Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha meg akarsz szabadulni ettől a szindrómától, olvasd el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Sarokba szorítod a férfiakat

Amint megjelenik egy megfelelő személy a környékeden, menj utána, mint a szent grál. "Véletlenül" találkoztok, eldobtok (meglehetősen homályos) célzásokat, és folyamatosan felajánljátok magatokat neki. Viselkedéseddel azonban sarokba szorítod a kiszemelt mestert. Ha egyszer úgy érzi, hogy nem tud elszökni, akkor elkezd elkerülni téged. Változtass a viselkedéseden. Hogyan? A játék nem elérhető, hagyd magad üldözni!

Gyermekeket tervezel az első randin

Minél idősebb leszel, annál hangosabban ketyeg a biológiai órád. És ugyanígy működik egyes huszonöt év alatti nőknél, akiknek hosszú ideje nincs állandó pasija. Vagy nemrég szakítottak vele. Gondolkoztál már az első randevúdon, milyen szép gyermekeid lesznek együtt? Ennek eredményeként sokat beszélsz a házasságról, beszélsz a gyerekekről az utcán, tájékozódsz a partnered hátteréről, és általában teszteled a terepet egy „komoly kapcsolathoz.” Vedd észre ezt, és hagyd abba. Még mindig túl korai az első, második vagy ötödik randin ahhoz, hogy nevet adjon fiának vagy lányának. Bármelyik pasi azonnal megszökik előled, ha így viselkedsz!

Azzal a hozzáállással dicsekedsz, hogy "Minden férfi egyforma"

Megválaszolhatod a kérdést: "Miért csinálod valójában állandó pasit akarsz?" De most komolyan. Az emberi természethez tartozik a védekező mechanizmusok létrehozása. És ha rossz tapasztalataid vannak a párkapcsolatokkal kapcsolatban, a védekező mechanizmusod azt mondja, hogy minden férfi egyforma, pl. hogy hűtlenek, fukarok, túl bújósak, hogy hazugok, csalók... Töltsd ki magad. Ha ez jár a fejedben, tarts egy kis szünetet a randevúzással. És kezdje újra, amikor szenvtelenül nézi az új jelölteket.

Beprogramozza magát az egyedüllétre

Elmondhatja magának, mennyire igyekszik. De ha engedtél annak a benyomásnak, hogy úgysem fogsz találni senkit, akkor már vesztésre programoztad magad. Hallottad vagy láttad már a Titkot? A Négy Megállapodás hasonló elven működik. Ha meg vagy győződve valamiről, hidd el, hogy így lesz. Biztosítottad magad arról, hogy soha nem fogsz találni senkit. Ezt tudat alatt tudatod a körülötted lévőkkel! Ha muszájból randevúzsz, akkor semmit sem teszel bele magad a randevúzáshoz! Változtasd meg! Állítson be egy időtartamot (például egy hónapot), amely után nem fog randevúzni. Aztán lépj rá pozitív hozzáállással és kíváncsisággal. Meglátod, ezúttal másképp – jobban!


Hasonló cikkek

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.