Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. És ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha nem szabad feltenned a profilodra.

"Nem érdekel az online társkereső, de megpróbálom."

Elítéli a jelenleg használt módszert? De főleg a másik végén lévő módszer. Nem túl érdekes olvasni az adatlapodon, hogy az online randevúzás valójában hülyeség, és nem igazán érted, miért olyan őrült itt mindenki. Ha ilyesmit írsz a profilodra, arrogánsnak tűnsz.

"Olyan valakit keresek, aki nem olyan, mint én / az exem."

Soha ne használja a profilját módja annak, hogy kiűzze a haragját korábbi partnereire. Más felhasználók arra a következtetésre jutnak, hogy biztosan nem oldotta meg a múltját. És ha igen, akkor még nem áll készen az online randevúzásra.

"Szeretek szórakozni."

És ki nem? Az ehhez hasonló kifejezések túl általánosak, és inkább önéletrajz-kitöltésnek tűnnek: „Gólrúgásom van, és rugalmas vagyok.” Mutassa be, mitől egyedi. Ami kifejezi a személyiségedet. Pontosan mit keresel? Milyen ember vagy.

" …végre megérdemlem a szerelmet és egy jobb életet."

Ne ébreszd fel a belső nárcisztikusodat. Mindenki megérdemli a szeretetet, ezt semmiképpen nem vitatjuk. De ne írja be a profiljába vagy arra, amit más felhasználók először látnak. Ehelyett összpontosítson azokra a tulajdonságokra, amelyek a tiéd, és amelyeket a kapcsolatodba hozhatsz.

„Elegem van az egyedüllétből.”

Nincs nyafogás. Ez nem csak a szingli státuszára vonatkozik, hanem a munkára, a rossz randevúzási élményekre, a világ állapotára stb. A negativitás egy nagy NEM egy profilban. Koncentráljon azokra az előnyökre, amelyeket a kapcsolatnak kínálhat, és tartsa általános profilstílusát könnyednek, vidámnak és kellemesnek.

„Tulajdonképpen én…”

Soha ne hazudjon a profiljában. Ne írja be az életkorát, magasságát, súlyát, foglalkozását és bármi mást, csak később írja be: "Nos, valójában tíz évvel vagyok idősebb, 6 hüvelykkel alacsonyabb, és a munkám sem olyan híres." ne tegyél úgy, mintha szebb vagy sikeresebb lennél, mint valójában, nem beszélve arról, hogy készen állsz egy kapcsolatra, amikor valójában nem vagy az. Ez nem azt jelenti, hogy a szekrényben lévő összes csontvázat azonnal fel kell tüntetned az adatlapodon. De ne hazudj azért sem, hogy randevúzs valakit.


Hasonló cikkek

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.