Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Lehet, hogy a következő hibákat követi el.

Túl sokat beszél, vagy néma vagy, mint egy vágás

Az idegesség alattomos dolog. Sokakat arra kényszerít, hogy gyakorlatilag lélegzetvisszafojtva beszéljenek, míg másoknak nehezen jutnak szóhoz. Egyik sem ideális. Szóval kerüld a szélsőségeket. Tartsa be azt a szabályt, hogy félidőben beszél. Se több se kevesebb. Ha túl sokat beszél, segít, ha vesz egy tudatos lélegzetet, és lehetőséget ad magának a beszélgetésre is. Ha viszont egyáltalán nem beszél, ne feledje, hogy kerülni kell az egyszavas válaszokat. Ügyeljen arra, hogy mindig adjon hozzá legalább egy plusz mondatot, és próbáljon meg közös beszélgetést kialakítani.

Próbál „eladni a termékét”

Ezzel a problémával elsősorban a marketingszakemberek küzdenek. Nem járnak jobban az egyéni vállalkozók, ahogy az eladók, még az autószerelők, tudósok sem kerülhetik el! Miért? Hiszen mindenáron próbál lenyűgözni, hogy partnere pontosan azt vegye meg, amit Ön kínál. De nem vagy randevúzni a piacon. Először ezen gondolkozz. Valóban el akarja adni magát és az áruit is?

Sértegeti voltát vagy családját

A volt partnerek témája önmagában rossz. De ha róla van szó, ne próbáld rajtuk keresztül szegény nőnek vagy túlzottan feláldozni magadnak. Mindenki jobb, ha kétszer is meggondolja, hogy kapcsolatba lép-e veled. Fennáll a veszélye, hogy egy napon ő is felkerül a negatív listára. Még rosszabb, ha túlzottan átkozod a családodat. Bármit is tett, ne hozza fel az első randevún.

Különböző emberekkel másképp viselkedik

Az első randevú magánügy. Ennek ellenére megtörténhet, hogy találkozik valakivel, akit ismer. Ha hirtelen teljesen megváltoztatja a viselkedését, mit gondoljon a párjának erről? Ne próbálj valaki más lenni. Nyugodtan mutasd meg önmagad legjobb verzióját. De ne csináld magad merőben más emberré. Ugyanígy nem fogsz lenyűgözni akkor sem, ha olyan vagy, mint egy miliő a társad számára, miközben a pincérre "hűtöd a meleget" csak azért, mert nem hozott azonnal poharat.


Hasonló cikkek

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.