Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Munkahelyi randevúzás

A munkahelyi randevúzás nem szokatlan manapság. Mivel a legtöbben életünk jelentős részét a munkahelyünkön töltjük, a munkahely az egyik leggyakoribb hely, ahol két ember találkozhat. A munkahelyi randevúzás számos előnnyel és hátránnyal jár. A fő előnyök közé tartozik, hogy azok, akik a munkahelyükön találkoznak, már felnőttek, és minden bizonnyal rendelkeznek némi tapasztalattal korábbi kapcsolatokban. Gyakran már tudják, mit várnak el az élettől és egy új partnertől. A munkahelyi kapcsolat további előnye lehet, hogy ha ugyanabban a projektben vagy ugyanabban a cégben dolgozol, mint a párod, akkor azonnal van még egy közös érdeklődésed. A munkahelyi randevúzással járó fő kockázatok közé soroljuk, hogy reggeltől estig találkozva nagyon hamar „tengeralattjáró betegségben” szenvedhetnek. Ebből a szempontból a más szakmában dolgozóknak sokkal könnyebb a dolguk. A munkahelyükön pihennek egymástól, otthon pedig annál jobban várják, hogy láthassák egymást. A kapcsolat nehézségei olyan helyzetben is előfordulhatnak, amikor felettes és beosztott között van kapcsolat. Ha a kapcsolat nem működik, a beosztott általában kénytelen elhagyni a munkahelyét. Ha nem hosszú távú, hanem csak romantikus kapcsolatot keresel, inkább ragaszkodj a mottóhoz: "Ami a házban van, az nem nekem való." Ha a kapcsolat csak a szexen alapul, előbb-utóbb véget ér, és elhiszed, hogy boldog leszel a szóban forgó személlyel egy munkahelyi viszony után, nehéz dolgozni.

Találkozás egy bárban vagy diszkóban

Egy régi ismert klasszikus, amely időtlen idők óta működik, és minden bizonnyal továbbra is működik. A kérdés azonban az, hogy milyen embereket találunk a bárokban és diszkókban. Akár pontosan megtalálja, akit keres, akár sikertelenül tér haza. Vannak, akik kapcsolatot keresnek, de a diszkók nem a megfelelő hely a találkozásra. A klubozás gyakran kapcsolódik az alkoholfogyasztáshoz, és a potenciális partnerről való megítélése gyakran torz. Bár az alkoholmámor leple alatt könnyebben kivehető, az ilyen ismeretségek általában egyéjszakás kalandokkal végződnek. Reggelente általában csak elbúcsúztok, és többé nem látjátok egymást. Ha igen, ne számítson túl sokat arra, hogy a kapcsolata tartós lesz.

Randekozás útközben

Úgy gondolja, hogy a tömegközlekedés nem éppen az ideális hely egy kapcsolat megkezdéséhez új kapcsolat? Meglepődne, hány partner találkozott buszon, vonaton, villamoson, trolibuszon, metrón vagy repülőn. A nagyvárosokban talán nehezebb, mert a mozgólépcsők felé rohanó tömegben valószínűleg nem lesz sok mondanivalója. Másrészt a munkába tartó félórás metrózás során bőven jut ideje a beszélgetésre. Ha olyan szerencséd van, hogy minden nap találkozhatsz az emberrel munkába menet, akkor remek lehetőség nyílik egy beszélgetésre. A hívást úgy is indíthatja, hogy reklamál, hogy ismét késik a szállítóeszköz. A tömegközlekedéssel történő munkába utazást nem lehet meggyorsítani, de egy kellemes kötetlen beszélgetéssel kellemesebbé tehető. Próbáld ki, talán elkezdenek felvillanni a dolgok köztetek.

Ismerkedés számítógépes játékokon keresztül

Manapság még számítógépes játékokon keresztül is lehetséges. Abból, hogy a kérdéses felhasználó hogyan viselkedik a játékban, megítélheti, hogyan fog viselkedni a való életben. Megtudhatja például, hogy a partner megbízható-e vagy sem. Ha beleegyezel, hogy egy adott időpontban játssz a játékkal, és mindketten a számítógéphez ülnek, akkor tudod, hogy az illető betarthatja a szavát. Ha nem jelenik meg, az azt jelzi, hogy a megbízhatóság nem az erőssége. Azt is megtudhatja, hogyan viselkedik partnere bizonyos helyzetekben. Hogyan élvezheti a győzelmet, vagy hogyan tűrheti el a vereséget. Még csak egy online játék is sokat elárul a partneréről. Mielőtt azonban elindulna az első közös randevúkra, azt javasoljuk, hogy ismerkedjenek meg még jobban. Legalábbis mobiltelefonon, csevegésen, közösségi hálózatokon vagy hagyományos e-mailen keresztül.

Randirandi az interneten

Az internetes online társkereső oldalakon való randevúzás manapság a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy találkozzunk egy partnerrel, aki találkozni fog az elképzeléseivel. Egyszerűen regisztrálj egy prémium társkereső oldalon, tölts ki egy személyiségkérdőívet, állítsd be a partnereddel szemben támasztott követelményeket a szűrőben, és kezdj el ismerkedni. Az online társkereső még soha nem volt ilyen egyszerű. Próbáld ki te is!


Hasonló cikkek

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

A profilok leggyakoribb hibái

Amikor először regisztrál egy társkereső oldalra, valószínűleg nem tudja, mit írjon a profiljába, és mit hagyjon ki. És mi a helyzet a fotókkal? Személyes kérdésekre kell válaszolnia vagy sem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív? Elmondjuk a társkereső oldal felhasználóinak leggyakoribb hibákat. Kerülje el őket, és azonnal látja az eredményt!

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.