Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Minden lehetséges. Kezdje szépen elölről. Tudjon meg minden lényeges információt a szüleiről. Gondolkodásmód, legyen az vallási vagy politikai. Étkezési szokások. Vázoljuk nagyjából a természetüket: sportolók, olvasók, spiritiszták...? Például, ha vegánok, tudd meg ennek az életmódnak a legfontosabb alapelveit. Ugyanígy a sportolókkal mondják meg, mit csinálnak, melyik klubot támogatják? ...

Öltözz a stílusodnak megfelelően

Ha mindig is fémes voltál, és kedvesed szülei soha nem hagyják el a házat nyakkendő és tökéletesen összehangolt öltöny nélkül, ne rohanjon hasonló dolgokat vásárolni. Öltözz úgy, hogy jól érezd magad. Hasonló elveket kövessen, mintha interjúra készülne. De légy inkább önmagad. Így például, mint azok a metálosok, vegyél egy klasszikus fekete pólót kedvenc zenekaroddal és néhány nadrágot, ami nincs teljesen szakadva. Csak hagyd otthon a vasalt kiegészítőket erre az időre. Alapvető tanács: ne vigyük túlzásba semmit. Akárhogy is.

Csinálj úgy, mintha az első randevún lennél

A partnered szülei pontosan azok, akik: a párod szülei. Akik melletted nevelték a csodálatos teremtményt. Tehát pontosan azt csináld, amit az első randin. Légy önmagad, egy csipetnyi formalitással. Tehát légy önmagad visszafogottabb változata. Azt akarod, hogy a szüleik ugyanabból az okból szeressenek beléd, mint az utódaik.

Csatlakozz be. Meghívtak vacsorázni? Cserébe segít a mosogatásban. Csak ülni fogsz? Házi készítésű szendvicset vagy pogácsát hozz. Így plusz pontokat kapsz. Játssz Human, ne haragudj egy fiatalabb testvérre. Röviden: ne csak az a látogató legyen, aki hagyja, hogy ugráljon, és egy ujját sem emelje fel. Valószínűleg nem engedik, hogy segíts. De ez nem számít, csak az Ön hajlandósága és felajánlása számít.


Szóval, még mindig fél?


Hasonló cikkek

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívtól!

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.