Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. És ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha nem szabad feltenned a profilodra.

"Nem érdekel az online társkereső, de megpróbálom."

Elítéli a jelenleg használt módszert? De főleg a másik végén lévő módszer. Nem túl érdekes olvasni az adatlapodon, hogy az online randevúzás valójában hülyeség, és nem igazán érted, miért olyan őrült itt mindenki. Ha ilyesmit írsz a profilodra, arrogánsnak tűnsz.

"Olyan valakit keresek, aki nem olyan, mint én / az exem."

Soha ne használja a profilját módja annak, hogy kiűzze a haragját korábbi partnereire. Más felhasználók arra a következtetésre jutnak, hogy biztosan nem oldotta meg a múltját. És ha igen, akkor még nem áll készen az online randevúzásra.

"Szeretek szórakozni."

És ki nem? Az ehhez hasonló kifejezések túl általánosak, és inkább önéletrajz-kitöltésnek tűnnek: „Gólrúgásom van, és rugalmas vagyok.” Mutassa be, mitől egyedi. Ami kifejezi a személyiségedet. Pontosan mit keresel? Milyen ember vagy.

" …végre megérdemlem a szerelmet és egy jobb életet."

Ne ébreszd fel a belső nárcisztikusodat. Mindenki megérdemli a szeretetet, ezt semmiképpen nem vitatjuk. De ne írja be a profiljába vagy arra, amit más felhasználók először látnak. Ehelyett összpontosítson azokra a tulajdonságokra, amelyek a tiéd, és amelyeket a kapcsolatodba hozhatsz.

„Elegem van az egyedüllétből.”

Nincs nyafogás. Ez nem csak a szingli státuszára vonatkozik, hanem a munkára, a rossz randevúzási élményekre, a világ állapotára stb. A negativitás egy nagy NEM egy profilban. Koncentráljon azokra az előnyökre, amelyeket a kapcsolatnak kínálhat, és tartsa általános profilstílusát könnyednek, vidámnak és kellemesnek.

„Tulajdonképpen én…”

Soha ne hazudjon a profiljában. Ne írja be az életkorát, magasságát, súlyát, foglalkozását és bármi mást, csak később írja be: "Nos, valójában tíz évvel vagyok idősebb, 6 hüvelykkel alacsonyabb, és a munkám sem olyan híres." ne tegyél úgy, mintha szebb vagy sikeresebb lennél, mint valójában, nem beszélve arról, hogy készen állsz egy kapcsolatra, amikor valójában nem vagy az. Ez nem azt jelenti, hogy a szekrényben lévő összes csontvázat azonnal fel kell tüntetned az adatlapodon. De ne hazudj azért sem, hogy randevúzs valakit.


Hasonló cikkek

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.