Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

"Csak jól éreznéd magad!"

Klasszikus mondat kissé irigy női barátoktól. Vagy a szülők túlságosan ragaszkodtak a „helyes” élet gondolatához. Az alszövegben egészen egyértelműen azt mondják, hogy önző vagy, gyerekes és képtelen vagy felelősséget vállalni. Ne hagyd, hogy valami ilyesmi belopódjon. Utazz, építs karriert, vágj bele merész projektekbe. Ehhez nagy felelősség is kell. És ha a családi életstílus beköszönt, hajrá!

"Mire a gyerekek iskolába mennek, már nyugdíjas leszel!"

Csak egy dolgot kell mondani erről : "Na mi van?" Mindenképpen jobb, ha sok élettapasztalat van a háta mögött, mint ha túl korán lesz nem kívánt gyerek, vagy valakivel, aki egyáltalán nem ér rá. A Tokiói Egyetem kutatói kimutatták, hogy a negyvenes éveikben járó nők nyugodtabb anyák, jobb példaképet állítanak gyermekeik elé, és nagyobb valószínűséggel nevelnek fel magabiztos és független egyént, mint azok az anyák, akik röviddel a születés után szülik gyermeküket. felnőttkorban.

„Hallod azokat a biológiai órákat?”

Ki mondta, hogy valaha is akarni fogod azokat a babákat? Sok férfi szeretne egy hatalmas családot. Ennek a fordítottja is igaz. Nem minden nő akar gyereket. Ne hagyd, hogy az első partner, aki szembejön veled, "kisbabát csináljon". Csak nehogy megbánd. De aggódik, hogy "ez" idősebb korban is működni fog? Fagyaszd le a tojásokat. Ma ez egy meglehetősen elterjedt eljárás, és az orvostudomány gyorsan fejlődik. Ha tíz év múlva gyereket akarsz, sokkal nagyobbak lesznek a lehetőségeid, mint ma!

"A férfiak fiatalt akarnak, ebben a korban senki sem fog feleségül venni."

Mond, mert amelyet az illető megérdemel egy pofont. Először is, harminc után sem öreg az ember. Számolj. 25 éves korig vagy még csak tanulsz. Még legalább három évre van szüksége, hogy eltartsa magát. Biztos lakhatás, megfelelő állás. És így van mindenki. Mind a nők, mind a férfiak ebben a korban még messze vannak a házasságtól és a "letelepedett" élettől. Szóval ne szokja meg és keressen békében! Az igaz ember éppúgy keres téged, mint te őt. És biztosan nem kell neki valami húszéves fül, aki babázik.


Hasonló cikkek

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!