Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Kiálts fel

Sokáig nyugodt lehetsz, aztán egy rossz randevú terhet rónak rád. Nem számít, hogy a hasonmása különösen kellemetlen volt, vagy zavarba jött, vagy csak egy újabb jelentéktelen apróság volt a sorban. Ha úgy érzed, hogy nem bírod tovább, zárd be magad egy időre otthon. Sírj, üvöltsd ki a csalódottságodat az ablakon. Dobozd be magad egy párnába. Szabadulj meg ezektől a negatív érzésektől. Engedd meg magadnak, hogy egy pillanatra engedj az érzelmeidnek. Abbahagyod, hogy magadba fojtsd őket. Jobb lesz.

Találd meg a pozitívumokat

Igen, egy újabb elvesztegetett idő és pénz. Így is veheted. De jobb, mint egy hónap után szakítani, nem? Az sokkal több elvesztegetett idő lenne. Kedvesek voltak veled, de valami folyton azt súgta, hogy nem ők azok? Csak nem tetszett valami a párodban? Biztos észrevett valami problémát az elméje mélyén, amit nem sikerült tudatosan megragadnia. Ne mondd ezt tovább. Vedd természetesnek, hogy nem ítéltek el. Használja most másképp az idejét. Szánjon időt például a nappali régóta halogatott átalakítására. Keressen valamit, amiért jó, hogy nem sikerült.

Ne vegye személyesnek

Ez nehéz lehet. De bármit mondanak vagy tesznek, ne vedd személyesen. Rosszul viselkedtek? Mindenkivel ezt csinálják, nem neked szólt. Vedd azt a fő okot, amiért még nincs párjuk! Mondtak valamit a címedre? Találkoztatok először? Fogalmuk sincs arról, milyen vagy valójában. Hagyd, hogy a kritikájuk utánad csússzon, majd küldd el velük valahova. Még jó, hogy már nem vesztegeti az idejét ilyen bolondokkal. Ismét fordítsa a maga javára ezt a sikertelen randevút!

Menjen és érezze jól magát

A sírás és a logikai profik valószínűleg egy kicsit elzsibbadnak. De nem olyan könnyű elengedni a kritikát. Miből vannak barátaink? Hívj fel valakit, és menj el és érezd jól magad! Csoporttal bárba, bowlingozni, uszodába, moziba filmet nézni... a lehetőségek végtelenek. Menjen ki, és törölje le a rossz randevú utolsó megmaradt utóízét! Az élet szép, még ha pénteken egyedülálló is vagy!


Hasonló cikkek

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Kezdj új kapcsolatot tökéletesen és hibák nélkül

Találkozott végre valakivel, akivel jól érzi magát? Ez kölcsönös? Ezután olvass el néhány tanácsot, és add a legjobb kezdetet a kapcsolatodnak.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.