Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Kiálts fel

Sokáig nyugodt lehetsz, aztán egy rossz randevú terhet rónak rád. Nem számít, hogy a hasonmása különösen kellemetlen volt, vagy zavarba jött, vagy csak egy újabb jelentéktelen apróság volt a sorban. Ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább, zárd be magad egy időre otthon. Sírj, üvöltsd ki a csalódottságodat az ablakon. Dobozd be magad egy párnába. Szabadulj meg ezektől a negatív érzésektől. Engedd meg magadnak, hogy egy pillanatra engedj az érzelmeidnek. Abbahagyod, hogy magadba fojtsd őket. Jobb lesz.

Találd meg a pozitívumokat

Igen, egy újabb elvesztegetett idő és pénz. Így is veheted. De jobb, mint egy hónap után szakítani, nem? Az sokkal több elvesztegetett idő lenne. Kedvesek voltak veled, de valami folyton azt súgta, hogy nem ők azok? Csak nem tetszett valami a párodban? Biztos észrevett valami problémát az elméje mélyén, amit nem sikerült tudatosan megragadnia. Ne mondd ezt tovább. Vedd természetesnek, hogy nem ítéltek el. Használja most másképp az idejét. Szánjon időt például a nappali régóta halogatott átalakítására. Keressen valamit, amiért jó, hogy nem sikerült.

Ne vegye személyesnek

Ez nehéz lehet. De bármit mondanak vagy tesznek, ne vedd személyesen. Rosszul viselkedtek? Mindenkivel ezt csinálják, nem neked szólt. Vedd azt a fő okot, amiért még nincs párjuk! Mondtak valamit a címedre? Találkoztatok először? Fogalmuk sincs arról, milyen vagy valójában. Hagyd, hogy a kritikájuk utánad csússzon, majd küldd el velük valahova. Még jó, hogy már nem vesztegeti az idejét ilyen bolondokkal. Ismét fordítsa a maga javára ezt a sikertelen randevút!

Menjen és érezze jól magát

A sírás és a logikai profik valószínűleg egy kicsit elzsibbadnak. De nem olyan könnyű elengedni a kritikát. Miből vannak barátaink? Hívj fel valakit, és menj el és érezd jól magad! Csoporttal bárba, bowlingozni, uszodába, moziba filmet nézni... a lehetőségek végtelenek. Menjen ki, és törölje le a rossz randevú utolsó megmaradt utóízét! Az élet szép, még ha pénteken egyedülálló is vagy!


Hasonló cikkek

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.