Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Minden lehetséges. Kezdje szépen elölről. Tudjon meg minden lényeges információt a szüleiről. Gondolkodásmód, legyen az vallási vagy politikai. Étkezési szokások. Vázoljuk nagyjából a természetüket: sportolók, olvasók, spiritiszták...? Például, ha vegánok, tudd meg ennek az életmódnak a legfontosabb alapelveit. Ugyanígy a sportolókkal mondják meg, mit csinálnak, melyik klubot támogatják? ...

Öltözz a stílusodnak megfelelően

Ha mindig is fémes voltál, és kedvesed szülei soha nem hagyják el a házat nyakkendő és tökéletesen összehangolt öltöny nélkül, ne rohanjon hasonló dolgokat vásárolni. Öltözz úgy, hogy jól érezd magad. Hasonló elveket kövessen, mintha interjúra készülne. De légy inkább önmagad. Így például, mint azok a metálosok, vegyél egy klasszikus fekete pólót kedvenc zenekaroddal és néhány nadrágot, ami nincs teljesen szakadva. Csak hagyd otthon a vasalt kiegészítőket erre az időre. Alapvető tanács: ne vigyük túlzásba semmit. Akárhogy is.

Csinálj úgy, mintha az első randevún lennél

A partnered szülei pontosan azok, akik: a párod szülei. Akik melletted nevelték a csodálatos teremtményt. Tehát pontosan azt csináld, amit az első randin. Légy önmagad, egy csipetnyi formalitással. Tehát légy önmagad visszafogottabb változata. Azt akarod, hogy a szüleik ugyanabból az okból szeressenek beléd, mint az utódaik.

Csatlakozz be. Meghívtak vacsorázni? Cserébe segít a mosogatásban. Csak ülni fogsz? Házi készítésű szendvicset vagy pogácsát hozz. Így plusz pontokat kapsz. Játssz Human, ne haragudj egy fiatalabb testvérre. Röviden: ne csak az a látogató legyen, aki hagyja, hogy ugráljon, és egy ujját sem emelje fel. Valószínűleg nem engedik, hogy segíts. De ez nem számít, csak az Ön hajlandósága és felajánlása számít.


Szóval, még mindig fél?


Hasonló cikkek

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.