mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhezHasználja ki a lehető legteljesebb mértékben az internetes társkeresés előnyeit. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem maradsz le egy ütemről sem.

Jó beszélgetést

Eléggé hallgat az interneten, és alig várja, hogy személyesen találkozzunk? Oldd fel és keresd tovább. Nem mindenkinek tetszik az internetes beszélgetés, senkinek sem. Legkésőbb tavaly március óta azonban már mindenki felhalmozott némi tapasztalatot, és ha a partnere felmentést kapott az írástól, beszéljen konferenciahívásokon.

Párkapcsolathoz keressen valakit, akivel röviden, órákig cseveghetsz. Még azokban a pillanatokban is, amikor tényleg nincs miről beszélni. Természetesen minél könnyebben beszélsz, annál jobb. Nem kevésbé fontos a témakörök széles skálája, a (nem)népszerű házi feladatoktól a világegyetem méretéről szóló filozófiai vitákig, és hogy merre tartunk emberiségként. Tekintsd telitalálatnak, ha hasonló humorérzéked van, és egyetértesz a társadalmi kérdésekben.

Mesélj magadról...

Érzékeld, hallgasd meg és mentsd el, hogyan csinálod a témákat és te mint az egyénekről. Hogy eleget mesélnek-e magukról, mit mondanak, hogyan beszélnek, kiszednek-e belőled olyan információt is, amit (még) nem szeretnél megosztani... Ha gyakorlatot szereztél, egészen könnyen felfedezheted, hogy milyen személy ők. Akár az interneten keresztül is. Ha nem emlékeznek az Ön által adott információra, akkor valószínűleg nem igazán kötötte le őket. Ha nem dolgoznak velük, nem lesznek túl empatikusak. És fordítva. Amit elmondanak magukról, az elmondja a személyiségükről, még ha nem is mondják ki hangosan. Hogy valaki kolerikus vagy melankolikus, valószínűleg hogyan tekint általában a többi emberre és a kapcsolatokra... Válassz olyat, aki szimpatikus neked. Alapvetően ezen a ponton ne becsülje alá hatodik érzékét.

Álmai nyugdíj

Úgy gondolja, hogy ez egy kicsit korai az Ön korában? Nem egészen. Hogyan képzeled el az ideális jövődet? Útközben töltöd, vagy otthon, a saját kertedben? Unokákkal körülvéve, vagy állatokkal, vagy teljesen egyedül és békében? Lesz saját lakásod vagy bérelted vagy családi házad? Nyugdíjba vonulás sok szabadidővel, vagy szeretne dolgozni?

Az ideális életkorról alkotott személyes elképzelése sokat elárul magáról anélkül, hogy különösebb erőfeszítést kellene tennie a gondolkodásért. Most térjen vissza a jelenbe – a jövő csak olyannal kapcsolódhat, akinek ugyanolyan vagy nagyon hasonló elképzelései vannak, mint neked.

Mi a helyzet a családdal?

Figyeld a reakciókat, amikor beszélsz. a családról. Természetesen az egészséges kapcsolatok ideálisak. Felfedezésed könnyeden és szeretettel beszél róluk, mesél családi összejövetelekről, vicces történetekről? Akkor tökéletes! Az is jó hír, ha a család időnként felbukkan valami másról szóló beszélgetésben. Lehet, hogy holnap nem tudnak hívni a megszokott időben, mert segítenek anyának a bevásárlásban. Még mások is szeretik: „Apámnak vettem, nem működik”.

Legyen tudatában annak, ha egyáltalán nem beszélnek róluk, visszautasítják, vagy akár negatívan. Ez mindig rossz hír, még akkor is, ha a rossz kapcsolatok nem az ő hibájuk. Határozottan befolyásolta őket, és valószínűleg általában is alakította a kapcsolatokról alkotott nézeteiket. Ez nem az a pont, ahol azonnal el kell dobnia a felfedezést, de mindenképpen érdemes elgondolkodni rajta.


Hasonló cikkek

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.