Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, hogy mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Bika (április 21. - április 20.)

A Bika jegyében születettek jó kilátásokkal rendelkeznek. hogy tökéletes partnerek legyenek. Bár makacsnak mondják magukat, nagyon érzelmesek is. Érzésekre és háttérre vágyik. Biztonságot keresnek az életben, ezért ha megfelelő társra bukkannak, egész életükre meg akarják tartani. Ha kapcsolatuk válságon megy keresztül, nem adják fel. Küzdenek érte és szeretik fejleszteni. Lépéseket tesznek, hogy jobbra fordítsák a dolgokat.

Rák (június 22. – július 22.)

A rák álmai partnere. Mindig megpróbálják boldoggá tenni a barátjukat / barátnőjüket. Meghallgatja, nagyon jól tudja, mit szeret. Ha baj van, nyíltan beszélhet vele a gondokról. Nem a szerelmét hibáztatja, de egyértelmű számára, hogy a hiba mindig mindkét oldalon van. A vitákat racionálisan próbálják megoldani, nem forró fejjel. A rákok családtípusok, halálukig veled akarnak maradni, és családot alapítani veled.

Szűz (8/24-9/23)

Ha találkozol egy Szűzzel , lehet szurkolni, mert nagyon hűséges, hűséges és megbízható. Amikor a Szűz partnerek beleszeretnek, egy életre megkaphatják. Gondoskodni akarnak kedvesükről, és szeretetüket adni akarják nekik. A szüzek szeretik a rendet az életükben, és ugyanez vonatkozik kapcsolatukra is. A szüzek mindig képesek rendet tenni egy kapcsolatban, és a lehető leghamarabb megoldani a problémákat. A Szűzek nem képesek annyira érzelmeket kimutatni, mint például a Kos. De ha szóba kerül, elmondhatják, hogy szeretnek.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Mérleg jegyében született partnerek nagyon érzékeny. Be tudják ismerni a hibáikat, és megbíznak gyengeségeikben. Minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy társukat boldoggá tegyék velük. Megpróbál nyitott lenni felé. Mély érzéseik lehetővé teszik számukra, hogy fülig beleszeressenek partnerükbe, és betöltsenek mindent, amit a szemében látnak. Egy ilyen személlyel való kapcsolatban biztosan elégedett leszel.


Hasonló cikkek

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell!

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.