Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Biológiai óra

Ez a férfiakra is vonatkozik, nem csak a hölgyekre! Míg a nők egyre nagyobb nyomást éreznek, hogy "végre gyereket szüljenek", addig a férfiak ilyenkor gyakran nem akarnak. Szeretik a békéjüket. Talán még egy korábbi kapcsolatból származó gyerek is rendszeresen meglátogatja őket. Minél tovább tart a magány, annál inkább nem értenek egyet a férfiak és a nők a család bővítésével kapcsolatban.

„Mindenki egyforma”

Minden sikertelen új kapcsolat létrehozási kísérletével mind a férfiak, mind a nők a nők belesimulnak abba a véleménybe, hogy ők mind egyformák. A klasszikus beszéd arról, hogy minden férfi bunkó, és hogy minden nő csak a pénz után, duplán érvényesül itt. Minél tovább ragaszkodsz ehhez a hitedhez, annál valószínűbb, hogy elengeded az Igaz Szerelmet. Gyakran előfordul, hogy azzal a belső meggyőződéssel mész randevúzni, hogy ez csak egy újabb bunkó vagy egy újabb aranyásó. Állj ellen! Valójában nem az!

Nem akarod feladni a függetlenségedet

Egyértelmű, hogy szeretnél valakit, akihez este összebújni. De minél tovább élsz egyedül magaddal, annál jobban megfelelsz. Senki nem beszél rá, hogy vezesse a háztartást, nem dönti el, mit nézzen este, és nem szabja meg, hogy mikor kell hazajönnie a munkából. Utána, ha egyszer talál valakit, nehezen fog újra alkalmazkodni. Minél idősebb vagy, és minél tovább élsz egyedül, annál rosszabb lesz egy új kapcsolat.

Lemondasz

A legrosszabb szakasz akkor következik be, amikor felmondasz bármilyen kapcsolatról. Arra a következtetésre jut, hogy úgysem érdemes, és feladja a kapcsolatkeresést. Ez különösen hatással lesz az Ön igényeire. Ha egyszer akadozik, akkor feldobja a potenciális kapcsolatról azt az érzést, hogy "egy másik, amit le kell írni", és abbahagyja a próbálkozást!

Ne csüggedjen, és minden élménybe pozitívan és teljes mértékben belemenjen. Látni fogja, hogy sokkal jobban meg fog ismerni. Sok sikert!


Hasonló cikkek

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.