Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

"Csak jól éreznéd magad!"

Klasszikus mondat kissé irigy női barátoktól. Vagy a szülők túlságosan ragaszkodtak a „helyes” élet gondolatához. Az alszövegben egészen egyértelműen azt mondják, hogy önző vagy, gyerekes és képtelen vagy felelősséget vállalni. Ne hagyd, hogy valami ilyesmi belopódjon. Utazz, építs karriert, vágj bele merész projektekbe. Ehhez nagy felelősség is kell. És ha a családi életstílus beköszönt, hajrá!

"Mire a gyerekek iskolába mennek, már nyugdíjas leszel!"

Csak egy dolgot kell mondani erről : "Na mi van?" Mindenképpen jobb, ha sok élettapasztalat van a háta mögött, mint ha túl korán lesz nem kívánt gyerek, vagy valakivel, aki egyáltalán nem ér rá. A Tokiói Egyetem kutatói kimutatták, hogy a negyvenes éveikben járó nők nyugodtabb anyák, jobb példaképet állítanak gyermekeik elé, és nagyobb valószínűséggel nevelnek fel magabiztos és független egyént, mint azok az anyák, akik röviddel a születés után szülik gyermeküket. felnőttkorban.

„Hallod azokat a biológiai órákat?”

Ki mondta, hogy valaha is akarni fogod azokat a babákat? Sok férfi szeretne egy hatalmas családot. Ennek a fordítottja is igaz. Nem minden nő akar gyereket. Ne hagyd, hogy az első partner, aki szembejön veled, "kisbabát csináljon". Csak nehogy megbánd. De aggódik, hogy "ez" idősebb korban is működni fog? Fagyaszd le a tojásokat. Ma ez egy meglehetősen elterjedt eljárás, és az orvostudomány gyorsan fejlődik. Ha tíz év múlva gyereket akarsz, sokkal nagyobbak lesznek a lehetőségeid, mint ma!

"A férfiak fiatalt akarnak, ebben a korban senki sem fog feleségül venni."

Mond, mert amelyet az illető megérdemel egy pofont. Először is, harminc után sem öreg az ember. Számolj. 25 éves korig vagy még csak tanulsz. Még legalább három évre van szüksége, hogy eltartsa magát. Biztos lakhatás, megfelelő állás. És így van mindenki. Mind a nők, mind a férfiak ebben a korban még messze vannak a házasságtól és a "letelepedett" élettől. Szóval ne szokja meg és keressen békében! Az igaz ember éppúgy keres téged, mint te őt. És biztosan nem kell neki valami húszéves fül, aki babázik.


Hasonló cikkek

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.