Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Minden lehetséges. Kezdje szépen elölről. Tudjon meg minden lényeges információt a szüleiről. Gondolkodásmód, legyen az vallási vagy politikai. Étkezési szokások. Vázoljuk nagyjából a természetüket: sportolók, olvasók, spiritiszták...? Például, ha vegánok, tudd meg ennek az életmódnak a legfontosabb alapelveit. Ugyanígy a sportolókkal mondják meg, mit csinálnak, melyik klubot támogatják? ...

Öltözz a stílusodnak megfelelően

Ha mindig is fémes voltál, és kedvesed szülei soha nem hagyják el a házat nyakkendő és tökéletesen összehangolt öltöny nélkül, ne rohanjon hasonló dolgokat vásárolni. Öltözz úgy, hogy jól érezd magad. Hasonló elveket kövessen, mintha interjúra készülne. De légy inkább önmagad. Így például, mint azok a metálosok, vegyél egy klasszikus fekete pólót kedvenc zenekaroddal és néhány nadrágot, ami nincs teljesen szakadva. Csak hagyd otthon a vasalt kiegészítőket erre az időre. Alapvető tanács: ne vigyük túlzásba semmit. Akárhogy is.

Csinálj úgy, mintha az első randevún lennél

A partnered szülei pontosan azok, akik: a párod szülei. Akik melletted nevelték a csodálatos teremtményt. Tehát pontosan azt csináld, amit az első randin. Légy önmagad, egy csipetnyi formalitással. Tehát légy önmagad visszafogottabb változata. Azt akarod, hogy a szüleik ugyanabból az okból szeressenek beléd, mint az utódaik.

Csatlakozz be. Meghívtak vacsorázni? Cserébe segít a mosogatásban. Csak ülni fogsz? Házi készítésű szendvicset vagy pogácsát hozz. Így plusz pontokat kapsz. Játssz Human, ne haragudj egy fiatalabb testvérre. Röviden: ne csak az a látogató legyen, aki hagyja, hogy ugráljon, és egy ujját sem emelje fel. Valószínűleg nem engedik, hogy segíts. De ez nem számít, csak az Ön hajlandósága és felajánlása számít.


Szóval, még mindig fél?


Hasonló cikkek

Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.