Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Biológiai óra

Ez a férfiakra is vonatkozik, nem csak a hölgyekre! Míg a nők egyre nagyobb nyomást éreznek, hogy "végre gyereket szüljenek", addig a férfiak ilyenkor gyakran nem akarnak. Szeretik a békéjüket. Talán még egy korábbi kapcsolatból származó gyerek is rendszeresen meglátogatja őket. Minél tovább tart a magány, annál inkább nem értenek egyet a férfiak és a nők a család bővítésével kapcsolatban.

„Mindenki egyforma”

Minden sikertelen új kapcsolat létrehozási kísérletével mind a férfiak, mind a nők a nők belesimulnak abba a véleménybe, hogy ők mind egyformák. A klasszikus beszéd arról, hogy minden férfi bunkó, és hogy minden nő csak a pénz után, duplán érvényesül itt. Minél tovább ragaszkodsz ehhez a hitedhez, annál valószínűbb, hogy elengeded az Igaz Szerelmet. Gyakran előfordul, hogy azzal a belső meggyőződéssel mész randevúzni, hogy ez csak egy újabb bunkó vagy egy újabb aranyásó. Állj ellen! Valójában nem az!

Nem akarod feladni a függetlenségedet

Egyértelmű, hogy szeretnél valakit, akihez este összebújni. De minél tovább élsz egyedül magaddal, annál jobban megfelelsz. Senki nem beszél rá, hogy vezesse a háztartást, nem dönti el, mit nézzen este, és nem szabja meg, hogy mikor kell hazajönnie a munkából. Utána, ha egyszer talál valakit, nehezen fog újra alkalmazkodni. Minél idősebb vagy, és minél tovább élsz egyedül, annál rosszabb lesz egy új kapcsolat.

Lemondasz

A legrosszabb szakasz akkor következik be, amikor felmondasz bármilyen kapcsolatról. Arra a következtetésre jut, hogy úgysem érdemes, és feladja a kapcsolatkeresést. Ez különösen hatással lesz az Ön igényeire. Ha egyszer akadozik, akkor feldobja a potenciális kapcsolatról azt az érzést, hogy "egy másik, amit le kell írni", és abbahagyja a próbálkozást!

Ne csüggedjen, és minden élménybe pozitívan és teljes mértékben belemenjen. Látni fogja, hogy sokkal jobban meg fog ismerni. Sok sikert!


Hasonló cikkek

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.