Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Minden lehetséges. Kezdje szépen elölről. Tudjon meg minden lényeges információt a szüleiről. Gondolkodásmód, legyen az vallási vagy politikai. Étkezési szokások. Vázoljuk nagyjából a természetüket: sportolók, olvasók, spiritiszták...? Például, ha vegánok, tudd meg ennek az életmódnak a legfontosabb alapelveit. Ugyanígy a sportolókkal mondják meg, mit csinálnak, melyik klubot támogatják? ...

Öltözz a stílusodnak megfelelően

Ha mindig is fémes voltál, és kedvesed szülei soha nem hagyják el a házat nyakkendő és tökéletesen összehangolt öltöny nélkül, ne rohanjon hasonló dolgokat vásárolni. Öltözz úgy, hogy jól érezd magad. Hasonló elveket kövessen, mintha interjúra készülne. De légy inkább önmagad. Így például, mint azok a metálosok, vegyél egy klasszikus fekete pólót kedvenc zenekaroddal és néhány nadrágot, ami nincs teljesen szakadva. Csak hagyd otthon a vasalt kiegészítőket erre az időre. Alapvető tanács: ne vigyük túlzásba semmit. Akárhogy is.

Csinálj úgy, mintha az első randevún lennél

A partnered szülei pontosan azok, akik: a párod szülei. Akik melletted nevelték a csodálatos teremtményt. Tehát pontosan azt csináld, amit az első randin. Légy önmagad, egy csipetnyi formalitással. Tehát légy önmagad visszafogottabb változata. Azt akarod, hogy a szüleik ugyanabból az okból szeressenek beléd, mint az utódaik.

Csatlakozz be. Meghívtak vacsorázni? Cserébe segít a mosogatásban. Csak ülni fogsz? Házi készítésű szendvicset vagy pogácsát hozz. Így plusz pontokat kapsz. Játssz Human, ne haragudj egy fiatalabb testvérre. Röviden: ne csak az a látogató legyen, aki hagyja, hogy ugráljon, és egy ujját sem emelje fel. Valószínűleg nem engedik, hogy segíts. De ez nem számít, csak az Ön hajlandósága és felajánlása számít.


Szóval, még mindig fél?


Hasonló cikkek

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.