Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Lehet, hogy a következő hibákat követi el.

Túl sokat beszél, vagy néma vagy, mint egy vágás

Az idegesség alattomos dolog. Sokakat arra kényszerít, hogy gyakorlatilag lélegzetvisszafojtva beszéljenek, míg másoknak nehezen jutnak szóhoz. Egyik sem ideális. Szóval kerüld a szélsőségeket. Tartsa be azt a szabályt, hogy félidőben beszél. Se több se kevesebb. Ha túl sokat beszél, segít, ha vesz egy tudatos lélegzetet, és lehetőséget ad magának a beszélgetésre is. Ha viszont egyáltalán nem beszél, ne feledje, hogy kerülni kell az egyszavas válaszokat. Ügyeljen arra, hogy mindig adjon hozzá legalább egy plusz mondatot, és próbáljon meg közös beszélgetést kialakítani.

Próbál „eladni a termékét”

Ezzel a problémával elsősorban a marketingszakemberek küzdenek. Nem járnak jobban az egyéni vállalkozók, ahogy az eladók, még az autószerelők, tudósok sem kerülhetik el! Miért? Hiszen mindenáron próbál lenyűgözni, hogy partnere pontosan azt vegye meg, amit Ön kínál. De nem vagy randevúzni a piacon. Először ezen gondolkozz. Valóban el akarja adni magát és az áruit is?

Sértegeti voltát vagy családját

A volt partnerek témája önmagában rossz. De ha róla van szó, ne próbáld rajtuk keresztül szegény nőnek vagy túlzottan feláldozni magadnak. Mindenki jobb, ha kétszer is meggondolja, hogy kapcsolatba lép-e veled. Fennáll a veszélye, hogy egy napon ő is felkerül a negatív listára. Még rosszabb, ha túlzottan átkozod a családodat. Bármit is tett, ne hozza fel az első randevún.

Különböző emberekkel másképp viselkedik

Az első randevú magánügy. Ennek ellenére megtörténhet, hogy találkozik valakivel, akit ismer. Ha hirtelen teljesen megváltoztatja a viselkedését, mit gondoljon a párjának erről? Ne próbálj valaki más lenni. Nyugodtan mutasd meg önmagad legjobb verzióját. De ne csináld magad merőben más emberré. Ugyanígy nem fogsz lenyűgözni akkor sem, ha olyan vagy, mint egy miliő a társad számára, miközben a pincérre "hűtöd a meleget" csak azért, mert nem hozott azonnal poharat.


Hasonló cikkek

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szerezhetsz néhány plusz kilót.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.