Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Munkahelyi randevúzás

A munkahelyi randevúzás nem szokatlan manapság. Mivel a legtöbben életünk jelentős részét a munkahelyünkön töltjük, a munkahely az egyik leggyakoribb hely, ahol két ember találkozhat. A munkahelyi randevúzás számos előnnyel és hátránnyal jár. A fő előnyök közé tartozik, hogy azok, akik a munkahelyükön találkoznak, már felnőttek, és minden bizonnyal rendelkeznek némi tapasztalattal korábbi kapcsolatokban. Gyakran már tudják, mit várnak el az élettől és egy új partnertől. A munkahelyi kapcsolat további előnye lehet, hogy ha ugyanabban a projektben vagy ugyanabban a cégben dolgozol, mint a párod, akkor azonnal van még egy közös érdeklődésed. A munkahelyi randevúzással járó fő kockázatok közé soroljuk, hogy reggeltől estig találkozva nagyon hamar „tengeralattjáró betegségben” szenvedhetnek. Ebből a szempontból a más szakmában dolgozóknak sokkal könnyebb a dolguk. A munkahelyükön pihennek egymástól, otthon pedig annál jobban várják, hogy láthassák egymást. A kapcsolat nehézségei olyan helyzetben is előfordulhatnak, amikor felettes és beosztott között van kapcsolat. Ha a kapcsolat nem működik, a beosztott általában kénytelen elhagyni a munkahelyét. Ha nem hosszú távú, hanem csak romantikus kapcsolatot keresel, inkább ragaszkodj a mottóhoz: "Ami a házban van, az nem nekem való." Ha a kapcsolat csak a szexen alapul, előbb-utóbb véget ér, és elhiszed, hogy boldog leszel a szóban forgó személlyel egy munkahelyi viszony után, nehéz dolgozni.

Találkozás egy bárban vagy diszkóban

Egy régi ismert klasszikus, amely időtlen idők óta működik, és minden bizonnyal továbbra is működik. A kérdés azonban az, hogy milyen embereket találunk a bárokban és diszkókban. Akár pontosan megtalálja, akit keres, akár sikertelenül tér haza. Vannak, akik kapcsolatot keresnek, de a diszkók nem a megfelelő hely a találkozásra. A klubozás gyakran kapcsolódik az alkoholfogyasztáshoz, és a potenciális partnerről való megítélése gyakran torz. Bár az alkoholmámor leple alatt könnyebben kivehető, az ilyen ismeretségek általában egyéjszakás kalandokkal végződnek. Reggelente általában csak elbúcsúztok, és többé nem látjátok egymást. Ha igen, ne számítson túl sokat arra, hogy a kapcsolata tartós lesz.

Randekozás útközben

Úgy gondolja, hogy a tömegközlekedés nem éppen az ideális hely egy kapcsolat megkezdéséhez új kapcsolat? Meglepődne, hány partner találkozott buszon, vonaton, villamoson, trolibuszon, metrón vagy repülőn. A nagyvárosokban talán nehezebb, mert a mozgólépcsők felé rohanó tömegben valószínűleg nem lesz sok mondanivalója. Másrészt a munkába tartó félórás metrózás során bőven jut ideje a beszélgetésre. Ha olyan szerencséd van, hogy minden nap találkozhatsz az emberrel munkába menet, akkor remek lehetőség nyílik egy beszélgetésre. A hívást úgy is indíthatja, hogy reklamál, hogy ismét késik a szállítóeszköz. A tömegközlekedéssel történő munkába utazást nem lehet meggyorsítani, de egy kellemes kötetlen beszélgetéssel kellemesebbé tehető. Próbáld ki, talán elkezdenek felvillanni a dolgok köztetek.

Ismerkedés számítógépes játékokon keresztül

Manapság még számítógépes játékokon keresztül is lehetséges. Abból, hogy a kérdéses felhasználó hogyan viselkedik a játékban, megítélheti, hogyan fog viselkedni a való életben. Megtudhatja például, hogy a partner megbízható-e vagy sem. Ha beleegyezel, hogy egy adott időpontban játssz a játékkal, és mindketten a számítógéphez ülnek, akkor tudod, hogy az illető betarthatja a szavát. Ha nem jelenik meg, az azt jelzi, hogy a megbízhatóság nem az erőssége. Azt is megtudhatja, hogyan viselkedik partnere bizonyos helyzetekben. Hogyan élvezheti a győzelmet, vagy hogyan tűrheti el a vereséget. Még csak egy online játék is sokat elárul a partneréről. Mielőtt azonban elindulna az első közös randevúkra, azt javasoljuk, hogy ismerkedjenek meg még jobban. Legalábbis mobiltelefonon, csevegésen, közösségi hálózatokon vagy hagyományos e-mailen keresztül.

Randirandi az interneten

Az internetes online társkereső oldalakon való randevúzás manapság a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy találkozzunk egy partnerrel, aki találkozni fog az elképzeléseivel. Egyszerűen regisztrálj egy prémium társkereső oldalon, tölts ki egy személyiségkérdőívet, állítsd be a partnereddel szemben támasztott követelményeket a szűrőben, és kezdj el ismerkedni. Az online társkereső még soha nem volt ilyen egyszerű. Próbáld ki te is!


Hasonló cikkek

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.