30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Vessünk egy pillantást a leggyakoribb okokra, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Folyamatosan ugyanazokat a partnertípusokat választja

Az első probléma általában az, hogy szüksége van hogy továbbra is ugyanolyan típusú partnereket keressen. Tehát gondolja át, milyen partnerek és partnerek mentek már keresztül az életében, és hol keresi őket. Ha problémája van azzal, hogy mindig találkozzon valakivel, aki szereti az alkoholt, ne találkozzon bárokban vagy pubokban. Ha olyan testben és lélekben is sportolóra vágysz, mint te, akkor valószínűleg nem fogod megtalálni a könyvtárban. Ha egy teljesen önellátó partnert szeretnél magad mellé, ne kezdj el randevúzni valakivel, aki még a 30-as éveiben él a szüleivel. Ha félsz a megcsalástól, ne randizj olyannal, aki csak szexre vágyik. Ha jelenlegi kapcsolatában megcsal, előbb-utóbb téged is megcsal. Először is világos képet kapjon arról, hogy valójában kit szeretne partnernek, majd gondolja át, hol lógnak az ilyen emberek, és hogyan ismerheti meg őket. Kövesd a szerencséd!

Még nem állsz készen egy új kapcsolatra

A másik gyakori ok, amiért nem sikerül új munkakapcsolatot kialakítani, az lehet, hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra szerelem . Lehet, hogy a korábbi kapcsolatokból eredő sérelmekkel küzd, talán titkon abban reménykedik, hogy volt párja visszajön hozzád, és nem tudsz nyitni egy új kapcsolat felé. A probléma az is lehet, hogy nem igazán tudod, mit akarsz. Egyrészt úgy gondolja, hogy össze kellene jönnie valakivel, másrészt vonz az önállóság, az utazás, a külföldi tanulás, a szakmai karrier építése. És ez nem esik jól egy új kapcsolathoz, ahol szabadidőd nagy részét együtt töltöd.

Kétségbeesettnek, magányosnak érzi magát, és keres valakit

Emberek akik első pillantásra úgy érzik, hogy "valakit" keresnek, azok is rosszul ismerik meg egymást. Különösen nehéz a 30-35 év körüli nők számára, akik állandó kapcsolatra, házasságra, családra, gyerekekre, együttélésre és mindenre vágynak. Tehát ha egy srác, aki még nem akar letelepedni, találkozik egy nővel, aki azonnal férjhez akar menni, akkor általában gyorsan visszafordítja a dolgot, és azonnal kihátrál a kapcsolatból. Hiszen szívesebben menne el veled egy első randevúra moziba, vacsorára vagy egy pohár borra, ahelyett, hogy azonnal babakocsit választana a babának.

A férfiaknak valamivel könnyebb dolguk van ebből a szempontból. Náluk a biológiai óra nem ketyeg, így alapvetően nem mindegy, hogy 30-as vagy 40-es éveikben telepednek le. Ha azonban szerelemre vágyik, nem szabad kétségbeesést és magányt éreznie. Légy természetes. Biztosan találkozol valakivel, aki érdekes.

Folyamatosan ugyanazokra a helyekre jársz

A másik probléma, amiért sokáig szingli maradsz, az, hogy ugyanazokban a régi kerékvágásokban jársz. X éve jársz ugyanabba a kávézóba. Csak egy pohár bort ihat meg kedvenc borozójában. Hetente egyszer elmész valamilyen csoportos edzésre, ahol általában csak azonos neműeket találsz. Legalább menj el a céghez. És ez a probléma. Vagy nem mész sehova, vagy folyton ugyanazokra a helyekre jársz, és nincs lehetőséged új embereket megismerni. Próbálj meg változtatni. Szerezz új barátokat, menj el új vállalkozásokba, váltogasd az edzés helyszíneit. Menjen el olyan eseményekre, ahol a korosztályához tartozó emberek gyűlnek össze. Változtasd meg szokásaidat, törd meg a rituáléidat, nyisd meg magad új lehetőségek előtt. Pontosan ez segíthet a randevúzásban!


Hasonló cikkek

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.