Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

"Csak jól éreznéd magad!"

Klasszikus mondat kissé irigy női barátoktól. Vagy a szülők túlságosan ragaszkodtak a „helyes” élet gondolatához. Az alszövegben egészen egyértelműen azt mondják, hogy önző vagy, gyerekes és képtelen vagy felelősséget vállalni. Ne hagyd, hogy valami ilyesmi belopódjon. Utazz, építs karriert, vágj bele merész projektekbe. Ehhez nagy felelősség is kell. És ha a családi életstílus beköszönt, hajrá!

"Mire a gyerekek iskolába mennek, már nyugdíjas leszel!"

Csak egy dolgot kell mondani erről : "Na mi van?" Mindenképpen jobb, ha sok élettapasztalat van a háta mögött, mint ha túl korán lesz nem kívánt gyerek, vagy valakivel, aki egyáltalán nem ér rá. A Tokiói Egyetem kutatói kimutatták, hogy a negyvenes éveikben járó nők nyugodtabb anyák, jobb példaképet állítanak gyermekeik elé, és nagyobb valószínűséggel nevelnek fel magabiztos és független egyént, mint azok az anyák, akik röviddel a születés után szülik gyermeküket. felnőttkorban.

„Hallod azokat a biológiai órákat?”

Ki mondta, hogy valaha is akarni fogod azokat a babákat? Sok férfi szeretne egy hatalmas családot. Ennek a fordítottja is igaz. Nem minden nő akar gyereket. Ne hagyd, hogy az első partner, aki szembejön veled, "kisbabát csináljon". Csak nehogy megbánd. De aggódik, hogy "ez" idősebb korban is működni fog? Fagyaszd le a tojásokat. Ma ez egy meglehetősen elterjedt eljárás, és az orvostudomány gyorsan fejlődik. Ha tíz év múlva gyereket akarsz, sokkal nagyobbak lesznek a lehetőségeid, mint ma!

"A férfiak fiatalt akarnak, ebben a korban senki sem fog feleségül venni."

Mond, mert amelyet az illető megérdemel egy pofont. Először is, harminc után sem öreg az ember. Számolj. 25 éves korig vagy még csak tanulsz. Még legalább három évre van szüksége, hogy eltartsa magát. Biztos lakhatás, megfelelő állás. És így van mindenki. Mind a nők, mind a férfiak ebben a korban még messze vannak a házasságtól és a "letelepedett" élettől. Szóval ne szokja meg és keressen békében! Az igaz ember éppúgy keres téged, mint te őt. És biztosan nem kell neki valami húszéves fül, aki babázik.


Hasonló cikkek

Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát kerülni az első randin?

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.