Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

"Csak jól éreznéd magad!"

Klasszikus mondat kissé irigy női barátoktól. Vagy a szülők túlságosan ragaszkodtak a „helyes” élet gondolatához. Az alszövegben egészen egyértelműen azt mondják, hogy önző vagy, gyerekes és képtelen vagy felelősséget vállalni. Ne hagyd, hogy valami ilyesmi belopódjon. Utazz, építs karriert, vágj bele merész projektekbe. Ehhez nagy felelősség is kell. És ha a családi életstílus beköszönt, hajrá!

"Mire a gyerekek iskolába mennek, már nyugdíjas leszel!"

Csak egy dolgot kell mondani erről : "Na mi van?" Mindenképpen jobb, ha sok élettapasztalat van a háta mögött, mint ha túl korán lesz nem kívánt gyerek, vagy valakivel, aki egyáltalán nem ér rá. A Tokiói Egyetem kutatói kimutatták, hogy a negyvenes éveikben járó nők nyugodtabb anyák, jobb példaképet állítanak gyermekeik elé, és nagyobb valószínűséggel nevelnek fel magabiztos és független egyént, mint azok az anyák, akik röviddel a születés után szülik gyermeküket. felnőttkorban.

„Hallod azokat a biológiai órákat?”

Ki mondta, hogy valaha is akarni fogod azokat a babákat? Sok férfi szeretne egy hatalmas családot. Ennek a fordítottja is igaz. Nem minden nő akar gyereket. Ne hagyd, hogy az első partner, aki szembejön veled, "kisbabát csináljon". Csak nehogy megbánd. De aggódik, hogy "ez" idősebb korban is működni fog? Fagyaszd le a tojásokat. Ma ez egy meglehetősen elterjedt eljárás, és az orvostudomány gyorsan fejlődik. Ha tíz év múlva gyereket akarsz, sokkal nagyobbak lesznek a lehetőségeid, mint ma!

"A férfiak fiatalt akarnak, ebben a korban senki sem fog feleségül venni."

Mond, mert amelyet az illető megérdemel egy pofont. Először is, harminc után sem öreg az ember. Számolj. 25 éves korig vagy még csak tanulsz. Még legalább három évre van szüksége, hogy eltartsa magát. Biztos lakhatás, megfelelő állás. És így van mindenki. Mind a nők, mind a férfiak ebben a korban még messze vannak a házasságtól és a "letelepedett" élettől. Szóval ne szokja meg és keressen békében! Az igaz ember éppúgy keres téged, mint te őt. És biztosan nem kell neki valami húszéves fül, aki babázik.


Hasonló cikkek

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Nemzedékek által bevált randevúzási tippek

A randevúzás nem egyszerű, és nincs is hozzá útmutató. De nem is egy életre, és mégis mindannyian értékelünk itt-ott néhány jó tanácsot. A boldog párkapcsolat "garantált" tanácsaiból és receptjéből válogattuk azokat, amelyeket az előttünk álló randevúzók generációi és generációi igazoltak.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.