Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. És ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha nem szabad feltenned a profilodra.

"Nem érdekel az online társkereső, de megpróbálom."

Elítéli a jelenleg használt módszert? De főleg a másik végén lévő módszer. Nem túl érdekes olvasni az adatlapodon, hogy az online randevúzás valójában hülyeség, és nem igazán érted, miért olyan őrült itt mindenki. Ha ilyesmit írsz a profilodra, arrogánsnak tűnsz.

"Olyan valakit keresek, aki nem olyan, mint én / az exem."

Soha ne használja a profilját módja annak, hogy kiűzze a haragját korábbi partnereire. Más felhasználók arra a következtetésre jutnak, hogy biztosan nem oldotta meg a múltját. És ha igen, akkor még nem áll készen az online randevúzásra.

"Szeretek szórakozni."

És ki nem? Az ehhez hasonló kifejezések túl általánosak, és inkább önéletrajz-kitöltésnek tűnnek: „Gólrúgásom van, és rugalmas vagyok.” Mutassa be, mitől egyedi. Ami kifejezi a személyiségedet. Pontosan mit keresel? Milyen ember vagy.

" …végre megérdemlem a szerelmet és egy jobb életet."

Ne ébreszd fel a belső nárcisztikusodat. Mindenki megérdemli a szeretetet, ezt semmiképpen nem vitatjuk. De ne írja be a profiljába vagy arra, amit más felhasználók először látnak. Ehelyett összpontosítson azokra a tulajdonságokra, amelyek a tiéd, és amelyeket a kapcsolatodba hozhatsz.

„Elegem van az egyedüllétből.”

Nincs nyafogás. Ez nem csak a szingli státuszára vonatkozik, hanem a munkára, a rossz randevúzási élményekre, a világ állapotára stb. A negativitás egy nagy NEM egy profilban. Koncentráljon azokra az előnyökre, amelyeket a kapcsolatnak kínálhat, és tartsa általános profilstílusát könnyednek, vidámnak és kellemesnek.

„Tulajdonképpen én…”

Soha ne hazudjon a profiljában. Ne írja be az életkorát, magasságát, súlyát, foglalkozását és bármi mást, csak később írja be: "Nos, valójában tíz évvel vagyok idősebb, 6 hüvelykkel alacsonyabb, és a munkám sem olyan híres." ne tegyél úgy, mintha szebb vagy sikeresebb lennél, mint valójában, nem beszélve arról, hogy készen állsz egy kapcsolatra, amikor valójában nem vagy az. Ez nem azt jelenti, hogy a szekrényben lévő összes csontvázat azonnal fel kell tüntetned az adatlapodon. De ne hazudj azért sem, hogy randevúzs valakit.


Hasonló cikkek

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.