Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. És ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha nem szabad feltenned a profilodra.

"Nem érdekel az online társkereső, de megpróbálom."

Elítéli a jelenleg használt módszert? De főleg a másik végén lévő módszer. Nem túl érdekes olvasni az adatlapodon, hogy az online randevúzás valójában hülyeség, és nem igazán érted, miért olyan őrült itt mindenki. Ha ilyesmit írsz a profilodra, arrogánsnak tűnsz.

"Olyan valakit keresek, aki nem olyan, mint én / az exem."

Soha ne használja a profilját módja annak, hogy kiűzze a haragját korábbi partnereire. Más felhasználók arra a következtetésre jutnak, hogy biztosan nem oldotta meg a múltját. És ha igen, akkor még nem áll készen az online randevúzásra.

"Szeretek szórakozni."

És ki nem? Az ehhez hasonló kifejezések túl általánosak, és inkább önéletrajz-kitöltésnek tűnnek: „Gólrúgásom van, és rugalmas vagyok.” Mutassa be, mitől egyedi. Ami kifejezi a személyiségedet. Pontosan mit keresel? Milyen ember vagy.

" …végre megérdemlem a szerelmet és egy jobb életet."

Ne ébreszd fel a belső nárcisztikusodat. Mindenki megérdemli a szeretetet, ezt semmiképpen nem vitatjuk. De ne írja be a profiljába vagy arra, amit más felhasználók először látnak. Ehelyett összpontosítson azokra a tulajdonságokra, amelyek a tiéd, és amelyeket a kapcsolatodba hozhatsz.

„Elegem van az egyedüllétből.”

Nincs nyafogás. Ez nem csak a szingli státuszára vonatkozik, hanem a munkára, a rossz randevúzási élményekre, a világ állapotára stb. A negativitás egy nagy NEM egy profilban. Koncentráljon azokra az előnyökre, amelyeket a kapcsolatnak kínálhat, és tartsa általános profilstílusát könnyednek, vidámnak és kellemesnek.

„Tulajdonképpen én…”

Soha ne hazudjon a profiljában. Ne írja be az életkorát, magasságát, súlyát, foglalkozását és bármi mást, csak később írja be: "Nos, valójában tíz évvel vagyok idősebb, 6 hüvelykkel alacsonyabb, és a munkám sem olyan híres." ne tegyél úgy, mintha szebb vagy sikeresebb lennél, mint valójában, nem beszélve arról, hogy készen állsz egy kapcsolatra, amikor valójában nem vagy az. Ez nem azt jelenti, hogy a szekrényben lévő összes csontvázat azonnal fel kell tüntetned az adatlapodon. De ne hazudj azért sem, hogy randevúzs valakit.


Hasonló cikkek

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.