Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Kiálts fel

Sokáig nyugodt lehetsz, aztán egy rossz randevú terhet rónak rád. Nem számít, hogy a hasonmása különösen kellemetlen volt, vagy zavarba jött, vagy csak egy újabb jelentéktelen apróság volt a sorban. Ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább, zárd be magad egy időre otthon. Sírj, üvöltsd ki a csalódottságodat az ablakon. Dobozd be magad egy párnába. Szabadulj meg ezektől a negatív érzésektől. Engedd meg magadnak, hogy egy pillanatra engedj az érzelmeidnek. Abbahagyod, hogy magadba fojtsd őket. Jobb lesz.

Találd meg a pozitívumokat

Igen, egy újabb elvesztegetett idő és pénz. Így is veheted. De jobb, mint egy hónap után szakítani, nem? Az sokkal több elvesztegetett idő lenne. Kedvesek voltak veled, de valami folyton azt súgta, hogy nem ők azok? Csak nem tetszett valami a párodban? Biztos észrevett valami problémát az elméje mélyén, amit nem sikerült tudatosan megragadnia. Ne mondd ezt tovább. Vedd természetesnek, hogy nem ítéltek el. Használja most másképp az idejét. Szánjon időt például a nappali régóta halogatott átalakítására. Keressen valamit, amiért jó, hogy nem sikerült.

Ne vegye személyesnek

Ez nehéz lehet. De bármit mondanak vagy tesznek, ne vedd személyesen. Rosszul viselkedtek? Mindenkivel ezt csinálják, nem neked szólt. Vedd azt a fő okot, amiért még nincs párjuk! Mondtak valamit a címedre? Találkoztatok először? Fogalmuk sincs arról, milyen vagy valójában. Hagyd, hogy a kritikájuk utánad csússzon, majd küldd el velük valahova. Még jó, hogy már nem vesztegeti az idejét ilyen bolondokkal. Ismét fordítsa a maga javára ezt a sikertelen randevút!

Menjen és érezze jól magát

A sírás és a logikai profik valószínűleg egy kicsit elzsibbadnak. De nem olyan könnyű elengedni a kritikát. Miből vannak barátaink? Hívj fel valakit, és menj el és érezd jól magad! Csoporttal bárba, bowlingozni, uszodába, moziba filmet nézni... a lehetőségek végtelenek. Menjen ki, és törölje le a rossz randevú utolsó megmaradt utóízét! Az élet szép, még ha pénteken egyedülálló is vagy!


Hasonló cikkek

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.