Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Kiálts fel

Sokáig nyugodt lehetsz, aztán egy rossz randevú terhet rónak rád. Nem számít, hogy a hasonmása különösen kellemetlen volt, vagy zavarba jött, vagy csak egy újabb jelentéktelen apróság volt a sorban. Ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább, zárd be magad egy időre otthon. Sírj, üvöltsd ki a csalódottságodat az ablakon. Dobozd be magad egy párnába. Szabadulj meg ezektől a negatív érzésektől. Engedd meg magadnak, hogy egy pillanatra engedj az érzelmeidnek. Abbahagyod, hogy magadba fojtsd őket. Jobb lesz.

Találd meg a pozitívumokat

Igen, egy újabb elvesztegetett idő és pénz. Így is veheted. De jobb, mint egy hónap után szakítani, nem? Az sokkal több elvesztegetett idő lenne. Kedvesek voltak veled, de valami folyton azt súgta, hogy nem ők azok? Csak nem tetszett valami a párodban? Biztos észrevett valami problémát az elméje mélyén, amit nem sikerült tudatosan megragadnia. Ne mondd ezt tovább. Vedd természetesnek, hogy nem ítéltek el. Használja most másképp az idejét. Szánjon időt például a nappali régóta halogatott átalakítására. Keressen valamit, amiért jó, hogy nem sikerült.

Ne vegye személyesnek

Ez nehéz lehet. De bármit mondanak vagy tesznek, ne vedd személyesen. Rosszul viselkedtek? Mindenkivel ezt csinálják, nem neked szólt. Vedd azt a fő okot, amiért még nincs párjuk! Mondtak valamit a címedre? Találkoztatok először? Fogalmuk sincs arról, milyen vagy valójában. Hagyd, hogy a kritikájuk utánad csússzon, majd küldd el velük valahova. Még jó, hogy már nem vesztegeti az idejét ilyen bolondokkal. Ismét fordítsa a maga javára ezt a sikertelen randevút!

Menjen és érezze jól magát

A sírás és a logikai profik valószínűleg egy kicsit elzsibbadnak. De nem olyan könnyű elengedni a kritikát. Miből vannak barátaink? Hívj fel valakit, és menj el és érezd jól magad! Csoporttal bárba, bowlingozni, uszodába, moziba filmet nézni... a lehetőségek végtelenek. Menjen ki, és törölje le a rossz randevú utolsó megmaradt utóízét! Az élet szép, még ha pénteken egyedülálló is vagy!


Hasonló cikkek

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.