Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Biológiai óra

Ez a férfiakra is vonatkozik, nem csak a hölgyekre! Míg a nők egyre nagyobb nyomást éreznek, hogy "végre gyereket szüljenek", addig a férfiak ilyenkor gyakran nem akarnak. Szeretik a békéjüket. Talán még egy korábbi kapcsolatból származó gyerek is rendszeresen meglátogatja őket. Minél tovább tart a magány, annál inkább nem értenek egyet a férfiak és a nők a család bővítésével kapcsolatban.

„Mindenki egyforma”

Minden sikertelen új kapcsolat létrehozási kísérletével mind a férfiak, mind a nők a nők belesimulnak abba a véleménybe, hogy ők mind egyformák. A klasszikus beszéd arról, hogy minden férfi bunkó, és hogy minden nő csak a pénz után, duplán érvényesül itt. Minél tovább ragaszkodsz ehhez a hitedhez, annál valószínűbb, hogy elengeded az Igaz Szerelmet. Gyakran előfordul, hogy azzal a belső meggyőződéssel mész randevúzni, hogy ez csak egy újabb bunkó vagy egy újabb aranyásó. Állj ellen! Valójában nem az!

Nem akarod feladni a függetlenségedet

Egyértelmű, hogy szeretnél valakit, akihez este összebújni. De minél tovább élsz egyedül magaddal, annál jobban megfelelsz. Senki nem beszél rá, hogy vezesse a háztartást, nem dönti el, mit nézzen este, és nem szabja meg, hogy mikor kell hazajönnie a munkából. Utána, ha egyszer talál valakit, nehezen fog újra alkalmazkodni. Minél idősebb vagy, és minél tovább élsz egyedül, annál rosszabb lesz egy új kapcsolat.

Lemondasz

A legrosszabb szakasz akkor következik be, amikor felmondasz bármilyen kapcsolatról. Arra a következtetésre jut, hogy úgysem érdemes, és feladja a kapcsolatkeresést. Ez különösen hatással lesz az Ön igényeire. Ha egyszer akadozik, akkor feldobja a potenciális kapcsolatról azt az érzést, hogy "egy másik, amit le kell írni", és abbahagyja a próbálkozást!

Ne csüggedjen, és minden élménybe pozitívan és teljes mértékben belemenjen. Látni fogja, hogy sokkal jobban meg fog ismerni. Sok sikert!


Hasonló cikkek

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.