Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Lehet, hogy a következő hibákat követi el.

Túl sokat beszél, vagy néma vagy, mint egy vágás

Az idegesség alattomos dolog. Sokakat arra kényszerít, hogy gyakorlatilag lélegzetvisszafojtva beszéljenek, míg másoknak nehezen jutnak szóhoz. Egyik sem ideális. Szóval kerüld a szélsőségeket. Tartsa be azt a szabályt, hogy félidőben beszél. Se több se kevesebb. Ha túl sokat beszél, segít, ha vesz egy tudatos lélegzetet, és lehetőséget ad magának a beszélgetésre is. Ha viszont egyáltalán nem beszél, ne feledje, hogy kerülni kell az egyszavas válaszokat. Ügyeljen arra, hogy mindig adjon hozzá legalább egy plusz mondatot, és próbáljon meg közös beszélgetést kialakítani.

Próbál „eladni a termékét”

Ezzel a problémával elsősorban a marketingszakemberek küzdenek. Nem járnak jobban az egyéni vállalkozók, ahogy az eladók, még az autószerelők, tudósok sem kerülhetik el! Miért? Hiszen mindenáron próbál lenyűgözni, hogy partnere pontosan azt vegye meg, amit Ön kínál. De nem vagy randevúzni a piacon. Először ezen gondolkozz. Valóban el akarja adni magát és az áruit is?

Sértegeti voltát vagy családját

A volt partnerek témája önmagában rossz. De ha róla van szó, ne próbáld rajtuk keresztül szegény nőnek vagy túlzottan feláldozni magadnak. Mindenki jobb, ha kétszer is meggondolja, hogy kapcsolatba lép-e veled. Fennáll a veszélye, hogy egy napon ő is felkerül a negatív listára. Még rosszabb, ha túlzottan átkozod a családodat. Bármit is tett, ne hozza fel az első randevún.

Különböző emberekkel másképp viselkedik

Az első randevú magánügy. Ennek ellenére megtörténhet, hogy találkozik valakivel, akit ismer. Ha hirtelen teljesen megváltoztatja a viselkedését, mit gondoljon a párjának erről? Ne próbálj valaki más lenni. Nyugodtan mutasd meg önmagad legjobb verzióját. De ne csináld magad merőben más emberré. Ugyanígy nem fogsz lenyűgözni akkor sem, ha olyan vagy, mint egy miliő a társad számára, miközben a pincérre "hűtöd a meleget" csak azért, mert nem hozott azonnal poharat.


Hasonló cikkek

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Hogyan nézz ki vonzóbbnak?

A jó megjelenés az idők kezdete óta a boldogság kulcsa. Természetesen nem változtathatod meg a géneidet, arcod és tested alapvető tulajdonságait, hacsak nem akarsz plasztikai sebészetre menni. De megváltoztathatja az adományok felhasználását. Olvassa el, hogyan erősítheti néhány apró változtatással radikálisan vonzerejét.

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

A szerelem minden korban virágzik

Ha most olyan helyzetbe kerültél, amikor a nagy szerelmed véget ért, és nem tudod, hogyan kezeld a magányt, akkor jó helyre jöttél. Tanácsot adunk, hogy mit tegyél (ne tedd), hogy megtaláld a lelki társad. Mindegy, hogy harminc, negyven vagy ötven éves vagy. Ne ess kétségbe, hogy túl öreg vagy a szerelemhez. Hiszen a szerelem minden életkorban virágzik!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.