Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. És ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha nem szabad feltenned a profilodra.

"Nem érdekel az online társkereső, de megpróbálom."

Elítéli a jelenleg használt módszert? De főleg a másik végén lévő módszer. Nem túl érdekes olvasni az adatlapodon, hogy az online randevúzás valójában hülyeség, és nem igazán érted, miért olyan őrült itt mindenki. Ha ilyesmit írsz a profilodra, arrogánsnak tűnsz.

"Olyan valakit keresek, aki nem olyan, mint én / az exem."

Soha ne használja a profilját módja annak, hogy kiűzze a haragját korábbi partnereire. Más felhasználók arra a következtetésre jutnak, hogy biztosan nem oldotta meg a múltját. És ha igen, akkor még nem áll készen az online randevúzásra.

"Szeretek szórakozni."

És ki nem? Az ehhez hasonló kifejezések túl általánosak, és inkább önéletrajz-kitöltésnek tűnnek: „Gólrúgásom van, és rugalmas vagyok.” Mutassa be, mitől egyedi. Ami kifejezi a személyiségedet. Pontosan mit keresel? Milyen ember vagy.

" …végre megérdemlem a szerelmet és egy jobb életet."

Ne ébreszd fel a belső nárcisztikusodat. Mindenki megérdemli a szeretetet, ezt semmiképpen nem vitatjuk. De ne írja be a profiljába vagy arra, amit más felhasználók először látnak. Ehelyett összpontosítson azokra a tulajdonságokra, amelyek a tiéd, és amelyeket a kapcsolatodba hozhatsz.

„Elegem van az egyedüllétből.”

Nincs nyafogás. Ez nem csak a szingli státuszára vonatkozik, hanem a munkára, a rossz randevúzási élményekre, a világ állapotára stb. A negativitás egy nagy NEM egy profilban. Koncentráljon azokra az előnyökre, amelyeket a kapcsolatnak kínálhat, és tartsa általános profilstílusát könnyednek, vidámnak és kellemesnek.

„Tulajdonképpen én…”

Soha ne hazudjon a profiljában. Ne írja be az életkorát, magasságát, súlyát, foglalkozását és bármi mást, csak később írja be: "Nos, valójában tíz évvel vagyok idősebb, 6 hüvelykkel alacsonyabb, és a munkám sem olyan híres." ne tegyél úgy, mintha szebb vagy sikeresebb lennél, mint valójában, nem beszélve arról, hogy készen állsz egy kapcsolatra, amikor valójában nem vagy az. Ez nem azt jelenti, hogy a szekrényben lévő összes csontvázat azonnal fel kell tüntetned az adatlapodon. De ne hazudj azért sem, hogy randevúzs valakit.


Hasonló cikkek

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.