Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Bizalom a megfelelő helyen

Valószínűleg hallottad már valahol, hogy a nők a magabiztos férfiakhoz vonzódnak leginkább. Ez nem mítosz. Valóban az. Mindazonáltal ezt az információt kissé módosítani kell. Nincs is jobb annál, mint érett és kiegyensúlyozott férfinak érezni magát, aki önmaga. Csak így semmi sem állíthat meg. De vigyázz! Az önbizalmadnak bizonyos korlátai vannak. Sem a dominancia, sem a büszkeség nem fog lenyűgözni egyetlen nőt sem.

A szerénység kifizetődik

Az első benyomás valóban számít. A beszélgetés során általában az iskolával, munkával, családdal stb. kapcsolatos témák kerülnek elő először. Ügyeljen arra, hogy az első találkozáskor miről kommunikál. Próbálj alázatos lenni. Azzal, hogy hány diplomád van, milyen nagyszerű állásod van, vagy milyen kövér a bankszámlád, nem igazán jó kezdet egy kapcsolathoz. Ez a taktika megfelelő lenne, ha olyan nővel akarna találkozni, aki csak vagyonra éhes.

A dicséret mindenekelőtt

A legtöbb nő csak akkor hagyja el a házat, ha tökéletesen ki van sminkelve és ízlésesen öltözött. Ha tetszik egy nő, és látja, hogy randevúzni készül veled, bókolj neki! Mindenki azt akarja, hogy elismerjék a jól végzett munkáját. Ezzel a lépéssel soha nem fogsz elrontani semmit. Éppen ellenkezőleg. A hízelgés mindig jár néhány plusz ponttal egy nő mellett.

Egy kis odafigyelés nem árt

Még egy pluszt kapsz, ha meglepsz vele. Hívd meg egy kávéra, és rendelj valami jó desszertet. Ha elhalad egy virágbolt mellett, ne habozzon gyorsan futni egy kis virágért. Az ilyen apró figyelmesség mindig mosolyt csal egy nő arcára.


Hasonló cikkek

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Legújabb cikkek

🎁 A 40% kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 40% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.