Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

"Csak jól éreznéd magad!"

Klasszikus mondat kissé irigy női barátoktól. Vagy a szülők túlságosan ragaszkodtak a „helyes” élet gondolatához. Az alszövegben egészen egyértelműen azt mondják, hogy önző vagy, gyerekes és képtelen vagy felelősséget vállalni. Ne hagyd, hogy valami ilyesmi belopódjon. Utazz, építs karriert, vágj bele merész projektekbe. Ehhez nagy felelősség is kell. És ha a családi életstílus beköszönt, hajrá!

"Mire a gyerekek iskolába mennek, már nyugdíjas leszel!"

Csak egy dolgot kell mondani erről : "Na mi van?" Mindenképpen jobb, ha sok élettapasztalat van a háta mögött, mint ha túl korán lesz nem kívánt gyerek, vagy valakivel, aki egyáltalán nem ér rá. A Tokiói Egyetem kutatói kimutatták, hogy a negyvenes éveikben járó nők nyugodtabb anyák, jobb példaképet állítanak gyermekeik elé, és nagyobb valószínűséggel nevelnek fel magabiztos és független egyént, mint azok az anyák, akik röviddel a születés után szülik gyermeküket. felnőttkorban.

„Hallod azokat a biológiai órákat?”

Ki mondta, hogy valaha is akarni fogod azokat a babákat? Sok férfi szeretne egy hatalmas családot. Ennek a fordítottja is igaz. Nem minden nő akar gyereket. Ne hagyd, hogy az első partner, aki szembejön veled, "kisbabát csináljon". Csak nehogy megbánd. De aggódik, hogy "ez" idősebb korban is működni fog? Fagyaszd le a tojásokat. Ma ez egy meglehetősen elterjedt eljárás, és az orvostudomány gyorsan fejlődik. Ha tíz év múlva gyereket akarsz, sokkal nagyobbak lesznek a lehetőségeid, mint ma!

"A férfiak fiatalt akarnak, ebben a korban senki sem fog feleségül venni."

Mond, mert amelyet az illető megérdemel egy pofont. Először is, harminc után sem öreg az ember. Számolj. 25 éves korig vagy még csak tanulsz. Még legalább három évre van szüksége, hogy eltartsa magát. Biztos lakhatás, megfelelő állás. És így van mindenki. Mind a nők, mind a férfiak ebben a korban még messze vannak a házasságtól és a "letelepedett" élettől. Szóval ne szokja meg és keressen békében! Az igaz ember éppúgy keres téged, mint te őt. És biztosan nem kell neki valami húszéves fül, aki babázik.


Hasonló cikkek

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Az ismerkedés szabályai

A randevúzáshoz mindig is voltak bizonyos szabályok, amelyeket jó volt betartani. De ahogy az idők megváltoztak, úgy változott az emberek találkozási módja is. Először is a modern társkereső technológiákról van szó, amelyek egykor nem voltak elérhetőek, másodsorban pedig arról, hogyan zajlik maga a randevú. Hogy vagy? A klasszikus személyes találkozókat vagy az online randevúzásokat kedveled?

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.