha engedtél annak a benyomásnak, hogy úgysem fogsz találni senkit, akkor már vesztésre programoztad magad. Hallottad vagy láttad már a Titkot? A Négy Megállapodás hasonló elven működik. Ha meg vagy győződve valamiről, hidd el, hogy így lesz. Biztosítottad magad arról, hogy soha nem fogsz találni senkit. Ezt tudat alatt tudatod a körülötted lévőkkel! Ha muszájból randevúzsz, akkor semmit sem teszel bele magad a randevúzáshoz! Változtasd meg! Állítson be egy időtartamot (például egy hónapot), amely után nem fog randevúzni. Aztán lépj rá pozitív hozzáállással és kíváncsisággal. Meglátod, ezúttal másképp – jobban!


Hasonló cikkek

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és szívesen elmondjuk.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!