Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha meg akarsz szabadulni ettől a szindrómától, olvasd el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Sarokba szorítod a férfiakat

Amint megjelenik egy megfelelő személy a környékeden, menj utána, mint a szent grál. "Véletlenül" találkoztok, eldobtok (meglehetősen homályos) célzásokat, és folyamatosan felajánljátok magatokat neki. Viselkedéseddel azonban sarokba szorítod a kiszemelt mestert. Ha egyszer úgy érzi, hogy nem tud elszökni, akkor elkezd elkerülni téged. Változtass a viselkedéseden. Hogyan? A játék nem elérhető, hagyd magad üldözni!

Gyermekeket tervezel az első randin

Minél idősebb leszel, annál hangosabban ketyeg a biológiai órád. És ugyanígy működik egyes huszonöt év alatti nőknél, akiknek hosszú ideje nincs állandó pasija. Vagy nemrég szakítottak vele. Gondolkoztál már az első randevúdon, milyen szép gyermekeid lesznek együtt? Ennek eredményeként sokat beszélsz a házasságról, beszélsz a gyerekekről az utcán, tájékozódsz a partnered hátteréről, és általában teszteled a terepet egy „komoly kapcsolathoz.” Vedd észre ezt, és hagyd abba. Még mindig túl korai az első, második vagy ötödik randin ahhoz, hogy nevet adjon fiának vagy lányának. Bármelyik pasi azonnal megszökik előled, ha így viselkedsz!

Azzal a hozzáállással dicsekedsz, hogy "Minden férfi egyforma"

Megválaszolhatod a kérdést: "Miért csinálod valójában állandó pasit akarsz?" De most komolyan. Az emberi természethez tartozik a védekező mechanizmusok létrehozása. És ha rossz tapasztalataid vannak a párkapcsolatokkal kapcsolatban, a védekező mechanizmusod azt mondja, hogy minden férfi egyforma, pl. hogy hűtlenek, fukarok, túl bújósak, hogy hazugok, csalók... Töltsd ki magad. Ha ez jár a fejedben, tarts egy kis szünetet a randevúzással. És kezdje újra, amikor szenvtelenül nézi az új jelölteket.

Beprogramozza magát az egyedüllétre

Elmondhatja magának, mennyire igyekszik. De ha engedtél annak a benyomásnak, hogy úgysem fogsz találni senkit, akkor már vesztésre programoztad magad. Hallottad vagy láttad már a Titkot? A Négy Megállapodás hasonló elven működik. Ha meg vagy győződve valamiről, hidd el, hogy így lesz. Biztosítottad magad arról, hogy soha nem fogsz találni senkit. Ezt tudat alatt tudatod a körülötted lévőkkel! Ha muszájból randevúzsz, akkor semmit sem teszel bele magad a randevúzáshoz! Változtasd meg! Állítson be egy időtartamot (például egy hónapot), amely után nem fog randevúzni. Aztán lépj rá pozitív hozzáállással és kíváncsisággal. Meglátod, ezúttal másképp – jobban!


Hasonló cikkek

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.