Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Biológiai óra

Ez a férfiakra is vonatkozik, nem csak a hölgyekre! Míg a nők egyre nagyobb nyomást éreznek, hogy "végre gyereket szüljenek", addig a férfiak ilyenkor gyakran nem akarnak. Szeretik a békéjüket. Talán még egy korábbi kapcsolatból származó gyerek is rendszeresen meglátogatja őket. Minél tovább tart a magány, annál inkább nem értenek egyet a férfiak és a nők a család bővítésével kapcsolatban.

„Mindenki egyforma”

Minden sikertelen új kapcsolat létrehozási kísérletével mind a férfiak, mind a nők a nők belesimulnak abba a véleménybe, hogy ők mind egyformák. A klasszikus beszéd arról, hogy minden férfi bunkó, és hogy minden nő csak a pénz után, duplán érvényesül itt. Minél tovább ragaszkodsz ehhez a hitedhez, annál valószínűbb, hogy elengeded az Igaz Szerelmet. Gyakran előfordul, hogy azzal a belső meggyőződéssel mész randevúzni, hogy ez csak egy újabb bunkó vagy egy újabb aranyásó. Állj ellen! Valójában nem az!

Nem akarod feladni a függetlenségedet

Egyértelmű, hogy szeretnél valakit, akihez este összebújni. De minél tovább élsz egyedül magaddal, annál jobban megfelelsz. Senki nem beszél rá, hogy vezesse a háztartást, nem dönti el, mit nézzen este, és nem szabja meg, hogy mikor kell hazajönnie a munkából. Utána, ha egyszer talál valakit, nehezen fog újra alkalmazkodni. Minél idősebb vagy, és minél tovább élsz egyedül, annál rosszabb lesz egy új kapcsolat.

Lemondasz

A legrosszabb szakasz akkor következik be, amikor felmondasz bármilyen kapcsolatról. Arra a következtetésre jut, hogy úgysem érdemes, és feladja a kapcsolatkeresést. Ez különösen hatással lesz az Ön igényeire. Ha egyszer akadozik, akkor feldobja a potenciális kapcsolatról azt az érzést, hogy "egy másik, amit le kell írni", és abbahagyja a próbálkozást!

Ne csüggedjen, és minden élménybe pozitívan és teljes mértékben belemenjen. Látni fogja, hogy sokkal jobban meg fog ismerni. Sok sikert!


Hasonló cikkek

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.