30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Vessünk egy pillantást a leggyakoribb okokra, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Folyamatosan ugyanazokat a partnertípusokat választja

Az első probléma általában az, hogy szüksége van hogy továbbra is ugyanolyan típusú partnereket keressen. Tehát gondolja át, milyen partnerek és partnerek mentek már keresztül az életében, és hol keresi őket. Ha problémája van azzal, hogy mindig találkozzon valakivel, aki szereti az alkoholt, ne találkozzon bárokban vagy pubokban. Ha olyan testben és lélekben is sportolóra vágysz, mint te, akkor valószínűleg nem fogod megtalálni a könyvtárban. Ha egy teljesen önellátó partnert szeretnél magad mellé, ne kezdj el randevúzni valakivel, aki még a 30-as éveiben él a szüleivel. Ha félsz a megcsalástól, ne randizj olyannal, aki csak szexre vágyik. Ha jelenlegi kapcsolatában megcsal, előbb-utóbb téged is megcsal. Először is világos képet kapjon arról, hogy valójában kit szeretne partnernek, majd gondolja át, hol lógnak az ilyen emberek, és hogyan ismerheti meg őket. Kövesd a szerencséd!

Még nem állsz készen egy új kapcsolatra

A másik gyakori ok, amiért nem sikerül új munkakapcsolatot kialakítani, az lehet, hogy még nem áll készen egy új kapcsolatra szerelem . Lehet, hogy a korábbi kapcsolatokból eredő sérelmekkel küzd, talán titkon abban reménykedik, hogy volt párja visszajön hozzád, és nem tudsz nyitni egy új kapcsolat felé. A probléma az is lehet, hogy nem igazán tudod, mit akarsz. Egyrészt úgy gondolja, hogy össze kellene jönnie valakivel, másrészt vonz az önállóság, az utazás, a külföldi tanulás, a szakmai karrier építése. És ez nem esik jól egy új kapcsolathoz, ahol szabadidőd nagy részét együtt töltöd.

Kétségbeesettnek, magányosnak érzi magát, és keres valakit

Emberek akik első pillantásra úgy érzik, hogy "valakit" keresnek, azok is rosszul ismerik meg egymást. Különösen nehéz a 30-35 év körüli nők számára, akik állandó kapcsolatra, házasságra, családra, gyerekekre, együttélésre és mindenre vágynak. Tehát ha egy srác, aki még nem akar letelepedni, találkozik egy nővel, aki azonnal férjhez akar menni, akkor általában gyorsan visszafordítja a dolgot, és azonnal kihátrál a kapcsolatból. Hiszen szívesebben menne el veled egy első randevúra moziba, vacsorára vagy egy pohár borra, ahelyett, hogy azonnal babakocsit választana a babának.

A férfiaknak valamivel könnyebb dolguk van ebből a szempontból. Náluk a biológiai óra nem ketyeg, így alapvetően nem mindegy, hogy 30-as vagy 40-es éveikben telepednek le. Ha azonban szerelemre vágyik, nem szabad kétségbeesést és magányt éreznie. Légy természetes. Biztosan találkozol valakivel, aki érdekes.

Folyamatosan ugyanazokra a helyekre jársz

A másik probléma, amiért sokáig szingli maradsz, az, hogy ugyanazokban a régi kerékvágásokban jársz. X éve jársz ugyanabba a kávézóba. Csak egy pohár bort ihat meg kedvenc borozójában. Hetente egyszer elmész valamilyen csoportos edzésre, ahol általában csak azonos neműeket találsz. Legalább menj el a céghez. És ez a probléma. Vagy nem mész sehova, vagy folyton ugyanazokra a helyekre jársz, és nincs lehetőséged új embereket megismerni. Próbálj meg változtatni. Szerezz új barátokat, menj el új vállalkozásokba, váltogasd az edzés helyszíneit. Menjen el olyan eseményekre, ahol a korosztályához tartozó emberek gyűlnek össze. Változtasd meg szokásaidat, törd meg a rituáléidat, nyisd meg magad új lehetőségek előtt. Pontosan ez segíthet a randevúzásban!


Hasonló cikkek

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan erősítheti néhány apró változtatással radikálisan vonzerejét.

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!