Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Lehet, hogy a következő hibákat követi el.

Túl sokat beszél, vagy néma vagy, mint egy vágás

Az idegesség alattomos dolog. Sokakat arra kényszerít, hogy gyakorlatilag lélegzetvisszafojtva beszéljenek, míg másoknak nehezen jutnak szóhoz. Egyik sem ideális. Szóval kerüld a szélsőségeket. Tartsa be azt a szabályt, hogy félidőben beszél. Se több se kevesebb. Ha túl sokat beszél, segít, ha vesz egy tudatos lélegzetet, és lehetőséget ad magának a beszélgetésre is. Ha viszont egyáltalán nem beszél, ne feledje, hogy kerülni kell az egyszavas válaszokat. Ügyeljen arra, hogy mindig adjon hozzá legalább egy plusz mondatot, és próbáljon meg közös beszélgetést kialakítani.

Próbál „eladni a termékét”

Ezzel a problémával elsősorban a marketingszakemberek küzdenek. Nem járnak jobban az egyéni vállalkozók, ahogy az eladók, még az autószerelők, tudósok sem kerülhetik el! Miért? Hiszen mindenáron próbál lenyűgözni, hogy partnere pontosan azt vegye meg, amit Ön kínál. De nem vagy randevúzni a piacon. Először ezen gondolkozz. Valóban el akarja adni magát és az áruit is?

Sértegeti voltát vagy családját

A volt partnerek témája önmagában rossz. De ha róla van szó, ne próbáld rajtuk keresztül szegény nőnek vagy túlzottan feláldozni magadnak. Mindenki jobb, ha kétszer is meggondolja, hogy kapcsolatba lép-e veled. Fennáll a veszélye, hogy egy napon ő is felkerül a negatív listára. Még rosszabb, ha túlzottan átkozod a családodat. Bármit is tett, ne hozza fel az első randevún.

Különböző emberekkel másképp viselkedik

Az első randevú magánügy. Ennek ellenére megtörténhet, hogy találkozik valakivel, akit ismer. Ha hirtelen teljesen megváltoztatja a viselkedését, mit gondoljon a párjának erről? Ne próbálj valaki más lenni. Nyugodtan mutasd meg önmagad legjobb verzióját. De ne csináld magad merőben más emberré. Ugyanígy nem fogsz lenyűgözni akkor sem, ha olyan vagy, mint egy miliő a társad számára, miközben a pincérre "hűtöd a meleget" csak azért, mert nem hozott azonnal poharat.


Hasonló cikkek

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.