30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Vessünk egy pillantást a leggyakoribb okokra, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Folyamatosan ugyanazokat a partnertípusokat választja

Az első probléma általában az, hogy szüksége van hogy továbbra is ugyanolyan típusú partnereket keressen. Tehát gondolja át, milyen partnerek és partnerek mentek már keresztül az életében, és hol keresi őket. Ha problémája van azzal, hogy mindig találkozzon valakivel, aki szereti az alkoholt, ne találkozzon bárokban vagy pubokban. Ha olyan testben és lélekben is sportolóra vágysz, mint te, akkor valószínűleg nem fogod megtalálni a könyvtárban. Ha egy teljesen önellátó partnert szeretnél magad mellé, ne kezdj el randevúzni valakivel, aki még a 30-as éveiben él a szüleivel. Ha félsz a megcsalástól, ne randizj olyannal, aki csak szexre vágyik. Ha jelenlegi kapcsolatában megcsal, előbb-utóbb téged is megcsal. Először is világos képet kapjon arról, hogy valójában kit szeretne partnernek, majd gondolja át, hol lógnak az ilyen emberek, és hogyan ismerheti meg őket. Kövesd a szerencséd!

Még nem állsz készen egy új kapcsolatra

A másik gyakori ok, amiért nem sikerül új munkakapcsolatot kialakítani, az lehet, hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra szerelem . Lehet, hogy a korábbi kapcsolatokból eredő sérelmekkel küzd, talán titkon abban reménykedik, hogy volt párja visszajön hozzád, és nem tudsz nyitni egy új kapcsolat felé. A probléma az is lehet, hogy nem igazán tudod, mit akarsz. Egyrészt úgy gondolja, hogy össze kellene jönnie valakivel, másrészt vonz az önállóság, az utazás, a külföldi tanulás, a szakmai karrier építése. És ez nem esik jól egy új kapcsolathoz, ahol szabadidőd nagy részét együtt töltöd.

Kétségbeesettnek, magányosnak érzi magát, és keres valakit

Emberek akik első pillantásra úgy érzik, hogy "valakit" keresnek, azok is rosszul ismerik meg egymást. Különösen nehéz a 30-35 év körüli nők számára, akik állandó kapcsolatra, házasságra, családra, gyerekekre, együttélésre és mindenre vágynak. Tehát ha egy srác, aki még nem akar letelepedni, találkozik egy nővel, aki azonnal férjhez akar menni, akkor általában gyorsan visszafordítja a dolgot, és azonnal kihátrál a kapcsolatból. Hiszen szívesebben menne el veled egy első randevúra moziba, vacsorára vagy egy pohár borra, ahelyett, hogy azonnal babakocsit választana a babának.

A férfiaknak valamivel könnyebb dolguk van ebből a szempontból. Náluk a biológiai óra nem ketyeg, így alapvetően nem mindegy, hogy 30-as vagy 40-es éveikben telepednek le. Ha azonban szerelemre vágyik, nem szabad kétségbeesést és magányt éreznie. Légy természetes. Biztosan találkozol valakivel, aki érdekes.

Folyamatosan ugyanazokra a helyekre jársz

A másik probléma, amiért sokáig szingli maradsz, az, hogy ugyanazokban a régi kerékvágásokban jársz. X éve jársz ugyanabba a kávézóba. Csak egy pohár bort ihat meg kedvenc borozójában. Hetente egyszer elmész valamilyen csoportos edzésre, ahol általában csak azonos neműeket találsz. Legalább menj el a céghez. És ez a probléma. Vagy nem mész sehova, vagy folyton ugyanazokra a helyekre jársz, és nincs lehetőséged új embereket megismerni. Próbálj meg változtatni. Szerezz új barátokat, menj el új vállalkozásokba, váltogasd az edzés helyszíneit. Menjen el olyan eseményekre, ahol a korosztályához tartozó emberek gyűlnek össze. Változtasd meg szokásaidat, törd meg a rituáléidat, nyisd meg magad új lehetőségek előtt. Pontosan ez segíthet a randevúzásban!


Hasonló cikkek

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.