Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Kiálts fel

Sokáig nyugodt lehetsz, aztán egy rossz randevú terhet rónak rád. Nem számít, hogy a hasonmása különösen kellemetlen volt, vagy zavarba jött, vagy csak egy újabb jelentéktelen apróság volt a sorban. Ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább, zárd be magad egy időre otthon. Sírj, üvöltsd ki a csalódottságodat az ablakon. Dobozd be magad egy párnába. Szabadulj meg ezektől a negatív érzésektől. Engedd meg magadnak, hogy egy pillanatra engedj az érzelmeidnek. Abbahagyod, hogy magadba fojtsd őket. Jobb lesz.

Találd meg a pozitívumokat

Igen, egy újabb elvesztegetett idő és pénz. Így is veheted. De jobb, mint egy hónap után szakítani, nem? Az sokkal több elvesztegetett idő lenne. Kedvesek voltak veled, de valami folyton azt súgta, hogy nem ők azok? Csak nem tetszett valami a párodban? Biztos észrevett valami problémát az elméje mélyén, amit nem sikerült tudatosan megragadnia. Ne mondd ezt tovább. Vedd természetesnek, hogy nem ítéltek el. Használja most másképp az idejét. Szánjon időt például a nappali régóta halogatott átalakítására. Keressen valamit, amiért jó, hogy nem sikerült.

Ne vegye személyesnek

Ez nehéz lehet. De bármit mondanak vagy tesznek, ne vedd személyesen. Rosszul viselkedtek? Mindenkivel ezt csinálják, nem neked szólt. Vedd azt a fő okot, amiért még nincs párjuk! Mondtak valamit a címedre? Találkoztatok először? Fogalmuk sincs arról, milyen vagy valójában. Hagyd, hogy a kritikájuk utánad csússzon, majd küldd el velük valahova. Még jó, hogy már nem vesztegeti az idejét ilyen bolondokkal. Ismét fordítsa a maga javára ezt a sikertelen randevút!

Menjen és érezze jól magát

A sírás és a logikai profik valószínűleg egy kicsit elzsibbadnak. De nem olyan könnyű elengedni a kritikát. Miből vannak barátaink? Hívj fel valakit, és menj el és érezd jól magad! Csoporttal bárba, bowlingozni, uszodába, moziba filmet nézni... a lehetőségek végtelenek. Menjen ki, és törölje le a rossz randevú utolsó megmaradt utóízét! Az élet szép, még ha pénteken egyedülálló is vagy!


Hasonló cikkek

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.