Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Lehet, hogy a következő hibákat követi el.

Túl sokat beszél, vagy néma vagy, mint egy vágás

Az idegesség alattomos dolog. Sokakat arra kényszerít, hogy gyakorlatilag lélegzetvisszafojtva beszéljenek, míg másoknak nehezen jutnak szóhoz. Egyik sem ideális. Szóval kerüld a szélsőségeket. Tartsa be azt a szabályt, hogy félidőben beszél. Se több se kevesebb. Ha túl sokat beszél, segít, ha vesz egy tudatos lélegzetet, és lehetőséget ad magának a beszélgetésre is. Ha viszont egyáltalán nem beszél, ne feledje, hogy kerülni kell az egyszavas válaszokat. Ügyeljen arra, hogy mindig adjon hozzá legalább egy plusz mondatot, és próbáljon meg közös beszélgetést kialakítani.

Próbál „eladni a termékét”

Ezzel a problémával elsősorban a marketingszakemberek küzdenek. Nem járnak jobban az egyéni vállalkozók, ahogy az eladók, még az autószerelők, tudósok sem kerülhetik el! Miért? Hiszen mindenáron próbál lenyűgözni, hogy partnere pontosan azt vegye meg, amit Ön kínál. De nem vagy randevúzni a piacon. Először ezen gondolkozz. Valóban el akarja adni magát és az áruit is?

Sértegeti voltát vagy családját

A volt partnerek témája önmagában rossz. De ha róla van szó, ne próbáld rajtuk keresztül szegény nőnek vagy túlzottan feláldozni magadnak. Mindenki jobb, ha kétszer is meggondolja, hogy kapcsolatba lép-e veled. Fennáll a veszélye, hogy egy napon ő is felkerül a negatív listára. Még rosszabb, ha túlzottan átkozod a családodat. Bármit is tett, ne hozza fel az első randevún.

Különböző emberekkel másképp viselkedik

Az első randevú magánügy. Ennek ellenére megtörténhet, hogy találkozik valakivel, akit ismer. Ha hirtelen teljesen megváltoztatja a viselkedését, mit gondoljon a párjának erről? Ne próbálj valaki más lenni. Nyugodtan mutasd meg önmagad legjobb verzióját. De ne csináld magad merőben más emberré. Ugyanígy nem fogsz lenyűgözni akkor sem, ha olyan vagy, mint egy miliő a társad számára, miközben a pincérre "hűtöd a meleget" csak azért, mert nem hozott azonnal poharat.


Hasonló cikkek

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.