mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhezHasználja ki a lehető legteljesebb mértékben az internetes társkeresés előnyeit. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem maradsz le egy ütemről sem.

Jó beszélgetést

Eléggé hallgat az interneten, és alig várja, hogy személyesen találkozzunk? Oldd fel és keresd tovább. Nem mindenkinek tetszik az internetes beszélgetés, senkinek sem. Legkésőbb tavaly március óta azonban már mindenki felhalmozott némi tapasztalatot, és ha a partnere felmentést kapott az írástól, beszéljen konferenciahívásokon.

Párkapcsolathoz keressen valakit, akivel röviden, órákig cseveghetsz. Még azokban a pillanatokban is, amikor tényleg nincs miről beszélni. Természetesen minél könnyebben beszélsz, annál jobb. Nem kevésbé fontos a témakörök széles skálája, a (nem)népszerű házi feladatoktól a világegyetem méretéről szóló filozófiai vitákig, és hogy merre tartunk emberiségként. Tekintsd telitalálatnak, ha hasonló humorérzéked van, és egyetértesz a társadalmi kérdésekben.

Mesélj magadról...

Érzékeld, hallgasd meg és mentsd el, hogyan csinálod a témákat és te mint az egyénekről. Hogy eleget mesélnek-e magukról, mit mondanak, hogyan beszélnek, kiszednek-e belőled olyan információt is, amit (még) nem szeretnél megosztani... Ha gyakorlatot szereztél, egészen könnyen felfedezheted, hogy milyen személy ők. Akár az interneten keresztül is. Ha nem emlékeznek az Ön által adott információra, akkor valószínűleg nem igazán kötötte le őket. Ha nem dolgoznak velük, nem lesznek túl empatikusak. És fordítva. Amit elmondanak magukról, az elmondja a személyiségükről, még ha nem is mondják ki hangosan. Hogy valaki kolerikus vagy melankolikus, valószínűleg hogyan tekint általában a többi emberre és a kapcsolatokra... Válassz olyat, aki szimpatikus neked. Alapvetően ezen a ponton ne becsülje alá hatodik érzékét.

Álmai nyugdíj

Úgy gondolja, hogy ez egy kicsit korai az Ön korában? Nem egészen. Hogyan képzeled el az ideális jövődet? Útközben töltöd, vagy otthon, a saját kertedben? Unokákkal körülvéve, vagy állatokkal, vagy teljesen egyedül és békében? Lesz saját lakásod vagy bérelted vagy családi házad? Nyugdíjba vonulás sok szabadidővel, vagy szeretne dolgozni?

Az ideális életkorról alkotott személyes elképzelése sokat elárul magáról anélkül, hogy különösebb erőfeszítést kellene tennie a gondolkodásért. Most térjen vissza a jelenbe – a jövő csak olyannal kapcsolódhat, akinek ugyanolyan vagy nagyon hasonló elképzelései vannak, mint neked.

Mi a helyzet a családdal?

Figyeld a reakciókat, amikor beszélsz. a családról. Természetesen az egészséges kapcsolatok ideálisak. Felfedezésed könnyeden és szeretettel beszél róluk, mesél családi összejövetelekről, vicces történetekről? Akkor tökéletes! Az is jó hír, ha a család időnként felbukkan valami másról szóló beszélgetésben. Lehet, hogy holnap nem tudnak hívni a megszokott időben, mert segítenek anyának a bevásárlásban. Még mások is szeretik: „Apámnak vettem, nem működik”.

Legyen tudatában annak, ha egyáltalán nem beszélnek róluk, visszautasítják, vagy akár negatívan. Ez mindig rossz hír, még akkor is, ha a rossz kapcsolatok nem az ő hibájuk. Határozottan befolyásolta őket, és valószínűleg általában is alakította a kapcsolatokról alkotott nézeteiket. Ez nem az a pont, ahol azonnal el kell dobnia a felfedezést, de mindenképpen érdemes elgondolkodni rajta.


Hasonló cikkek

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.