Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha meg akarsz szabadulni ettől a szindrómától, olvasd el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Sarokba szorítod a férfiakat

Amint megjelenik egy megfelelő személy a környékeden, menj utána, mint a szent grál. "Véletlenül" találkoztok, eldobtok (meglehetősen homályos) célzásokat, és folyamatosan felajánljátok magatokat neki. Viselkedéseddel azonban sarokba szorítod a kiszemelt mestert. Ha egyszer úgy érzi, hogy nem tud elszökni, akkor elkezd elkerülni téged. Változtass a viselkedéseden. Hogyan? A játék nem elérhető, hagyd magad üldözni!

Gyermekeket tervezel az első randin

Minél idősebb leszel, annál hangosabban ketyeg a biológiai órád. És ugyanígy működik egyes huszonöt év alatti nőknél, akiknek hosszú ideje nincs állandó pasija. Vagy nemrég szakítottak vele. Gondolkoztál már az első randevúdon, milyen szép gyermekeid lesznek együtt? Ennek eredményeként sokat beszélsz a házasságról, beszélsz a gyerekekről az utcán, tájékozódsz a partnered hátteréről, és általában teszteled a terepet egy „komoly kapcsolathoz.” Vedd észre ezt, és hagyd abba. Még mindig túl korai az első, második vagy ötödik randin ahhoz, hogy nevet adjon fiának vagy lányának. Bármelyik pasi azonnal megszökik előled, ha így viselkedsz!

Azzal a hozzáállással dicsekedsz, hogy "Minden férfi egyforma"

Megválaszolhatod a kérdést: "Miért csinálod valójában állandó pasit akarsz?" De most komolyan. Az emberi természethez tartozik a védekező mechanizmusok létrehozása. És ha rossz tapasztalataid vannak a párkapcsolatokkal kapcsolatban, a védekező mechanizmusod azt mondja, hogy minden férfi egyforma, pl. hogy hűtlenek, fukarok, túl bújósak, hogy hazugok, csalók... Töltsd ki magad. Ha ez jár a fejedben, tarts egy kis szünetet a randevúzással. És kezdje újra, amikor szenvtelenül nézi az új jelölteket.

Beprogramozza magát az egyedüllétre

Elmondhatja magának, mennyire igyekszik. De ha engedtél annak a benyomásnak, hogy úgysem fogsz találni senkit, akkor már vesztésre programoztad magad. Hallottad vagy láttad már a Titkot? A Négy Megállapodás hasonló elven működik. Ha meg vagy győződve valamiről, hidd el, hogy így lesz. Biztosítottad magad arról, hogy soha nem fogsz találni senkit. Ezt tudat alatt tudatod a körülötted lévőkkel! Ha muszájból randevúzsz, akkor semmit sem teszel bele magad a randevúzáshoz! Változtasd meg! Állítson be egy időtartamot (például egy hónapot), amely után nem fog randevúzni. Aztán lépj rá pozitív hozzáállással és kíváncsisággal. Meglátod, ezúttal másképp – jobban!


Hasonló cikkek

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.