Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Bizalom a megfelelő helyen

Valószínűleg hallottad már valahol, hogy a nők a magabiztos férfiakhoz vonzódnak leginkább. Ez nem mítosz. Valóban az. Mindazonáltal ezt az információt kissé módosítani kell. Nincs is jobb annál, mint érett és kiegyensúlyozott férfinak érezni magát, aki önmaga. Csak így semmi sem állíthat meg. De vigyázz! Az önbizalmadnak bizonyos korlátai vannak. Sem a dominancia, sem a büszkeség nem fog lenyűgözni egyetlen nőt sem.

A szerénység kifizetődik

Az első benyomás valóban számít. A beszélgetés során általában az iskolával, munkával, családdal stb. kapcsolatos témák kerülnek elő először. Ügyeljen arra, hogy az első találkozáskor miről kommunikál. Próbálj alázatos lenni. Azzal, hogy hány diplomád van, milyen nagyszerű állásod van, vagy milyen kövér a bankszámlád, nem igazán jó kezdet egy kapcsolathoz. Ez a taktika megfelelő lenne, ha olyan nővel akarna találkozni, aki csak vagyonra éhes.

A dicséret mindenekelőtt

A legtöbb nő csak akkor hagyja el a házat, ha tökéletesen ki van sminkelve és ízlésesen öltözött. Ha tetszik egy nő, és látja, hogy randevúzni készül veled, bókolj neki! Mindenki azt akarja, hogy elismerjék a jól végzett munkáját. Ezzel a lépéssel soha nem fogsz elrontani semmit. Éppen ellenkezőleg. A hízelgés mindig jár néhány plusz ponttal egy nő mellett.

Egy kis odafigyelés nem árt

Még egy pluszt kapsz, ha meglepsz vele. Hívd meg egy kávéra, és rendelj valami jó desszertet. Ha elhalad egy virágbolt mellett, ne habozzon gyorsan futni egy kis virágért. Az ilyen apró figyelmesség mindig mosolyt csal egy nő arcára.


Hasonló cikkek

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell megbocsátani?

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?