Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Munkahelyi randevúzás

A munkahelyi randevúzás nem szokatlan manapság. Mivel a legtöbben életünk jelentős részét a munkahelyünkön töltjük, a munkahely az egyik leggyakoribb hely, ahol két ember találkozhat. A munkahelyi randevúzás számos előnnyel és hátránnyal jár. A fő előnyök közé tartozik, hogy azok, akik a munkahelyükön találkoznak, már felnőttek, és minden bizonnyal rendelkeznek némi tapasztalattal korábbi kapcsolatokban. Gyakran már tudják, mit várnak el az élettől és egy új partnertől. A munkahelyi kapcsolat további előnye lehet, hogy ha ugyanabban a projektben vagy ugyanabban a cégben dolgozol, mint a párod, akkor azonnal van még egy közös érdeklődésed. A munkahelyi randevúzással járó fő kockázatok közé soroljuk, hogy reggeltől estig találkozva nagyon hamar „tengeralattjáró betegségben” szenvedhetnek. Ebből a szempontból a más szakmában dolgozóknak sokkal könnyebb a dolguk. A munkahelyükön pihennek egymástól, otthon pedig annál jobban várják, hogy láthassák egymást. A kapcsolat nehézségei olyan helyzetben is előfordulhatnak, amikor felettes és beosztott között van kapcsolat. Ha a kapcsolat nem működik, a beosztott általában kénytelen elhagyni a munkahelyét. Ha nem hosszú távú, hanem csak romantikus kapcsolatot keresel, inkább ragaszkodj a mottóhoz: "Ami a házban van, az nem nekem való." Ha a kapcsolat csak a szexen alapul, előbb-utóbb véget ér, és elhiszed, hogy boldog leszel a szóban forgó személlyel egy munkahelyi viszony után, nehéz dolgozni.

Találkozás egy bárban vagy diszkóban

Egy régi ismert klasszikus, amely időtlen idők óta működik, és minden bizonnyal továbbra is működik. A kérdés azonban az, hogy milyen embereket találunk a bárokban és diszkókban. Akár pontosan megtalálja, akit keres, akár sikertelenül tér haza. Vannak, akik kapcsolatot keresnek, de a diszkók nem a megfelelő hely a találkozásra. A klubozás gyakran kapcsolódik az alkoholfogyasztáshoz, és a potenciális partnerről való megítélése gyakran torz. Bár az alkoholmámor leple alatt könnyebben kivehető, az ilyen ismeretségek általában egyéjszakás kalandokkal végződnek. Reggelente általában csak elbúcsúztok, és többé nem látjátok egymást. Ha igen, ne számítson túl sokat arra, hogy a kapcsolata tartós lesz.

Randekozás útközben

Úgy gondolja, hogy a tömegközlekedés nem éppen az ideális hely egy kapcsolat megkezdéséhez új kapcsolat? Meglepődne, hány partner találkozott buszon, vonaton, villamoson, trolibuszon, metrón vagy repülőn. A nagyvárosokban talán nehezebb, mert a mozgólépcsők felé rohanó tömegben valószínűleg nem lesz sok mondanivalója. Másrészt a munkába tartó félórás metrózás során bőven jut ideje a beszélgetésre. Ha olyan szerencséd van, hogy minden nap találkozhatsz az emberrel munkába menet, akkor remek lehetőség nyílik egy beszélgetésre. A hívást úgy is indíthatja, hogy reklamál, hogy ismét késik a szállítóeszköz. A tömegközlekedéssel történő munkába utazást nem lehet meggyorsítani, de egy kellemes kötetlen beszélgetéssel kellemesebbé tehető. Próbáld ki, talán elkezdenek felvillanni a dolgok köztetek.

Ismerkedés számítógépes játékokon keresztül

Manapság még számítógépes játékokon keresztül is lehetséges. Abból, hogy a kérdéses felhasználó hogyan viselkedik a játékban, megítélheti, hogyan fog viselkedni a való életben. Megtudhatja például, hogy a partner megbízható-e vagy sem. Ha beleegyezel, hogy egy adott időpontban játssz a játékkal, és mindketten a számítógéphez ülnek, akkor tudod, hogy az illető betarthatja a szavát. Ha nem jelenik meg, az azt jelzi, hogy a megbízhatóság nem az erőssége. Azt is megtudhatja, hogyan viselkedik partnere bizonyos helyzetekben. Hogyan élvezheti a győzelmet, vagy hogyan tűrheti el a vereséget. Még csak egy online játék is sokat elárul a partneréről. Mielőtt azonban elindulna az első közös randevúkra, azt javasoljuk, hogy ismerkedjenek meg még jobban. Legalábbis mobiltelefonon, csevegésen, közösségi hálózatokon vagy hagyományos e-mailen keresztül.

Randirandi az interneten

Az internetes online társkereső oldalakon való randevúzás manapság a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy találkozzunk egy partnerrel, aki találkozni fog az elképzeléseivel. Egyszerűen regisztrálj egy prémium társkereső oldalon, tölts ki egy személyiségkérdőívet, állítsd be a partnereddel szemben támasztott követelményeket a szűrőben, és kezdj el ismerkedni. Az online társkereső még soha nem volt ilyen egyszerű. Próbáld ki te is!


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.